2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Aklıma ne geldi, ben hep kontrole aç karna gidiyorum sabahları, doktor tahlil vs isterse diye. Acaba tok gitsem bebeğin kilosu etkilenir mi? Saçma mı düşünüyorum bilmiyorum, siz nasıl gidiyorsunuz var mı aç gidip kilosu da normal gelen? Ay bi umut napiyim ya
Aslında kilodan ziyade karın çevresi işte, akşam yemeğini 5 gibi yiyorum sabah doktordan geldik derken 10 oluyor çocuğun karnı belki küçülüyordur diyorum

Ayyy aynııısı Hahahah ah evet o hıçkırdıkça ben de diyorum kıyamam dur su içeyim geçsin yapsınlar yapsınlar hiç önemli değil iyi olsunlar yeter ki

Ya biri dedi ki doğum öncesi için topluca bi defa doğum sonrası için topluca bi defa yattı dedi ama anlamadım ona göre bi bütçe planlaması yapalım inşallah bilen biri vardır
Parça parça yattı arkadaşıma kuzum bende sordum ona o 37 de çıktı izne hatta bebek 3 aylıktı sonuncusu yattı yani ay ay parça parça dedi bizimde öyle olur heralde

Bende hep aç gidiyorum kuzum sabah erken olduğu için randevular kahvaltı yapmaya vakit olmuyor. Birde öyle dene istersen en azından aklında kalmasın. Akşam yemeğini de çok erken yiyorsun o saate kadar ben açlıktan ölürüm 5 te yesem 9 da yine acıkırım

Oh çok şükür inşallah yarın bende güzel haberler alırım benimde bugün hareket az ama büyük ihtimalle aynı sebeplerden yorulunca bu çocuklar da yoruluyor çünkü. Olsun berekettir be Napalım

Ben yatağını bilerek aldım eleleyi başından beri aklımda o vardı diye vazgeçmedim nedense kanz da aynı zaten evet onu düşünebilirsin sünger yatağı için
Ne alacağımı inan hala bilmiyorum desem en önemlisi benim için yatak ve bebek arabasıydı bebek arabasını aldım atmıştım buraya kimseden ses çıkmadı almamışlar benimle aynı kimse yatakta da bilmiyorum ne alsam

Kamuda her ay düzenli olarak yatıyor özel işyerinde maaş olmaz rapora göre iş yeri ne zaman onaylarsa o şekilde SGK ödüyor rapor parasını parça parça onaylarsa işyeri ona göre parça ödeme yapılır yada işyeri rapor bitinceye kadar bekletip o şekilde onaylarsa SGK da ona göre toplu halde tüm öder

Link isteriiik bacım

Ay şimdi bi de bu da var anaaaaaam kafam Allak bullak oldu ben yatak konusunda çok kararsız kaldım söylediğin de öyle mantıklı ki çocuk o uzun yataklardan hemen çıkıverir.
Ben Yataş ninni aldım 6 cm mi ne kalınlığı o bile gözüme yüksek geldi yataktan sarkar mı çocuk emin değilim bence park yatak için ince yatak seçilmeli yatak bakarken hep buna dikkat ettim

Çok şükür canım tam kaçıncı haftadasın

Evet sürekli, özellikle gece uygun pozisyon bulamıyorum uyuyamıyorum sürekli bir taraftan itiyor
Canım magnezyum kullanıyor musun ?
Bana magnezyum başlanmadı hiç neden sizce? Kramp girince mi veriliyor?
34. Haftaya girdim suan 10 kg almışım olsun berekettir verilir diyoruz napalım belim ağrıyor hemen ayakta kalınca ya
10 normal bence ya, ben de 9,5-10 kilo aldım şimdiye kadar.
Toplam kaç kilo almışsın peki? Ben geçenlerde ayda 3 kilo falan almıştım bayram dönemi dünyaları yediğim için. Şimdi haftada yarım alıyorum ayda 2 kilo etse 12-14 kilo ile doğuma giderim bana ideal geldi şimdilik, daha çok alırsam da sağlık olsun çocuk büyüsün de ben veririm kiloyu napim

71de hamile kaldım dört buçuk kilo düştüm ilk iki ay sonra fazlasıyla aldım
Magnezyumu ağrı kasılma durumunda veriyorlar, çok rahatsız hissediyorsan şöyle verirler

Link isteriiik bacım
İlk kızımda bundan almıştık elimiz ayağımız olmuştu bunla uyutup heryere taşıyorduk. Anne yanına bunla yatırıyorduk. Çok sallamadık ama ayağımızda bunla sallıyorduk. Yüz üstü yatırabiliyorduk. Bizden sonra 4 bebek daha kullandı

Sahibindende bunu aldık anne yanı olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…