2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Günaydın.
Sabaha karşı yapılan nst de görüp anlayabildiğim 20-30 civarı idi. Hemşire de güzel dedi.

Dr viziteye gelmedi henüz. Hatta şimdi yanımdaki hasta diyor ki bugün cumartesi. Ne zaman müsait olursa gün içinde o zaman gelir 🤷‍♀️

Sen nasılsın ? Taburcu oldun mu, sütün geliyor mu bacım ?

40tan sonrasını sancı olarak sayıyorlar. Ama 20-30 olduğunda da yine dikkatli takip etmek gerekiyor. Benim de 20-30la başlamıştı ve düzenli olarak 50-60a çıktı 1 saat içinde. Ama sana verilen serumlar ilaçlar işe yarıyor demek ki geciktirebiliyorlar çok sevindim 💕

Ben sanırım bugün taburcu olacağım henüz olmadım. Şükür sağıp gönderiyorum yoğun bakıma alıyor sütümü. İnşallah toparlayacak yavaş yavaş 💕

40tan sonrasını sancı olarak sayıyorlar. Ama 20-30 olduğunda da yine dikkatli takip etmek gerekiyor. Benim de 20-30la başlamıştı ve düzenli olarak 50-60a çıktı 1 saat içinde. Ama sana verilen serumlar ilaçlar işe yarıyor demek ki geciktirebiliyorlar çok sevindim 💕

Ben sanırım bugün taburcu olacağım henüz olmadım. Şükür sağıp gönderiyorum yoğun bakıma alıyor sütümü. İnşallah toparlayacak yavaş yavaş 💕
Toparlayacak toparlayacak inş. Sen moralini, kendini güçlü tut o sana çok güçlü bir şekilde gelecek annesi Allahın izniyle 🙏🏻

Günaydın.
Sabaha karşı yapılan nst de görüp anlayabildiğim 20-30 civarı idi. Hemşire de güzel dedi.

Dr viziteye gelmedi henüz. Hatta şimdi yanımdaki hasta diyor ki bugün cumartesi. Ne zaman müsait olursa gün içinde o zaman gelir 🤷‍♀️

Günaydın Lady aman aman iyi haberler bunlar ben bugun anadolu yakasına geçicem gerçekten birleşe ihtiyacın olursa lütfen söyle laf olsun diye de söylemiyorum

Yok yok benim de aynı öyle normal zamanda dikkat etmediğim bütün aksiyonların sonucu öyle🥲 yalnız lavabodan çıkar çıkmaz olunca sinir bozucu oluyor🤣 yalnız inş etkisi kalıcı olmaz benim ilk doğumdan sonra az da olsa kalmıştı bunda korkutuyor😅
Hahaha ben sezercikle doğum ama yine de olur mu ya çişimi tutamamak çünkü çok 60+ işi gibi 🙈🙈🙈

amin amin amin içini ferah tutmaya çalış sağlıkla kavusun inşaallah amin

Günaydın.

hafta sonuna denk gelmesi biraz zamanı uzatacak çok şükür iyi haberlerle geldin canım 💕

Sağol canım desteğin için🍀
Rica ederim canım. Randevun ne zamandı? Doktorun ne diyecek bu duruma çok merak ediyorum. Haber et gidince olur mu.. ❤️
Uyuduğum azıcık uykuda da rüyamda burada mesajlasiyorum, kime ne olmuş ne yapmış bakıyorum 🤦🏻‍♀️ rüyalarıma giriyorsunuz kızlar 😂😂

Acayip sancılı bı çiş için kalktım bu arada, yaptığım azcik birşey, uyandigima değse iyiydi 😂😂
Off
Ben sürekli tilki uykusundayım ya bu nedir böyle derin uyku olayı bitmiş 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

