2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Tdap( boğmacalı tetanosu) kaçıncı haftada olacaksınız peki iki aşı arası önemli miymiş sorma şansınız oldu mu?
İkinci aşıyı da oldum önceki hafta. Zaten boğmaca aşısı yeni eklendi. Bu ikinci aşıyı 28. haftada oldum ben ama 32. haftaya kadar gidilebiliyormuş.

İki aşı arasındaki süre sanırım çok önemli değil çünkü normalde nisanın ikinci haftası ikinci tetanos'a çağırmıştı, sonra arayıp boğmacadan bahsettiğinde daha geç gelebilir miyim diye sormuştum, 32. haftaya kadar gelebilirsiniz ama çok geç kalmayın demişti. İki hafta gecikmeli gittim mesela normal aşı zamanıma göre. ASM'deki hemşireyle iletişim kurabiliyorsanız sorun isterseniz yine de.

Çok teşekkür ederim.

hemşireyle iletişimim var sordum cevap olarak siz nasıl istiyorsanız öyle olun deyince hiç tatmin olamadım cevap açısından, sizin gibi olacak gibi benim durumum da ilginiz için çok sağolun.

Kaçıncı hafta sizin ? Ben süpürge yapmaya devam ediyorum hatta birazdan yine yapıcam ama bu yazıyı görünce bi düşündüm. Eşim yapmıyor ya al işte haftasonu geçti güya koltuk silecekti yapmadı. Onu sürekli dürteceğime kendim yaparım. Bişey olursa gösteririm ona

Amin sağol ben de epeydir süpürmüyordum ama dün ne olduysa hızlı hızlı yapayım bitsin dedim hiç bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim kuruntu yapmamaya çalışıyorum düzelir inşallah dediğin gibi eksik olmayın

Kız şu an bir evime gelse rezil olurum. Eşim saolsun yine ocağı lavaboyu kırklıyor. Ama mutfak dolapları, ocak arkası fayans rezil durumda.
Ben de dün öyle düşündüm biri gelse evime rezil olurum dedim kalktım kendimce bir şeyler yaptım cortladım sonra. Maşallah diyeyim de herkes bir Vaalbara değil
30. Haftadayım belki sizi etkilemiyordur benim bünyede böyle bir etki yaptı ama sonra kendime çok kızdım niye canımı düşünmüyorum diye. Ona iş buyurmaktansa kendim yaparım dedim hep böyle yapıyorum sanki ne olacaksa. Sonradan kızsak bile yine en çok stresini biz yaşıyoruz. Dikkatli süpürün ben biraz hızlı hızlı süpürdüm çabuk bitsin diye

Deme deme bende cortladim, dün akşam kv.me çaya gittik oturdugum yerde uyukladim
aa bu uyku şeysi bende de başladı ya :) ilk zamanlar da uyurdum ne güzel kesildiydi şimdi yine başlladı iş yerinde felan masada kendimi uyuklarken buluyorum normal mi :)

Olabilir ya bende temizlik faln yaptım, hava güzeldi oğlumu parka götürdüm, geldik mayisiktim, ne yapayım oraya da geçince esnedim durdum oylee pinekledim
iş yerindeki arkadaşlarım son aylar zorlanırsın daha sürekli uyuyacaksın bulduğun yerde gözünü kapatacaksın dediğinde yav he he diyordum :)))

Demek ki bazı günler daha sakin olabiliyor kuzucum ladynin dediği gibi. Eğer sonradan hareket ettiyse sorun yoktur sanırım
Eki Görüntüle 3587123

Kızlar, bu camasırları hep birlikte yıkasam sorun olmaz di mi ?
Yoksa krem beyazları bir, renklileri bir mi yıkasam ?
ay tam benim sormak istediğim bi soru bu rossmanda renk karışmasını önleyen mendiller var aslında ama bebek kıyafetleri için ne kadar güvenli bilemedim

Deme deme bende cortladim, dün akşam kv.me çaya gittik oturdugum yerde uyukladim
Allah hepimize güç kuvvet versin siz yine uyuklamışsınız ben soluğu acilde aldım güya ev temizledim

Bu arada rdrsn olması lazım demir yüklemesini konuşmuştuk. Ben demir yükleyeli anca 20 gün olmuştur ve neredeyse eski haline dönmüş ilaca yeniden başlamamız gerekiyor dediler. Doktor doğuma kadar gidecek diyordu ama tahlil yapınca ortaya çıktı siz de baktırdınız mı bilmiyorum demek çok da güvenmemek gerekiyor

Az önce tüm evi süpürdüm aşırı tozlanıyor napiyim haftada bir eşimden istiyorum ama aralardakileri ben yapıyorum dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…