2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Evet canım düzenli kullanıyorum bu ara. Ama ağrı gecmiyor.

Kıyamam öyle denir mi 😍😅 vurması ayrı ama geriniyor gibi yapıyor bütün gücüyle ittiriyor.

Geçmiyor özellikle 2 gündür hiç geçmedi. Sürekli ağrıyor bu da beni yoruyor kuzum. Sor bakalim. Evet kullanıyorum kuzum ama bana mısın demiyor bel ağrılarıma.

Vuruyor evet benim de acıtıyor vurması. Ama benim dediğim şey böyle gerinir gibi var gücüyle ittirip acıtması solumu sağımı kuzum ya hoplatıyor bildiğin. Göbek deliği çevrem hep gergin ve hassas dokununca bile acıyor zaten uzun zamandır kuzum..
Allah Allah tabi yorar kuzum o şekilde olması. Benim ağrım var diyince günde 2 ye çıkarmıştı magnezyumu sende gittiğinde mutlaka sor o zaman.

Gerinmesi de var sanki yukarı doğru kafası mı artık neyi anlamıyorum asla göbeğim yamuluyor 😅😅 ayy diyorum ki sonra neyse yap oğlum yap yapmayınca da panik oluyorum boşver sen yeter ki hareket et 😂

Biz park yatağı mağazadan aldık hani orada alırken sünger konusunu hiç söylemedi görevliler. İnsan satmak için olsa dahi bir söyler yatağını da alacak mısınız diye. Belki alırken indirim olurdu ama bana da çok ince gelmişti oradakiler. Kalın da almak pek istemiyorum zaten park yatakların ilk kademesi çok derin değil kalın alırsam birkaç ay sonra boyu çıkmaya yetişir diye korkuyorum :/
Evet yüksek olması iyi değil ama rahat olması açısından biraz daha yumuşak olabilirdi işte. Yatağı alırken fiyatın içine sünger de dahil diye söylememiş olabilirler

Canım nasılsın nasıl gidiyor ağrın falan var mı güzel kahvaltı yaptın mı ❤️ sen vermişsin ama bebek vermemiştir inşAllah sen organik yumurta ye hem sana aldırmaz hem bebeğe çok güzel aldırıyor ❤️

taktım ben yatağa 😃😃😃

bende herkeste var sanıyordum ahahahha 😃 meğer daha kimse de tam belirmemiş bende de var ama yok gibi 😃

aaaaa ben daha park yatak almadım ona bir bakayım o zaman elele düşünüyordum kanza bakayım

Ben yatağını bilerek aldım eleleyi başından beri aklımda o vardı diye vazgeçmedim nedense😁 kanz da aynı zaten evet onu düşünebilirsin sünger yatağı için

Bazen evet özellikle yattığım zaman sol yada sağ fark etmez bir vuruyor hopluyorum. Birde benim göbek deliği acıyor geriliyor genelde hareket orada olunca özellikle sanki bağları geriyor gibi canım yanıyor
Benimde göbek deliğim çok acıyor , dokunmaya çekiniyorum. Bazende iğne batması gibi acı oluyor. Ama belimde biyerimde ağrı yok şükür.

Bizde de Chicco nun park beşiği var. Aşırı ince gerçekten yatağı. Ama böyle olması gerekiyormuş öyle dediler anlamadım. Çok nasıl rahat edecek 😀 ben bi de reflü yatağı aldım. İlk zamanlar reflü yatağını park yatağın içerisine koyarak uyuturum diye düşündüm de sonrasında yine rahat edemeyecek gibi geliyor
Ya zaten nevresimi alezi biraz kabartıp pofuduk yaparım çok sert olursa artık üstüne yatak alırım.

Reflü yatağı ben de bakıyorum da bu çanta haline gelen olanları çok kullanışlı geldi sen hangisini aldın ben yine kararsız kaldım

Bazen evet özellikle yattığım zaman sol yada sağ fark etmez bir vuruyor hopluyorum. Birde benim göbek deliği acıyor geriliyor genelde hareket orada olunca özellikle sanki bağları geriyor gibi canım yanıyor
Benimde göbek deliğim çok acıyor , dokunmaya çekiniyorum. Bazende iğne batması gibi acı oluyor. Ama belimde biyerimde ağrı yok şükür.

Ben galiba direk o yatağa yatırıvam ya verilen vardır her işte bi hayır bu kadar firma sert yapıyorsa demek ki öyle olması gerekiyor. Kararsız kaldım aslında ama sanki verilen yatakta yatırmak daha mantıklı üstüne elimi koya koya bakarım yataklara eğer hepsi aynıysa alırım birini daha park yatak almadık çünkü 😃
Ben kızımda buna benzer yatak almıştım 3 yaşına kadar yattı , şimdide ıkea karyolası var onunda yatagı bunun iki katından hallice yine ince yaysız sünger birşey.
Park yatak içindeki yatakları katlayıp ebebek büyük poşetine koyup herşeye götürüyorduk.

Birde ilk 2-3 ay sevi bebeğin kafa kısmına gelen yer delikli reflü yatağını almıştım. Yüz üstü yattığında boğulma tehlikesi yoktu

Ya zaten nevresimi alezi biraz kabartıp pofuduk yaparım çok sert olursa artık üstüne yatak alırım.