10cc çiş için kalkmak aşırı moralimi bozuyor 🥲🥲🥲🥲
Off kızlar ya siz cisten dertli ben yanlarimın ağrısından. 🤣 Valla nenem gibi resmen yanlarım ağrıyor. Uyuyorum uykudan ağrı ile uyanıyorum kalçalarım bacaklarım agrimis şekilde. Sonra uyumaya çalışıyorum az dalıyorum yine ağrı ile uyanıyorum. Ne biçim şey anlamadım. Ne tarafıma yatsam oram ağrıyor ya 🤣 🤣 yoruldum valla 🤣

Toparlayacak annesinin güzel sütü ile inşallah canım benim bebeğimi kucağıma aldım da diyeceksin kısa zamanda dualarım seninle 🤲 🥰

Kızlar herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın. Bana ciğer geliştirici iğne yapmışlardı ama işe yaramamış pek. Şu anda makineye bağlı ciğerleri gelişmediği için küvözde. Ciğerlerinin gelişmesini bekleyecekler. O kadar güzel ki ama minicik bi kutuda bensiz. Hasta katında herkesin bebeği yanında ağlıyo ben boş kaldım :(

Üzgünüm, ağrılarım var ama böylesi nasipmiş Allah daha beterinden korusun. İnşallah büyüyecek bir an önce çıkacağız hastaneden bol bol dua edin.
Ayyy canım benim gözün aydın bebeğinde sende iyi olacaksınız Allahın izniyle ❤️

A acemianne92 dayak yemiş gibi uyanıyorum hep 🥲🥲🥲

Eşime diyorum ki geceleri beni dövmüyosun dimi 🤣🤣🤣🤣🤣
Aynen aynen ya aynı konusmalari yapıyoruz bak eşimle 🤣🤣🤣 sanki dayak yemiş gibi kalkıyorum hiç dinlenemiyorum diyorum 🤣🤣🤣 nasıl bir bel bacak kalça ağrısı anlatamam. Bir de abuk subuk rüyalar görüyorum ve gözümü kapattigim an rüya görmeye başlıyorum. Bir uyaniyorum rüyaya da kasmisim kendimi iyice acımış her yanım. 🤣🤣 Ayy ama geçen gece ne gördüm 🥲 bebek kızımın yüzünü gördümmm 😍 doğum yapmışım nasıl yapmışım orası yok annemin kucağında gördüm kızımı. Anneme diyorum ki bir ver bakayım anne kime benziyor bu ufaklık diyorum bir alıyorum kucağıma esmerrrr 🤣😍 böcük böcük bakıyor 🤣 ❤️ ama sen esmersin kızımmm dayılarına mı çektin diyorumm 🤣❤️😍 ablasına benziyordu sadece daha esmerdi ben kumralim normalde eşim de öyle kızım da öyle 😍❤️ bakalım bu minik nasıl olacak, hem çok duygulandım hem çok güldüm rüyama 🤣😍❤️

Rica ederim canım. Randevun ne zamandı? Doktorun ne diyecek bu duruma çok merak ediyorum. Haber et gidince olur mu.. ❤️

Off

Off kızlar ya siz cisten dertli ben yanlarimın ağrısından. 🤣 Valla nenem gibi resmen yanlarım ağrıyor. Uyuyorum uykudan ağrı ile uyanıyorum kalçalarım bacaklarım agrimis şekilde. Sonra uyumaya çalışıyorum az dalıyorum yine ağrı ile uyanıyorum. Ne biçim şey anlamadım. Ne tarafıma yatsam oram ağrıyor ya 🤣 🤣 yoruldum valla 🤣

Toparlayacak annesinin güzel sütü ile inşallah canım benim bebeğimi kucağıma aldım da diyeceksin kısa zamanda dualarım seninle 🤲 🥰
Canım magnezyum kullanıyor musun ? Benimde kalça ağrım bel ağrım aşırıydı bazen topallıyorfum bile ama şu an daha iyiyim ağrılarımı azalttı ❤️

Kızlar günaydın bu elenetal veya Regenesis Max tarzı folik asit barındıran takviyeleri kullanıyor musunuz hala ? Bunu çok merak ediyorum benim doktorum hala kullanacaksın diyor bazı kaynaklar ilk 3 ay kullanılmalı diyor bazıları 5. Ay vs çok görüş var siz ne yaptınız ?

