- 2 Temmuz 2023
- 1.406
- 962
- 53
- 27
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #14.161
Çok doğru canım ben o yüzden şu en az 1 ay kafadan meyve ve diğer şekerli karbonhidratlı her şeyi kafadan çıkardım diyetisyen ye dese de yemem öyle zor buldum ki bebeğimi 2 ay hiçbir şey yemem yeter ki iyi olsunlar aminBenim bebeğim hep öndeydi başından beri de hep doktorum ölçümlerinin fazla olduğunu söylüyordu . Şekerle beraber daha kötüye gitmiş sanırım durum . Ama toparlanıyor inan . Sadece şekerini yükselten şeyleri zamanla kendin çözüyorsun öğreniyorsun sonra düzeliyor. Mesela diyetisyen bana 7-8 tane çilek yiyebilirsin demişti yediğimde şekerim 190 olmuştu aklım çıktı direk bıraktım çileği . Veya tam buğday ekmeği iki dilimin üzerine çıktığında da yükseliyor. Böyle böyle çözüyorsun . Tek başına diyetle de olmuyor tek başına insülinle de . İkisini aynı anda katı şekilde götürmen lazım
Benim de sonuçlarım şöyle.Yaklaşık aynıyız çok teşekkür ederim canım inşallah benim de diyetle düzelir değerlerim
Bazen bi his oluyor. İki göğsümün arasında, sanki yemek yerken lokma boğazımda kalmış da, orada sıkışmış gibi bi his var. Su içiyorum. Başka şeyler yiyorum geçmiyor.Mide bulantısı güncellemesi geliyor şu ara çoğumuza galiba, mide garibim sıkıştıkca şaştı kendini
Aynen aynen tam da öyle bı durum daha iyi anlatamazdimBazen bi his oluyor. İki göğsümün arasında, sanki yemek yerken lokma boğazımda kalmış da, orada sıkışmış gibi bi his var. Su içiyorum. Başka şeyler yiyorum geçmiyor.
Mide yanması çok yaşamıyorum. Ama mide gazı, afedersiniz geğirme isteği ve geğirirken de yediklerimin ağzıma gelmesi gibi bi his oluyor. O da reflü oluyor sanırım.
Bimden ben de sağlam ganimet yaptımmama kaşıkları ve kapları vardı ama biberon kurutmak için olan o adını söyleyemediğim aletten aldım internette çok pahalıydı iyi denk geldi aldıkların da çok güzel bu arada sağ salim giydirmek nasip etsin
Yani gazlı içecekler içmiyorum salçalı yemekler hafif yapıyorum kızartma türü çok nadir yaparım domates yiyorum ondan kaynaklı olur mu bilmiyorum birde yemeklerde biraz baharat kullanıyorum oda etki eder mi mide yanmasına emin değilimYediklerine dikkat ediyormusun canım ?
Çok doğru canım ben o yüzden şu en az 1 ay kafadan meyve ve diğer şekerli karbonhidratlı her şeyi kafadan çıkardım diyetisyen ye dese de yemem öyle zor buldum ki bebeğimi 2 ay hiçbir şey yemem yeter ki iyi olsunlar amin
Bak eleye eleye kalan meyveler bunlarÇok doğru canım ben o yüzden şu en az 1 ay kafadan meyve ve diğer şekerli karbonhidratlı her şeyi kafadan çıkardım diyetisyen ye dese de yemem öyle zor buldum ki bebeğimi 2 ay hiçbir şey yemem yeter ki iyi olsunlar amin
Benim de çok yakın sonuçlarım size . Tatlı yemek istiyorum deli gibiBenim de sonuçlarım şöyle.
Diyete katı uyduğum sürece ölçümler sınırı aşmıyor.
Dahiliye diyetle devam ettiriyor. Ama arada şeker ölçmeye devam ediyorum. Bir aydır kaçamak da yapmamıştım. Şimdilerde arada başka şeyler yemek istiyorum.
Yeşil muz tüketebilirsin demişti doktorum. Denedim hiç yükselme yapmadı . Olgunu tehlikeli çokMuz benim listemde yasak. Günde bir küçük elma yada yarım ayva yiyorum.
Yeşil muz mu ?Yeşil muz tüketebilirsin demişti doktorum. Denedim hiç yükselme yapmadı . Olgunu tehlikeli çok
Yeşil muz mu ?
Elmadan devam edeyim ben. Az da olsa şekeri var
Ayvayı zoraki yiyorum. Midemi tutsun diye
Akşam yemeklerinde ne yiyorsun ? Güvendiğin sağlam menü önerisi varsa alırımYeşil muz mu ?
Elmadan devam edeyim ben. Az da olsa şekeri var
Ayvayı zoraki yiyorum. Midemi tutsun diye
Ay hadi bakalımAyvayı ilk hamileliğimde deli gibi yiyordum mide yanmama çok iyi geliyordu
Birde kızım gamzeli olsun diye sonuç gamzeli
Bu akşam yediğim; et, yarım tabak bulgur pilavı, yoğurt ve yeşil salata.Akşam yemeklerinde ne yiyorsun ? Güvendiğin sağlam menü önerisi varsa alırım
Ben ekmeksiz hiçbişey yiyemediğim için bulgur yerine buğday ekmeği yiyorum. Hepsi saman gibi sonuçta ama dayanmaya çalışıyorumBu akşam yediğim; et, yarım tabak bulgur pilavı, yoğurt ve yeşil salata.
Dün; tarhana çorbası, yeşil mercimek salatası ve bir dilim kıymalı börek.
Ondan önceki gün; yine tarhana çorbası fellah köftesi, sarımsaklı yoğurt
İçim dışım bulgur oldu kurudum
Ama midemi tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?