2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Kuzum benimkide rahime 1 cm var ne uzan diyor ne dinlen hahahhaha dedim 36.haftama denk geliyor yigenimim 9 saat uzaklıkta düğünü var sizin fikrinizi almak istiyorum dedim agrın olmazsa git tabi diyor. Ama 1 ay sonra konuşalım yine de dedi.
bana bi doktor da öyle dedi ihtimal yok diye bilmiyorum kadın modumu düşürmemek İcin mi öyle diyor aşırı rahat sakin valla. Benim doktorum tüp bebek doktoru bu arada onu tavsiye ettiler öyle devam ediyorum vardır bir bildiği diyorum inş çıkar kaderdaşım ama çıkmasada vaktinde gelsinler de ne yapalım yapacak birsey yok ve ilişki yasak dedi bu haftadan sonra kanamaya yol açabilir dedi

Yaptıklarını okurken yoruldum ellerine sağlık , kafanı dağıtmak için çık yürüyüş yap parka git yeter bukadar stok <3

kızlar selam lansinoh eller serbest süt pompası alan var mı ya da düşünen? 2 li daha ucuz bi gebe arkadasla paylaşabiliriz ortak alıp. Ankaradayım ürünü ben alıp elden verebilirim

İst ya da Çorlu'da olsaydın düşünebilirdim. Bu tarz tekliflere açığım Bir de doğumdan sonra ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum pompayı. Bazen gerek olmuyormuş.

Benim de çok kaşıntım olmuştu. Doktor da bana her şeyi kestirdi ama devam etti kaşıntı. Biraz sıcak suyla duş alıyordum derim de çok kurumuş pul puldu zaten. Yoğun nemlendiriciler kullanınca geçti. Yine de göğüs altlarım falan kaşınıyor çatladılar zaten inşallah kuruluktan falandır şeninde kuzucum
Aaa lütfen binde bir görülen toksoplazmamı unutma
Şaka bir yana ben inanıyorum hepimiz sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza <3
ay evet bi de o varrr. Bak hepimizin bi sıkıntısı var işte. Zaten bebeklerimiz kapalı bir kutu. Dünyaya gelince göreceğiz. Rabbim hepimizin bebeklerimi sağlıcakla versin kucaklarımıza
aynen ikişki bize de yasak zaten ilk 3 ay yasaktı sonra bi defa lekelenme olmuştu bir ay daha öyle yasaktı. Sonra benim canım istemedi tek tük oldu şimdi yine yasak eşim perişan benim doktorum da tüp bebek doktoru ve çok pimpirikli tam rahim ağzında bitiyormuş ucu varmış hafif. Bakalım pozitif enerjiler gönderiyorum. Karnımı sevip kızıma hadi annecim plesentanı rahim ağzından çek sen yapabilirsin içerdesin sonuçta daha iyi görüyorsun falan diyorum

Ay bacaklarım kuruluktan belki olabilir ama karnımı sürekli yağlıyırum da pehlivan gibi oldum yağlana yağlana zaten inşallah kuruluktan dır alerjidir bi ara bacaklarımda olmuştu üst bacaktaydı şimdi karın ve alt bacak hayır değişik bir şeyde yemiyorum ama hergün yumurta yiyorum o mu yapıyor acaba dedim birde havalarda ısınıyor ya zaten domates asla yiyemem kaşıntı döküntü yapıyor bi dondurma yedim değişik bir topcuk o da yapmaz heralde ya yaparsa çok üzülürüm

Gözünü seveyim 9 saatlik yola gitmeni hiç tavsiye etmem yaa Allah korusun. E ağrı bir gün yoksa ertesi gün olabilir sonuçta. Yeğenine kucak dolusu sevgilerini ve takını yollarsın Benim fikrim böyle ben yatarım o haftalar valla

Canım inşallah çıkacak diye düşünelim çıksın inşallah hayırlısı olsun artık maşallah bebisine yerim ben onu. Sağlıkla gelsin inşallah.
Evet kuzum işte hastaliklar, olağan sıkıntılar da hepimizde bu korkuyu oluşturdu. İnşallah kuzum bütün annelere ve bebislerine dua ediyorum sağlıkla gelecekler inşallah inanıyorum
Ne güzel kuzum ben daha kızımdan kalanları da çıkarmadım bazanin altından. Kayınvalidem illa birlikte gidip hastane çıkışı falan alalım dedi. Onu bekliyorum köye gitti 1 haftalığına gelince alacağız kızımdan kalanlarla birlikte yıkayıp koyacağım. Kendime aldıklarım var onları da yıkayıp koyacağım nasipse. Ne güzel çok bir şey almana gerek kalmadıysa sevindim

