2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Sağol canım umarım şeker değildir
Aynen öyle sağlıklı gelsinler inşallahh

Balım buna bu kadar vereceksen oysho al derim en azından 2 sene garantisi var aynı fiyat skalası

Aynı huzursuzluk bende de var. Bu hafta yıkamaya başlayacağım hem bebeğimin hem hastanede giyeceğim gecelikleri. Haftasonu valizi hazır ederim büyük ihtimalle. Kafamdan çıksın kenarda dursun en azından...
Bir haftadır stresten mıdır, bu gebeliğe bağlı oluşan bı tedirginlik mıdır, ne bileyim gecrekten bi his mıdır anlamadım çantami hazırladım, herşeyi yıkayıp utuledim, dondurucuya hallettim bugün dip.kose eve gireceğim temizlik için bikac gün içinde de halıları vereceğim yikayacagim koltukları yikatacagim böyle bı yetişemiyorum işlere

Benim de pek öyle vermeye niyetim yok kızımda da vermedim çikolata falan. @Taranta nin dediği gibi ben doğum yaptım mümkünse bana hediye getirsinler
Ay getirmeseler de olur eşimin ailesinin öyle adetleri yok, oğluma babaannesi bı çorapla bı atlet almışlardır dört senedir, onunda halasi küçük ona alışveriş yaparlarken o almış görünce bırakmamış öyle yani, pek bı beklentim yok anca kendi ailem akrabam.getirir, bende hiç ugrasmadim uğraşmam, millet ne yapsın benim çocuğumun adı olan süsü pusu, bir de artik o kadar çok veriliyor ki ne yapacağız koleksiyon mu, ben geleneklsel de olsa modernde yapmiyorum hicbirsey onunla uğraşacağıma bir yere bagislarim

Bende 2023 Ekim annesiyim çok da uzak değil o zaman da hediyelik yaptırmadı şimdi de düşünmüyorum
millet ne yapsın benim çocuğumun adı olan süsü pusu, bir de artik o kadar çok veriliyor ki ne yapacağız koleksiyon mu, ben geleneklsel de olsa modernde yapmiyorum hicbirsey onunla uğraşacağıma bir yere bagislarim

Benim de öyle ya, iki günde yaptığım çeşidin haddi hesabı yok sen düşün yani nasıl cokerttiler beni doğum öncesi

Vaalbara enerjin pozitifliğin bana çok iyi geliyor , şuanda dertli olman içimi burkuyor
Stresini atmak için kendini işe verme , daha çok yıpratıyorsun yoruyorsun kendini , gün sonunda yine ağrı çeken sen olacaksın...

Hediyelik olarak bende birinden milletin çocugunun ismi yazılı magnet almak istemiyorum kalıyor dolabın üstünde atsan atamıyorsun almasan olmuyor . Ama çikolata ve kolonya tatlı geliyor. Çikolatayı hemen yiyiliyor zaten, kolonyayıda hastaneye ve eve ilk zamanlarda gelenlere veririz dedim zaten onlarda yakınlarımız :)

Evet nesting deniyor dişi kuşun yuva yapmasından geliyor bi doğum enerjisi diyebiliriz Diğer kaygılar da tamamen hamilelikteki koruma içgüdüsü vesveseler hiç öyle erken merken aklına getirme aynı bedende son aylar diye keyfini çıkart canım

Valla kızlar bende aynıyım işteyim hep ama izin günümde de yok onu hazırlamalıyım onu yapmalıyım diye parçalıyorum kendimi güya dinlenmemiz lazım.
bende lady gibi süs hediyelik falan düşünmüyorum kızımda da yapmamıştım. bende işte gebelik zehirlenmesi riski bebek kilolu erken doğum riski var diye böyleyim sanıyordum meğer çoğumuz böyleymişiz
Birde size bir şey danışacaktım bu şekeri nasıl düzenleyeceğiz benim genelikle yüksek yediklerime içtiklerime de dikkat ediyorum açlıkta toklukta genelde yüksek çıkıyor.
Çok şükür tansiyonum iyi durumda dr umda tansiyonuna dikkat et diyor gebelik zehirlenmesi riski yüzünden. ama bu şeker de bebek doğduktan sonra da sıkıntı olabiliyormuş sanırım bebekte şeker hastalığı vs gibi

