Benim ilk oğlum öyleydi 11+2 de doktor al pipisi diye kocama usg fotoğrafı vermişti
Ya korkmayın bu kadar bebeğimiz hep bizimle eğer gelen destek istense ve seni yargılamayan laf etmeyen biriyse ne olur kabul edin canım anneler doğumdan sonra 1 saat hava alıp dışarı çıkmak tek başına veya eşinle hava almak o kadar kıymetli ki psikoloji için

Evet insan başına gelince tek bakar üstesinden de gelir ama nasıl gelir emin olun çoğu anne desteksiz olduğu için hem fiziksel hem de psikolojik olarak o kadar zorlanıyor ki.
O yüzden gelen desteği geri çevirmeyin
Kv ile yaşadığın tüy sıkıntısını annem ile yaşıyorum köpeğimizi sahiplendiğimizden beri 4 yıldır resmen evimize hiç gelmez oldu bir elin parmağını geçmez geldiği günler tiksiniyorum tüyünden diyo e anne süpürünce geçer yok.
Bizde sizin gibi çok hassasız köpeğimiz konusunda eşimle geçen tartıştık ben artık annenlere gitmeyeceğim uzun süre yılda bir kaç kez yardımına ihtiyacımız oluyor ve şu an sen hamilesin küçük bebeğimiz var 1 hafta destek istedik ama annen hala köpeği bahane ediyor sürekli onu öne sürüyor diyo.
En son konuyu uzun bir süre onlara gitmeyeceğim diyerek kapattı yani.
Ama kv çok şükür diyim annemin vermediği desteği verdi bana sağolsun
Bende tam tersi normal porsiyon yesem bile şişiyorum aşırı rahatsız oluyorum resmen kusacak gibi oluyorum 2-3 saat geçene kadar bebeğim beslensin diye yemek yiyorum
Bir kaç haftalık gerilikler normal sayılıyor benim oğlum da baya geri doğdu kilosu da düşüktü ama sağlıklıydı testler vs de normal çıktı hiç düşünme gayet sağlıklı diye hep telkin etti doktorum