2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ya ben de oruç tutmadım oğlumda da bunda da tutmayacagim, çünkü kv.m küçük kızına (9yasinda simdi) hamileyken ilk günü oruç tutmuş akşama doğru hastalanmaya başlamış, açlıktan diye ciddiye almamış, bir şeyler yemiş yememiş doktora gitmiş, sezeryane almışlar çocuk bayılmış kalp ritmi düşmeye başlamış açlıktan, o yüzden asla tutmami istemezdi hamileliklerimde, doktor da tavsiye etmemişti bana 'zaten vitaminle duruyorsunuz beslenmemek ne kadar doğru hıc birşey yemesen susuz durmaman lazım riskli" falan demişti. Orucu ben tutacağım sonuçta çocuğuma farz değil böyle bı riske girmek istemiyorum. Doktorlarinizla görüşmeden durumunuzu bilmeden riske atmayın sizde

Kızlar ya tetanoz aşısı oldum dün sabah ama çok kötüyüm kolum kalkmıyor midem bulanıyor vücut ağrım çok fazla ateşim çıktı gece var mı yaptıran aşı böyle olan ?

Kızlar ya tetanoz aşısı oldum dün sabah ama çok kötüyüm kolum kalkmıyor midem bulanıyor vücut ağrım çok fazla ateşim çıktı gece var mı yaptıran aşı böyle olan ?
Kol ağrısı yaşamıştım da öbür belirtileri yaşamadım, bahsettiler mi böyle olabilir diye, yeni dozumu pazartesi olacağım ama oncekilerden hıc belirti hatırlamıyorum ağrı dışında

Çok geçmiş olsun 20.haftada olmuyor muydu tetanoz beni 20.haftada çagırdılar
teşekkür ederim 20. Haftadayım zaten ben de

Kızlar kızlar detaylı ultrasona eşimi ikna edemiyorummm ne yapacağımı şaşırdım o kadar tedirgin olan insan benden evhamlı olan eşim şimdii detaylı ultrasona karşı eski eşinin 3 tane düşükleri ve 1 tane erken dogum üzerine kaybı olmus hastane konularında çok tecrübe olmasına ragmen birsey olsa müdahale edemezler zaten neden keyfimiz kaçsın diyor bende Allah muhafaza birsey varsa ona göre hazırlıklı oluruz diyorum anlatamıyorum

Çok pardon dogru. Herkeste farkı etki edebiliyor yormayın kendinizi birkaç güne gecer inş

Bir yerde okumuştum gebeliğiniz boyunca bir kere ultrasona girme hakkınız olsa 20.haftada girin diye. 2li 3lü 4lü test gibi değil bnm gözümde. Bebeğin her yeri inceleniyor ve doğru gözlemleniyor. Diğer testler bir varsayım hata payı var ama bunda yok gibi birşey. Çevremdede yaptırmayanlar var doğru takipte belki farkedilir bazı şeyler ama yinede yaptırmak gerektiğini düşünüyorum ben.

Bende. Yanılma payı illaki olur ama neden böyle bir imkan varken faydalanmıyım 2.li testim şükür sorun yok ama gerek yok boşuna ultrasona neden çocuk zarar görsün yani anlatamıyorum ben derdimi. Ablam ölü dogum yaptı detaylı ultrasona neden girmedin annesi eger bu farkedilseydi daha erken müdahale edilebilirdi dedi doktor yani gizli birsey de yapmak istemiyorum açıkcası şaştım kaldım

Bebek alışverişine başladınız mı?ben artık yavaş yavaş kıyafetlerini almayı düşünüyorum.
Daha başlamadım ben ama acaba ne almak gerekir gereksiz çok şey alıp pişman olan çok varmış bir sürü beşik türü var mesela ben hiç bilmiyorum
aynı bende böyleyim

Beni 22 de çağırdı perinatolog Prof kendisi sanırım en iyisi o zaman

Benim de riskim var 20. Haftaya kadar sabredecegız canım

Evet çıkıyor canım o zaman senin riskin baya azalmıştır çok sevindim

Daha başlamadım ben ama acaba ne almak gerekir gereksiz çok şey alıp pişman olan çok varmış bir sürü beşik türü var mesela ben hiç bilmiyorum

aynı bende böyleyim
Yeni doğan dönemi için çok bir şey alma bir ayda öyle hızlı toparlanıyorlar ki hiçbirini giyemiyorlar, ben çoğuna dokunmadan bıraktım öyle ilk bebisten kalanları şimdi çıkardım kullanılanlar bile yepyeni bir kez anca goyilmis bazıları max. İki kere, yaz bebesi zaten muslin örtüler iş görür ilk etapta, hastane çıkışını da 11 lilerden almıştım Ekim'de dogurdugum.halde tam takım giydirmedim sadece üst ve pijama giydirdim tek zıbın üstüne, iş görüyor, zaten çok narinler kat kat giydir soy zulüm oluyor battaniyeye sarmak daha kolay o yüzden beşli alicam hastane çıkışı yada sadece tulum bakicam içine bı zıbın öyle bı ayarlayacagim, gercekten herşeyi almak pişmanlık oluyor kullanilmiyor kalıyor öyle

Ara ara oluyor benimde çok normal canım

Evet bir bilene ihtiyacım olacak gibi duruyor insan her şeyi almak istiyor ama gerçekten çok çabuk büyüyorlar kalıyor öyle bende saklamayı düşünüyorum açıkçası beşik için ne düşünüyorsunuz

Herkese selam kızlar çarşamba günü kan ve idrar tahlili vermiştim insilün ve kolesterol bir tık yüksek ama detaylıya gidene kadar onu bekliycem. Ama idrar testi baya yüksek sanırım tek kullanımlık saşe verdi bugün kullanıcam ama başına gelen kızlar ne yaptınız bu enfeksiyondan nasıl kurtuldunuz

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-15-15-14-29-114_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…