2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
yani paketli yada karbonhidrat şeker asla yemedim hatta salatalık domates peynir yoğurttan ibaret oldu hayatım dondurma falan yedim arada hatta çok aç kalmadan diyeti de genişletmiştim bir ara şimdi o aranın vicdan azabını çekiyorum şuan açım ve korkuyorum bişeyler yemeye kendimde almamışım kiloyu sadece bir kilo oda zaten bebişime gitmiş ya
Hiç kendini suçlama canım
Bazen yesekte yüksek çıkıyor yemesek te şekeri bastıran şeyler yememize rağmen sonuçlar bazen istediğimiz gibi olmuyor
Kendini de aç bırakma ye tabiki bir şeyler bebişte senden besleniyor sonuçta 🥰

Normal ki strese girme hiç. Bizimki 28'den beri baş geliş duruyor bu bir şey anlamına gelmiyor biraz evham yapıyorsun gibi daha sakin olmaya çalış canım maşallah kilosu iyi bebeğinin en kötü şey sezaryenle alınması yani düşün. Minik bebekler daha dezavantajlı

Geçmiş olsun 😔 bir şey olmaz sanmıyorum çok dikkat et canım

Hiç bilmiyorum doktora sormak lazım ben ilaç öneremem zaten ama hani gebelikte parol kullanılıyor nasılsa diyip bilinçsiz atmayalım diye söylüyorum
Teşekkür ederim ❤️

Ben önceki doğumumda da 36 haftada bıraktım. Evet doktorların farklı şeyler söylemesi ilginç belki de hastanın durumuna göre söylüyorlardır. Benim doktorum ünide prof. Türkiyedeki çoğu dr onun öğrencisidir muhtemelen o yüzden güveniyorum açıkçası😅
Tabi tabi hastalığın seyrine göre değişiyor muhtemelen. Neyse içimiz rahatladı biraz birden o yazıyı görünce korktum 😅

O zaman sizin 32 36. Haftalar arası kesilebilir düşük tehlikesi kalmamış olur hem. Benim iç dış varislerim artmış venöz yetmezlik teşhisi konduğu için doğuma kadar kullanıcakmışım
Yani son kontrolde bisey demedi ama kesecegini sanmiyorum hatta doğumdan sonra da 10 15 gün kullandiriyorlarmis diye biliyorum 🥹

Kızlar beni servise aldılar ama öyle duruyorum burda tekrar nst ve serum yapacaklarmış ama 3 saattir gelen yok sordum hemşireye bi de tersledi beni 😒 bu gece yatıcaksın dedi yarın da haftasonu doktor kimbilir ne zaman gelicek oyh daraldım
Canım dünden beri bir türlü yazamadım... Taburcu ettiler mi seni çıktın mı artık. Merak ettim nasılsın?
Gerçekten öyle vakit kalmıyor kendine ayırmaya hamilelik bende de çok hızlı geçti 🥹
Ayy evet bayramdan sonra heran her şey olabilir her gruba girdiğimde Allahım diyorum herkes iyi olsun bebeleri iyi olsun güzel haberler hep okuyayım diyorum bir kaç haftaya hepimiz güzel haberlerle doğumlarla yazacağız buraya sık sık 🤲🏻🥰❤️
Amin inşallah kuzum benim ya inşallah hepimizin güzel güzel doğum hikayeleri olur sorunsuz sıkıntısız gelir bebislerimiz ❤️🥰🤲
Sanırım son haftalarda, bel, sırt ağrıları yanında bir de varis ağrısı çekicez promosyon 😀
Hiç sorma bir o eksikti zaten kuzum. Agrımayan yerim yok bu gebelikte. Güzelce geçse sağlıkla gelse su bebeler vaktinde inşallah çektiğimize değer 🥰 ❤️ 🤲
Baş agrisi bel ağrısı oluyormus diye okudum daha önce deneyimleyen var mı acaba merak ettim
Ben epidural doğum yapmıştım hiç ne bel ağrısı ne baş ağrısı yaşadım kuzum. Öyle olmasının sebebi genelde anesteziyi yapanla alakalı diye duymuştum dozuyla alakalı yani. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi Allah bilir. 🤷🏼‍♀️
Evet çok şükür veriyolar durumu iyi 💕 gebelik haftasını doldurmasını bekliyorlar göz muayenesini de yapıp taburcu edebiliriz diyorlar en az 3 hafta daha orda olacak yani ama buna da şükür
Canım çok sevindim kucağına vermelerine ya 🥰 en azından alıyorsun kucağına evladını.. inşallah guzelce de taburcu ederler en kısa sürede tamamen normal hayatına dönersin ❤️ 🤲🏼
E nabızdan tahlillere baktın mı bacım, bi şey var mı ? Nst lerde hala yüksek mi kalp atışı?

