2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ben de bunu aldım yumuşacık çok güzel 🥰

Canım güzel mi güzele benziyor bu markayı duymuştum ben şu sarkmalar tamamen gitsin istiyorum onun için ne yapmalı
Kızlar ben bu model aldım belki markadan bilmiyorum rahat degil çok dik durmaya sebep oluyor ve rahatsız edici haberiniz olsun

Eklentiler

• 1000068336.webp
    1000068336.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba size sormak istediğim şey, 1 hafta geriden geliyoruz baştan beri geç döllenme demişti doktorlar bu hafta sat a göre 32. Haftam, geç döllenmeye göre 31. Haftam. kontrolde bebeğimin karın ölçüsü 30 haftalık çıktı sağlıklı bi yanıt da alamadım doktordan yaşayan var mı?ağırlığı 1750 gr boyu 42 cm. Birde normalde başı aşşağıdaydı aslında ama şimdi ters dönmüş başı yukarıda poposu aşşağıda sizce değişir mi yine😔
36.haftada arkadaşımın bebişi baş aşağı döndü. Son dakikaya kadar herşey olabilir demek icin yazdım

Nevresim takımı aldınız mı? 70x120 park yatak aldım. Aldığım yerde nevresim takımı yoktu özdilekte falan da yokmuş. Alan olduysa link paylaşabilir mi?
Ben özdilekte bulmuştum normal beşikler için kenarlık korumalı seti de vardı. Bir de mothercare da olabiliyor.

Pozisyonu değişir daha merak etmee, vakit var pozisyon için bu haftalarda çok düşünmeye gerek yok, iki haftaya kadar sapmalar oluyor, benim de bikac hafta önce gittiğimde başı farklı hafta, karın çevresi farklı hafta, hepsi farklı haftaydi, doktor dedi makine üretimi değil bunlar bebek, doğuma kadar yakalar haftasıni dedi neden böyle dedim, anne babaya göre bile değişir vücut yapısı çok takılma bunlara problem yok dedi
36.haftada arkadaşımın bebişi baş aşağı döndü. Son dakikaya kadar herşey olabilir demek icin yazdım
Teşekkür ederim cevabınız için🥹❤️

Kızçeler hepiniz hastane çıkışı setlerinizi aldınız mı ? Aldıysanız link paylaşır mısınız kararsız kaldım 😀

Babasının halt yemesi ektedir ilk bunu giydireceğiz, üstüne kusar diye umuyorum :D Fenerbahçe Bebek Yüzde Yüz Hastane Çı - Fiyatı, Yorumları
Bu da görümcemin hediyesi: https://www.amazon.com.tr/HelloBaby-Organik-Hastane-Çıkışı-Yenidoğan/dp/B0B5XR7QJK
Bi de kv isimli olan yenidoğan almış instagramdan onun linki yok.

Bizde 3 tane olacak toplam başka almadık yeter umarım.

Ya korkmayın bu kadar bebeğimiz hep bizimle eğer gelen destek istense ve seni yargılamayan laf etmeyen biriyse ne olur kabul edin canım anneler doğumdan sonra 1 saat hava alıp dışarı çıkmak tek başına veya eşinle hava almak o kadar kıymetli ki psikoloji için🫠
Evet insan başına gelince tek bakar üstesinden de gelir ama nasıl gelir emin olun çoğu anne desteksiz olduğu için hem fiziksel hem de psikolojik olarak o kadar zorlanıyor ki.
O yüzden gelen desteği geri çevirmeyin

Bende tam tersi normal porsiyon yesem bile şişiyorum aşırı rahatsız oluyorum resmen kusacak gibi oluyorum 2-3 saat geçene kadar bebeğim beslensin diye yemek yiyorum 🥲

Benim kv çok yardımcıdır hakkını ödeyemem bu zamana kadar bile uğraşmayayım diye yemek gönderir her hafta , poşet poşet bebek kıyafetleri, battaniyeleri dikti. Doğduktan sonra da aynı hevesle bakacağına eminim. Ama biraz fazla konuşur , önerileri bitmez.
Bazı şeylerde ters düşmezsek tabiki ben de elim ayağıma girsin istemem. Hayırlısı bakalımm.

Son 3 ay ikiye ayrılıyor kimisinde mide bulantıları geri dönerken kimisinde hunharca yeme isteği artıyor. Ah ben iştahımla savaşıyorum :anneadayı:

Kızlar güneyde oturduğumuz için yazları tahmin edilemeyecek kadar sıcaklık oluyor. 1 tane klimamız vardı şimdi yatak odasına da alacağım bebekli odalarda klima nasıl çalıştırılmalı yani bebek üşür mü kaç derecede olmalı acaba

Kesinlikle termometre edinmenizi öneririm. Oda sıcaklığı ve nem dengesi için ben şundan aldım tavsiye üzerine.

İyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim ultrason iyi gecti bebek baş aşağı suyu iyi ölçümleri haftasına yakın sonra nst ye bağladı ilkinde biraz açtım tekrar gir bişeyler ye çikolata ye dedi yedim gittim ama bebek az hareket etti nst de doktor da bebek hareketlerini takip et azalma olursa gel haftaya da tekrar gel dedi aslında beklerken arabada fln hep tekmeledi ama nst deyken çok azdı hareketleri ..
öyle denk mi geldi yoksa azaldı mı bi tırsma geldi bana yaa

Nevresim takımı aldınız mı? 70x120 park yatak aldım. Aldığım yerde nevresim takımı yoktu özdilekte falan da yokmuş. Alan olduysa link paylaşabilir mi?

Almadım ben henüz. Ama çarşafını lastikli alınmasına dikkat edicem alırken öyle daha kullanışlı oluyormuş.

İyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim ultrason iyi gecti bebek baş aşağı suyu iyi ölçümleri haftasına yakın sonra nst ye bağladı ilkinde biraz açtım tekrar gir bişeyler ye çikolata ye dedi yedim gittim ama bebek az hareket etti nst de doktor da bebek hareketlerini takip et azalma olursa gel haftaya da tekrar gel dedi aslında beklerken arabada fln hep tekmeledi ama nst deyken çok azdı hareketleri ..

Öyle denk gelmiştir bebekler sürekli hareket etmiyor ki zaten. Doktor onu tedbir amacıyla söylemiştir bence korkma zaten sık sık nst girersin artık 33 olmuşsunuz bile :KK200:

Denk gelmiştir ya. Hem nst bebeğin hareketlerini saymıyor. Rahim kasılmalarıyla bebeğin kalp atışına bakıyor. 🤔

Bi de ben Kağan Kocatepe den dinlemiştim. Nst ye tok gelmek iyidir demişti.

Merhaba kızlar ben idrar tahlili verdim protein trace yazıyordu çok bir ödemim yok sadece 10 kg aldım maalesef tansiyonlarım normal geldi bir de idrarda glukoz +2 geldi doktorum açlık tokluk bak demişti onlar gayet iyi gelmişti şeker yüklemesi önermedi o yüzden başına gelen oldu mu. Böyle

Back
X