2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ütünün hangi kademesinde yaptın canım? Benim kediler ütü masasına çıkıyor sürekli, benim öncelikle tüysüz bir ortam yaratmam lazım bir de kıyafetler minik olunca hastaneye götürmeyeceklerimi de yıkadım ben, evde bir bohça yapıp hurca koyarım daha çekmece için boşaltıp yer açmadım konun için. Ben 3 çekmeceli makyaj masam var etajer mi ne dedir, onu bebeğe ayıracağım kendi evimize geçersek bebek odası yapacağım.

Valla hastanede fotoğraf çekiliriz, ben öyle bir risk alamam kıyafetini seçtim yıkadım, ütüler koyarım

Çok faydalı bir liste olmuş henüz hazırlamayan bizlere Bu arada hırkaya alternatif şal öneriyordu bir doktor. Damar yoluyla hırka giyip çıkarmak zor olabilir ve doğuma hazırlanma hareketleri yaparken gerekirse arkanızı kapatırsınız, üşürseniz sırtınıza alırsınız demişti, mantıklı buldum. Çok yer kaplamayacağı için eklenebilir. Bir de biberon olarak da kaşık biberon daha çok öneriliyor diye gördüm yeni doğana ya da şırınga, belki eklemek istersiniz bunları

Valla hastanede fotoğraf çekiliriz, ben öyle bir risk alamam kıyafetini seçtim yıkadım, ütüler koyarım
Ayy Ben de hiçbir şeyleri düşünmüyorum acaba burada okudukça bazı şeyleri aklıma gelmemişti veyahut da yapmayı düşünmüyordum ama ne kadar mantıklı bunu yapayım kesin diyorum her seferinde

Ayy Ben de hiçbir şeyleri düşünmüyorum acaba burada okudukça bazı şeyleri aklıma gelmemişti veyahut da yapmayı düşünmüyordum ama ne kadar mantıklı bunu yapayım kesin diyorum her seferinde
Ben de çoğu zaman öyleyim, burada olmanın avantajlarından biri

Midem dünden beri çok bulanıyor. Hiçbir zaman tam olarak geçmedi ama 10 11. Haftadaki gibi arttı bulantı. Geçmiyor prilam alıyorum ama. Nedir çaresi geçmiyor ağlamak istiyorum
Geçmiş olsun
Stres yaptın ondan mı acaba bi?
Prilam da etkili olmuyorsa..
Kusma, ishal, baş ağrısı var mı ?

Geçmiş olsun
Stres yaptın ondan mı acaba bi?
Prilam da etkili olmuyorsa..
Kusma, ishal, baş ağrısı var mı ?
Teşekkür ederim kusma evet, baş ağrısı dün vardı bugün yok.
Biraz evi toparliyim demiştim taşınıcaz diye. Yoruldum heralde. Uzandım şimdi inş geçer. Hiç geçmeyecek galiba gerçekçi mi olayım

Dur bakalım. Hafif şeyler ye. Su içmeye çalış. Belki nane limon rahatlatır mideni.

Hem taşınma, hem deprem korkusu da ağır gelmiş de olabilir. Allah kolaylık versin geçecek ins.

Midem dünden beri çok bulanıyor. Hiçbir zaman tam olarak geçmedi ama 10 11. Haftadaki gibi arttı bulantı. Geçmiyor prilam alıyorum ama. Nedir çaresi geçmiyor ağlamak istiyorum
Dün doktoruma sordum, bir süredir bulantı ve kusma oluyor. Bu haftalar normal dedi bebek mideye baskı yapıyor (annem saç çıkarıyor demişti hatta ) doktor gece 2 prilam sabah 1 prilam içebilirsin maksimum dedi.

Aaa sen günde üç defa vuruyorsun
Ben sadece gece 10 da yapıyorum 5 novorapid
Arada yürüyüş vs diyet öncekinden fazla yapmıyorum ama dikkat ediyorum bakalım kontrol gününde neler söyleyecek doktor bekliyorum
Merhaba canım bende de gebelik şekeri çıktı sizin kaç çıkmıştı 1 saat ve 2 saat sonraki değerler

Cihazlar dahi fark ediyor aynı gün 860 gram diyen doktor
Aynı günde başka doktor 1 kiloyu gecmiş dedi takılmayın arkadaşımada kılosu fazla dedi ama suan normal çok şükür
Benimde az sanki 28 haftada 1 kilo 230 gram bu haftalardan önce gittiğimde iki hafta önde çıkıyor demişti hep doktorum ama bu Nisan syında çok üzüntü ve stres yaşadım eşim yüzünden şok üstüne çok olunca bebeğim etkilendi ve bu hafts gittiğimde haftasıyla uyumlu dedi o ilerilik durmuş yani küçük oğlumda 4 200 doğmuştu okadar sağlıklı ilerliyoduki yine eşim yüzünden birden sütüm kesildi bebişim hiç kilo alamadı şuan 13 kilo 2 yaşında iki gram yesin diye uğraşıyorum hep her hamileliğimde başıma getirmedik iş bırakmadı bunuda korunduğum halde hamile kaldım yani demem oki üzüntü ve stres bebekleri her şekilde etkiliyor doğuncada anne karnındayken de beslenmeyle de ilgili ama nebiliyim yaşadığım için söylüyorum stres üzüntü anneleri ve bebekleri mahvediyor

Bu listeyi görünce ertelediğim alışverişi artık yaptım. Bebek için olduğu için yüklü hesabın vicdan azabı 10 saniye falan sürdü biberon, emzik ve kendim için geceliği erteliyorum (güncel kiloma göre alayım çünkü daha çok kilo alacağım galiba )

Teşekkürler bilgiler için. Doktor önerirse tabii ki gireriz sanırım hepimiz. Özel hastaneler fırsatçı olabilir diye sizin gibi tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim.

10 saniye süren vicdan azabı
Valla aldık aldık, almadık her şey daha da pahalılaşıyor.

Bence 32. Haftada artık kabaca da olsa doğum çantası hazır olmalı. Ani gelişen bi durumda elimiz ayağımız iyice dolaşmasın.

Üçünün en yüksek ısı ayarında yaptım zaten pamuklu yazıyordu. Ben de bütün kıyafetlerini yıkadım sonra onları da ütüleyip hurçladım oyuncak kutusu almıştım hurçla beraber oyuncak kutusunun içine koydum.

Ben de odaya yapmadım iki komidini kullanacağım bir de trendyol'da 1500 liraya falan tek kapaklı 6 raflı dolaplar var ondan alicam sadece

Şal cok mantıklı damar yolu vs icin.
Kaşık biberonum yok evde olanı koydum ama alınca eklerim onuda

Baba içinde gömlek- tişört ve eşortman koymuştuk
Kocamında en az benim kadar hamilelik hormonları vardı
Pandemiydi eve gidiş geliş yapamayacaktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…