- 3 Kasım 2023
- 102
- 166
- 23
- 32
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.501
Canım çok sevindim güzel haberlerle gelmene ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahDetaylı ultrasondan çıktım dr olumsuz bir durum görünmüyor dedi çok şükür, darısı tüm bekleyenlerin başına
Yok canım cumartesi sabah nasipse o zamana demişti detaylı doktoru gününün gelmesini bekliyoruz işte eşimle. Ama bir stres var anlatamam. İnşallah düşmüştür değer. Yoksa sıkıntı.A acemianne92 canım sen tekrar kontrole gidecektin, gidebildin mi?
Çok normal 20.haftada 1 gün hissedip 3 gün hissetmeyebilirsin de bende alışmıştım hareket etmesine bazen gün boyu hareket hissetmeyınce artık endişeleniyordum doktor henüz küçük olduğunu bazen hissetmemeniz normal dedi.selam kızlarr nasılsınız. benim bebiş 20 haftalık oldu arada minik hareket hissediyordum ama bir kaç gündür hissetmiyorum ya normal mi acaba
Amin canım sağolasın hepimiz sağlıkla alalım inşallahCanım çok sevindim güzel haberlerle gelmene ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yok canım cumartesi sabah nasipse o zamana demişti detaylı doktoru gününün gelmesini bekliyoruz işte eşimle. Ama bir stres var anlatamam. İnşallah düşmüştür değer. Yoksa sıkıntı.
ben evde olduğum günler çok iyi hissederken çalıştığım günler pek hissedemiyorum, hareket halindeyken pek hissedilmiyor.Çalıştığım için uzanmaya fırsat yokama akşam uzandığımda da tepki yoktu endişelenmeli miyim
Bugün baktım değerlere canım da sınırda çıkmış başlayacağım artık yapacak bişey yokMagnezyum iyi geliyor. Benim de belim çok tutuluyor hınk diye kalıyordum. Bir nebze iyiyim gibi
normal o zaman demek kii iyi olsunlarda haftaya detaylı ultroson randevum var benimde bakalım heyecanlıben evde olduğum günler çok iyi hissederken çalıştığım günler pek hissedemiyorum, hareket halindeyken pek hissedilmiyor.
Benim de hareketlerde azalma oldu sanki 10 gündür falan, bugün doktora sordum bu haftalarda böyle olur zaten çok güçlü hissedemezsin dedi
Kuzum magnezyum alt sınıra yakın bile çıksa çok farkediyor. Eczacılar bile magnezyum hep üst sınıra yakın olsun diyorlarBugün baktım değerlere canım da sınırda çıkmış başlayacağım artık yapacak bişey yok
Ben 19-20. Haftalarda çok az belki günde 1 bebeğin hareketimi değil mi ayırt edemicek şekilde hissediyordum. Şuan 24+1 im genelde akşam yemeğinden sonra ve otururken hissediyorumselam kızlarr nasılsınız. benim bebiş 20 haftalık oldu arada minik hareket hissediyordum ama bir kaç gündür hissetmiyorum ya normal mi acaba
Evet aramadilar mı dahatetonoz aşısı 20-21. haftalar da mı yapılıyor
evde var canım bugün hemen başlayım teşekkür ederimKuzum magnezyum alt sınıra yakın bile çıksa çok farkediyor. Eczacılar bile magnezyum hep üst sınıra yakın olsun diyorlarhemen başla inşallah ağrılar azalır
ben aradım şimdi pazartesi gel dedi bakalımmEvet aramadilar mı daha
Amin canım çok sağol tabi ki yazarımAmin canım sağolasın hepimiz sağlıkla alalım inşallahdualarımdasın
Bu arada biz seninle aynı şehirde yaşıyoruz, hangi doktora gittiğini merak ediyorum, özelden yazabilir misin
Bende okullarin bitmesini iple çekiyorum. Doğumdan sonra da 2 yıl ücretsiz izin alacağım inşallah. Okul öncesi öğretmeni olduğum için yarım gün çalışıyorum ama hamilelikte küçük yaş grubuyla çalışmak ayrı bir yoruyor insanı... Kafam kazan gibi oluyorben bayadır yazamıyorum gruba çalışmaktan vs fırsat kalmıyor hepiniz iyisinizdir inşallahh hamiş hanımlarrözlemişim burayıı bir an önce doğum öncesi iznine çıkmayı hayal ediyorumm çalışmak daha şimdiden zor geliyor bana
Aa ben de okulda çalışıyorum. Memurum ortaokul bizimkisi. Evrak işleri vs benim ama 8/5 ve çok yoğun geçiyor her günBende okullarin bitmesini iple çekiyorum. Doğumdan sonra da 2 yıl ücretsiz izin alacağım inşallah. Okul öncesi öğretmeni olduğum için yarım gün çalışıyorum ama hamilelikte küçük yaş grubuyla çalışmak ayrı bir yoruyor insanı... Kafam kazan gibi oluyor
Güzel sonuçlarla dön inşallah
Ben 11 gündür tutuyorum canım şükür
Benimde bu gün aynı günmüş Allahım en ufak sorun olmadan dönmeyi nasip etsin ikimize de
Sağolun kizlar her sey yolunda görünüyor çok şükürAllah yardımcısi olsun vajinal birseydir inşallah bebek iyidir canım
Ben başından beri tutuyorum çok şükür hatta detayliya da oruçlu gittim. Tok gittigimden daha güzel görüntüler çıktıBir sıkıntı olmadı olmaz da inşallah
Katılıyorum ya insan daha iyi besleniyor. Ben iki gün mola vereyim dedim bütün gün ağzıma birşey atıyorum yarın devam edeceğimGünaydın bugün benim de detaylı randevum var sıradayım şuan, güzel haberler alalım inşallah
Ben ilk hafta tuttum fena da geçmedi aslında ama 7 günün sonunda ciddi bir baş dönmesi yaşadım işe gidemedim. Alakalı mı bilmiyorum şimdi peşpeşe günlerde değil de arada tutuyorum. Açıkçası oruç tuttuğumda daha sağlıklı besleniyorum, bu yüzden de tutmak istiyorum. Yoksa ne yediğimi bilmiyorum
Neden antibiyotik veriyorlar enfeksiyon mu varGünaydın. Sabahı zor ettim
Arkadaşla yazıştım şimdi. Hamileliğin başından beri hiç lekelenme kanama yaşamadı. Ama on gündür kanamam vardı, dr takibindeydim dedi.
Kanamayla birlikte suyu da sızıntı şeklinde geliyormuş.Yatış vermişler. Duruma göre bir haftaya kadar damardan antibiyotik tedavisi, ultrasonla bebek ve suyun takibi yapılacakmış.
İns tedavi ise yarar. Bi sıkıntı olmadan evine gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?