- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #17.001
Tamam canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. İlk firsatta yaz buraya merak ederiz seniEşim geliyo şimdi beraber gidicez bakalim
Canım açlık süren uzun oluyormuş bence. Biz akşam 7 buçuk civarı yiyoruz eşim ancak geliyor. Yemekten sonra mutlaka ıvır zıvır yiyoruz kuruyemiş, meyve vs. Yoksa zaten acıkırımAklıma ne geldi, ben hep kontrole aç karna gidiyorum sabahları, doktor tahlil vs isterse diye. Acaba tok gitsem bebeğin kilosu etkilenir mi? Saçma mı düşünüyorum bilmiyorum, siz nasıl gidiyorsunuz var mı aç gidip kilosu da normal gelen? Ay bi umut napiyim ya
Aslında kilodan ziyade karın çevresi işte, akşam yemeğini 5 gibi yiyorum sabah doktordan geldik derken 10 oluyor çocuğun karnı belki küçülüyordur diyorum
Çok fena tutuyor ya uzun uzunAyyy aynııısıHahahah ah evet o hıçkırdıkça ben de diyorum kıyamam dur su içeyim geçsin yapsınlar yapsınlar hiç önemli değil iyi olsunlar yeter ki
Çok sevindim güzel haberlerle gelmene canım benim maşallah çiçeğineGeldimm şükür problem yokmuş 2.300olmus tembellik yapıyordur, yoruluyorsundur dedi hareketler için de, suyumuz falan da iyiymiş, baş gelişi dedi, bu kadarr, 77olmusum 79 bir ayda iki kilo daha kaç göreceğiz bakalım doğuma kadar
Sağa yatıyorum vurup duruyor, sola yatıyorum sakinliyor cimcimem.Evet sürekli, özellikle gece uygun pozisyon bulamıyorum uyuyamıyorum sürekli bir taraftan itiyor
Bana magnezyum başlanmadı hiç neden sizce? Kramp girince mi veriliyor?
10 normal bence ya, ben de 9,5-10 kilo aldım şimdiye kadar.
Toplam kaç kilo almışsın peki? Ben geçenlerde ayda 3 kilo falan almıştım bayram dönemi dünyaları yediğim için. Şimdi haftada yarım alıyorum ayda 2 kilo etse 12-14 kilo ile doğuma giderim bana ideal geldi şimdilik, daha çok alırsam da sağlık olsun çocuk büyüsün de ben veririm kiloyu napim
Benim hiç aç gittiğim olmadı.Aklıma ne geldi, ben hep kontrole aç karna gidiyorum sabahları, doktor tahlil vs isterse diye. Acaba tok gitsem bebeğin kilosu etkilenir mi? Saçma mı düşünüyorum bilmiyorum, siz nasıl gidiyorsunuz var mı aç gidip kilosu da normal gelen? Ay bi umut napiyim ya
Aslında kilodan ziyade karın çevresi işte, akşam yemeğini 5 gibi yiyorum sabah doktordan geldik derken 10 oluyor çocuğun karnı belki küçülüyordur diyorum
MaşallahGeldimm şükür problem yokmuş 2.300olmus tembellik yapıyordur, yoruluyorsundur dedi hareketler için de, suyumuz falan da iyiymiş, baş gelişi dedi, bu kadarr, 77olmusum 79 bir ayda iki kilo daha kaç göreceğiz bakalım doğuma kadar
Benim sabah uyanırken bacağıma kramp giriyordu, Dr a söyledim, magnezyumu öyle verdi. 2,5 aydır kullanıyorum.Bana magnezyum başlanmadı hiç neden sizce? Kramp girince mi veriliyor?
