- 21 Ekim 2024
- 1.991
- 4.855
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #15.841
Çok şükür zor bir dogum oldu ağrıları var bebişte iyi dünyaya adapte sürecinde çık sagol iyiler şükürArkadaşın nasıl oldu canım bebek de o da iyi mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür zor bir dogum oldu ağrıları var bebişte iyi dünyaya adapte sürecinde çık sagol iyiler şükürArkadaşın nasıl oldu canım bebek de o da iyi mi?
İnşallah ödemdir diye avutuyorum kendimiBen de crocs sevmiyorum. Ama su an başka terliğim de yok. Alasım da yok. Şimdilik koyayım da alırsam değiştiririm artık
Ödem o ya.. Kilo almak için aldığımız kalorinin yaktığımızdan fazla olması gerek. Hatta yanlış hatırlamıyorsam da 1 kg almak için 7700 kalori almak gerek diye biliyorum. E o kadar yemiyoruz. Ama işte dönem olarak ödem tutulan bir dönemdeyiz.
Bakın ben diyorum size, kilo almaya meyilli biriyim. Zaten 80 kg hamile kaldığımdan bunu anlayabilirsiniz.Şeker diyetine başlayalı 1.5 ay olmuştur. Yasaklara uyulunca öyle kilo alınmıyor.
Ya evdekiler pofuduk kış terliği yazlık zaten almam lazımdı ondan yeni bi tane alcam sanırımBen sağlık personelinin hastanede de croscs kullanıyorum yine yıkayıp onu koyarım zaten max 2 gece oluyor evde ne varsa koy gitsin
Günaydın bu ara bende dikkat edemiyorum bende almışım +1 ama bence çoğu ödem aldığımız kiloların,dün biraz hamur işi tatlı yedim bugün zaten yüzüm şiş uyandım![]()
Bende kaşıntı yok çok şükür bazen çok gergin hissettiğim oldu o zaman kantaron yağı sürdüm 3 ü geçmemiştir o daBiooil kullanıyorum aslında çatlamamak için değilde gerilip kaşınınca rahatlatması için kullanıyorum. Kaşınmıyor musun? Yada kaşınınca ne sürüyorsun?
Bugün doktora gittim bebekteki hafta farkının azaldığını herşeyin normal olduğunu söyledi. Suyum da normalmiş ölçümleri haftasıyla uyumlu kilosu da normal dedi . Ciddi ciddi şekerle savaşıp 3 haftalık farkı 2 güne indirdim bu bir zaferdirBence korktukça vücüdunu strese sokarsın. Düzelecek inşallah olumlu düşün. Buğday ekmeği falan yükseltiyor şekeri ekmeğin ya yulaflı olsun ya da Çavdarlı olsun sadece. Benim eski diyetisyen kepekli ya da bol tahıllıları yeme.
bende az önce hastanenin izin rapor birimiyle görüştüm 32. haftaya önümüzdeki salı gireceğim perşembe de perinatoloji randevum var 31+6 olmaz ama 32nin içinde alabilirsin dedi 32+3de olsa alınır dediGünaydın selamlar ben bugün görüştüm benim iş yerimdekilerle. Rahat davrandılar 32 içinde getirirsin ama başında getirebiliyorsan daha iyi dediler ama burada bazı arkadaşlar çalıştıkları yerin bu konuda katı olduğunu söylediler. Sanırım değişiyor bence bir görüşün isterseniz ilgili birimle. Sonuçta resmi tatilde çalışan bir yer değilse onlar da işlem yapamayacak ama en azından haberleri de olur durumdan.
Korbell çöp kovası özellikle ek gıdaya geçtikten sonra iyiki almışız dedik. Almasak ölür müyüz hayır , elzem ihtiyaç mı hayır , ama hayatı kolaylaştırıyor.
Roll on ve şampuan içinde normalde de yves rocher kullanıyorum , hem sağlıklı geliyor hemde performansından memnunum <3
Evet almanız gerekiyorKızlar bilmediğimden soruyorum 32.haftadan itibaren çalışmaya devam etmek için illa çalışabilir raporu mu almak lazım yani ben rahat çalışırım 5 6 hafta daha. 30a gireceğim bunun için belgeye mi ihtiyacımız var
33. Haftadan günaydın herkese
Kendi eşyalarım hazır, bebeğin giysilerini de makineye attım şimdi. Yarın çarşıya ineceğim, bavul içi düzenleyici alacağım. Nette de var. Kargo parası ödememek için çarşıdan bakacağım. Siz neye koydunuz yada kocayacaksınız eşyaları ?