Reflü yatağı ben de bakıyorum da bu çanta haline gelen olanları çok kullanışlı geldi sen hangisini aldın ben yine kararsız kaldım
Ben aslında uzun süre yataş junoya baktım ama 3 ay falan anca kullanılıyor o kadar para vermeye değmez dedi arkadaşım. E bebekten üçgen şeklinde olanlar var ya ondan aldım kuzum ben. Bi de kuzenin babynest verecek. İkisinin de linkini paylaşayım bir bak bakalım.

Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı Yeşil
Sevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı Yeşil - ebebek. Bu kuzenimin vereceği. o çok çok memnun. Hatta bazen bununla bebeği yatakta aralarına alıyorlarmış çok rahat oluyor diyor. Onun bebeği şu an 4.5 aylık. Yakında içine sığmayacak dedi. Ben doğum yapana kadar muhtemelen işi bitmiş olacak.

Şu da benim aldığım ama iyi midir bilmiyorum bunu 😀
Pamuklu Bebek Reflü Yatağı
Sevi Bebe Pamuklu Bebek Reflü Yatağı - ebebek

Canım çok kilo aldın mı benim cok kılomda yok muhtemelen bebekler büyüdü kılo ile alakası yok düz yolda dahi pertim çıkıyor günlük 30 dakika yürümek zulüm gelıyor bayılıyorum eve gelince 😂
34. Haftaya girdim suan 10 kg almışım 🥲 olsun berekettir verilir diyoruz napalım😀 belim ağrıyor hemen ayakta kalınca ya

Ben göbek için doktora sordum normal sonuçta bağlar geriliyor ve ordaki karın kasların geriliyor dedi haklı 😅 çok şükür ne güzel aman olmasın

Çok şükür canım çok iş yapma lütfen yemek yap sadece süpürme silme boşver yapma genelde uzan ❤️ yatağı yok yooookk😃
Sadece yemek yapıcam artık. :KK14:

Gerisine diğerleri baksın. 😄

Bu arada magnezyumu ben de ikiye çıkardım. 👌🏼

Son düzenleme:
Ağrı diyebileceğim bi şey değil ama bi basınç var. İki tencere yemek yaptım. Karnımın alt tarafında bi ağırlık hissettim şimdi dinlenme modundayım. Karnımı oluşturuyorum. Kendimi dinleyen biri değilim ama artık dinleyeceğim.

Sabah tereyağlı peynirli bi omlet yemişim, bi demleme çay .. dedim cennet taamı bu 😍 çok şükür 🤲🏼

Çocuğumun bir yatağı bile yok, anlıyor musunnnn? :KK75:
Gelmiş geçmiş olsun Ladyim evine dönmene çok sevindim. İnşallah vakti zamanını bekleyecek senin oğluş. Sende kendini yorma yıpratma. Afiyet olsun sana da evladına da ozlemissindir evini tadını çıkar ❤️😍
O dediğin güç toplayıp vuruyor evet o zaman göbeğim zaten baya hareket ediyor çok garip bi his ya 😃😃
Aynen ya yamuk yumuk oluyor karnım 😅 bir de sık sık hıçkırık tutuyor benimkini. Özellikle bir şeyler yedikten sonra hıçkırık tutuyor ve uzun uzun. Beni de yoruyor onu da sinirlendiriyor daha sert vurmaya başlıyor. Afedersin tuvalette bile rahat yok pat pat vuruyor, hıçkırıyor, geriniyor benim de rahatım bozuluyor 🤣🤣🤣
Allah Allah tabi yorar kuzum o şekilde olması. Benim ağrım var diyince günde 2 ye çıkarmıştı magnezyumu sende gittiğinde mutlaka sor o zaman.

Gerinmesi de var sanki yukarı doğru kafası mı artık neyi anlamıyorum asla göbeğim yamuluyor 😅😅 ayy diyorum ki sonra neyse yap oğlum yap yapmayınca da panik oluyorum boşver sen yeter ki hareket et 😂
Sorayım pazartesi gidince bende kuzum. Aynen benimde yan duruyor ya sağ ve sol tarafı aynı anda gerip acıtıyor ufaklık. Hıçkırık tutunca çok yoruyor beni de onu da 🤣😅 aynen yapsınlar ya ses çıkmayınca korkuyoruz sonra 😍😅

Kamuda çalışan kızlara bir sorum olacak. Kızlar bu doğum izninde olduğumuz süre boyunca maaşlarımız nasıl yatacak bilen var mı ? Normal 16 hafta boyunca yatmaya devam edecek mi yoksa izin bitiminde toplu bir şekilde mi yatıracaklar ?
İyi bir soru. Kendimi hep aydan aya yatacak diye ayarladım. Toplu yatacaksa işimiz iş 😅

İyi bir soru. Kendimi hep aydan aya yatacak diye ayarladım. Toplu yatacaksa işimiz iş 😅
Ya biri dedi ki doğum öncesi için topluca bi defa doğum sonrası için topluca bi defa yattı dedi ama anlamadım 😀 ona göre bi bütçe planlaması yapalım inşallah bilen biri vardır 😀

Kızlar sabahtan beri uyuyorum mide bulantım baş ağrım ve arada bir yoklayan sancım var doktora gitsemmi beklesem mi bilmiyorum sabahtan beri yatiyorum sadece salonda
Kötü hissediyorsan hiç durma canım..Geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer. Tedbirli olmakta fayda var diye düşünüyorum.

Eşim geliyo şimdi beraber gidicez bakalim
Bence de git bacım. Artık bu ağrıları sancıları ciddiye almamız gerektiğini düşünüyorum. Aklımızda takılacağına az zahmet çekeriz kafamız rahat olsun. İns iyi haberlerle gel. 🌺

Back
X