Benimde aynııııGelmiş geçmiş olsun Ladyim evine dönmene çok sevindim. İnşallah vakti zamanını bekleyecek senin oğluş. Sende kendini yorma yıpratma. Afiyet olsun sana da evladına da ozlemissindir evini tadını çıkar
Aynen ya yamuk yumuk oluyor karnımbir de sık sık hıçkırık tutuyor benimkini. Özellikle bir şeyler yedikten sonra hıçkırık tutuyor ve uzun uzun. Beni de yoruyor onu da sinirlendiriyor daha sert vurmaya başlıyor. Afedersin tuvalette bile rahat yok pat pat vuruyor, hıçkırıyor, geriniyor benim de rahatım bozuluyor
Sorayım pazartesi gidince bende kuzum. Aynen benimde yan duruyor ya sağ ve sol tarafı aynı anda gerip acıtıyor ufaklık. Hıçkırık tutunca çok yoruyor beni de onu daaynen yapsınlar ya ses çıkmayınca korkuyoruz sonra
Aynen sağda asla yatırmıyor solda daha sakinliyor, sırt üstü yatınca belim kilitleniyor belim biraz oyukluydu şimdi iyice çöktü, belden çok çekiyorumSağa yatıyorum vurup duruyor, sola yatıyorum sakinliyor cimcimem.Zaten sürekli belim ağrıyor ne tarafa yatarsam yatayım rahat edemiyorum da o bari rahat etsin diyorum
Canım bi şey sorucam bunu park yatağın içine koyup mu bebeği uyutuyoruz ? Bu resmen kendi içinde bi beşik zatenBen aslında uzun süre yataş junoya baktım ama 3 ay falan anca kullanılıyor o kadar para vermeye değmez dedi arkadaşım. E bebekten üçgen şeklinde olanlar var ya ondan aldım kuzum ben. Bi de kuzenin babynest verecek. İkisinin de linkini paylaşayım bir bak bakalım.
Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı Yeşil
Sevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı Yeşil - ebebek. Bu kuzenimin vereceği. o çok çok memnun. Hatta bazen bununla bebeği yatakta aralarına alıyorlarmış çok rahat oluyor diyor. Onun bebeği şu an 4.5 aylık. Yakında içine sığmayacak dedi. Ben doğum yapana kadar muhtemelen işi bitmiş olacak.
Şu da benim aldığım ama iyi midir bilmiyorum bunu
Pamuklu Bebek Reflü Yatağı
Sevi Bebe Pamuklu Bebek Reflü Yatağı - ebebek
Canım nasıl oldun ?Kızlar sabahtan beri uyuyorum mide bulantım baş ağrım ve arada bir yoklayan sancım var doktora gitsemmi beklesem mi bilmiyorum sabahtan beri yatiyorum sadece salonda
Bizde de Chicco nun park beşiği var. Aşırı ince gerçekten yatağı. Ama böyle olması gerekiyormuş öyle dediler anlamadım. Çok nasıl rahat edecekben bi de reflü yatağı aldım. İlk zamanlar reflü yatağını park yatağın içerisine koyarak uyuturum diye düşündüm de sonrasında yine rahat edemeyecek gibi geliyor
Kız sen kaç haftalıksın 2300 maşallah barekAllahGeldimm şükür problem yokmuş 2.300olmus tembellik yapıyordur, yoruluyorsundur dedi hareketler için de, suyumuz falan da iyiymiş, baş gelişi dedi, bu kadarr, 77olmusum 79 bir ayda iki kilo daha kaç göreceğiz bakalım doğuma kadar
Tamam eğer ağrın çok olursa yemek arası 2.yi al canım çok geçmiş olsunEvet canım hafif agrılar oldugu İcin 2 ye cıkarmadım yoksa doktor dedi 2 tane alabilirsin sabah akşam diye
34teyim de benim düzenli ara ogunum ve atistirmaligim kaşar ceviz muz tahin işe yarıyor sanırımKız sen kaç haftalıksın 2300 maşallah barekAllah
Sence bu elelenın yatagı nasıl yanında verilen ?Ben Yataş ninni aldım 6 cm mi ne kalınlığı o bile gözüme yüksek geldi yataktan sarkar mı çocuk emin değilim bence park yatak için ince yatak seçilmeli yatak bakarken hep buna dikkat ettim
Evet canım yayım genelde kramplar ağrılar olunca veriyorlar ama son kontrole gidince sorabilirsinEvet sürekli, özellikle gece uygun pozisyon bulamıyorum uyuyamıyorum sürekli bir taraftan itiyor
Bana magnezyum başlanmadı hiç neden sizce? Kramp girince mi veriliyor?
10 normal bence ya, ben de 9,5-10 kilo aldım şimdiye kadar.
