2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Of hiç sorma ya 😍 benim yaşadığım yerde hiç güzel eve servis yapan yer yok sadece pideci var 😒

fastfood zincirleri istiyor canım ama evde köfte yapıyoruz 🥺
Ah ah bana da tatlı yasak ya waffle istiyor canım böyle kremalı tatlılar falan istiyor 🥺 ama yiyemiyorum

Ay ne alaka devlet hastanesi doğuma direk oraya gidenlere sen 4 kere gelmemişsin burda doğuramazmısın diyecekler ilk defa duyuyorum ben vallahi saçmalık
ben bunu esenlerde doğuma gelen bir kadından duyup gittim bugün ve doğruymuş kadın demişti oraya gittim almadılar buraya geldim diye gerçekten saçmalık yapacak bişey yok mecburen gidecem

Ben oğlumda 32den itibaren oraya gittim öyle bı kural falan yoktu, sormadılar bile ilk ultrason fotosu istediler o kadar 🤔 her gün yeni birşey çıkıyor resmen, daha var vaktin haftalık git, niye geldin mi diyecekler, makineden olcumden farklar çıkar merak etme, eksisi artısı vardır onun, hayırlısı olsun inşallah
ay inşaallah ölçümler makinadandır ya ameliyat günü alöak içinde mecburen 2 defa daha gidecem teşekkür ederim canım

Doğru diyorsun bu ara suyunu çıkardım da kasindim ben 😂😂

Aynen bu daha temiz olur ben de öyle kullandım alezin içine yerleştirmiştim düzgünce, çiş taşar, kusar, en beteri de boyuna kadar çıkan kakalar, yatağı bile atasin gelir yani 😂😂
Oy annesi yesin onuuuuuu 🤣

ben de anlamadım cumartesi vajinama baskı hissinden telaşlanıp başka bir hastanenin aciline gitmiştim, oradaki doktor da vajinal kontrol etmişti, normal her şey demişti. yorgunluktan baskı hissetmişsinizdir, dinlenin deyip göndermişti. 3 gün sonra bunları duyunca epey moralim bozuldu açıkçası. bunu da anlatınca kendi doktoruma "bu ağrı zaten bebeğin aşağıda olduğundan kaynaklı olmuş, rahim kısalığından" dedi. gerçi benim doktorum da evhamlı biraz... yarın bir başka doktora daha gideceğim belki fark eder ölçüm. sende ağrı olmuş muydu ya da baskı hissi? C cokyenianne
Evet yorulduğumda fln baskı hissi oluyor bende de ama normal gelmişti bana cuma doktora gidicem bakalım bi sorucam

Levmont alerji ilacını hamileler kullanabiliyor doktorum söylemişti. Benim de bahar alerjim var 2 günde 1 içiyorum mecburen. Bazen 3 günde 1 içmeye çalışıyorum çok da zararı olmasın diye. Elinde bulundurursan park gibi yerlere gitmeden önceki gece içersen çok faydasını görürsün. Bir de doğal deniz suları kullanabilirsin. Geçmiş olsun canım
Ayy Allah razı olsun mutlaka yazdırıcam doktoruma hergün yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum artık malum parklar çiçek böcek dolu çok iyi fikir çok teşekkür ederim canım 🌸🌼🌻💜🥰

Kızlar yaaa şu karında çıkan kahverengi çizgi var ya linea nigra. O bende yok. Yani hamileliğin ilk başında bi çok hafif çıkmaya başlamıştı sonra kayboldu ve hala yok. Bi de aşırı beyaz tenliyim hani aynada falan bakıyorum olsa illa ki görürüm ama yok 🤣 bu çizgi olmayan var mı bende niye yok ki 🤣

Taburcu olup eve geldim bacım. ☺️ Duş aldım, güzel bi yemek yedim. Mutluluk buymuş meğer :KK51:

