2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Eşim geliyo şimdi beraber gidicez bakalim
Tamam canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. İlk firsatta yaz buraya merak ederiz seni
Canım açlık süren uzun oluyormuş bence. Biz akşam 7 buçuk civarı yiyoruz eşim ancak geliyor. Yemekten sonra mutlaka ıvır zıvır yiyoruz kuruyemiş, meyve vs. Yoksa zaten acıkırım ona rağmen sabah aç kurt gibi uyanıyorum. Her Dr a gitmeden önce mutlaka kahvaltı yapıyorum. Saat kaç olursa olsun ona göre kalkıp kahvaltı hazırlıyorum hiç aç gitmiyorum. Sadece şeker ölçümüne öyle gittim onun dışında gitmedim. Bazen uzun beklemek gerekiyor doktor doğuma gidip gelebiliyor falan. Dayanamam bende o kadar aç kalmaya.
Ayyy aynııısı Hahahah ah evet o hıçkırdıkça ben de diyorum kıyamam dur su içeyim geçsin yapsınlar yapsınlar hiç önemli değil iyi olsunlar yeter ki
Çok fena tutuyor ya uzun uzun aynen bende geçsin diye bekliyorum , iyi olsunlar evet yeter ki az kaldı zaten güzelce gelsinler de bunları da özleriz.
Çok sevindim güzel haberlerle gelmene canım benim maşallah çiçeğine

Sağa yatıyorum vurup duruyor, sola yatıyorum sakinliyor cimcimem. Zaten sürekli belim ağrıyor ne tarafa yatarsam yatayım rahat edemiyorum da o bari rahat etsin diyorum

Benim hiç aç gittiğim olmadı.
‘Gebeyim bennn’ (Hürrem sultan sesinden okuyun ) Hastaneye gidiyorum yani, aç biilaç mı düşem yola?

Bi de iddia etmiyim ama açlık gerektiren tahliller glukoz tahlilleri. Onda bile tok gittiğimden yüksek çıkıyor, Dr hiç şekerin yüksek gelmiş demedi, ki gebelik şekeri var bende. Sadece acilde yüksek çıkınca yüksek gelmiş diyorlar. E ben de spontan geldim yemek yemiştim ondan diyorum.

Hem tok gidince bebek daha hareketli olur derler. Özellikle bu haftalardan itibaren nst ler başlıyor misal. Nst ye tok gidilmesi gerek.

Sen yemek ye git bacım.
Maşallah
Yoruluyorsundur diyor ya, nokta atışı tespit.
Hatun yerinde durmuyor ki
Bence kilon da gayet iyi
Bana magnezyum başlanmadı hiç neden sizce? Kramp girince mi veriliyor?
Benim sabah uyanırken bacağıma kramp giriyordu, Dr a söyledim, magnezyumu öyle verdi. 2,5 aydır kullanıyorum.

Son düzenleme:
Benimde aynıııı bu hıçkırık refleksleri sanırım hem emmeyi hemde sindirimi güçlendirmek içinmiş

Sağa yatıyorum vurup duruyor, sola yatıyorum sakinliyor cimcimem. Zaten sürekli belim ağrıyor ne tarafa yatarsam yatayım rahat edemiyorum da o bari rahat etsin diyorum
Aynen sağda asla yatırmıyor solda daha sakinliyor, sırt üstü yatınca belim kilitleniyor belim biraz oyukluydu şimdi iyice çöktü, belden çok çekiyorum bazen de sağda tam uykuya dalmak üzereyken minik minik vuruyor, diyorum uyuyayım ya bir şey olmaz. Sonra ayağı ezildiyse diye panikleyip "hıaaaağğğ" diyerek diğer tarafa dönüyorum geri

Canım bi şey sorucam bunu park yatağın içine koyup mu bebeği uyutuyoruz ? Bu resmen kendi içinde bi beşik zaten bununla salonda yatıranlarda varmış da bana pek güvenli gelmedi Allah korusun bilemedim beşiğin içine olabilir ama bu seferde çocuk buna alışırsa kendi yatağı çok sert gelecek ona ya ben niye bu kadar detaycıyım

Merhaba ben de Chicco’nun Next to Me Forever ını aldım ama dediğiniz gibi içindeki yatak bana çok ince geldi. Altında tahta falan var. Bunda yatırılması uygun diyorlar ama içim acıyor yani çok ince fazla sert ne biliyim. Yataştan yatak mı alsam diye düşünüyordum ben de

Kız sen kaç haftalıksın 2300 maşallah barekAllah

Evet canım yayım genelde kramplar ağrılar olunca veriyorlar ama son kontrole gidince sorabilirsin

34teyim de benim düzenli ara ogunum ve atistirmaligim kaşar ceviz muz tahin işe yarıyor sanırım
Kesinlikle işe yarıyor ben hergün muz yiyordum ceviz kuruyemiş kaşar avakado
Ara verdim sürekli sürekli yemekten o arada bebiş kılo almamıs tekrar basladım devam

Canım magnezyum ne kullanıyorsun markasını değiştirebilir. Devletin verdiği işe yaramıyor bazılarında. Ben ocean extramag kullanıyorum çok memnunum
Ben kamuda öğretmenim. Dört yıl önce kızımda ay ay yatmıştı toplu yatmamisti. Ama şimdiki uygulama değişti mi bilmiyorum canım

Ay Allahım maşallah beşiğe bak pembiş pembiş Allahım sağlıkla yatırmayı nasip etsin benim kafamda bi soru var şimdi biz bu reflü yatağını alıp bunun üzerine park beşikte yatıracaksak o zaman o park beşin anlamı sadece koruma olarak oluyor gibi bir şey oluyor şimdi bebek buna alışırsa sonra park yatakta yatabilir mi?

Valla canım bu senin söylediğin beşik markasından bi kaç kişi daha almış diğerlerine göre daha pahalı bir marka ve en iyisi bu diye duymuştum yani chicco da cahillik yapmaz gibime geliyor benim demek ki öyle olması gerekiyor ben bi doktor izlemiştim o da sert olması gerekiyor demişti. Yumuşak içe çöken yataklar bebekler için tehlikeli demişti.

Şekerime de baktırdım ama şeker çıkmadı şükür sonra doktor genetik olabilir dedi sanırım genetik kendi kontrol eden doktorum da o şekilde dedi bazen bazı şeyler sebepsiz olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…