- 21 Ekim 2024
- 1.991
- 4.855
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #16.921
Bende çok dikkatli bakınca hafiften belirgin sadeceKızlar yaaa şu karında çıkan kahverengi çizgi var ya linea nigra. O bende yok. Yani hamileliğin ilk başında bi çok hafif çıkmaya başlamıştı sonra kayboldu ve hala yok. Bi de aşırı beyaz tenliyim hani aynada falan bakıyorum olsa illa ki görürüm ama yokbu çizgi olmayan var mı bende niye yok ki
Allah duyurmadı. Ne güzelBen yine uyumuşum tabi ki.olanlardan bi haberim Allah beterinden korusun
Ya bı süre yatirirsin sonra bakarsın zaten anlarsın eziliyor mu sert mi, dert etmeVaalbara anlamadım tam ama bu elele park yataktaki yanına verilen yatak 5 cm kalınlığı var gibi bi şey şimdi o olmaz mı ;(
Bende okuyordum arada yazıyordum bizden baya varmış sona yaklaştıkça görünmeye basladilarVar da yok gibiyim.
Yazmıyorum. Sadece okuyorum aplaaaa Superwomen.Başkası olsa kendimi kötü hissettirir. Ama bu kadın nasıl yapıyorsa, gıcık da olmuyorum
Şöyle ki beslenme evet çok önemli özellikle protein ağırlıklı beslenme ama ikisini de yaşamış biri olarak söylüyorum bir bebek yapısal olarak nasıl doğacaksa öyle büyüyüp kilo alıyor.Selamlar herkese. Bizimde bugün kontrolümüz vardı. 32+1 iz 1800 gr çıktı haftasından 1 hafta gerideymiş gelişimi. Hep ilerdeydi böyle bişey duyunca üzüldüm bebeğe bakamadım besleyemedim gibi hissettimsonra ölçümlerde hata payı olduğunu düşündüm kendimi rahatlattım. Çk hızlı kg alıyordum son 1 ayda 1 kg aldım şaşırmıştım nasıl almadım diye. Başı yukardaymış midemi sıkıştırıyo iştahım azaldı daha az yiyorum sebebi o belkide. Ve ayaklar aşağıda olduğu için sık tuvalete gitme güncellememiz geldi çamaşırım daha hızlı kirleniyor vs. Hepimiz güzel haberler alalım
Benim ilk oğlumda da yoktu bu oğlumda da yok ikisinden de biraz göğüs ucum konuları sadceeKızlar yaaa şu karında çıkan kahverengi çizgi var ya linea nigra. O bende yok. Yani hamileliğin ilk başında bi çok hafif çıkmaya başlamıştı sonra kayboldu ve hala yok. Bi de aşırı beyaz tenliyim hani aynada falan bakıyorum olsa illa ki görürüm ama yokbu çizgi olmayan var mı bende niye yok ki
Günaydınnn33.haftadan herkese günaydın arkadaşlar
Benim artık kasık ağrılarım hafiften başladı ben unutmuştum kasık sancılarınıyogun adet sancısı çeken biri olarak söylüyorum bunu
Hafif te bel ağrım var
Çok geçmiş olsun canım umarım biraz daha gününü bekler miniğinSaol bacım. Nst de 60-70-80e vuran düzenli sancı çıkıyor. Serum veriliyor. Sonra tekrar bakıyorlar. Kimisinde sancılar azalıyor, kimisinde etki etmiyor
Anladığım bol su içmek ama. Hatta nst de iken yüksek sancı varken birden yarım litre su içmek bile sancıyı düşürüyormuş biliyor musunuz ?..
Az önce asıl perinatlog geldi. Dosyama baktı. En ufak şeyde hastaneye gelmek kaydıyla, seni taburcu ediyorum dedi. Ama hemen sevinmiyorum. Dünkü tecrübemden dolayıPazartesi kendi Dr uma randevum var. Perinatolojiye de randevu alacağım şimdi. Bakalım çıkarken bi ilaç reçete edecekler mi..
Kızzz relaxxxx baya alınmışsın dediğime gsfghdafgjhdHer önüne gelene yardım etmeye çalışırsan böyle olur zaten.
Yorum yapan, konu açanlar, kimlerin cevap vereceğine de karar versin de hiç muhattap olmayalım.
Alınan ben olduğum icin mi yorumlarıma begenmedim bırakıyorsun, kadına geçmiş olsun demişim ona bile beğenmedim birakmissin... Cevapta verme lütfen, gozardi edeceğim, senin gibilerle uğraşacak modda değilimKızzz relaxxxx baya alınmışsın dediğime gsfghdafgjhd
Benim ilk hamilelikte çok belliydi, hatta bir iki sayfa geride bi arkadaş da yazmış göğüs uçlarım kapkara ve kocaman olmuştu. Bu hamileliğimde neredeyse hiç olmadı. Linea nigra en başta bende de vardı şimdi yok
Var da yok gibiyim.
Yazmıyorum. Sadece okuyorum aplaaaa
Superwomen.Başkası olsa kendimi kötü hissettirir. Ama bu kadın nasıl yapıyorsa, gıcık da olmuyorum
E ben de arada bakıyırum.BDT 7 Temmuz görünüyor. Her vesile ile erken gelebilir. Bir de bu grupta temmuz başı doğumu olan çok kişi yok. Daha çok temmuz ortası ve sonu. Tecrübelerden faydalanıyorum.
Ben kızımda hep alt açma kullandım. İlk aylar sorun olacağını sanmıyorum. Zaten koyduğun pozisyonda uyuyor. Ama kendi dönüp hareketlenmeye başladığı zaman kayabilir.
Kız dert edecek bi şey mi arıyon yaaaa?!
