- 26 Eylül 2018
- 612
- 1.867
- 113
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #16.201
Dünya küçük. Olur mu, olurİnstagramda ekli arkadaşlarımdan birkaç tanesinin de temmuz annesi olacağını gördüm
Acaba kendileri de burda mı, birbirimizden habersiz tanışmadığımızı düşünüp yazışıyor olabilir miyiz ki
Benim muhabbetimin olduğu kişiler ama soramadım anonim kalmak istiyorlardır belki diyeDünya küçük. Olur mu, olur
Ama benim şahsen tanımadığım kimse arkadaş listemde ekli değil. Bildiğim hamile kimse yok. O yüzden pas!
Sağol canım benimÇok sevindim canım senin adına inşallah haftaya ben de aynı şeyleri duyarımbak benim sonuçlarım şu şekilde
İnstagramda ekli arkadaşlarımdan birkaç tanesinin de temmuz annesi olacağını gördüm
Acaba kendileri de burda mı, birbirimizden habersiz tanışmadığımızı düşünüp yazışıyor olabilir miyiz ki
32+6 isen 33 bitiyor, 34e giriyorsun.33 haftadan hellloooo
Şimdi ben aslında 34 e mi girmiş sayılıyorum bunu hala çözemedim
Bugün tam 33+032+6 isen 33 bitiyor, 34e giriyorsun.
Artık son dönemece giriyoruz.
Teşekkür ederimBugün göze gittim gözü etkilememiş çok şükür. Evet izne çıkmak tercih meselesi ama dr tehditvari söyledi, bak çalışamaz veririm ona göre.. tarzında. Benim mesai saatim az öğretmenim o yüzden doğum sonrasına aktarmak istiyorum olabildiğince. Tabi risk faktörünü artırcaksa bebeğimin sağlığı daha önemli
Zoom üzerinden yapılıyor. Ben instagram’da görüp kaydolmuştum. Kaydolduğum linki ekleyeyim ama sizde de çalışır mı aynı link bilmiyorumHangi platform
Zoom üzerinden yapılıyor. Ben instagram’da görüp kaydolmuştum. Kaydolduğum linki ekleyeyim ama sizde de çalışır mı aynı link bilmiyorum
Welcome! You are invited to join a webinar: Acıbadem - Online Hamile Yoga Seansı. After registering, you will receive a confirmation email about joining the webinar.
Ay süper çok sevindimKaydolabildiim. Ücretsiz şeylere bayılırım
Aaaa nasılll?Ben doğum yaptım…
Neaayyy?!
İyi misiniz?
Benim ağrım var sancı geçmedi açılmam da oldu mecbur sezeryana aldılar. 1780 doğdu akciğerleri gelişmemiş küvöze aldılarAaaa nasılll?
İyi misiniz sizde bebekte
Ahhh kuzummm yaaBenim ağrım var sancı geçmedi açılmam da oldu mecbur sezeryana aldılar. 1780 doğdu akciğerleri gelişmemiş küvöze aldılar
Gözün aydın.Benim ağrım var sancı geçmedi açılmam da oldu mecbur sezeryana aldılar. 1780 doğdu akciğerleri gelişmemiş küvöze aldılar
geçmiş olsun bebeğinde hayırlı olsun rabbim bian önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim ağrım var sancı geçmedi açılmam da oldu mecbur sezeryana aldılar. 1780 doğdu akciğerleri gelişmemiş küvöze aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?