2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Bizimki bizden para istiyo
Bizimkilerde bağ evini yaptırasıları tuttu 10 yıldan sonra o da benim doğum yapacağım zamana denk geldi eşim en büyük erkek ondan istendi Yani bunların bebeği olacak hastane bebek esyaları dünya kadar masrafı olur diye insan hiç mi düşünmez Neyse ya sabırrr

Aynen canım çok fazla şeyle boğuşuyorum, bazılarımız da gerçekten zorlu geçiriyor umarım bebeklerimiz iyidir en kısa sürede bizler de iyi hissederiz

Aynen canım çok fazla şeyle boğuşuyorum, bazılarımız da gerçekten zorlu geçiriyor umarım bebeklerimiz iyidir en kısa sürede bizler de iyi hissederiz
Amin kuzum benim inşallah aynen bende öyle iç dünyamda çok fazla sorunum var, buraya fazla yansıtmasam da. Bebek iyi mi değil mi stresi başka bir yandan.. inşallah iyilerdir yavrularimiz ve güzelce alırız kucağımıza. Cuma günü gelmek bilmedi resmen bu sefer bana. Bir gelse de kızımdan güzel haberler alsam moral olurdu. İnşallah alırım da. Hepimiz alırız inşallah

Çok şükür o iyi olsunda sağlıklı olsunda gerisini halledeceğiz evet alınıyor valla dikkat ettiğim halde alınıyor hemde neyse sağlık olsun berekettir verilir çok güzel maşallah 5.5 kilo harika ne yiyip ne içiyorsun da böyle az aldın

Böyle bir yere mecbur değilsin yaa 3 ayı doldurduysan bu ASM de hemen değişiklik yapabilirsin başka yakın yere. Hatta şartlar buysa uzak yere de giderdim ben. Bahsettiğin kapıya yaptıkları idrar kokusu burnuma geldi resmen. Pisler

Bunu eşime atsam çok üzülür ailesi bırak ağır maddi birseyi bı takım almisliklari yok yani benimkiler alır doldurur getirir adam mahçup oluyor zaten kahrolur
Valla ben attım zaten bekliyorum bakalım güzel bir şey onlardan kocamda bana sorup duruyor ne istiyorsun doğum hediyesi diye dedim gönlünden ne koparsa

Bizim kontrol de Cuma

Dün basvurdum bakalım inşallah bı an önce belli olur

Kuzum o +1 ya da +3 yazan kısım strip kısmı. Bi de onun mikroskopi kısmı olacak. Önemli olan orada lökositin karşısında kaç yazdığı. Bi bakıp söylesene

Ay maşallah maşallah ya çok sevindim kocaman olmuş

Tamam o zaman yaptıralım madem...

Ay biraz gireyim herkesler ne yapıyor okuyayım dedim

Bu gerçekten aynı ben. Sabır diye bir şey kalmadı, sürekli sinirli ve üzgünüm. Sonra da vicdan yapıp duruyorum niye ona bağırdım küçücük çocuk ne bilecek diye. Geçen gün altına sını yaptı ilk defa tepki vermemeye çalıştım ama kirli yerlere elini sürüp ağzına götürünce biraz bağırdım. Neyse sonra konuştuk sakinledik falan. Kendime de çok yüklenmek istemiyorum ama elimde olmuyor. Biraz araştırdım yaşı gereği oyuna dalıp böyle kazalar normalmiş, bir de yeni kardeş haberi aldıysa böyle şeyler yapabilir diyor chatGPT

Ayy bende ilk gebeliğimde prenses gibiydim , Bunda bilmediğim bir sürü rahatsızlıklar çıktı , olsun buna şükür :) lohusalıkta keyfini sürerim diyorum <3
Olsun bebeğin sağlıkla doğsun da canım sonrası toparlarsın inşallah
Benim iki hamileliğimde çok güzel geçti geçiyor hatta iş yerindeki bazı arkadaşlar amazon kadını gibisin kendi kendine bile doğurursun diyorlar tabi ilki sezeryan olmasaydı
Ama çocuktan dolayı o uyumadan 5 dk oturup dinlenemiyorum resmen

Psikoloji her şeydir ve sen bunu fark edip kendini ona göre yönlendirmişsin canım yoksa hamilelikte karamsarlık dipsiz bir kuyu gibi insan bir düşündü mü aklına peş peşe bir sürü düşünce geliyor

Biraz yapısal sanırım canım oğlumda da 11 kg almıştım
Ama bu ara yemeğe karşı sıfır istek bolca tatlı yiyesim var hatta oğlumda hep sağlıklı beslendim bunda hiç dikkat etmiyorum desem yeri.
Bir de hareket çok bende ya işten 17 gibi çıkıyorum e işteki mesai bitiyor bu sefer evdeki başlıyor ufaklık küçük 1.5 yaşında onunla uğraşıyorum gece uykularımız hala düzenli değil tam dinlenemiyorum günlük max 4-5 saat ancak uyuyorum haliyle yediğim her şeyi yakıyorum sanırım

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için, piyeloseptyl 100mg ve urocare şase kullanan var mii aile hekimi yazdı bugün kadın d. doktoruna mi gitsem tekrar sonuç için emin olamadim, ben bunlari kullansam mi kullanmasam mi

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için, piyeloseptyl 100mg ve urocare şase kullanan var mii aile hekimi yazdı bugün kadın d. doktoruna mi gitsem tekrar sonuç için emin olamadim, ben bunlari kullansam mi kullanmasam mi
Genel zamanda Piyelosepytyl kullandım. Etkili bi idrar yolu antiseptiği. İlaç çantamda hep bulunur.

Ama bu hamilelikte ilaç kullanmadım. O yüzden ne kullanılır, ne kullanılmaz hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…