Toplam kaç kilo almışsın peki? Ben geçenlerde ayda 3 kilo falan almıştım bayram dönemi dünyaları yediğim için. Şimdi haftada yarım alıyorum ayda 2 kilo etse 12-14 kilo ile doğuma giderim bana ideal geldi şimdilik, daha çok alırsam da sağlık olsun çocuk büyüsün de ben veririm kiloyu napim
Kesinlikle işe yarıyor ben hergün muz yiyordum ceviz kuruyemiş kaşar avakado34teyim de benim düzenli ara ogunum ve atistirmaligim kaşar ceviz muz tahin işe yarıyor sanırım
Canım magnezyum ne kullanıyorsun markasını değiştirebilir. Devletin verdiği işe yaramıyor bazılarında. Ben ocean extramag kullanıyorum çok memnunumKuzularım benim de bel ağrım çok fena ama baya var yani kaç gündür iyice cogaldi. Dinlenmek de pek geçirmiyor. 32+5 im bugün ama 1 haftadır falan mahvetti beni özellikle iki gündür yatsam da ayakta da gezinsem hep bir ağrı var. Oturuyorum rahatım yok öyle bir dönemdeyim anlamadim. Sen sor bakalım kuzum ne diyecek drun haber verirsin bize de. Benim kontrol pazartesi. Bekliyorum bakalımessanli
Ben kamuda öğretmenim. Dört yıl önce kızımda ay ay yatmıştı toplu yatmamisti. Ama şimdiki uygulama değişti mi bilmiyorum canımKamuda çalışan kızlara bir sorum olacak. Kızlar bu doğum izninde olduğumuz süre boyunca maaşlarımız nasıl yatacak bilen var mı ? Normal 16 hafta boyunca yatmaya devam edecek mi yoksa izin bitiminde toplu bir şekilde mi yatıracaklar ?
Ay Allahım maşallah beşiğe bak pembiş pembiş Allahım sağlıkla yatırmayı nasip etsinİlk kızımda bundan almıştık elimiz ayağımız olmuştu bunla uyutup heryere taşıyorduk. Anne yanına bunla yatırıyorduk. Çok sallamadık ama ayağımızda bunla sallıyorduk. Yüz üstü yatırabiliyorduk. Bizden sonra 4 bebek daha kullandı
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Kiraz Çekirdekli Reflü Yatağı - ebebek
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Kiraz Çekirdekli Reflü Yatağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Sahibindende bunu aldık anne yanı olarak.
Valla canım bu senin söylediğin beşik markasından bi kaç kişi daha almış diğerlerine göre daha pahalı bir marka ve en iyisi bu diye duymuştum yani chicco da cahillik yapmaz gibime geliyor benim demek ki öyle olması gerekiyor ben bi doktor izlemiştim o da sert olması gerekiyor demişti. Yumuşak içe çöken yataklar bebekler için tehlikeli demişti.Merhaba ben de Chicco’nun Next to Me Forever ını aldım ama dediğiniz gibi içindeki yatak bana çok ince geldi. Altında tahta falan var. Bunda yatırılması uygun diyorlar ama içim acıyor yani çok ince fazla sert ne biliyim. Yataştan yatak mı alsam diye düşünüyordum ben de
Canım maşallah 34 sen baya büyüksün ilk sen fırtlatacaksın çocuğu34teyim de benim düzenli ara ogunum ve atistirmaligim kaşar ceviz muz tahin işe yarıyor sanırım
Şekerime de baktırdım ama şeker çıkmadı şükür sonra doktor genetik olabilir dedi sanırım genetik kendi kontrol eden doktorum da o şekilde dedi bazen bazı şeyler sebepsiz olabilir dediBenim bir öğrencimin annesi suyun fazla şekerden olabilir dediler ama 2 ay önce 39. Haftada normal doğum yaptı. Mutlaka başka bir doktorun da fikrini alın derim
Geçen hafta bende 32+0 da gittim ultrasonla baktı ve çalışabilir raporumu verdi doktorum. Ayrı bir yere göndermedi
Bende beyaz tenliyim aynı dediğiniz gibi oldu göğüslerim ilk hamileligimde de böyle olmuştu. Bebeklerin ilk doğduğunda sadece koyu renkleri gorebildigini bu yüzden göğüslerin karardigini okumuştum.
Geçmiş olsun canımçok sevindim bir daha zamanını bekler inşallah oğluşun
Anladım şeker çıkmadı bende de ama suyum sınıra yaklaşmış dedi ve bebekte 10 gün önde rabbim hayırlısını versinEvet benim hep suyum fazla her gittiğimde öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?