Bizde 9.30da viziteye geliyordu Dr. Birazdan gelir ins seninki de 🤲🏼

Eki Görüntüle 3595727

Boğazım fena, midem bulanıyor, başım ağrıyor. :KK61:Gece boyu en az on küsür kez kalktım. Oğlum da saolsun bu gece başka bi oynadı aşağı tarafla. Doğuyor sandım rahatsızlıkla uyandım garip hareketler yapıyor. Can acıtır gibi 😣
Çok geçmiş olsun canım benim. 🌸 İnşallah bir an önce iyilesirsin 🤲🏻
arkadaşlar bende şimdi geldim doktordan kendi doktorumun son ölçümleri 3 hafta önceydi bebeğin boyu bir hafta öndeyken bir hafta geriye düşmüş bu sorun değil dedi kilosu 1600 ken bugün 2400 ölçtü bende bir kilo almışım ki zaten bebeğe gitmiş oda bu arada 31+2 haftalığım çok iri bir bebek dedi 4 buçuk kiloyu bulur doğum kilosu bu gidişle dedi suyu iyi herşeyi iyi insüline devam et dedi şeker ölçümlerimde iyi ama bebek büyük ihtimalle küveze girebilir doğumda kan şekeri düşebilir dedi buda canımı çok sıktı hayır ben napabilirim bebeğim zarar görmesin diye lütfen önerisi olan varsa beklerim doktora aç kalım almasın kilo dedim diyor olur mu öyle şey zararlı şeyler yeme yeterli dedi başı da aşağı pozisyona inmiş genel durumu iyi bir sıkntı yok desede küvez olayı çok üzdü beni dua edecem bolca öyle bişeye gerek kalmaz inşaallah 31. haftada başının aşağı dönmesi normalmi mesela bana erken döndü gibi geldi
Canım sıkma canını olabilir demiş sana bir ihtimal olarak söylemiş inşallah öyle bir şey olmadan güzelce alacaksın evladını kucağına vakti geldiğinde. Üzme kendini strese sokma şimdiden ❤️
Ben de ayagım kaydı dizimin üstüne düştüm popom veya vajina kısmım yere değmedi bile bir şey olmaz dimi ?
Geçmiş olsun canım bir diz harici bir yerini carpmadiysan bir şey olmaz inşallah. Ama tabi rahatsız hissedersen durma git tamam mı ❤️

Canım dünden beri bir türlü yazamadım... Taburcu ettiler mi seni çıktın mı artık. Merak ettim nasılsın?