Göğüs ucu kararması konusu olmuştu yazamadım. Bende de var. Hatta kızımda yaşamadığım kadar var. Çok çirkin görünüyor gözüme. Hatta o dediğin et beni gibi noktalardan da var. İns doğumdan sonra çabucak geçer.
Bende de yok valla hiç olsun istemiyordum zaten
Aaaa ben herkeste var ve çok belirgin sanıyordum kimsede yokmuş yaBende çok dikkatli bakınca hafiften belirgin sadece
Hastanede beslenmedin ki doğru düzgün tabi kilo verirsin. Bebiş vermemiştir. Onlar anne karnında kilo veriyor mu yaAllah duyurmadı. Ne güzel
Ben de uyumuşum erkenden.
Yarın kutsal tartı günü ama şimdi baktım. Bir kg vermişim. Bebek de vermesin de
Benim de belirgin değil beyaz tenliyim göğüs uclarim.cok koyulasti, göbekte çok hafif bı ton var onun dışında koyulasmadiAaaa ben herkeste var ve çok belirgin sanıyordum kimsede yokmuş ya
Hastanede beslenmedin ki doğru düzgün tabi kilo verirsin. Bebiş vermemiştir. Onlar anne karnında kilo veriyor mu yaplesenta senin iliğini kemiğini sömürür onu aç bırakmaz diye düşünüyorum
Çok çok hafif aslında teşekkür ederim uyardıgın icin canımŞöyle ki beslenme evet çok önemli özellikle protein ağırlıklı beslenme ama ikisini de yaşamış biri olarak söylüyorum bir bebek yapısal olarak nasıl doğacaksa öyle büyüyüp kilo alıyor.
İlk gebeliğimde bebeğin 28.haftadan sonra geriden gelmeye başladı ben aşırı aşırı dikkat ettim tatlı hamur işi vs yemedim protein ağırlıklı beslendim her gün 2 yumurta kaşar avokado 1 kase kuruyemiş vs yiyordum ona rağmen çok kilo almadı 40+0da 2780 gr doğdu.
Doğduktan sonra süte ek kilo alsın diye kalorili mama da başladı doktor hiç bir zaman hazırladığımız mamayı bitirmedi tuttu attı biberonu öyle çok yiyen iştahlı bir bebek olmadı şimdi de öyle 1.5 yaşındq asla acıkmıyor.
Bu gebeliğimde de aşırı kasmıyorum yemem gereken şeyleri yiyorum ama çok şükür hep haftası ile uyumlu çıkıyor
Yani ben yemedim büyümedi diye kendine suçlama büyüyen büyüyor biraz da yapısal ama tabi yine beslenmene dikkat et
Benim ilk oğlumda da yoktu bu oğlumda da yok ikisinden de biraz göğüs ucum konuları sadcee
Takılma ne güzel işte
Günaydınnn
Aman dikkat et canım bende aşırı yoğun regl sancısı yaşarım ilk gebeliğimde belim normal regl ağrısı gibi ağrımaya başladı meğerse 4 cm açılmışım anlamadım bile dikkat sıklaşırsa filan
Rahat ol bebiş vermez senden alacağını alır bakar keyfineAllah duyurmadı. Ne güzel
Ben de uyumuşum erkenden.
Yarın kutsal tartı günü ama şimdi baktım. Bir kg vermişim. Bebek de vermesin de
alabiliyormuşsun çiçeğim bu forumda bu işlere bakan bir kız yazmıştı. sonuna kadar çalışmak zorunda değilsin. ben de öyle yapacağım. öğretmenim, önümüzdeki hafta çalışabilir alacağım son 2 hafta çalışamaz alıp gitmeyeceğim okula.Kızlar şöyle bir şey olabiliyor mu. Diyelim ki 32. Haftada doktora gittim ve bana çalışabilir raporu verdi. Sonra ben 34. Haftada artık çalışamayacağımı düşündüm iznimi kendim başlatabiliyor muyuz. Ya da tekrar çalışamaz raporu alabiliyor muyum
Ya bu benRahat ol bebiş vermez senden alacağını alır bakar keyfine
Aşırı bir uyku düşkünlüğüm oldu sürekli uyumak istiyorum gece uyuyorum gündüz de 2-3 saat
Yürüyüş yaptığım zaman yorulup eve gelip uyuyan varmı kızlar 30 dakıka yürüsem sanki sabahtan akşama kadar yürümüş gibi öyle yorgun oluyorum benim birde astımım var bebekte büyüdü artık sanırım hepsinden dolayı
Yani en azından bayram tatilini de kapatmış oluruz bebişe izin kalıralabiliyormuşsun çiçeğim bu forumda bu işlere bakan bir kız yazmıştı. sonuna kadar çalışmak zorunda değilsin. ben de öyle yapacağım. öğretmenim, önümüzdeki hafta çalışabilir alacağım son 2 hafta çalışamaz alıp gitmeyeceğim okula.
Canım çok kilo aldın mı benim cok kılomda yok muhtemelen bebekler büyüdü kılo ile alakası yok düz yolda dahi pertim çıkıyor günlük 30 dakika yürümek zulüm gelıyor bayılıyorum eve gelinceYa bu benhergün diyorum ki 1 saat yürücem ama yarım saat yürüdükten sonra pertim çıkıyo eve gidem de yatam moduna geçiyorum
Vaalbara anlamadım tam ama bu elele park yataktaki yanına verilen yatak 5 cm kalınlığı var gibi bi şey şimdi o olmaz mı ;(
Günaydın33.haftadan herkese günaydın arkadaşlar
Benim artık kasık ağrılarım hafiften başladı ben unutmuştum kasık sancılarınıyogun adet sancısı çeken biri olarak söylüyorum bunu
Hafif te bel ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?