- 27 Ekim 2023
- 7.535
- 20.723
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #14.721
Sağolasın canım kızlar halletti sorumu sagolsunlarGenel zamanda Piyelosepytyl kullandım. Etkili bi idrar yolu antiseptiği. İlaç çantamda hep bulunur.
Ama bu hamilelikte ilaç kullanmadım. O yüzden ne kullanılır, ne kullanılmaz hiç bilmiyorum.
Şekerden olduğunu sanmıyorum benim doktorum da şeker yüklemesine gerek görmedi. Kan değerlerinize baktırın benim B12 ve hemoglobin degerim çok düşmüştü gözümü acamiyordum sürekli uyku hali ve halsizlik vardıKızlar günaydınn
Bebişin tekmeleri ile doğdu güneşimbende son bir haftadır özellikle sabahları olan ani gelen bir halsizleşme var, böyle bir şeyler atıştırıp uzanınca dağılıyor ama hiç halim kalmıyor sanki omuzlarımdan biri bastırıyor gibi hissediyorum. Şeker yüklemeye gerek duymamıştı doktorum, acaba şeker mi ya da gebelikte olur mu ne dersiniz?
Anlattiginiz kötü hijyen şartlarından sonucun güvenilirliği insanda şüphe uyandırır. Bence başka bir yerde yineleyin testinizi. Bana tek kullanımlık monurol şase verdi enfeksiyon için. Yazdığınız ilaçlar hakkında bilgim yok malesefKızlar şimdiii enfeksiyonlu arkadaşlara bı sorum.var, Çarşamba verdim idrar lökosit 1di dün verdim 3+ olmuş ilaç verdi bu kadar hızlı gelişen bı durum mu yoksa saglik ocağının klasik bekleyen tahlil sorunu mu anlamadım
Randevum var zaten muhtemelen doktorumda görünce yenilemek ister, sağolasınAnlattiginiz kötü hijyen şartlarından sonucun güvenilirliği insanda şüphe uyandırır. Bence başka bir yerde yineleyin testinizi. Bana tek kullanımlık monurol şase verdi enfeksiyon için. Yazdığınız ilaçlar hakkında bilgim yok malesef
Ayy bende ilk gebeliğimde prenses gibiydim, Bunda bilmediğim bir sürü rahatsızlıklar çıktı , olsun buna şükür :) lohusalıkta keyfini sürerim diyorum <3
Oyyyyy ! Küçük abiiiiiKardeşinin kiyafetlerini katlamış enerjisi bitmiş dinlenmek için kendine yer bulmuşen baştan dolabı karistirmasa enerjisi bitmeyecekti ama neyse
Eki Görüntüle 3584900
Şimdi çok seviyor gördüğü bebekleri falan da seviyor, inşallah sonrada böyle olur, gerçekten dolaptan kendi pijamasini ararken dökmüşte kardeşinin kiyafetlerini tek tek katlayıp dizmiş yan yana ben yemek yaparkenOyyyyy ! Küçük abiiiii
Düşün ne sever, ne kollar onu
Şahsen ben inandım kaza olduğunaŞimdi çok seviyor gördüğü bebekleri falan da seviyor, inşallah sonrada böyle olur, gerçekten dolaptan kendi pijamasini ararken dökmüşte kardeşinin kiyafetlerini tek tek katlayıp dizmiş yan yana ben yemek yaparkenanne ben bı kaza yaptım ama halledebildim şimdi diyor kaza yaptım dediyse evde bı kosede birşeyler olmuştur kesin
Modum.dusukse yükseltecek birşey buluyor, deminden beri mutfakta babasıyla kavga ediyor, yatmıştı geri kalkmış, acıkmış heralde babasina tencereden yemek koyar mısın dedi duyuyorum seslerini esimde balkona çıkıp pencereye bakıyorŞahsen ben inandım kaza olduğuna
Tazmin de etmiş zararı. Daha ne yapsın?