Amin inşallah kuzum benim ya inşallah hepimizin güzel güzel doğum hikayeleri olur sorunsuz sıkıntısız gelir bebislerimiz ❤️🥰🤲

Hiç sorma bir o eksikti zaten kuzum. Agrımayan yerim yok bu gebelikte. Güzelce geçse sağlıkla gelse su bebeler vaktinde inşallah çektiğimize değer 🥰 ❤️ 🤲

Ben epidural doğum yapmıştım hiç ne bel ağrısı ne baş ağrısı yaşadım kuzum. Öyle olmasının sebebi genelde anesteziyi yapanla alakalı diye duymuştum dozuyla alakalı yani. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi Allah bilir. 🤷🏼‍♀️

Canım çok sevindim kucağına vermelerine ya 🥰 en azından alıyorsun kucağına evladını.. inşallah guzelce de taburcu ederler en kısa sürede tamamen normal hayatına dönersin ❤️ 🤲🏼

Çok geçmiş olsun canım benim. 🌸 İnşallah bir an önce iyilesirsin 🤲🏻

Canım sıkma canını olabilir demiş sana bir ihtimal olarak söylemiş inşallah öyle bir şey olmadan güzelce alacaksın evladını kucağına vakti geldiğinde. Üzme kendini strese sokma şimdiden ❤️

Geçmiş olsun canım bir diz harici bir yerini carpmadiysan bir şey olmaz inşallah. Ama tabi rahatsız hissedersen durma git tamam mı ❤️
Tamam canım çok teşekkür ederim ❤️

Yani son kontrolde bisey demedi ama kesecegini sanmiyorum hatta doğumdan sonra da 10 15 gün kullandiriyorlarmis diye biliyorum 🥹
Tabi tabi doğum öncesi bi boşluk bırakırlar ama mutlaka. Ben hemen ameliyat olamayacağım için muhtemelen emzirme bitene kadar devam edeceğim coraspine

Bence bu yaşadığım korona. Daha önce 2 kez oldum. Hastanede tahlil yaptırdım. Bir kez de test yaptırmadan geçirdim. Onlarla aynı semptomlar. 😓

Boğaz şişmesi gibi değil de yaygın bi boğaz acısı, yoğun geniz akıntısı. Öyleki otururken bile öksürtüyor boğulur gibi 😣

Tüm vücudum kırılıyor. Özellikle kaba etlerim, bacaklarım kollarım. Sanki sopalarla dövmüşler beni😖

Kızım okuldan getirdi. Kendi de hala atlatamadı. 9 gün oldu. Sonra eşim, şimdi ben. Kendinize dikkat edin bacılar. 🥺

C cokyenianne bacım Dr gelmiştir sanırım. Durum nedir ?
Çok geçmiş olsun hızlıca toparlarsınız inş

Diyabet savaşçıları ne alemdesiniz ? Ben iki gündür minik parçalar halinde de olsa tatlı yiyebiliyorum çok mutluluyum 🥹
Kan şekerleriniz nasıl çıktı diyabet tanısı nasıl konuldu benim idrarda glikoz çıktı ama kan şekerlerim normal seviyelerdeydi tanı konulmadı ama bebek önden gidiyor 29. Haftadayım bebek 30 larda suyumda sınırda ama şeker belirtim de yok dahiliye hemşireliği yaptım 4 yıl olsa bilirdim heralde 😂😂😂

Kan şekerleriniz nasıl çıktı diyabet tanısı nasıl konuldu benim idrarda glikoz çıktı ama kan şekerlerim normal seviyelerdeydi tanı konulmadı ama bebek önden gidiyor 29. Haftadayım bebek 30 larda suyumda sınırda ama şeker belirtim de yok dahiliye hemşireliği yaptım 4 yıl olsa bilirdim heralde 😂😂😂
Şeker yüklemesi de çıktı bende. 31+0 da muayne oldum Salı bebek 5 gün ilerde çıktı sadece kilosu 1800

