- 24 Temmuz 2024
- 2.036
- 6.069
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.281
Çoook sevindimKızlar yazamadım geri,
Kontrolümüz iyi geçti. Kanama alanı hala ufak da olsa devam ediyor ancak kısıtlamalarım kalktı spor, pilates vb hariç yasağım yok.İşe bu hafta başlamıştım zaten. Progestanı da kesti umarım sorunsuz ilerler miniğim 19. haftalık olmuş 2 gün önden gidiyor hep. Her şey yolundaydı 300 grama yakım kilosu, kocaman olmuş. Sağlıkla büyüsünler hepimizin minik kuşları.
Ben enfeksiyon olmadan önce de 3 litre su içiyordum ama dediğim gibi şimdi ilaçları bitirdim ya inşallah geçmiştir geçmediyse ne yapacağım artık artık bilmiyorumUmarım kurtulursunuz biran evvel. Günde 2 litre suyu zorla içiyodum 2,5 3 litre içmeclisin dedi Dr kendimi zorluycam artık. Enfeksiyon en korktuğum şey ve başımdan hiç eksik olmuyo
Bu tetenoz aşısı ne zaman olunmalı bana doktorum hiç bi şey söylmediBen daha olmadım pazartesi günü gidip olacağım ama ilk gebeliğimde sadece kol ağrım vardı ve ateş olabilir dedi hemşire ama bende olmadı ateş ama diğeri belirtiler söylenmedi hiç olmadı da
Geçmiş olsun canım
Dut kaynatın icin iyi geliyor benimde ilk haftalarda olmuştu bol su ve dut kaynatın ben öyle atlattım çok gecmiş olsun
Çok güzel ben daha hala cesaret edemiyorum desem inanır mısınız yani çok hareket edemiyorum ama inşallah 20. haftadan sonra düzelmek istiyorumBenim biraz daha azaldı kuzum küçük bir kanama alanı var işe gitmeye başladım hafif de yürüyüş yapıyorum
Evet evet ama risk varmı ben içtim sorun olmadı burda çok üye iyi geliyor diyor bende yaptım ama sizin gebelik riskli ise yanlıs birsey demek istemiyorumbeyaz dut kursundan mı bahsediyorsunuz
20.haftada oluyor beni de bu hafta çağırdılarBu tetenoz aşısı ne zaman olunmalı bana doktorum hiç bi şey söylmedi
20 haftada oluyorBu tetenoz aşısı ne zaman olunmalı bana doktorum hiç bi şey söylmedi
Benim de 17.hafta. Şu haftaları aşıp sadece tek derdimin beşik ,küvez , meme pompası alışverişinde seçim kararsızlığı olmasını diliyorumSizin kacıncı hafta inşallah düzelir durumumuz
Size de çok geçmiş olsun enfeksiyon ilerlerse ciddi sonuçlara yol açabilir dedi dahiliye doktoru çok korktum Rabbim hepimize kalıcı şifalar versin bir an evvel temmuz olsun da alalım bebişlerimizi kucağımızaBen enfeksiyon olmadan önce de 3 litre su içiyordum ama dediğim gibi şimdi ilaçları bitirdim ya inşallah geçmiştir geçmediyse ne yapacağım artık artık bilmiyorum
Yaaa evet artık girebiliyor muyum diyet grubunaGeçen yorum yapamadım. Gayet çıkmış göbüşünkendin de zayıf olunca epey belli.
Tabi kiYaaa evet artık girebiliyor muyum diyet grubuna
Selamlar ,Beşik konusunda ben park beşikçiyim. Diğer iki çocuğumdada park beşik kullandım nasipse bunada park beşik alıcam. Daha güvenilir geliyor bana uyku sersemi kafasını elini kolunu bacağını çarpsa yumuşak yer zarar vermiyor. Birde şehir dışlarına hep götürdüm katladım taşıdım her yere. Bu yöndende çok konforlu oldu. Gittiğimiz yerde uyuduğunda düştü düşecek korkusu olmadı. Park beşik candır tavsiye ederim
Doktora sormadan yapma zaten canım geçecek inşallahÇok güzel ben daha hala cesaret edemiyorum desem inanır mısınız yani çok hareket edemiyorum ama inşallah 20. haftadan sonra düzelmek istiyorum
Ben bi doktoruma sorarım canım güçlü antioksidandır ayrıca sedefe de iyi geldiğini duymuştum çok teşekkür ederimEvet evet ama risk varmı ben içtim sorun olmadı burda çok üye iyi geliyor diyor bende yaptım ama sizin gebelik riskli ise yanlıs birsey demek istemiyorum
Her hamilenin olması gerekiyor yani değil mi doktorum hiç bir şey söylemedi20.haftada oluyor beni de bu hafta çağırdılar
Kız özel hemde çok pahalı bi hastane kadına bak ya20 haftada oluyor
Asm de ilk gebelik kaydı açtığımda söylediler bana şubat 17 sinde gel olacaksın diye
Özel doktorlar söyler de devlet hastaneleri pek sormuyorlar böyle şeyler ben özele gitmiyorum ama mutlaka sana da söylerler canım takipliysen aynı doktora
Bana kadın doğum doktoru öyle bi şey söylemedi stres hastalıklarda çok önemli lütfen korkmayın bol suSize de çok geçmiş olsun enfeksiyon ilerlerse ciddi sonuçlara yol açabilir dedi dahiliye doktoru çok korktum Rabbim hepimize kalıcı şifalar versin bir an evvel temmuz olsun da alalım bebişlerimizi kucağımıza
İnşAllah canım benim bende öyle inanıyorum az kaldıDoktora sormadan yapma zaten canım geçecek inşallah
Aşıyı aile sağlığı merkezi vuruyor hafta ici aile hekiminize bi gidin bence sizi orda ebe de takip ediyorHer hamilenin olması gerekiyor yani değil mi doktorum hiç bir şey söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?