- 22 Mayıs 2022
- 496
- 1.476
- 63
- 26
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #14.681
Falım ışıl sakız çiğniyorum reflü için. Uarısını kahvaltıdan sonra kalan yarısını akşam yemeğinden sonra çiğniyorum. Yoksa sürekli tenine tablet kullanmak zorunda kalıyorum. Sakız baya bir bastırıyor. Abartıyorum belki ama bir saate kadar çiğniyorum sakızıAcaba 10 şişe gaviscon diksem kafama bu mide yanması ve reflü azalır mı ki diye düşünme saatlerine girmiş bulunmaktayımzaten eşim ve iki kedimizde yatağın tamamını kapladılar yatacak yerim de yok çıldırıcımmmmmm
Oyy maşallahMuayeneden çıktım. 1630 gr olmuş.Açlık tokluk şekerini beğendi. Küçük tansiyon bazen 9a kadar çıktığı için tekrar tahliller istedi. Şimdi kan verme sırası bekliyorum.
Vajinanın hemen üstünde, sezaryen yerinde bası hissediyorum. Ağrı acı değil. Basınç. Bu sebeple yürümekten biraz çekiniyorum dedim. Rahim ağzı uzunluğu iyi. Aksi söylemedikçe yürümeye devam et. Basınç rahatsızlık hissedince otur su iç. Yürümeyi bırakma dedi.
Bebek makat gelişti en son. Şimdi baktı baş asagı dönmüş. Başını biraz leğen kemiğine yaslamış. Yüzü de yara yerine dönük. Basıncı o yüzden hissediyorsun dedi.
@PenceredekiKiz Boğmaca içeren tetanoz aşısını sordum. Mutlaka ol dedi.
İşine geldiği gibi konuşuyorlar işte e nabiza düştüğü gibi haberleri oluyor ugrasmamista suç atıyor, benim ilk gebeligimde aradılar, bu seferde ben giyim bı işlem yapmadı tetanoz haftası gelince gecmesin diye ki geçerse ceza alıyorlarmış kendileri aradı yineBeni azarlamıştı sağlık ocağına haber vermemişsin diye. Benim haber vermem gerektiğini bilmiyordum sisteme düşünce zaten onlar çağırmıyor muydu bi değişikler neyse ki taşınıyorum umarım yeni yerdeki sağlık ocağı iyidir dkjfjg
Seni o kadar iyi anlıyorum ki kuzucum. Bak şimdi arkadaşım şu an 34. Haftasında. 32. Hafta kontrolde bebek 2-3 hafta geriden geliyordu. Gebelik tansiyonu vardı. Beslenemiyor diye doktor dedi ki 35 de alalım artık. İnanılmaz yıkıldı morali bozuldu. Bugün gitmişler ve bebek büyümüş doktor 38 e kadar bekleyelim demişBen de bu ara sürekli ağlıyorum bağırıp çağırıyorum iyice kendimi kaybettim engel olamıyorum da. Bebeği üzüyorum böyle diyorum o zaman vicdan azabıyla daha çok ağlıyorum saçma sapan bir ruh hali yav..
