- 10 Aralık 2017
- 2.081
- 8.094
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #16.981
Ayyy aynııısıGelmiş geçmiş olsun Ladyim evine dönmene çok sevindim. İnşallah vakti zamanını bekleyecek senin oğluş. Sende kendini yorma yıpratma. Afiyet olsun sana da evladına da ozlemissindir evini tadını çıkar
Aynen ya yamuk yumuk oluyor karnımbir de sık sık hıçkırık tutuyor benimkini. Özellikle bir şeyler yedikten sonra hıçkırık tutuyor ve uzun uzun. Beni de yoruyor onu da sinirlendiriyor daha sert vurmaya başlıyor. Afedersin tuvalette bile rahat yok pat pat vuruyor, hıçkırıyor, geriniyor benim de rahatım bozuluyor
Sorayım pazartesi gidince bende kuzum. Aynen benimde yan duruyor ya sağ ve sol tarafı aynı anda gerip acıtıyor ufaklık. Hıçkırık tutunca çok yoruyor beni de onu daaynen yapsınlar ya ses çıkmayınca korkuyoruz sonra
Parça parça yattı arkadaşıma kuzum bende sordum ona o 37 de çıktı izne hatta bebek 3 aylıktı sonuncusu yattı yani ay ay parça parça dedi bizimde öyle olur heraldeYa biri dedi ki doğum öncesi için topluca bi defa doğum sonrası için topluca bi defa yattı dedi ama anlamadımona göre bi bütçe planlaması yapalım inşallah bilen biri vardır
Bende hep aç gidiyorum kuzum sabah erken olduğu için randevular kahvaltı yapmaya vakit olmuyor. Birde öyle dene istersen en azından aklında kalmasın. Akşam yemeğini de çok erken yiyorsun o saate kadar ben açlıktan ölürüm 5 te yesem 9 da yine acıkırımAklıma ne geldi, ben hep kontrole aç karna gidiyorum sabahları, doktor tahlil vs isterse diye. Acaba tok gitsem bebeğin kilosu etkilenir mi? Saçma mı düşünüyorum bilmiyorum, siz nasıl gidiyorsunuz var mı aç gidip kilosu da normal gelen? Ay bi umut napiyim ya
Aslında kilodan ziyade karın çevresi işte, akşam yemeğini 5 gibi yiyorum sabah doktordan geldik derken 10 oluyor çocuğun karnı belki küçülüyordur diyorum
Oh çok şükür inşallah yarın bende güzel haberler alırım benimde bugün hareket az ama büyük ihtimalle aynı sebeplerden yorulunca bu çocuklar da yoruluyor çünkü. Olsun berekettir be NapalımGeldimm şükür problem yokmuş 2.300olmus tembellik yapıyordur, yoruluyorsundur dedi hareketler için de, suyumuz falan da iyiymiş, baş gelişi dedi, bu kadarr, 77olmusum 79 bir ayda iki kilo daha kaç göreceğiz bakalım doğuma kadar
Ne alacağımı inan hala bilmiyorum desem en önemlisi benim için yatak ve bebek arabasıydı bebek arabasını aldım atmıştım buraya kimseden ses çıkmadı almamışlar benimle aynı kimseBen yatağını bilerek aldım eleleyi başından beri aklımda o vardı diye vazgeçmedim nedensekanz da aynı zaten evet onu düşünebilirsin sünger yatağı için
Kamuda her ay düzenli olarak yatıyor özel işyerinde maaş olmaz rapora göre iş yeri ne zaman onaylarsa o şekilde SGK ödüyor rapor parasını parça parça onaylarsa işyeri ona göre parça ödeme yapılır yada işyeri rapor bitinceye kadar bekletip o şekilde onaylarsa SGK da ona göre toplu halde tüm öderKamuda çalışan kızlara bir sorum olacak. Kızlar bu doğum izninde olduğumuz süre boyunca maaşlarımız nasıl yatacak bilen var mı ? Normal 16 hafta boyunca yatmaya devam edecek mi yoksa izin bitiminde toplu bir şekilde mi yatıracaklar ?
Doktorla bi görüş canım 2 kullanan çok varGünde 1 tane magnezyum alıyorum ben
Link isteriiik bacımBenimde göbek deliğim çok acıyor , dokunmaya çekiniyorum. Bazende iğne batması gibi acı oluyor. Ama belimde biyerimde ağrı yok şükür.
Ben kızımda buna benzer yatak almıştım 3 yaşına kadar yattı , şimdide ıkea karyolası var onunda yatagı bunun iki katından hallice yine ince yaysız sünger birşey.
