2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Bugün detaylı ultrasonum vardı allaha şükür bebek iyi ama perinatolog rahim ağzı uzunluğunu 30mm ölçtü erken doğum riskin var ama dikiş atılmaz suyun gelir plasentada aşağıda dedi sonra çıkıp kendi doktoruma gittim ben perşembe günü 44mm olarak ölçmüştüm 4günde çok kısalmış 20mm olan plasenta iki açıdanda sen boşuna endişelenmişsin ama iki gün sonra gel bu hızla kısalma devam edip 25 altına düşerse dikiş atıcaz dedi artık ne düşünüp hissediceğimi şaşırdım

3. Basamak hastane olması daha iyi olur lütfen kafana takılmasın. Evet konfor önemli ama Allah korusun bi durum olduğunda her ihtimale karşı tüh dememek için önlem alınması güzel olmaz mı?
Ben sırf yenidoğan yoğun bakım ihtimali için zeynep kamilde doğuracağım. Açıkçası kontrollerde bi gördüğüm doktoru başka sefer göremiyorum. Kim bilir kim girecek doğuma, Allah bilir
Dua edip ya nasip deyip gideceğim doğuma inşallah herşey yolunda gider. Oğlumu özelde doğurdum yenidoğan yoğun bakım lazım oldu harıl harıl hastane aradık öyle ha deyince de almıyorlar. Yani doğuracak ıkınacak olan benim, zaten özelde de olsa karnıma basarak doğurttular. Bari bu sefer kendimi devletin kollarına bırakayım dedim bilmiyorum umarım doğru düşünüyorumdur.
Plasenta previada belki sezeryan kesisi atarken bile dikkat edilmeli, ekip sağlam olsun hacettepe iyidir, doktorun zaten yapabilse yapardı. Doktorunu dinle bence. Allah yardımcın olsun

Ben Bayadır yoktum yine canım ne yaptın ?

Geçen gün kendi Dr um 20 mm ölçtü demiştin. Bugün nasıl, perşembe 44 mm ölçtüm, 4 günde böyle kısaldı dedi anlamadım ?

Bugün Perinatoloji 30 mm ölçtü. Açıkçası ben Perinatolojiye daha çok itimat ediyorum.

Şimdi bugün Perinatoloji 30 mm ölçtü.

Geçen gün kendi Dr un 20 mm ölçtü demiştin. Nasıl perşembe 44 mm ölçtüm, 4 günde böyle kısaldı dedi anlamadım ?
Doktor bana ölçtüğünde bir rakam söylemedi bu ölçümün ultrasonunu veriyorum sana dedi orda yazıyodu diğer danıştığım doktorda bu ölçüm çok çok kısa bu haftada dedi

Doktor bana ölçtüğünde bir rakam söylemedi bu ölçümün ultrasonunu veriyorum sana dedi orda yazıyodu diğer danıştığım doktorda bu ölçüm çok çok kısa bu haftada dedi
Tamam o zaman da 20 mm idi. 44 mm lafı nerden geldi anlamadım

Kaderdaşımmmm ay ben bugün mesajların birini okusam 3 ü yok aşırı sıcaktı hava ve ben sürekli uyudum.
Senin için bebek için en iyisi nereyse orası olsun kuzum ben çok duydum kanamadan dolayı çogu hastane risk almak istemiyor benim gittigim hastane yarı özel yarı devlet haftaya benimde randevum bakalım ne olacak neye karar vericez.

Maşallah tosuna

Çok büyük bir dert olmasa da biraz beklemediğim anda işten çıkmak durumunda kaldım. Bugün de işsizliğimin ilk günüydü. Can sıkıntısından tüm gün boş olduğum halde yemek yapacak enerjim bile yoktu, uyuyarak vakit geçirdim. Sonraki günler daha verimli geçirebilirim umarım, motivasyon için önerileriniz varsa alırım

Bende izne çıkmak için 32.haftayı bekliyorum. Ama bu aralar artık zorlanmaya başladım bebek üst taraflarıma artık baskı yapmaya başladı . Özellikle sağa göğüsümün altına bıçak saplanır tarzımda ağrılar giriyor. Dayan kızım diyorum yıllardır çalışan bir insanım evde zamanlarım nasıl geçecek merak ediyorum. İşe giderken en azından hareket oluyordu ben evde kalırsam kesin paso yatarım hep

Valla baktırmadım ama ben güvenmedim zaten halim biraz yerime geldi çok güzel bi şey aslında ama bebekler demiri öyle bi emiryor ki 3 gün demir kullanmadım sonra devam ettim. Çünkü zaten hali hazırda demir kullanırken geçen aydan daha düşük çıktığında bebeklerim çok yediğini anladım.

Canım her işte bi hayır vardır doktor paragöz değil ne iyi bi insanmış bak sana yine de devleti önerdi bu bile çok güzel bi şey hiç üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…