Kızlar günaydın bu elenetal veya Regenesis Max tarzı folik asit barındıran takviyeleri kullanıyor musunuz hala ? Bunu çok merak ediyorum benim doktorum hala kullanacaksın diyor bazı kaynaklar ilk 3 ay kullanılmalı diyor bazıları 5. Ay vs çok görüş var siz ne yaptınız ?
evet regenesis banada verdi bu ay omega3 dedi ama o faydası açısından verdi

Yaa o kadar geriden geliyorum ki görümcemin düğünü var bugün bir fırsat bulup kulübe bakayım dedim doğuran bir arkadaşı gördüm 👀 ardından lady peacock lady peacock yatış yapılmış onu gördüm endişelendim, sakin olalım dua edelim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız Allahın izniyle, ladyim herşey güzel olacak kalbini ferah tut ve kendini strese sokma oku bol bol..
Seviyorum sizleri..💗

Benim kaşıntı durumu olmuştu o zaman bıraktırdı 30. Haftaya girdikten sonra kullanmadım ben.

Aynen aynen ya aynı konusmalari yapıyoruz bak eşimle 🤣🤣🤣 sanki dayak yemiş gibi kalkıyorum hiç dinlenemiyorum diyorum 🤣🤣🤣 nasıl bir bel bacak kalça ağrısı anlatamam. Bir de abuk subuk rüyalar görüyorum ve gözümü kapattigim an rüya görmeye başlıyorum. Bir uyaniyorum rüyaya da kasmisim kendimi iyice acımış her yanım. 🤣🤣 Ayy ama geçen gece ne gördüm 🥲 bebek kızımın yüzünü gördümmm 😍 doğum yapmışım nasıl yapmışım orası yok annemin kucağında gördüm kızımı. Anneme diyorum ki bir ver bakayım anne kime benziyor bu ufaklık diyorum bir alıyorum kucağıma esmerrrr 🤣😍 böcük böcük bakıyor 🤣 ❤️ ama sen esmersin kızımmm dayılarına mı çektin diyorumm 🤣❤️😍 ablasına benziyordu sadece daha esmerdi ben kumralim normalde eşim de öyle kızım da öyle 😍❤️ bakalım bu minik nasıl olacak, hem çok duygulandım hem çok güldüm rüyama 🤣😍❤️
Teyzeleri yesin onun pamuk kollarını bacaklarını 😍😍😍

Rüya olayı bende de çok ciddi problem zaten 3 4 saat anca uyuyorum onda da rüyalarla mücadele 🤣🤣🤣🤣

Canım magnezyum kullanıyor musun ? Benimde kalça ağrım bel ağrım aşırıydı bazen topallıyorfum bile ama şu an daha iyiyim ağrılarımı azalttı ❤️
Kullanıyorum canım normalde ama bazen aksatiyorum o zaman daha çok ağrıyor. Günde bir kullanıyorum ikiye cikarmadi doktorum diğeri ishal yapmıştı ne olur ne olmaz diye. Günde bir de yeterli gelmiyor. ❤️
Teyzeleri yesin onun pamuk kollarını bacaklarını 😍😍😍

Rüya olayı bende de çok ciddi problem zaten 3 4 saat anca uyuyorum onda da rüyalarla mücadele 🤣🤣🤣🤣
Yesinler valla ❤️😍 baldı balll 🍯 😍❤️

Çok fena hiç sorma çok absürt rüyalar da görüyorum 🤣 🤣 acayip gerçekmiş gibi bir de deli cikicam bu rüyalardan da 🤣🤣🤣

Back
X