2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Ben bugün itibariyle hastane çantamı hazırladım ❤️

Bebek için
-1 tane hastane çıkışı
-3 tane yedek kıyafet
-çorap
-zıbın
-bez
-alt değiştirme örtüsü
-biberon, emzik
-pişik kremi
-ıslak mendil
-2 tane müslin örtü
-1 tane battaniye
-ağız mendili 7-8 tane

Kendim için
-3 tane pijama takımı
-1 tane hastaneden çıkmak için kıyafet
-2 tane çorap
-terlik
-hasta silme mendili
-diş macunu diş fırçası
-lohusa pedi
-iç çamaşırı 4-5 tane
-göğüs pedi
-kağıt havlu
-göğüs ucu kremi
Bakın hatun çantasını Salı hazırlamış, perşembe doğurdu ☺️

Aminnn inşallah 🥺 37 de mi prematüre sayılıyor ya ? Plesenta aşağıda diye max 37 de alırız demişti doktorum. Bak şimdi bi tedirgin oldum 😀 ben de tüm eşyaları tamamladım çok şükür. Sadece dolabı şifonyeri vs bayramdan sonra gelecek. O yüzden kıyafetlerini yıkamaya başlamadım henüz. Yıksam ütülesem de kullanmadığım bi odada mı dursa acaba ? Ya da sadece hastane çantasına girecekleri mi hazırlasam en azından
Ben 0-3, 3-6 ay aldıklarımı yıkadım ütüledim. Koyacak dolabım olmadığı için şimdilik bebek bakım çantasına sıkıştırdım. Kendi komodinimi boşaltıp silip oraya koyacağım.

Son düzenleme:
Akciğerlerin gelişmesi 35. Haftada mı tamamlanıyor acaba ? 🤔

Çünkü 35ten sonra başlayan doğumu durdurmuyoruz, 35 ve sonrası erken doğum sayılmıyor demişti sanki Kağan Kocatepe.
Şimdi rutin olarak bazı hastaneler ciğer geliştirici vuruyor. Devlet bazen önemsemeyebiliyor hatırlatmamız gerekir mi acaba nolur nolmaz diye

Şimdi rutin olarak bazı hastaneler ciğer geliştirici vuruyor. Devlet bazen önemsemeyebiliyor hatırlatmamız gerekir mi acaba nolur nolmaz diye
Ben şehir hastanesine gidiyorum. Hem normal takibimi yapan Dr, hem Perinatog çok itinalı davranıyor. Bi risk görseler sanırım ne gerekse yapılır.

Ben 0-3, 3-6 ay aldıklarımı yıkadım ütüledim. Koyacak dolabım olmadığı için şimdilik bebek bakım çantasına sıkıştırdım. Kendi komodinimi boşaltıp silip oraya koyacağım.
Bende en azından o minikleri yıkayıp ütüleyeyim hafta içi bir gün. Hepinizi bir korku sardı resmen

Aminnn inşallah 🥺 37 de mi prematüre sayılıyor ya ? Plesenta aşağıda diye max 37 de alırız demişti doktorum. Bak şimdi bi tedirgin oldum 😀 ben de tüm eşyaları tamamladım çok şükür. Sadece dolabı şifonyeri vs bayramdan sonra gelecek. O yüzden kıyafetlerini yıkamaya başlamadım henüz. Yıksam ütülesem de kullanmadığım bi odada mı dursa acaba ? Ya da sadece hastane çantasına girecekleri mi hazırlasam en azından
37+0 artık term sayılıyor😀 benim ilk bebekte erken doğum riskim hep oldu 31 hafta itibari ile. 37de de minnak prensesimi aldılar 3300dü kilosu. Sen hiç merak etme bebisin sağlıkla gelecek ♡

37+0 artık term sayılıyor😀 benim ilk bebekte erken doğum riskim hep oldu 31 hafta itibari ile. 37de de minnak prensesimi aldılar 3300dü kilosu. Sen hiç merak etme bebisin sağlıkla gelecek ♡
Oyyy maşallah haftasına göre kilosu da çok iyi doğmuş 🥰ben bebiş büyütücü şeyler yemeye devam edeyim her ihtimale karşı 😀 inşallah hepimizin ki zamanında sağlıkla gelsin 🥰

Oyyy maşallah haftasına göre kilosu da çok iyi doğmuş 🥰ben bebiş büyütücü şeyler yemeye devam edeyim her ihtimale karşı 😀 inşallah hepimizin ki zamanında sağlıkla gelsin 🥰
Ana babası da biraz irice yavrumun 😂 hele anası şuan çok fena durumda inşallah verir bu kiloları

Balım her prematüre küveze girmiyor. Eğer ciğerleri yeterince hazırsa erken doğsa bile direk anne kucağına ❤️ 35 ten sonrası için geçerli tabi bu. 37ler iyi haftalar içini ferah tut. Sağlıkla gelecek bebişin ❤️
Var olanları koy da, eksikleri aldıkça eklersin. Benim de eksiklerim var.

Ben alışverişimi yaltim udfak tefek eksikler kaldı sadece onlar da olsa da olur olmasa da şeyler ❤️

Bir tek yıkamak ütülemek kaldı. Haziran ayimi bu işe adayacağim valla bakalım.

Oğlan okula başladı geçen haftam artık sabahtan yarım günüm boş. İnşallah yaz onunizdeki ay tam zamanlı ya geçecek gibi hissedersek o zaman daha çok vaktim olur hazırlıklara bence. yani inşallah dinimiz amin 🙏🏻 😂

Balım her prematüre küveze girmiyor. Eğer ciğerleri yeterince hazırsa erken doğsa bile direk anne kucağına ❤️ 35 ten sonrası için geçerli tabi bu. 37ler iyi haftalar içini ferah tut. Sağlıkla gelecek bebişin ❤️

Ben alışverişimi yaltim udfak tefek eksikler kaldı sadece onlar da olsa da olur olmasa da şeyler ❤️

Bir tek yıkamak ütülemek kaldı. Haziran ayimi bu işe adayacağim valla bakalım.

Oğlan okula başladı geçen haftam artık sabahtan yarım günüm boş. İnşallah yaz onunizdeki ay tam zamanlı ya geçecek gibi hissedersek o zaman daha çok vaktim olur hazırlıklara bence. yani inşallah dinimiz amin 🙏🏻 😂
Amin kuzucummmm inşallah 🥰🥰

Astımımdan dolayı kontrole gittim bugün dedim agırlasmadan yazdırayım ilaclarımj hemde kontrol amaçlı. Muayene etti doktorum sıkışıksın hafiften.
Hastane çantanı kesinlikle ayarla kuzum koy kenara hem daha da agırlasmamış olursun hemde ne olur ne olmaz fırsatın varsa ayarla bence

Back
X