Kızlar dün kontrolüm vardı gittim muayene de doktor kasılmalarımı hissetti nst ye bakalım bi dedi düzensiz ağrılarım çıktı biraz ama ben kasılmam haricinde bişey hissetmiyordum birde Altan muayene etti bir cm açıklık var şuan dedi 32 haftama yeni girdim sadece istirahat veriyorum sana dedi inşallah kötü birşey olmaz erken gelmez se temmuzun ilk haftası inşallah doğum bu açıklık doğum yapanlarda hep oluyor mu acaba ben hatırlamıyorum eski doğumlarımı 😔birde sürekli ağlama sinir krizleri yaşadığın olumsuzluklar bebeğimi bu duruma getirdi bence sürekli gergin hareket halinde huzursuz gibi yavrum sebep olanlar gün yüzü görmesin beni üzen hiç düşünmüyor ki bu çocuk benim evladım diye kimi tanısam bekar sakın evlenme diyorum evliye de çocuk yapma diyorum çünkü bazı erkekler hiçbir güzelliği haketmiyor iğrenç bencil ve aşşağılıklar 😓😓

Kızlar dün kontrolüm vardı gittim muayene de doktor kasılmalarımı hissetti nst ye bakalım bi dedi düzensiz ağrılarım çıktı biraz ama ben kasılmam haricinde bişey hissetmiyordum birde Altan muayene etti bir cm açıklık var şuan dedi 32 haftama yeni girdim sadece istirahat veriyorum sana dedi inşallah kötü birşey olmaz erken gelmez se temmuzun ilk haftası inşallah doğum bu açıklık doğum yapanlarda hep oluyor mu acaba ben hatırlamıyorum eski doğumlarımı 😔birde sürekli ağlama sinir krizleri yaşadığın olumsuzluklar bebeğimi bu duruma getirdi bence sürekli gergin hareket halinde huzursuz gibi yavrum sebep olanlar gün yüzü görmesin beni üzen hiç düşünmüyor ki bu çocuk benim evladım diye kimi tanısam bekar sakın evlenme diyorum evliye de çocuk yapma diyorum çünkü bazı erkekler hiçbir güzelliği haketmiyor iğrenç bencil ve aşşağılıklar 😓😓
Kız dur şimdi, son satirlarinda gene kendini yipratiyorsun, sakinleş, kaç kere anlattım 34ten itibaren sancı ve iki cm açıklıkla doğurucam diye bekleye bekleye 40+6da dogurabildim, hemen öyle aman sancı var açıklık var diye doğuracak olsak çoğumuz doğurmuştuk, su an nst.ye baglansam kesin sancidan bana da bir sürü şeyler söylerler, kasılmam var ve bariz sancıları hissediyorum, korkma sen, öyle hemen gelmez, rahatla, üzülme, takma kafana birşey, hamilenin duasından da bedduasindan da sakinmayan ne hali varsa görsün, ki görecektir de...

Ah benim canım.. Canımın içi.. Ne desem bilemiyorum ki. Seni bu halinde üzenleri Allah bildiği gibi yapsın.. Kıyamam sana. Ama artık sakin olman lazım biliyorum başında böyle biri varken zor ama evladını düşün daha fazla kötü yapma kendini. İnşallah vaktini bekleyecek bebeğin buna yürekten inanmak istiyorum. Açıklık her zaman hemen doğuma sebep olmuyor tabi beklemek lazım bak arkadaşımız daha önce de anlattı 40. Haftayı görmüş açıklık ile. sakin ol lütfen kendini de evladini da daha fazla üzme bak az kaldı güzelce al hele şu çocuğu bir kucağına. Sonrasına sonra bakarsın , düşünürsün. Evladını düşün şimdi. Üzme güzel yüreğini canım benim ❤️

Evet öğleden sonra taburcu oldum canım çok şükür geçmiş gitmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz pazartesi tekrar kontrole çağırdı

Evet öğleden sonra taburcu oldum canım çok şükür geçmiş gitmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz pazartesi tekrar kontrole çağırdı
Çok şükür canım çok geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz vaktinde alırsın bebeğini kucağına 🤲🏻❤️ inşallah güzel haberlerle gelirsin pazartesi kontrolden 🤲🏻❤️

Back
X