2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
2 mi gün 😱 eyvahlar olsun 😂 neyse zaten sola yatıyordum hayatımda bi değişiklik olmadı. Duymamak dışında 🤣
Sorma ya.. yaşlılar gibi eşim sesleniyor, bi şey diyor. Anlamıyorum :olamaz: bi de çok rahatsız edici.. Kulağımda devamlı bi basınç hissi..

Hamilelikten bu sene gidemedim ama her kış yüzerim. Havuzda kulağıma sık su kaçar. Bende mi sorun var biliyorum :eek: ama ilk kez duşta oldu. Onu nasıl becerdim hiç bilmiyorum. :confused:

Son düzenleme:
Sorma ya.. yaşlılar gibi eşim sesleniyor, bi şey diyor. Anlamıyorum :olamaz: bi de çok rahatsız edici.. Kulağımda devamlı bi basınç hissi..

Hamilelikten bu sene gidemedim ama her kış yüzerim. Havuzda kulağıma sık su kaçar. Bende mi sorun var biliyorum :eek: ama ilk kez duşta oldu. Onu nasıl becerdim hiç bilmiyorum. :confused:
Benim de her yüzmede kesin kaçar su. Duşta da bir kaç kez kaçmıştı ama o tarafa kafamı eğip zıplayınca çıkartıyordum kolayca. Öyle bir imkan olmayınca kalakaldım 😀 neyse halledicem 😀

Kızlar herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın. Bana ciğer geliştirici iğne yapmışlardı ama işe yaramamış pek. Şu anda makineye bağlı ciğerleri gelişmediği için küvözde. Ciğerlerinin gelişmesini bekleyecekler. O kadar güzel ki ama minicik bi kutuda bensiz. Hasta katında herkesin bebeği yanında ağlıyo ben boş kaldım :(

Üzgünüm, ağrılarım var ama böylesi nasipmiş Allah daha beterinden korusun. İnşallah büyüyecek bir an önce çıkacağız hastaneden bol bol dua edin.
Allah'ın izniyle en kısa sürede toparlanır inşallah. Doğurdum diye yazdığını görünce şok oldum o mesaj aklımdan çıkmıyor. Çok şükür erken davranıp almışlar bebeği sağlıklı bir şekilde. Bu bile büyük bir nimet. Tez zamanda sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın yavrucağını inşallah 😊😊

Kızlar hatırlarsanız kendi doktorum 27 haftalık civarıyken her an doğum yapabilirsin bebeğin aşağı olan mesafesi 1.5 cm demişti. Ve bunu çok kanaman olur çok ağrın olur gibi cümlelerle söylediği için bu travmayı atlatamadım. Doktorumu değiştirdim bu doktor her şeyin yolunda olduğunu söylüyor korkulacak bir şey yok diyor ama ilk doktorumun sözleri de aklımdan çıkmıyor. Her an doğum yapacakmışım gibi hissediyorum psikolojik olarak. Aramızdan birinin de doğum yaptığı haberini alınca şimdi iyice stres yapmaya başladım. Daha 30. haftadayım çok küçük🥺 Allahın izniyle şu bayramı bari atlatsak her birimiz keşke.
Umarım bayrama kadar bir "doğurdum" kelimesi daha duymayız bu grupta🥺
Doğum yapan arkadaş bebişine bir an önce kavuşur inşallah sağlıkla🤲🏻🌸

Herkese çok teşekkür ederim. Bol bol dua edin benim için hamilesiniz kabul olur ❤️
İnanın şu an herkes sizin için ve minik yavrunuz için dua ediyor ilk bebişimiz o bizim burada 😍 inşallah en kısa sürede kucağıma aldım haberini verirsiniz 🤲

İnstagramda ekli arkadaşlarımdan birkaç tanesinin de temmuz annesi olacağını gördüm
Acaba kendileri de burda mı, birbirimizden habersiz tanışmadığımızı düşünüp yazışıyor olabilir miyiz ki😅
Resim paylaşmıyorum ama dün etiketli bir foto mu paylaştım :D Anlaşılmaz sandım ama anlaşılıdı , biri ben olabilirimm :D

Evet kesinlikle ladym kuzenim de yakın zamanda 33 haftalarında doğurdu elhamdülillah ikisi de iyi ama hazırlıksız yakalanmak çok stresli olur gruptaki herkes artık tüm tospik kıyafetlerini yıkayıp ütülesin yarından tez yok ödevimiz 💃💃💃
Ayy ben hiç hazır değilimmmm :anneadayı: Arkadaşımın 40uçurmasını yaptım biran doğursam artık kucağımda olsa dedim ama sonra daha erken kız dur kendine gel dedim :D