Ne güzel yazmışsın güzel kuzum. İnşallah senin plesenta yukarı çıkmıştır. Ben benimkinin hala çıkabileceğine inanıyorum (benim umut seviyesi ) normalde benim doktorum hep olumlu konuşur ve hiç panikletmezdi. İlk defa olumsuz bir şeyler duyduk o yüzden sanırım biraz düştük. Kendimi bi toplayıp bi yıkılmış buluyorum nedense. Mesela gece yatmadan çok iyiydim sonra uyudum tuvalete kalktım ve ağrım var. Artık bu ağrı psikolojik mi yoksa gerçekten ağrıyor mu ayırt edemedim. Acaba ben bu bebeği güzel taşıyamıyor muyum diye dertlendim gece gece. Ya erken doğarsa ya ben yanlış bi hareket yaparsam doğuma yol açarsam vs depresyona girdim. Şimdi sabah uyandım ağrı sızı yok depresyonum geçti bebişim de vuruyor karnıma güzel güzel acaba hamile depresyonu mu yaşıyorum ki anlamadım. Bugün nefes egzersizlerine başlıyorum kendimi bi toparlamam lazım

Şeker kontrolün ne zaman ?

Eğer diyetle düzenlenmiyorsa aryakusum gibi ilaç verilmesi düşünülebilir. Bebegin şeker hastalığıyla doğması ileri bi safha sanıyorum.

Hani uzun zaman anne gebelik şekeriyle yaşayacak, diyetine uymayacak, yahut ilaç kullanması gerek old halde kullanmayacak ve bebek o şekilde anne karnında bir süre geçirdikten sonra o meyil yada teşhisle doğacak gibi

sağol canım içimi ferahlattın
2 mayısta

Ben de sen gibi eski kafayım
Kapı süsü, hediyelik, süslü lohusa çekimi hiç bana göre değil.
Bende bende bana etrafımdakiler diyor senin için çürümüş hayırrrrr yani yapmayınca böyle mi oluyor bende hazırlık yapmıyorum ben dogum yapıcam onlar getirsin
Yaşadıgımız streste modumuzu düşürüyor yani bende öyle oluyor.ve bende erken dogum yapacam hissi var 1 aydır
Demekki bir çogumuzda bu var
Ve benim ne zaman moralim bozulsa agrım oluyor yoksa cidden iyim hamdolsun beterin beteri var şükür bu haftalara geldik artık dua edeceğiz 37.tamamlamak icin bende doktora geldim bakalım bana ne diyecek

Doğru söylüyorsun tam dediğin oluyor, sırt ağrısından iki gündür eşime mizlaniyorum sürekli masaj yapıyor sağolsun inan kafamı oyalamak için ugrasmasam daha da strese gireceğim, böyle yorulmak biraz daha rahatlatıyor... Mecbur ayakta kalıyoruz, herşeyi kabullenip yolumuza bı şekilde devam.ediyoruz... etmek zorundayız, şu an herşeyi salıp kendimizi perişan edecek durumda da değiliz...

Bence al. Bende bugün 26. Haftaya girdim normalde almadık ama doğum tarihim biraz erkene çekildi bi anda keşke alsaydım neden almadım diye düşünmeye başladım biz de bu ay içinde almayı planlıyoruz

Günaydın kızlar
Bende yine kaşınma başladı dün doktoruma fotoğraf attım bugün acil çağırdı kontrol etti gebelik kolestazından şüphelendi kan verdim bugün ve yarın çıkacak sonuçlar. Doktorum eğer öyle bir durum varsa bebek en fazla 3-4 hafta daha durur sonra alırız dedi bu durum biraz canımı sıktı. Bebiş 1547 gr olmuş inşallah sağlıkla zamanında kucağıma alabilirim.

Bence al. Bende bugün 26. Haftaya girdim normalde almadık ama doğum tarihim biraz erkene çekildi bi anda keşke alsaydım neden almadım diye düşünmeye başladım biz de bu ay içinde almayı planlıyoruz
Ayy dimi. Hem bence de anca olur , odayı boyatmasıydı sonra mobilyaya uygun halı , avize sonra yerleştirmesiydi derken 1 ayımızı alır belki de
Ben zaten kesin odayla ugrasacak birsürü şeyler bulurum gene

Gebelik kolestazında kanda bazı karaciğer hormonları yükselmesine fln bakıyorlar diye biliyorum ama erken alıcak kadar önemli mi o kadar onu bilmiyordum inşallah tahlil sonucları çok güzel gelir canım bır seye gerek kalmaz

Canim ben gecen hafta siparis ettim. Mayisin ilk haftasi gelecek diyolar urunler icin. O da tam net degil uretimden cikacak. Bu tarz seylerdede illaki sapmalar olur. Bence simdiden bak o yuzden bazi mobilyacilar teslim suresine direkt 1 ay bile verdiler.

Evet canım karaciğer enzimleri vs aldılar kan 4 değere bakacaklar. Yani baktığım kadarıyla bebeğin gelişimini etkiliyormuş Allah korusun ölü doğuma kadar varıyormuş bu sebeple erken alınıyormuş. İnşallah gerek kalmaz dediğin gibi canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…