Ne güzel maşallah ellerine sağlık yapmışsın da yapmışsın valla. Bana da inşallah bu enerji gelir bir yerlerden başlarım artık bende eline koluna sağlık afiyetle yensin inşallah kuzum sagol fikirler için. Bu arada Umutvari mozaik pasta tarifi vermiş miydi kaçırdım mi
Çok geçmiş olsun canım bu aralar bende de sol kalça ağrısı ve bel ağrısı mevcut. Kemikler ayrılıyor herhalde bebek buyudukce diyorum ondan ağrıyor sanırım diyorum. Bakalım inşallah daha da artmaz.kuzum agrilarimiz. Geçmiş olsun

Kızlar bu arada ilişki yasak demişsiniz benim doktor 32. Haftaya kadar serbest sonra yasak demisti en başta bir sıkıntı yok diye. Hala da bir şey demedi. Devam ediyoruz biz de öyle böyle ama karnım çok ağrıyor ve kaskatı oluyor korkar oldum. İlişkiye devam edenler sizin nasıl sıkıntı oluyor mu ilişki esnasında veya sonrasında?

Benim doktorum bir şey demedi ilk gebeliğimde de yasak olmadı bunda da canım devam ediyoruz bir sıkıntı olmuyor ama ağrı varsa yapmayın derim

Kızlar herkeste bi erken doğum endişesi başlamış sanki bende hiç doğurmayacakmışım gibi hissediyorum ne kafamda bir hazırlık ne bebeğe aldığım bir kıyafet var öyle bir boş vermişliğin içindeyim acaba hamile depresyonuna mı girdim

Benim doktorum bir şey demedi ilk gebeliğimde de yasak olmadı bunda da canım devam ediyoruz bir sıkıntı olmuyor ama ağrı varsa yapmayın derim
Eşime söyleyeyim bari ağrıyor diye. Benim ilk hamileligimde hiç yasak dememisti. 37 ye kadar devam ettik zaten 37 de doğum oldu. Şimdi ilk kontrol zamanında 32. Haftaya kadar dedi muhtemelen 37de geldi önceki diye o zamandan sonra yasak koydu. Ama karnım sepsert oluyor o beni korkutuyor. Şurada kaldı zaten yasağa 3 hafta.
Bende hem erken doğum endişesi başladı hem de hiç bir hazirligim yok kuzum benimki ne oluyor

İst ya da Çorlu'da olsaydın düşünebilirdim. Bu tarz tekliflere açığım Bir de doğumdan sonra ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum pompayı. Bazen gerek olmuyormuş.
babam istanbulda yollarım istanbula :) çalışan anne olunca yuzde doksan gerek olur bence her ay da fiyatı artıyo o yüzden ben alcam yoksa dogumdan sonra 2 katı ödüycem gibi duruyor

Dediğin gibi diğeri erken geldiği için olabilir canım

Ya bilmiyorum plansız olduğundan mı ne, bebeği kabullenip onu sevmem bile 16. haftayı buldu şimdi de eşya vs hiç heyecan yok kendimi çok kötü de hissediyorum ilk gebeliğimde böyle değildim şimdi ona haksızlık ediyorum diye düşünüyorum
Aklımda alış veriş listesi bile yok öyle diyim
Eşim bile dün dedi diğerinde hastane çantasını vs erken hazırlamıştın bence vakti geldi ne olur ne olmaz hazırlasan diye
Zaten ne beslenmeme aşırı dikkat edebiliyorum ne dinlenebiliyorum gerçekten depresyonda gibiyim hamileliği yok sayıyorum sanki
Allah günah yazmasın o güzel hareketleri olmasa anlamayacağım bile

Sagolasinn kolay gelsin halledersin yavaştan, tarif gelmedi de baktım çok yapan varmış zaten, gözüme takilan birini yaptım direkt kakao olan bı tarif değilde pudingli yaptim

Kızlar açılın mozaik pasta tarifi veriyorum. Yapalım buzlukları dolduralım eve aniden gelen misafire iki dilim koyup yanına da kahve yapıyoruz sonra postalıyoruz misafirleri yapımı aşırı kolay 15 dk bile sürmüyor

2 paket petibör bisküvi. Ben bazen kakaolundan yapıyorum onunla da güzel oluyor. 300 gr falan ediyor sanırım toplamda.
Bi bardak süt
3 yemek kaşığı kakao
5 yemek kaşığı şeker
3-4 yemek kaşığı da eritilmiş tereyağı (margarin de olur )
Ceviz , fındık parçaları

