2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
İçinde hangi şeker var sanırım ben olsam kullanırdım idrar yolu enfeksiyonu gebelikte ciddiye alınması lazım bir doz ilaçla hemen şeker dengesi bozulur mu ya bilemiyorum
Valla baya rafine şeker. Enfeksiyonum ne derece ciddi bilmiyorum hafif demişti doktor ama ilerleyebilir dedi . Ve evet maalesef dengesi bozuluyor benim şekerim inanılmaz yükseliyor bu ilaç da gece yatmadan evvel kullanılacak sabaha kadar gözüme uyku girmez bebeğime bişey olursa diye. Geceden sabaha anne karnında kalbi duran bebekler varmış Allah muhafaza aklım çıkıyor

O zaman kadın doğumcunuzdan başka muadil ilaç isteyebilirsiniz yine de içim rahat değil hocam diyerek

Kızlar taşınma vs ben buralara hiç bakamadim. Benim tahmini dogumum 7 temmuz 31 haftanin icindeyim. Bugun doktor kontrolumde çatı muayenesi yapmam zorunda kaldi sikayetlerimden. Açılma yok ama rahim haftani doldurmussun gibi yumuşamış. Çok yumuşak dedi doktor. Hemen ciger gelistirici igne baslatti sizde bu durumu yasiyan var mi ? Hareket yasaklandi

Kızlar selamlar nasılsınız? Bebişlerin pozisyonu ne alemde baş aşağı döndü mü artık, benimki hep yanları tekmeliyor gibi geliyor. İlk hamileliğimde bu haftalarda çoktan dönmüştü. Bir dahaki ultrasonda ta 36. Haftada o zamana kadar bekle dur

Yok yok unutmazsın eline verdiklerinde hepsi yeniden canlanır şu an herkeste hem korku hem heyecan hem telaş hepsi mevcut bence yaklaştıkça daha da artıyor

Benim de bdt 7 Temmuz. Ve 32+2yim. (Yani 33. Hafta içindeyim) Acaba yanlış mı yazdın yada hesapladı Dr?

Şikayetlerin ne, nst de sancı mı var ? Kaça çıkıyor ? Rahim ağzında yumuşama varsa doğum işareti. Bilemedim

Benim 28 de dönmüştü aşağı. Ama doktor içerde daha yer var tekrar tekrar döner daha dedi. Ama zaten benim plesentam aşağıda olduğu için benim için erken dönmesi iyi bi şey değil sanırım başıyla baskı yapıyor çünkü

Bi magnezyuma baktırsan ya.. acaba takviye yetersiz mi kalıyor ?

Yalnız evi süpürmen çok yanlış olmuş. Bi daha yapma kuzum. Ben kilim yollukları camdan silkeleyen biri olarak diyorum bunu. Halı süpürülen farkında olmadan bi güç uygulanıyor. Kasığıma ağrı giriyor. Eşimde o iş bir süredir.. Geçen, Lady yaz geldi bunları kaldıralım diyor. Süpürmekten bıktım toz topluyor demiyor daaaa
Dr verdiyse içerdim heralde. Sonuçta idrar yolu enf şekerden daha zararlı. Tedavi edilmezse erken doğum riskine kadar götürebiliyormuş.

Ama ben burada da yazmıştım. Beni bi 10 küsür gün mahveden enf oldu. WC den çıkamadım. Devamlı ağrı, sızı, yanma.. Yalvaracak oldum Dr a vermedi ilaç Su içeceksin dedi.

İstersen muadil bi şey sor.

Aynı şeyleri yaşıyorum hem yanlarda hemde ya kafası ya poposu hep yukarda sertlik oluyor midemin altında
1 haftadır hep yanlarda benim bebiş
Bence herşey normal ise canınızı sıkmayın 1 günün icinde dahi dönebiliyor bebişler

Kuzum birkac hareket yapıyorum ben sırt ağrılarım için inan o an dahi rahatlatıyor doktor da yapabilirsin dedi. Oturmak ayakta durmak hatta uzanmak filan herşey etkiliyor sen bi bak hamilelikte sırt agrıları icin egzersizler diye sabah uyanınca 1 dakikanı almaz rahatlarsın Allahın izniyle enazından hafifletse dahi yetiyor

Enfeksiyon sıkıntı . Bebeğe gecme olayı vs problem olur canım ben de muhtemelen Enfeksiyon icin içerdim.

Bakın ben fark ettiğim bi şeyi diyeyim. Dün yatsıyı kılarken de oldu. Secdeye gidince dengem şaşıyor. Yani bebeğin tüm ağırlığı one geliyor. Ve hızlıca secdeden kalkma ihtiyacı hissediyorum. (Hatta yaşlı teyzeler sandalyede otururken namaz kılar ya, secdeyi ima şeklinde az eğilerek yapar. Öyle mi namaz kılsam dedim)

Gecen ig de gördüğüm bi video geldi aklıma. Orada da bebeğin dönüşü için yüzükoyun, belden yukarısı yatak üstünde (sanki ellerinin üstüne düşüyor gibi) vücudun belden asagısı yere doğru eller yere temas ediyor vaziyette duruyordu. Secde mantığı işte. Bulursam atayım. Yabancı bir hesaptı.

Gece duş alıp yatmıştım. Nasıl becerdiysem kulağıma su kaçmış.

Gece boyu o kulağımın üstüne yattığım halde bana mısın demedi. Normalde tek ayak üstünde zıplayınca çıkar ama şimdi öyle şiddetli de zıplayamadım. Kapıdan mobilyadan destek alıp zıpladım ama olmadı. Bi kulakla iade ediyorum.

Yok yok benim için süpürme işi bitmiştir ladycim. Dün valla ağlayarak uyuyacaktım bugün aşı olmaya gideceğim aile hekimine. Gitmişken bi baktırayım magnezyuma da
Ah kuzummm her şeyi deniyorum ama bana mısın demiyor ama benim hamilelik öncesi de çok ağrılarım vardı. Nöbetlerden dolayı kronik olmuştu bende. Pilatesle rahatlıyordum sadece ama o da şimdi yasak

Evet son haftalarda kanala girmemişse yönlendirmek için o hareketleri ben de görmüştüm demek ki bebeği aşağı itiyor iyice o hareket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…