OyyyKardeşinin kiyafetlerini katlamış enerjisi bitmiş dinlenmek için kendine yer bulmuşen baştan dolabı karistirmasa enerjisi bitmeyecekti ama neyse
Eki Görüntüle 3584900
Bebeleri aticaz abileri ablaları yatiricaz pusetlere yataklara artık bı süreOyyy
Benim kızım puseti görünce direk kendisi oturuyor ve bebeklerini koyup uyutuyorbu benim bebişe avm de alırız diyor ahaha geldikten sonra umarım puset konusunda anlaşırlar
Merhabalar manurol diye bi şase var onu veriyolar genelde ama sana yazılanları bilemedim, doktoruna mesaj atıp bildirsen iyi olurKızlar idrar yolu enfeksiyonu için, piyeloseptyl 100mg ve urocare şase kullanan var mii aile hekimi yazdı bugün kadın d. doktoruna mi gitsem tekrar sonuç için emin olamadim, ben bunlari kullansam mi kullanmasam mi
Öyle görünüyor vallahi park yatağı açtık bir bakalım dedik orda ben uyuyacağım diyorBebeleri aticaz abileri ablaları yatiricaz pusetlere yataklara artık bı süre
Sağol canımMerhabalar manurol diye bi şase var onu veriyolar genelde ama sana yazılanları bilemedim, doktoruna mesaj atıp bildirsen iyi olur
Ooo evet baya zormuş ben full time evde yat uyu sürekli vs. Yediğimi yakacak zaman olmuyor sanırımBiraz yapısal sanırım canım oğlumda da 11 kg almıştım
Ama bu ara yemeğe karşı sıfır istek bolca tatlı yiyesim var hatta oğlumda hep sağlıklı beslendim bunda hiç dikkat etmiyorum desem yeri.
Bir de hareket çok bende ya işten 17 gibi çıkıyorum e işteki mesai bitiyor bu sefer evdeki başlıyor ufaklık küçük 1.5 yaşında onunla uğraşıyorum gece uykularımız hala düzenli değil tam dinlenemiyorum günlük max 4-5 saat ancak uyuyorum haliyle yediğim her şeyi yakıyorum sanırım
Ara ara neden az hareket ediyorlar acabaAy hayır dün biraz az hareket ediyordu cimcime ama hiç saymadım hareketleri
Bugün dikkat ederim artık
Sağlık ocağı tahliline güvenemiyorum her seferinde enfeksiyonum çıktı (3.defa), en son kendi doktorum tahlil ve kültür yaptı negatif ve üreme olmadı. Nasıl olabilir anlamıyorumKızlar şimdiii enfeksiyonlu arkadaşlara bı sorum.var, Çarşamba verdim idrar lökosit 1di dün verdim 3+ olmuş ilaç verdi bu kadar hızlı gelişen bı durum mu yoksa saglik ocağının klasik bekleyen tahlil sorunu mu anlamadım
Hastanede çıkmış +1 ASM de çıktı +3 tam 6gunluk fark bu, randevum var zaten yeniden alır muhtemelenSağlık ocağı tahliline güvenemiyorum her seferinde enfeksiyonum çıktı (3.defa), en son kendi doktorum tahlil ve kültür yaptı negatif ve üreme olmadı. Nasıl olabilir anlamıyorum
Bizim asmlerin şartlarından sanırımSağlık ocağı tahliline güvenemiyorum her seferinde enfeksiyonum çıktı (3.defa), en son kendi doktorum tahlil ve kültür yaptı negatif ve üreme olmadı. Nasıl olabilir anlamıyorum
Sağlık ocagında 12 gibi alınıyor tahliller halk sağlığı merkezine yollanıyor oradada bölgede ki asmlerin hepsi tek tek alınana kadar teste bakteri üretiyordur bence dura dura hastanede yarım saat geciyordur en fazla süreSağlık ocağı tahliline güvenemiyorum her seferinde enfeksiyonum çıktı (3.defa), en son kendi doktorum tahlil ve kültür yaptı negatif ve üreme olmadı. Nasıl olabilir anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?