2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Çok doğru canım ben o yüzden şu en az 1 ay kafadan meyve ve diğer şekerli karbonhidratlı her şeyi kafadan çıkardım diyetisyen ye dese de yemem öyle zor buldum ki bebeğimi 2 ay hiçbir şey yemem yeter ki iyi olsunlar amin

Yaklaşık aynıyız çok teşekkür ederim canım inşallah benim de diyetle düzelir değerlerim
Benim de sonuçlarım şöyle.
Diyete katı uyduğum sürece ölçümler sınırı aşmıyor.

Dahiliye diyetle devam ettiriyor. Ama arada şeker ölçmeye devam ediyorum. Bir aydır kaçamak da yapmamıştım. Şimdilerde arada başka şeyler yemek istiyorum.

Eklentiler

• IMG_5383.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_5309.webp
    34 KB · Görüntüleme: 51
Mide bulantısı güncellemesi geliyor şu ara çoğumuza galiba, mide garibim sıkıştıkca şaştı kendini
Bazen bi his oluyor. İki göğsümün arasında, sanki yemek yerken lokma boğazımda kalmış da, orada sıkışmış gibi bi his var. Su içiyorum. Başka şeyler yiyorum geçmiyor.

Mide yanması çok yaşamıyorum. Ama mide gazı, afedersiniz geğirme isteği ve geğirirken de yediklerimin ağzıma gelmesi gibi bi his oluyor. O da reflü oluyor sanırım.

Aynen aynen tam da öyle bı durum daha iyi anlatamazdim aynı durum, aralara serpiştirilmişte bulantım var iki gündür

Evet bime bazen çok güzel şeyler denk geliyodu bu defa bana da nasip oldu. Çok teşekkür ederim sizde güle güle sağlıkla kullanın aldıklarınızı inşallah

Eklentiler

• IMG_4971.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 51
Bak eleye eleye kalan meyveler bunlar muz da yeşil olucak olgunu çok şeker çıkartıyor

Benim de çok yakın sonuçlarım size . Tatlı yemek istiyorum deli gibi önceleri

Ayvayı ilk hamileliğimde deli gibi yiyordum mide yanmama çok iyi geliyordu
Birde kızım gamzeli olsun diye sonuç gamzeli
Ay hadi bakalım bunu bilmiyordum.

Ben gamzeliyim. Bakarsınız oğlum da olur. Gamze kızıma daha çok yakışırdı ama

Kızım besin alerjisi olan bir bebekti 8 ay diyet yaptım su ile emzirdim. Yediklerim bir elin parmağını geçmiyordu zorlu bir süreçti ama odaklanınca Allah veriyor kolaylığını şimdi geriye dönüp baktığımda nasıl yapmışım diyorum
Çok zor şükür hem tedavisi var hemde doğuma az kaldı , sizde dayanın geçecek bu günler

Akşam yemeklerinde ne yiyorsun ? Güvendiğin sağlam menü önerisi varsa alırım
Bu akşam yediğim; et, yarım tabak bulgur pilavı, yoğurt ve yeşil salata.

Dün; tarhana çorbası, yeşil mercimek salatası ve bir dilim kıymalı börek.

Ondan önceki gün; yine tarhana, çorbası fellah köftesi ve sarımsaklı yoğurt

İçim dışım bulgur oldu kurudum
Ama midemi tutuyor.
Etsiz doymuyorum ben. Sebze ile doyan arkadaşlara hayranım

Ben ekmeksiz hiçbişey yiyemediğim için bulgur yerine buğday ekmeği yiyorum. Hepsi saman gibi sonuçta ama dayanmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…