İlaç reçete etmediler. Pazartesi kendi Dr uma randevum var bakalım. Magnezyum takviyesi tavsiye ettiler. Kasılmaları azalttığı için.
Oh şükür, gerisi de sağlıkla olsun inş😍

Kızlar yaaa şu karında çıkan kahverengi çizgi var ya linea nigra. O bende yok. Yani hamileliğin ilk başında bi çok hafif çıkmaya başlamıştı sonra kayboldu ve hala yok. Bi de aşırı beyaz tenliyim hani aynada falan bakıyorum olsa illa ki görürüm ama yok 🤣 bu çizgi olmayan var mı bende niye yok ki 🤣
Benim ilk hamilelikte çok belliydi, hatta bir iki sayfa geride bi arkadaş da yazmış göğüs uçlarım kapkara ve kocaman olmuştu. Bu hamileliğimde neredeyse hiç olmadı. Linea nigra en başta bende de vardı şimdi yok 😅

Kızlar ya bu bebişlerinizin kilosunu falan paylaşıyorsunuz ben de benimkini merak ediyorum ama burada ultrason yok gerekmedikçe. Kadın doğumcuların zaten ultrasonu yok, dopler ile kalbini dinleyip, mezura ile göbeği ölçüyorlar😆 ultrason için çekim yerinden randevu alıp gitmek gerekiyor, tabi onu da doktor yazacak. En son 26 da 980 gr dı o da kanamam olduğu için alınmıştım yoksa 22 deki detaylı ultrason olacaktı sonuncu. Şimdi 36. Haftada bir tane var onu bekliyorum gelişim ve pozisyon takibi için.

Güzel bir haberim de var bugün doktor muayenem vardı ve bebişin kafası aşağı dönmüş dedi. Ben de bir iki gündür öyle hissediyorum güzel oldu bu☺️

Haziran grubunda başka kimler var "gibi " el kaldırsın 😂😂
Var da yok gibiyim. :KK23:
Yazmıyorum. Sadece okuyorum aplaaaa :-)
Kız sen hiç mi oturmazsın 🤣 artık sinirlerimi bozmaya başladın 🤣🤣 sürekli temizlik yemek nasıl hamilesin sen kendine gel 🤣🤣🤣
Superwomen. :KK37: Başkası olsa kendimi kötü hissettirir. Ama bu kadın nasıl yapıyorsa, gıcık da olmuyorum :KK51:
Ben zaten ağustosum aslında ama beklemez diye daha çok burda takılıyorum muhabbet daha sarıyo diyerekten :dondurma: işte tecrübe olsun diye arada mayısa hazirana da bakıyordum. Burası sanıp yazmışım hazirana bişey. Yanlışlıkla oldu yani :KK53: Ben burdayım genelde :KK45:
E ben de arada bakıyırum. :KK48: BDT 7 Temmuz görünüyor. Her vesile ile erken gelebilir. Bir de bu grupta temmuz başı doğumu olan çok kişi yok. Daha çok temmuz ortası ve sonu. Tecrübelerden faydalanıyorum.
Kızlar park yatak için alez aldınız mı gerekli mi ? Yoksa çarşafın altına alt değiştirme örtüleri serenler de varmış ama bebek rahat edebilir mi emin olamadım ?
Ben kızımda hep alt açma kullandım. İlk aylar sorun olacağını sanmıyorum. Zaten koyduğun pozisyonda uyuyor. Ama kendi dönüp hareketlenmeye başladığı zaman kayabilir.
Kız dert edecek bi şey mi arıyon yaaaa?! :KK45:
Göğüs ucu kararması konusu olmuştu yazamadım. Bende de var. Hatta kızımda yaşamadığım kadar var. Çok çirkin görünüyor gözüme. Hatta o dediğin et beni gibi noktalardan da var. İns doğumdan sonra çabucak geçer.

Bende de yok valla hiç olsun istemiyordum zaten 😂

Back
X