2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Genel zamanda Piyelosepytyl kullandım. Etkili bi idrar yolu antiseptiği. İlaç çantamda hep bulunur.

Ama bu hamilelikte ilaç kullanmadım. O yüzden ne kullanılır, ne kullanılmaz hiç bilmiyorum.
Sağolasın canım kızlar halletti sorumu sagolsunlar

Şekerden olduğunu sanmıyorum benim doktorum da şeker yüklemesine gerek görmedi. Kan değerlerinize baktırın benim B12 ve hemoglobin degerim çok düşmüştü gözümü acamiyordum sürekli uyku hali ve halsizlik vardı
Anlattiginiz kötü hijyen şartlarından sonucun güvenilirliği insanda şüphe uyandırır. Bence başka bir yerde yineleyin testinizi. Bana tek kullanımlık monurol şase verdi enfeksiyon için. Yazdığınız ilaçlar hakkında bilgim yok malesef

Randevum var zaten muhtemelen doktorumda görünce yenilemek ister, sağolasın

Ayy bende ilk gebeliğimde prenses gibiydim , Bunda bilmediğim bir sürü rahatsızlıklar çıktı , olsun buna şükür :) lohusalıkta keyfini sürerim diyorum <3

Aynen ya ilk gebelikte reflü, siyatik ağrısı, kasılmaya bağlı kramplar nedir bilmezdim. Şimdi her tarafım çürük 6. Ayda 8 9 aylık gibiyim

Oyyyyy ! Küçük abiiiii
Düşün ne sever, ne kollar onu
Şimdi çok seviyor gördüğü bebekleri falan da seviyor, inşallah sonrada böyle olur, gerçekten dolaptan kendi pijamasini ararken dökmüşte kardeşinin kiyafetlerini tek tek katlayıp dizmiş yan yana ben yemek yaparken anne ben bı kaza yaptım ama halledebildim şimdi diyor kaza yaptım dediyse evde bı kosede birşeyler olmuştur kesin

Şahsen ben inandım kaza olduğuna
Tazmin de etmiş zararı. Daha ne yapsın?

Şahsen ben inandım kaza olduğuna
Tazmin de etmiş zararı. Daha ne yapsın?
Modum.dusukse yükseltecek birşey buluyor, deminden beri mutfakta babasıyla kavga ediyor, yatmıştı geri kalkmış, acıkmış heralde babasina tencereden yemek koyar mısın dedi duyuyorum seslerini esimde balkona çıkıp pencereye bakıyor oğlumda sinirlenmiş gelmiş anne babama yemek koy dedim anlamıyor tencereden yemk ver dedim beni dinlemiyor sen bana peynir ver o zaman diyor körler sağırlar birbirini ağırlar yemekten peynire geçti bu saatte, öteki de pencerede ne yemeği var diyor

Kardeşinin kiyafetlerini katlamış enerjisi bitmiş dinlenmek için kendine yer bulmuş en baştan dolabı karistirmasa enerjisi bitmeyecekti ama neyse
Eki Görüntüle 3584900
Oyyy
Benim kızım puseti görünce direk kendisi oturuyor ve bebeklerini koyup uyutuyor bu benim bebişe avm de alırız diyor ahaha geldikten sonra umarım puset konusunda anlaşırlar

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için, piyeloseptyl 100mg ve urocare şase kullanan var mii aile hekimi yazdı bugün kadın d. doktoruna mi gitsem tekrar sonuç için emin olamadim, ben bunlari kullansam mi kullanmasam mi
Merhabalar manurol diye bi şase var onu veriyolar genelde ama sana yazılanları bilemedim, doktoruna mesaj atıp bildirsen iyi olur

Ooo evet baya zormuş ben full time evde yat uyu sürekli vs. Yediğimi yakacak zaman olmuyor sanırım neyse sağlık olsun onlar iyi olsun bizde iyi olalım de geçer gider bunlarda :)

Sağlık ocağı tahliline güvenemiyorum her seferinde enfeksiyonum çıktı (3.defa), en son kendi doktorum tahlil ve kültür yaptı negatif ve üreme olmadı. Nasıl olabilir anlamıyorum

Sağlık ocağı tahliline güvenemiyorum her seferinde enfeksiyonum çıktı (3.defa), en son kendi doktorum tahlil ve kültür yaptı negatif ve üreme olmadı. Nasıl olabilir anlamıyorum
Hastanede çıkmış +1 ASM de çıktı +3 tam 6gunluk fark bu, randevum var zaten yeniden alır muhtemelen

Sağlık ocagında 12 gibi alınıyor tahliller halk sağlığı merkezine yollanıyor oradada bölgede ki asmlerin hepsi tek tek alınana kadar teste bakteri üretiyordur bence dura dura hastanede yarım saat geciyordur en fazla süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…