Ayy bende ilk gebeliğimde prenses gibiydimBenim bu 2.gebeliğim gebelik nasıl diye soranlara ilk gebelik prensessin ikinci gebelikte perişansın diyorum
Lohusalıkta da aynısı olur kesin
Kuzum renine yerine gavicson tavsiye ederim. İkisini de kullanmış biri olarakFalım ışıl sakız çiğniyorum reflü için. Uarısını kahvaltıdan sonra kalan yarısını akşam yemeğinden sonra çiğniyorum. Yoksa sürekli tenine tablet kullanmak zorunda kalıyorum. Sakız baya bir bastırıyor. Abartıyorum belki ama bir saate kadar çiğniyorum sakızı
Bunu eşime atsam çok üzülürHediye ve beklentilerden konu açılmış. Ben de şunu bırakayım bi moraliniz bozulsun millette neler var kötü örnek
İsteyenin bir yüzü anacım, isteyin almazlarsa kendimize bi şekilde yine aldırtırız ötesi yok. Tek taşını kendi almış biri olarak koymaz bundan gayrısı bize
Hamilelik ve annelik bilgileri, Instagram: "Kınayanın başına gelsin 😂(ironi) #hamilelik #hamileanneler #gebelik #gebelikdönemi #gebeliktakibi"
77K likes, 179 comments - _bebegimle01, April 27, 2025: "Kınayanın başına gelsin 😂(ironi) #hamilelik #hamileanneler #gebelik #gebelikdönemi #gebeliktakibi".www.instagram.com
Of yanmaya denemediğim değişik bir yöntemFalım ışıl sakız çiğniyorum reflü için. Uarısını kahvaltıdan sonra kalan yarısını akşam yemeğinden sonra çiğniyorum. Yoksa sürekli tenine tablet kullanmak zorunda kalıyorum. Sakız baya bir bastırıyor. Abartıyorum belki ama bir saate kadar çiğniyorum sakızı
Benim hastanede yatan hamile arkadaşım var ya, her yanda sakız, devamlı cakkıdı çakkıdı.Falım ışıl sakız çiğniyorum reflü için. Uarısını kahvaltıdan sonra kalan yarısını akşam yemeğinden sonra çiğniyorum. Yoksa sürekli tenine tablet kullanmak zorunda kalıyorum. Sakız baya bir bastırıyor. Abartıyorum belki ama bir saate kadar çiğniyorum sakızı
Bizimkiler de aynı. 20 gr altın alacağım var 4 yıldır ama saldım artık. Eşyamı bile kendim ödedim. Eşimden fayda yok o kendine zor yetiyor. Kocaya muhtaç olmayalım diye kariyer yaptık çalışıyoruz, koca bize muhtaç. Sinirim bozuldu neyse sinir bastı kapatayım konuyuBunu eşime atsam çok üzülürailesi bırak ağır maddi birseyi bı takım almisliklari yok yani benimkiler alır doldurur getirir adam mahçup oluyor zaten kahrolur
İyi bari benim kayinbabam bebek arabası aliyo en azından külçe altın olmasada bunada şükür bisuru de kıyafet yorgan vs aldılar annane de beşik alınca mecbur kaldılar da caktirmiyorlarHediye ve beklentilerden konu açılmış. Ben de şunu bırakayım bi moraliniz bozulsun millette neler var kötü örnek
İsteyenin bir yüzü anacım, isteyin almazlarsa kendimize bi şekilde yine aldırtırız ötesi yok. Tek taşını kendi almış biri olarak koymaz bundan gayrısı bize
Hamilelik ve annelik bilgileri, Instagram: "Kınayanın başına gelsin 😂(ironi) #hamilelik #hamileanneler #gebelik #gebelikdönemi #gebeliktakibi"
77K likes, 179 comments - _bebegimle01, April 27, 2025: "Kınayanın başına gelsin 😂(ironi) #hamilelik #hamileanneler #gebelik #gebelikdönemi #gebeliktakibi".www.instagram.com
Bizimki bizden para istiyoİyi bari benim kayinbabam bebek arabası aliyo en azından külçe altın olmasada bunada şükür bisuru de kıyafet yorgan vs aldılar annane de beşik alınca mecbur kaldılar da caktirmiyorlar
Aynı kişilerden mi bahsediyoruz diyeceğim deee tek gelin benim henüzBizimki bizden para istiyo
Ayy bu gelinlere yaranılmıyorAy bizimki gölge etmesin, başka ihsan istemez
Ama şov yapmaya gelir şimdi. Kızımın doğumunda da bileklik almıştı bana. Ben onu sattım görmek istemediğimden. Küpe aldım kendime
Ben de dün oğluma bağırdım kızdım sonra da çok üzüldüm hep özür diledim vicdanım hiç rahat etmedi dedim napıyorum ben çocuğun en beni istediği dönemde ben uzaklaştırıyorumBen de bu ara sürekli ağlıyorum bağırıp çağırıyorum iyice kendimi kaybettim engel olamıyorum da. Bebeği üzüyorum böyle diyorum o zaman vicdan azabıyla daha çok ağlıyorum saçma sapan bir ruh hali yav..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?