![]()
Serstil Rainbow Serisi 6'lı Valiz Düzenleyici Set - Fiyatı, Yorumları
Serstil Rainbow Serisi 6'lı Valiz Düzenleyici Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Arkadaşlar 32 haftalık gebeyim iki haftadır çok ağır bir grip atlatmaya çalışıyorum ama asla geçmiyor. Son 3-4gündür de inanılmaz bir burun tıkanıklığıyla baş etmeye çalışıyorum okyanus spreyi aldım pek bir işe yaramadı. Komple tıkalıyım. Nefes alamıyorum nefes almadığım için daralıyorum. Hasta olduğum için iştahım yok hadi tüm bunlar neyse bebek oksijensiz kalıyor sanki ben az yiyince beslenmiyor diye sinirlerim bozuk. Ne yapacağım bilmiyorum
Canım senin adına sevindim az da olsa uzak olması iyi bişey belki ilerleyen günlerde daha da yukarı çıkabilir o kanaldan çıkması demek en azından sezeryan da olsa fazla kanama riskini azaltıyor bende Haziran başi gibi gidecem 32 .haftada umarım benimde biraz olsun yeri değişirAmin kuzucumm inşallah
Kuzum bugün perinatoloğa gittim tekrar iki haftada bir çağırdı. Plesentamız azıcık da olsa uzaklaşmış ama hala previa tabi. Ama öyle yat dinlen demeyeceğim yatarak yukarı çıkabilen bi şey değil dedi. Çıkmak isterse çıkar istemezse istediğin kadar yat çıkmaz dedi. Yine de bi 7 gün rapor verdi sonrasına bakacağız
Size kesin plasenta previa mı denildi? Benim de 1 cm yaklaşmış ama bekleyecegiz diyor dr. Surekli. 32ye kadar zamanı varmış.
Bende bu hafta bi görüşüp ona göre alırım çünkü tam 32nin içindeyken alınıyor sanırım çoğu kişi öyle yazmışGünaydın selamlar ben bugün görüştüm benim iş yerimdekilerle. Rahat davrandılar 32 içinde getirirsin ama başında getirebiliyorsan daha iyi dediler ama burada bazı arkadaşlar çalıştıkları yerin bu konuda katı olduğunu söylediler. Sanırım değişiyor bence bir görüşün isterseniz ilgili birimle. Sonuçta resmi tatilde çalışan bir yer değilse onlar da işlem yapamayacak ama en azından haberleri de olur durumdan.
Bende sorayım olmaz umarımOlur canım ben 32+1 de aldım muhasebeye ilettim sorun olmadı.
Çok sevindim çabucak toparlansılar inşallahÇok şükür zor bir dogum oldu ağrıları var bebişte iyi dünyaya adapte sürecinde çık sagol iyiler şükür![]()
Ben 2.5 lt su ancak içiyorum 3ü bulmuyor ya hatta haftasonu daha da az oluyorYa evdekiler pofuduk kış terliği yazlık zaten almam lazımdı ondan yeni bi tane alcam sanırımevet ödemdir ya inşallah bol su içip yürüyeyim biraz daha
Evet çalışır raporu alman gerekiyorKızlar bilmediğimden soruyorum 32.haftadan itibaren çalışmaya devam etmek için illa çalışabilir raporu mu almak lazım yani ben rahat çalışırım 5 6 hafta daha. 30a gireceğim bunun için belgeye mi ihtiyacımız var
Maşallah bebeğin kilosu çok iyi ama önceki sezeryan yerin çok inceldiyse ve riskli ise ne olacak şimdi yine sezeryan olmayacak mısın ne gibi bir önlem alınacakmış?Benim bugün kontrolüm vardı. 30+2 yim normalde ama bebek 33 haftayla uyumlu çıktı 2200 kilosu, kafası da aşağıdaydı doğum pozisyonuna girmiş. daha önceki sezeryan yerim çok incelmiş kas dokusu kalmamış o yüzden benim için riskliymiş. Zaten çok ağrım var bu hamileliğimde. Nstye soktu sancı çıksaydı akciğer geliştiriciye başlayıp doğum için hazırlayacaklardı ama sancı çıkmadı allahtan. 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Şu an bebek baskı yaptığı için sıkıntılı tekrar sezeryan olunca olunca tekrar dikiş yapılacak ve iyileşecek dediMaşallah bebeğin kilosu çok iyi ama önceki sezeryan yerin çok inceldiyse ve riskli ise ne olacak şimdi yine sezeryan olmayacak mısın ne gibi bir önlem alınacakmış?
Ben kazan temizliği yaptım ama deterjan kısmını temizledim valla o aklıma gelmedi de açıkçasıBen netten aldım hurcunu da düzenleyicisini de ama öylece duruyorlar başlayamadım bir şeye. Biz bunları yıkamalı mıyız? Altları karton gibi olduğu için makineye atılmaz en fazla silinir gibi geliyor.
Bir de makineyi çalıştırmadan önce kazanda boş çalıştırıyor musun temizlenmesi için ya da gerek var mı ? Bazı youtube videolarında deterjan haznesini de çıkarıp yıkıyorlar.
Yaaaaa maşallahDaha Minnacık boyu var benden fazla eşyası var şimdiden evin her yerinde![]()