- 8 Ağustos 2011
- 12.641
- 14.994
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #16.221
Sağlıkla büyüsün en kısa sürede kavuşun inşallah, size de geçmiş olsun ♡Benim ağrım var sancı geçmedi açılmam da oldu mecbur sezeryana aldılar. 1780 doğdu akciğerleri gelişmemiş küvöze aldılar
Rabbim şafi ismi ile hem sana hem bebeğine şifa versin tez vakitte kavuşun.Benim ağrım var sancı geçmedi açılmam da oldu mecbur sezeryana aldılar. 1780 doğdu akciğerleri gelişmemiş küvöze aldılar
Ben doğum yaptım…
Benim ağrım var sancı geçmedi açılmam da oldu mecbur sezeryana aldılar. 1780 doğdu akciğerleri gelişmemiş küvöze aldılar
Evet kesinlikle ladym kuzenim de yakın zamanda 33 haftalarında doğurdu elhamdülillah ikisi de iyi ama hazırlıksız yakalanmak çok stresli olur gruptaki herkes artık tüm tospik kıyafetlerini yıkayıp ütülesin yarından tez yok ödevimizHer an sürpriz olabilir kızlar. Doğum çantasını hazırlayın..
Her an sürpriz olabilir kızlar. Doğum çantasını hazırlayın..
KesinlikleEvet kesinlikle ladym kuzenim de yakın zamanda 33 haftalarında doğurdu elhamdülillah ikisi de iyi ama hazırlıksız yakalanmak çok stresli olur gruptaki herkes artık tüm tospik kıyafetlerini yıkayıp ütülesin yarından tez yok ödevimiz
Değil mi benim eşim de ev işlerine çoğu zaman hakim bir çok şeyi yapmasına rağmen asla o an ihtiyaçlarımı bir araya getiremezKesinlikleBebeğin olmasa da kendi eşyalarımız hazır olsun. Şahsen eşime şunu şu çekmeceden, bunu bu dolaptan al getir desem yine de eksik getirir. Kimse bizim ihtiyacımızı bizden ziyade bilip yapamaz.
Evet benim dr belirlerken en önemli kriterlerimden biri iletişim şekli mümkünse germesin beni zaten stresli bir süreç geçiriyorum. Kendi doktorum çok nahif kibar biri haftaya da ona rutin kontrolüm var bahsedicem ona söylenenlerdenHaklısın bu izinler sonrasında da lazım olacak en iyi kararı sen ve doktorun verecek. Ya bu doktorların höt höt olanları hiç çekilmiyor kendi doktorun başkaydı sanırım onla konuş en son istersen. Gözünü de etkilememiş bu iyi haber.
Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Rabbim tez zamanda kucağınıza almayı da nasip etsinBen doğum yaptım…
Gözünüz aydın sağlıkla en yakın zamanda kavuşun inşallah bebeğinizle.. size de geçmiş olsunBen doğum yaptım…
Çok geçmiş olsun Rabbim ikinize de şifalar versin inşallah çabucak toparlanın kavuşunBenim ağrım var sancı geçmedi açılmam da oldu mecbur sezeryana aldılar. 1780 doğdu akciğerleri gelişmemiş küvöze aldılar
Akciğer gelişimi aslında doğum sonrası dönemde bile devam ediyor, yaklaşık 34-36 hafta arası fonksiyonel açıdan solunuma hazır olması için sürfaktan üretiliyor. Erken doğum riski varsa steroidle akciğer gelişimi hızlandırılmaya çalışılıyor. 34 öncesi solunum sıkıntısı yaşama ihtimali daha çok. 37.hafta da prematüre sınırı sayılıyor.Akciğerlerin gelişmesi 35. Haftada mı tamamlanıyor acaba ?
Çünkü 35ten sonra başlayan doğumu durdurmuyoruz, 35 ve sonrası erken doğum sayılmıyor demişti sanki Kağan Kocatepe.
yaaa bugün ütülemeye başlamıştımm hala da bitmediiii önümdeler ama kendi eşyalardan eksiklerim çok , depend göğüs ucu kremi fln flnHer an sürpriz olabilir kızlar. Doğum çantasını hazırlayın..
Hayırlı olsun, inşallah en kısa zamanda kavuşursunuzBen doğum yaptım…
Doğru mu okuyorum acabaBen doğum yaptım…
Canım benim Rabbim tez zamanda kavuştursun sizi inşallahBenim ağrım var sancı geçmedi açılmam da oldu mecbur sezeryana aldılar. 1780 doğdu akciğerleri gelişmemiş küvöze aldılar
Aminnn inşallahAkciğer gelişimi aslında doğum sonrası dönemde bile devam ediyor, yaklaşık 34-36 hafta arası fonksiyonel açıdan solunuma hazır olması için sürfaktan üretiliyor. Erken doğum riski varsa steroidle akciğer gelişimi hızlandırılmaya çalışılıyor. 34 öncesi solunum sıkıntısı yaşama ihtimali daha çok. 37.hafta da prematüre sınırı sayılıyor.
Aman valla ben de Bi stres oldum herseyi aldik sayılır ama biran önce yıkayıp ütüleyip koyalım.
Bütün bebisler sağlıkla vaktini bekleyerek gelsin inşallah ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?