2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Dünya küçük. Olur mu, olur
Ama benim şahsen tanımadığım kimse arkadaş listemde ekli değil. Bildiğim hamile kimse yok. O yüzden pas!

Çok sevindim canım senin adına inşallah haftaya ben de aynı şeyleri duyarım bak benim sonuçlarım şu şekilde
Sağol canım benim
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Açlıkların yüksek çıkmış hep 100 üstü
Bugün doktorum tek bir tane sabah açlık şekerimi yüksek gördü 98 di değerim
Normalde zaten 95 açlık tokluk 130 olması lazım buna dikkat ediyorum
Değerlerin yüksek olduğu için Sana o yüzden ekstra öğlen 3 novarapid başlanmış
Dikkat et canım benim az kaldı biraz daha dişimizi sıkalım ondan sonra sağlıkla alacağız bebişlerimizi

hahah olabilir
Laydynin dediği gibi dünya küçük hiç belli olmaz
Benim tanıdığım var tek bildiğim bir arkadaş oda Kasım ayı gibi doğumu olacak onun dışımda gizli olanlar var mı bilemiyorum

32+6 isen 33 bitiyor, 34e giriyorsun.
Artık son dönemece giriyoruz.
Bugün tam 33+0 ayyyy şaka gibi ya bana çok hızlı geçti gibi geliyor son 1 ay mı geçmiyor ağırlaşınca acaba bi arkadaşım artık doğursam diyip duruyordu çünkü daha bende o istek yok

Haklısın bu izinler sonrasında da lazım olacak en iyi kararı sen ve doktorun verecek. Ya bu doktorların höt höt olanları hiç çekilmiyor kendi doktorun başkaydı sanırım onla konuş en son istersen. Gözünü de etkilememiş bu iyi haber.

Benim ağrım var sancı geçmedi açılmam da oldu mecbur sezeryana aldılar. 1780 doğdu akciğerleri gelişmemiş küvöze aldılar
Ahhh kuzummm yaa rabbim bir an önce toparlayıp ana kucağına kavuşmayı nasip etsin sağlık sıhhat versin inşallah

Benim ağrım var sancı geçmedi açılmam da oldu mecbur sezeryana aldılar. 1780 doğdu akciğerleri gelişmemiş küvöze aldılar
Gözün aydın.

Kilosu güzel. Haziran topiğinde erken doğan bebeği 2 kg olunca kuvuozden çıkaracaklarını okudum. Öyleyse az bi süre ayrı olacaksınız.

geçmiş olsun bebeğinde hayırlı olsun rabbim bian önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…