Park yatak içindeki yatakları katlayıp ebebek büyük poşetine koyup herşeye götürüyorduk.
Birde ilk 2-3 ay sevi bebeğin kafa kısmına gelen yer delikli reflü yatağını almıştım. Yüz üstü yattığında boğulma tehlikesi yoktu
Evet canım hafif agrılar oldugu İcin 2 ye cıkarmadım yoksa doktor dedi 2 tane alabilirsin sabah akşam diyeDoktorla bi görüş canım 2 kullanan çok var
Fazla almamışsın aslında. Benim de öyle yatınca da agrıyor ayakta kalınca da34. Haftaya girdim suan 10 kg almışımolsun berekettir verilir diyoruz napalım belim ağrıyor hemen ayakta kalınca ya
Ben Yataş ninni aldım 6 cm mi ne kalınlığı o bile gözüme yüksek geldi yataktan sarkar mı çocuk emin değilim bence park yatak için ince yatak seçilmeli yatak bakarken hep buna dikkat ettimAy şimdi bi de bu da var anaaaaaam kafam Allak bullak oldu ben yatak konusunda çok kararsız kaldım söylediğin de öyle mantıklı ki çocuk o uzun yataklardan hemen çıkıverir.
Çok şükür canım tam kaçıncı haftadasınGeldimm şükür problem yokmuş 2.300olmus tembellik yapıyordur, yoruluyorsundur dedi hareketler için de, suyumuz falan da iyiymiş, baş gelişi dedi, bu kadarr, 77olmusum 79 bir ayda iki kilo daha kaç göreceğiz bakalım doğuma kadar
Evet sürekli, özellikle gece uygun pozisyon bulamıyorum uyuyamıyorum sürekli bir taraftan itiyorKızlar sizin de bebisler canınızı yakıyor mu? 2 gündür acayip hareketler yapıyor geriniyor mu dönmeye mi çalışıyor anlamadım ama karnımı çok acıtıyor bazen. Şekilden şekile sokuyor. Beni mahvediyor.
Bana magnezyum başlanmadı hiç neden sizce? Kramp girince mi veriliyor?Canım magnezyum kullanıyor musun ?
10 normal bence ya, ben de 9,5-10 kilo aldım şimdiye kadar.34. Haftaya girdim suan 10 kg almışımolsun berekettir verilir diyoruz napalım belim ağrıyor hemen ayakta kalınca ya
Toplam kaç kilo almışsın peki? Ben geçenlerde ayda 3 kilo falan almıştım bayram dönemi dünyaları yediğim için. Şimdi haftada yarım alıyorum ayda 2 kilo etse 12-14 kilo ile doğuma giderim bana ideal geldi şimdilik, daha çok alırsam da sağlık olsun çocuk büyüsün de ben veririm kiloyu napimGeldimm şükür problem yokmuş 2.300olmus tembellik yapıyordur, yoruluyorsundur dedi hareketler için de, suyumuz falan da iyiymiş, baş gelişi dedi, bu kadarr, 77olmusum 79 bir ayda iki kilo daha kaç göreceğiz bakalım doğuma kadar
Nasıl oldun canım ?Kızlar sabahtan beri uyuyorum mide bulantım baş ağrım ve arada bir yoklayan sancım var doktora gitsemmi beklesem mi bilmiyorum sabahtan beri yatiyorum sadece salonda
71de hamile kaldım dört buçuk kilo düştüm ilk iki ay sonra fazlasıyla aldımBana magnezyum başlanmadı hiç neden sizce? Kramp girince mi veriliyor?
.
Toplam kaç kilo almışsın peki? Ben geçenlerde ayda 3 kilo falan almıştım bayram dönemi dünyaları yediğim için. Şimdi haftada yarım alıyorum ayda 2 kilo etse 12-14 kilo ile doğuma giderim bana ideal geldi şimdilik, daha çok alırsam da sağlık olsun çocuk büyüsün de ben veririm kiloyu napim
Ağrılar olunca . Sırt ve bel bölgemde agrılarım vardı baya iyi geliyor magnezyum bana ben agrılar icin diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin kızlarBana magnezyum başlanmadı hiç neden sizce? Kramp girince mi veriliyor?
İlk kızımda bundan almıştık elimiz ayağımız olmuştu bunla uyutup heryere taşıyorduk. Anne yanına bunla yatırıyorduk. Çok sallamadık ama ayağımızda bunla sallıyorduk. Yüz üstü yatırabiliyorduk. Bizden sonra 4 bebek daha kullandıLink isteriiik bacım
34.haftadayim canımÇok şükür canım tam kaçıncı haftadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?