2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Benim ağrım var sancı geçmedi açılmam da oldu mecbur sezeryana aldılar. 1780 doğdu akciğerleri gelişmemiş küvöze aldılar

Aaaaaa canım gözün aydın topiğin ilk bebeği hoşgelmiş. Sağlıkla büyüsün bir an önce kucağına gelsin inşallah

Sen nasılsın? Nasıl hissediyorsun?

Her an sürpriz olabilir kızlar. Doğum çantasını hazırlayın..
Evet kesinlikle ladym kuzenim de yakın zamanda 33 haftalarında doğurdu elhamdülillah ikisi de iyi ama hazırlıksız yakalanmak çok stresli olur gruptaki herkes artık tüm tospik kıyafetlerini yıkayıp ütülesin yarından tez yok ödevimiz

Kesinlikle Bebeğin olmasa da kendi eşyalarımız hazır olsun. Şahsen eşime şunu şu çekmeceden, bunu bu dolaptan al getir desem yine de eksik getirir. Kimse bizim ihtiyacımızı bizden ziyade bilip yapamaz.

Kesinlikle Bebeğin olmasa da kendi eşyalarımız hazır olsun. Şahsen eşime şunu şu çekmeceden, bunu bu dolaptan al getir desem yine de eksik getirir. Kimse bizim ihtiyacımızı bizden ziyade bilip yapamaz.
Değil mi benim eşim de ev işlerine çoğu zaman hakim bir çok şeyi yapmasına rağmen asla o an ihtiyaçlarımı bir araya getiremez

Evet benim dr belirlerken en önemli kriterlerimden biri iletişim şekli mümkünse germesin beni zaten stresli bir süreç geçiriyorum. Kendi doktorum çok nahif kibar biri haftaya da ona rutin kontrolüm var bahsedicem ona söylenenlerden

Ben doğum yaptım…
Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Rabbim tez zamanda kucağınıza almayı da nasip etsin 2 kg üstünde bence de çıkartılar gibi geldi biraz küçük ama çok güçlü. Dünyaya çabuk gelmek istemiş bir birey inşallah en kısa sürede siz de toparlarsınız. Dualarım sizinle

Akciğerlerin gelişmesi 35. Haftada mı tamamlanıyor acaba ?

Çünkü 35ten sonra başlayan doğumu durdurmuyoruz, 35 ve sonrası erken doğum sayılmıyor demişti sanki Kağan Kocatepe.
Akciğer gelişimi aslında doğum sonrası dönemde bile devam ediyor, yaklaşık 34-36 hafta arası fonksiyonel açıdan solunuma hazır olması için sürfaktan üretiliyor. Erken doğum riski varsa steroidle akciğer gelişimi hızlandırılmaya çalışılıyor. 34 öncesi solunum sıkıntısı yaşama ihtimali daha çok. 37.hafta da prematüre sınırı sayılıyor.
Aman valla ben de Bi stres oldum herseyi aldik sayılır ama biran önce yıkayıp ütüleyip koyalım.
Bütün bebisler sağlıkla vaktini bekleyerek gelsin inşallah ♡

Aminnn inşallah 37 de mi prematüre sayılıyor ya ? Plesenta aşağıda diye max 37 de alırız demişti doktorum. Bak şimdi bi tedirgin oldum ben de tüm eşyaları tamamladım çok şükür. Sadece dolabı şifonyeri vs bayramdan sonra gelecek. O yüzden kıyafetlerini yıkamaya başlamadım henüz. Yıksam ütülesem de kullanmadığım bi odada mı dursa acaba ? Ya da sadece hastane çantasına girecekleri mi hazırlasam en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…