Tereyağını eritiyoruz biraz ılıyınca içince şekeri kakaoyu katıp karıştırıyoruz. Sonra sütü de ekleyip bisküvileri içine büyük büyük kırıyorız. İçine isteğinize göre ister ceviz ister fındık parçaları ekleyebilirsiniz. Ben her şey katıyorum kuru üzüm falan da kattım geçen ama sevmedim güzelce karıştırıyoruz. Streç filme sarıyorum ben yuvarlak şekilde. Sonra buzluğa atıyorum. Böyle böyle 5-6 parça yapılıp buzluğa atılabilir. Donduktan sonra kesip biraz çözünmesini bekleyip yanında kahveyle çayla afiyetle yiyoruz A acemianne92 Vaalbara araya kaynamış unutmuşum paylaşmayı

Ay canım çok şükür gayet iyi şuan kilosu . Temiz çıkar inşallah da hiç gerek kalmaz bu düşüncelere ama zaten 3,4 haftaya gayet güzel toparlar sen canını sıkma

Uzun zamandır giremiyordum dün bir girdim, ancak şimdi okumayı bitirdim yazılanları

Hepimizde bir telaş, bir endişe… Umarım hepimizin gönlü ferahlar yakında, iyi haberler alırız.

Ben de 75mg şeker yüklemesi yaptırmıştım geçen hafta, bu sabah doktora gösterdim. Sonuçlar iyiymiş. Açlık 78, 1 saat sonra 97, 2 saat sonra 82.

Bebeğimin boyu vs haftasıyla uyumluymuş ancak göcek çevresi ortalamaya göre düşük çıktı. Doktor plasentanın ve kordonun konumundan dolayı olabilir dedi. Belki de bebeğin yapısı böyledir, uzun ve incedir dedi. Gün içinde daha çok dinlenmemi ve su içmemi tavsiye etti. Kendimi sırt üstü yatarken buluyorum hep, mutlaka yana yatmamı istedi, ben de bu sebepten artık hamile yastığı sipariş verdim. Şu anda 25+4’üm, 5 kilo aldım. Daha fazla yemem gerekir mi dedim, doktor gerek yok dedi ama bu haberi aldıktan sonra sürekli bir şeyler yiyesim var, sürekli açım.

Doktor 3 hafta sonrasına durumu kontrol etmek için randevu ayarladı. Umarım güzel haberler alırız.

Canım benim planlı ama aynı senin gibiyim pek bi heyecan yok hiçbir hazırlık yapmadım isim bile düşünmüyorum oğlum da küçük olduğundan sanırım hala onun bebeklik yorgunluğu üzerimde. Belki kız bebek bekleseydim onda biraz daha farklı süreç olcağı için daha heyecanlı mı olurdu bilmiyorum

Çıkip bı yuruyeyim dedim baktım yemek saati eşime ofise tavuk pilav yaptım geldim, elim durmadı gene
Hey maşallah canım valla hiç boş durmuyorsun. Benim bugün yemek yok dün kurabiye pisi falan yapmıştım kısır vardı. Öyle çayla bir sofra kurdum eşim geç geldi baya işyerinde yemiş yiyemedi. Bu akşama da bir çay. Pisi var haşhaşlı falan var kahvaltı gibi yiyecegiz. Yarına da bir sulu yemek yaparım nasipse
Evet daha önce de bahsetmiştin bebeği kabullenemedigini. Hatırlıyorum. Ben liste yaptım da listeden sadece kendime 2 takım pijama aldım. Normal gecelik vardı kızımın doğumundan sonrasında kaldırıp koymuştum bir daha olursa diye giymemistim bile. Doğumdan önce önü giyerim dedim. Sonrasında zaten pijama giyeceğim rahat edemem gecelikle. Daha alınacak çok şey var benim de. Hem alıp hem çanta hazırlayacağım artık nasipse. İnşallah en kısa zamanda sende toparlar kendini hazırlarsin. Onun o yüzünü görüp kokusunu duyarsan hatırlamazsın bile inşallah bu günleri kuzum.
Sagolasinn kolay gelsin halledersin yavaştan, tarif gelmedi de baktım çok yapan varmış zaten, gözüme takilan birini yaptım direkt kakao olan bı tarif değilde pudingli yaptim
İnşallah çok sağol kuzum benim. Eline sağlık
Teşekkürler kuzum önemli değil sonunda geldi önemli olan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…