2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Bana 36. haftaya kadar ecopirin kullanacaksın dedi üniversite hastanesinde. Kalbe kan pıhtısı atma riskinden dolayı. Ya uf tedirgin oldum şimdi
Kızlar doktorunuza sorun panik yapmayın belki benim durumum özelinde öyle söyledi dikkatli olalım kontrolsüz ilaç kullanmayalım diye yazdım sakin lütfen

Çok şükür canım çok geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz vaktinde alırsın bebeğini kucağına inşallah güzel haberlerle gelirsin pazartesi kontrolden

Ben de geç okudum ama taburcu mesajını görünce sevindim. Geçmiş olsun hadi az daha sabır az kaldı

Ahh be kardeşimsin... Bebek bu kötü anıları hiç hatırlamayacak ama sen muhtemelen unutmayacaksın. O yüzden her şeyden ve herkesten önce kendine değer vereceksin bırakk kimseyi takma kafana sen güzel bir anne olacaksın

Ben coraspirini teşhis edilmiş sebeple değil, yaşımdan dolayı tedbiren kullanıyordum. Baştan da 32 de keseceğini Dr söylemişti. Herkesin durumu ayrıdır. Evham yapmayın. Dr a danışın gidince

İğnenin yan etkisi yok korkmayın sadece artık 32den sonra hap şeklini kullandırmıyorlar :)
Bende kullanıyorum oksapar doğumdan sonrada kullanacağım
Benim ki iğne değil coraspin. Evet ameliyat olana kadar bende kullanacağım sanırım emzirme dönemi bitene kadar süreci böyle yürütmeye çalışacağız dedi doktor

Ben coraspirini teşhis edilmiş sebeple değil, yaşımdan dolayı tedbiren kullanıyordum. Baştan da 32 de keseceğini Dr söylemişti. Herkesin durumu ayrıdır. Evham yapmayın. Dr a danışın gidince
Yani zaten bu tarz ilaçlar doktor gerekli görürse kullanılır.

Bana 36. haftaya kadar ecopirin kullanacaksın dedi üniversite hastanesinde. Kalbe kan pıhtısı atma riskinden dolayı. Ya uf tedirgin oldum şimdi
Yani Dr unuza danışın 32den sonra kullanılmıyormuş yazısını okuyunca bende tedirgin oldum açıkçası doğal olarak ama zaten sonuçta doktor vermeden gerekli görmeden kafasına göre kullanmaz kimse bu ilaçları. Benimde akciğer embolisi riski var Dr o yüzden verdi kadın doğumcumla ortak karar vererek. 32 den sonra fetüse zararı varmış denildiğinde elden bi çare gelmiyor korkuyoruz. Kalp damar doktorum pıhtı oluşursa onu eritecek ilaç hiç kullanamayız gebelikten dolayı dedi herkesin hepimizin durumu farklı ve sağlıkta kar zarar oranına bakılarak ilerlenir biraz da. Olabildiğince en az zararla ve sağlıcakla atlatalım hepimiz

Kızlar bir şey soracaktım
Bir kaç gündür sürekli vajina kısmında ağrı oluyor ama afedersiniz en alt kısımda değil üst bölgesinde daha çok sol tarafa doğru bir ağrı yürürken sanki bıçak saplanır tarzında ağrı yaşıyorum
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi bir aydan fazladır idrar tahlili vermiyorum bu zamana kadar enfeksiyonum yoktu ama WC giderken herhangi bir yanma durumu da yok
Sebebi nedir ya

Ağrıyınca rahim kasılmasını çözemedim ben varisleriniz pelvis bölgede değildir inşallah
Yok bacaklarımda, diz kapağımın arkasında varisler. Ama adet dönemi döllenmemiş yumurtanın vücuttan atılması işlemi olduğundan rahim kasılıyor ya o kasılmalar bacak damarlarındaki varislerini de ağrıtıyor demişti bir doktor.

Fetüse zararı varmış nerede yazıyor etkileniyor yazdım ben. Sadece o ilaç için de yazmadım başı ağrıyan kafasına göre parol içmesin diye yazdım siz lütfen benim yazdığımı yoksayın. ArasaNillGerek

Kızlar sabahtan beri sürekli olmamak kaydıyla kasıklarıma adet ağrısına benzer ağrı giriyor sabah sağ kasığımdaydı biraz yattım felan geçer gibi oldu şimdide sol kasığımda var gibi bacaklarıma da vuruyor sanki karnımda kasılma vs yok sadece hafif bir adet ağrısına benzer ağrı korkmalımıyım bilemedim eşimide şehir dışına gönderdim iyiyim diye arabayı da verdim

Bende bunu yaklaşık 29. Haftadan beri günde iki üç defa yaşıyorum adet sancısı gibi kasığımda belimde ve bacağımda inşallah normaldir.33.haftama girdim bugün

Evet hepsinin farkındayım kardeşim ama artık duygularıma engel olamıyorum susturamıyorum dayanamıyorum wolkan gibi içim kaynıyor alev dokunsan bin ah içimde dilimde nediye bukadar hassas bi insan oldum neden böyle aptallara kendimi paspas ettim diye sürekli suçlamalar isyanlar içerisindeyim şimdi birde gebelik doğum süreci bebek meme ister ötekiler ilgi alaka ilaç alıpta kafamı susuturayımda diyemiyorum ki rabbim bizi bütün çıkmazlarımızı ferah eylesin

Canım arkadaşım çok haklısın dertlerimde sizleri de darladım inanın. Kimsem yok ne konuşacak ne paylaşacak birde hamilesin doğurda kurtulalım demeleri sanki bu yaşadıklarımın hepsi benim hamileliğimden kaynaklanıyor gibi yapmaları beni delirtiyor Allah razı olsun güzel dileklerin için inşyöyle olur inşallah

Levemirin gram etkisi yok boşu boşuna kolumu delip duruyorum bence . Novorapid çok etkili hele akşamki sabaha kadar şekeri dengede tutuyor önemli olan da o zaten. Bidaha değerlendirmeli bence senin dozlarını

Saolasın bacım Ewet öyleymiş inşallah bişey olmaz açıklık eski doğumlar dan kalma olabilirmiş e bende 4 üncü olduğu için bian böyle mala döndüm korktum allahım daha çok küçük ona bişey olmasın diye doktor da biraz panikletti aşkım

Evet ya insüline rağmen böyle çıkıyor. Ama diyete çok katı uyacaksın arkadaşım öbür türlü insülin falan hikaye. Yediğine dikkat etmediğin sürece ne olursa olsun çıkıyor şeker .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…