Benim ağrım var sancı geçmedi açılmam da oldu mecbur sezeryana aldılar. 1780 doğdu akciğerleri gelişmemiş küvöze aldılar
Hayırlı olsun Allah ananlı babalı büyütsün <3 Kilosu haftasına çok güzel , minnoş bebekler çok daha hızlı büyüyor.
Sen nasılsın? İnş sende hızlıca toparlanırsın

Ben de yavaş yavaş toparlıyorum. Psikolojik olarak biraz moralim bozuk sadece oğlum yanımda yok ama buna da şükür. Sezeryandan sonra gaz çıkarmak çok önemli ne yapın ne edin o gazı çıkarın kızlar bir an önce yürüyüp
Allah yardımcın olsun dualarımız seninle ❤️

Ben de yavaş yavaş toparlıyorum. Psikolojik olarak biraz moralim bozuk sadece oğlum yanımda yok ama buna da şükür. Sezeryandan sonra gaz çıkarmak çok önemli ne yapın ne edin o gazı çıkarın kızlar bir an önce yürüyüp
Canım benim son günlerde yaşadıklarını düşününce ne kadar da güçlüsün maşallah sana 🧿 her şey çok güzel olacak, bebeğin büyüyecek yanına gelecek, öptüğün vakit o minişi tüm bu zor anlar uçup gidecek canını sıkma diyemem, ben de zor günler geçirdiğim için sıkıyorum, ama sonunda evladına kavuşunca bu dertler de son bulacak evel Allah 🙏
arkadaşlar ben gece uyuyamıyorum aksi gibi gündüzde uyku yok başımın içi yanıyor artık uykusuzluktan tuvalete gidip gelmekten dalamıyorum bile uykuya sinirden ağladım gece
Ben de uyuyamıyorum, karnımda ağrı mı gaz sancısı yoksa anksiyetem nedeni ile mi bilmiyorum 🤷‍♀️
Hanımlar bebeğe kilo aldıran besinler hangileri 🤔🤍
Muz, kaşar, tahin, ceviz, yumurta, avakado ben de canım sıkkınken iyi beslenemiyorum direk tartıda 1-2 kg düşüyorum, bebeğe de yansıyor 😞

Benim ağrım var sancı geçmedi açılmam da oldu mecbur sezeryana aldılar. 1780 doğdu akciğerleri gelişmemiş küvöze aldılar
Bebeğiniz hoşgeldi dünyaya💕 İnşallah çabucak toparlanır, kucağınıza alır sağlıkla, mutlulukla büyütürsünüz. Size de çok geçmiş olsun💐🙏

Ben de iki gündür biraz endişeler yaşayarak akşam acile gittim, ilk defa NST'ye bağladılar. İki gün önce bebek çok aşırı hareketliydi ve hep aynı vere vurdu, sabahtan akşama kadar sanki bir derdi varmış gibi sağ üst tarafa baskı yapıp durdu. Doktoruma yazdım, sağ üste baskı yapması normal, kaburganın açısı bile değişebilir diye cevap yazdı doktor. Benim sorum aslında bebek rahatsız mıdır diyeydi. Ama neyse dedim, bir sorun olsa söylerdi herhalde doktor. O gece ve ertesi gün ise (yani dün) bebek çok az hareket etti, önceki günkü güçlü hareketlerinden eser kalmamıştı, içerde minik minik ara ara duyuyordum sadece. O yüzden gün boyu endişeler içinde kıvranıp güçlü hareket bekledikten sonra akşamına hastaneye gittim, nöbetçi ebeler baktılar. NST ile de tanışmış oldum. Sadece kalp atışı ve hareketleri dışarıdan karna bağlanan aparatlarla duyuyorlarmış. Ultrason gibi gelişmiş değil ama çok şükür iyi çıktı.

Bu arada Avicenna'ya gittim yine, acil için ayrı bir ücret almadılar, doktorum NST çektirmemi önerdi dediğim için direkt NST'ye yönlendirdiler ve 400 lira aldılar. O kadar pahalı değilmiş en azından. Aklıma takıldıkça gidebilirim gibi duruyor. 😥İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza ufaklıkları, doğum yapan arkadaşımızın bebişi de hızlıca büyüyüp evine geçer umarım.

Back
X