2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Bence çok güzel bir anne olacaksın zaten yapmışsın daha önce yine yaparsın çok güzel arkadaşım ben inanıyorum o yetememe duygusu yada ilgilenememe duygusu çok normal ama inanki her şey çok güzel olacak sen iyi düşün

Ben yaklaşık bir aydır oturarak kılıyorum kendimi kötü hissettim şimdi Normal kılınca kasığıma ağrı giriyordu. O yüzden oturarak kılmaya başladım arada normal deniyorum yine ağrı giriyor belki sıkıntılı bir durum da yoktur ama endişelendim oturarak kılmaya geçtim

Kız ben de yere oturarak kılıyorum aylardır. Kütlem ağır, kendimi kaldırıp indiremiyorum ki

Ama sandalyeye oturarak kılmaya geçebilirim

O kadar anlatmana rağmen onu diyen kafa yapısını biliyorum ben yani eski nesil biz her şeyi yapar gık çıkarmazdık biz de doğurduk şimdi siz abartıyorsunuz mantığı küçümsüyorlar içten içe belkı farkında bile değiller ve kendi annen yavrusu olduğun için senin için endişelenir üzülür halinden anlar ama karsı taraf için böyle değil .. Diyorum ya benimki bana yardım etmeyi geçtim benden bekleyebilir bu halimle , bağ evine geçtiler havalar ısınınca dedim ki kadın tut camları fln silsin temizlensin yorulma , kendim 2 3 gün gittim hallettim eltim gitmiş onunla yapmışlar sağolsun hep yaptı fln dedi iyi elinize sağlık dedim ben de her sene bir mevzu oluyor şu ordan oraya tasınıpta sonra temizlemesi. Doğum olunca da yine bizim gelmemizi bekliyor ben gideyim yardım edeyim düşüncesi yine yok

Şeker yükleme normal geldi şükür. 50lik yükleme yapıldı. Açlık 100 çıkmış ama önemsemedi. 1 saat sonra tokluk 128 normal dedi hepsine.
Kan uyuşmazlığı için iğne olacağım gece acilden yapılır dedi.
Çok korkmuştum şekerden şükür çıkmadı. Yine de salmak yok dikkat edeyim

Oy Rabbim yardımcın olsun kuzucum yaa. Gerçekten eşin ailesi bu süreçte çok önemliymiş onu anladım. Benim annem farklı şehirde. Dedeme bakıyorlar. Annem yine her fırsatta geliyor dedemi babama bırakıp ama ben babam zorlanmasın diye istemiyorum annemin gelmesini. Kayınvalidem de çok zor bi hamilelik geçirmiş eşime hamileyken. 9 ay boyunca kalkmadan hep yatmış anlatır durur. Yani bunu yaşadıysa beni daha iyi anlar diye umuyorum ama bazen anlıyor bazen anlamıyor ben de anlamadım mesela geçen eşim için şey dedi. Tamam hamilesin de herkes hamile oluyor eşin niye senin üstüne o kadar düşüyorsa gereksiz bence dedi şimdi de riskli gebeliğim var diye temizliğe yardıma geldi valla anlaması güç. Neyse Allah razı olsun yine geldi, gelmeyedebilirdi Allah hepimize güç kuvvet versin doğumdan sonra da bebişlerimiz sakin olsun kendi işimizi kendimiz görelim. Kimseye muhtaç etmesin

Hadi geçmiş olsun
Reçeten varsa sağlık ocağı da yapar. Ama saati, gece heralde.
Kızlar pijama aldınız mı kendinize ne aldınız ben 2 takım aldım ama bir tane daha mı alsam diyorum
Bende 2 gecelik, 1 pijama var.
Sen ötekileri pijama aldıysan bunu gecelik bakabilirsin.

İnşallah kuzum benim inşallah canım arkadaşım sende çok güzel bir anne olacaksın mucizene kavuşacaksin inşallah sağlıkla ve güzel güzel onu büyüteceksin teşekkür ederim
Azı dişimin kökü çürümüş. 4 gündür hava su değince havaya zıplatıyor Akşam üstü dişçiye randevu aldım.
Çok geçmiş olsun ladyim. Zor hamilelikte bir de diş ağrısı. İlkinde iki dişim yan yana gitmişti.sukur daha bunda yaşamadım yaşamam da inşallah. Çok geçmiş olsun bir an önce iyileşsin inşallah
Aynen eski düşünce eski kafa yapısı. Son ana kadar bende yapmıştım işimi gücümü ilkinde. Kimseye muhtaclik hissetmemiştim. Ama şimdi bu öyle değil ama anlamıyorlar dediğin gibi. Valla benden de bekleniyor bu halimde yardım emin ol. Kendi işini zor yapıyor ben gideyim yardıma yok.Dediğin gibi eski düşünceler işte. Ne diyeyim sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah ya.
Kızlar pijama aldınız mı kendinize ne aldınız ben 2 takım aldım ama bir tane daha mı alsam diyorum
Ben 2 takım pijama aldım kızımdan kalan 1 gecelik var bir de onu koyacağım yeter diye düşünüyorum. Zaten gecelik çok kullanan biri değilim genelde alt üst takım daha çok seviyorum.
Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun kuzum benim yani seni daha iyi anlaması gerekir benimkinin 3 ü de iyi geçince anlamıyor beni. Seninki bari anlasaydi ne demek eşin niye üstüne düşüyor düşecek tabi normali bu değil mi öyle Allah razı olsun en azından gelmiş yardıma. Aminn İnşallah canım benim inşallah kimseye muhtaç olmadan büyütürüz bir şekilde

2 çocuk olunca tabi herkes kendi derdinde olacak ben biraz daha yıllaaar sonrası için demiştim. Sen her şeye rağmen ılımlı ve hoşgörü ile yaklaşıyorsun inşallah kıymetini bilirler arkadaşım.
Yakın arkadaş mevzusunda da aynı tutumu sergilerdim ben. Benle ilgilenmeyen defalarca söylememe rağmen unutup her defasında sıfırdan soran biri artık yakın arkdaşım değildir. Aman hayırlısı olsun güzel günler görelim biz zaten bebem olunca bu gözler sadece onu görür Hele senin bi de 2 tane olacakkk oy maşallah

Canım benim çok sevindim ya, benim de aşağıda kaçıncı haftada çıktığını öğrendin maşallah darısı başımıza inşallah ya

Canım benim çok sevindim ya, benim de aşağıda kaçıncı haftada çıktığını öğrendin maşallah darısı başımıza inşallah ya
29.daha aşağıdaydı canım 32 ye kadar yolu var demişti doktorum çatı muayenesi ile kontrol etti çıkmış plesenta

29.daha aşağıdaydı canım 32 ye kadar yolu var demişti doktorum çatı muayenesi ile kontrol etti çıkmış plesenta

Ay benim de 29. Hafta aşağıdaydı, inşallah benim de öyle olur yaa

Ultrasonda da çıktığını görmüştür dimi, maşallah maşallah

Ay benim de 29. Hafta aşağıdaydı, inşallah benim de öyle olur yaa

Ultrasonda da çıktığını görmüştür dimi, maşallah maşallah
Önce vajinal olarak baktı sonra ultrason ile baktı
Ama hep ultrason ile zaten aşagıda diyordu doktor
Ben sadece bebek erken gelir diye tedirgindim yoksa inan normal dogum icin degil açıkcası

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…