- 2 Şubat 2025
- 215
- 484
- 18
- 27
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #17.881
Korkma içini ferah tut bizi haberdar etkızlar bennde acile geldim hiç tepki vermedi bebek saatlerdir dua edin bana bekliyorum çok korkuyorum
Ayakların şişebilir ben 32. Haftada 5 saat gittim iki gün bacaklarım kendine gelemedi . Dur kalk yapmanız lazım o da yolu uzatırkızlar selaammm, gebeliğimin 31.ci haftasına gireceğim uzun yolculuk yapma ihtimalimiz var 8 9 saatlik ama içimde çok rahat değil. doktorum dinlenerek yürüyüşler yaparak gitmen de sakınca yok dedi ama gittiğim yerde de kapsamlı hastaneler yok, nası yapsam bilemedim
Bazen hareket etse bile hissetmeyebiliriz Allah’ın izniyle bişey yok merak etme canımkızlar bennde acile geldim hiç tepki vermedi bebek saatlerdir dua edin bana bekliyorum çok korkuyorum
Bazen o kadar korkuyorum ki ben bile . Hareket edene kadar gözüme uyku girmiyor. Şekerimiz var ya bişey mi oldu ki diye içim içimi yiyorBazen hareket etse bile hissetmeyebiliriz Allah’ın izniyle bişey yok merak etme canım
Nasıl oldun canım iyisindir inşallahŞimdi bi duş alıcam inşallah geçer
Canım nasıl oldunuz...Bizi haberdar et dua ediyorum sizin içinkızlar bennde acile geldim hiç tepki vermedi bebek saatlerdir dua edin bana bekliyorum çok korkuyorum
Ahh hatırladığın için çok sevindimY YagmurrTanem canım senden haber bekliyorum..resport canım sende gidersen haber ver. Güzel haberlerle gelin inşallah
Hoff senin yükselenin ne benimki başakAaa bende aslan burcuyum ama dediğin gibi aslan burcu gibi de değilim bazen sadeceAhahhaha evet ya bende de var sulu gözlülük hemen duygulanırım kıyamam hiç onlarda yükselenden gelen özellikler sanırım
Senin doktor da sürekli moral bozuyor şunun şurasında doguma ne kaldı ya. Hala tahlil diyor. Çok da kulak asmamanı öneririm canım oğlun çok sağlıklı bir şekilde gelecek inşallah gönülden inanıyorumSelam kızlar herhangi bir sorun yok çok şükür sürekli olması durumunda sıkıntılı olurmuş.
artık 4 günde bir kontrole çağırdı. ölçümleri yaparken canımı sıktı biraz artık düşünmeyeye çalışıyorum. cuma günü bakalım çam sakura da randevum var onlar ne diyecek ne ölçüm yapacaklar bakacağız. sana da wes yaptırmadık bu kilo boy orantısı genetik bir rahatsızlık değildir umarım diyor. ben baktım şeker yada gebelik şekeri olan annelerde böyle oluyormuş bizde çok uzun değiliz zaten diyorum orası öyle diyor. anlamadım ne gerek vardı böyle konuşmaya çam sakuradaki ölçümler daha orantılı giderken kendi dr umdaki ölçümler orantısız 4 günde 359 gr almış gözüküyor. cuma günü aynı gün ölçümlerinde de boy ölçümlerinde tutarsızlık var bilemedim valla cuma günü konuşacağım çam sakura da bakalım orda ne diyecekler
İnşallah sağlıkla geçecek ve güzelce gelecek evladın canım benim Böyle dua edelim böyle olsun insallah.Kızlar selamlar nasılsınız , ben bugün bütün gün hastanedeydim hastaneden çıktıktan 2 gün sonra kontrole gel demişti servisteki doktorlar gittim muayene oldum ultrasonda iyi cıktı elhamdülillah kalbine odacıklara iyice baktı güzel normal ama nst lerim kötü geliyor 3 kez çektirdi hiç beğenmedi kalp atışlarında düşüşler oluyormuş deselerasyon mu ne . Benim kız da sağolsun hiç oynamıyo nst de tam bitiyor cıkıyorum tekmelemeye baslıyo onu da istemiyor doktor tabii valla aşırı yoruldum sıra al nst cekın doktora göster bi daha bi dahaSağlıkla hayırla bi 2 3 hafta geçseydi de kucagıma alsaydım diyorum artık
Canım dualarım seninle haber ver lütfen inşallah bir sıkıntı olmayacakkızlar bennde acile geldim hiç tepki vermedi bebek saatlerdir dua edin bana bekliyorum çok korkuyorum
Annelik böyle canım benim. Sürünsek de ayakta kalmak zorunda olduğumuz zamanlar oluyor. Allah yardımcın olsun inşallah. Ama bak gecmediyse ağrı varsa git lütfen kendini dinle bakalım tamamen geçti mi?Kızlar biraz daha iyiyim nasıl iyi olmaya bilirim ki zaten benim iyi olmaktan başka çarem yok maalesef hep iyi olmak ve ayakta olmak zorundayım bütün kötülüklere ve kötülere rağmen bi laf var bağırsakları dışarı dökülse bile onları alıp karnına koyar ve çocuğuna yemek yapabilmek için ayağa kalkar anneler bende onlardan biriyim sadece bütün gün oğlum hiç bişey yememiş ve uyumuştu öylece en azından o doydu ve ben iyiyim teşekkür ederim hepinize
Tabii hatırladım kuzum benim.Ahh hatırladığın için çok sevindimgittim ama o kadar sıra vardı ki sanki bütün bursalı hamişler sıra bekliyodu sırada beklerken dayanamayıp iptal ettim sıramı kendi doktoruma aldım pazartesi günü randevu gel bakalım dedi inşallah pazartesi gidicem
kızlar bennde acile geldim hiç tepki vermedi bebek saatlerdir dua edin bana bekliyorum çok korkuyorum
Baya da vakit geçmiş dönmedin mi halakızlar bennde acile geldim hiç tepki vermedi bebek saatlerdir dua edin bana bekliyorum çok korkuyorum
İyiyim bacım sadece belim ağrıyor duş iyi geldi hamzamıda yedirip yatırdım dinlendim baya iyi geldi bedenime sadece karın kasılmalarım oda düzensiz ayağa kalkıp dolandımmı çok oluyor ama oturup yatınca okadar değil dikkat ettimde günlük 10 u da geçiyor sizlerde de varmıHoff senin yükselenin ne benimki başakhayır gördüğüm başaklar da öyle sulu göz değil ama neden böyleyim ki bilemedim durup dinlenip her şeye ağlamak sinirimi bozuyor
Senin doktor da sürekli moral bozuyor şunun şurasında doguma ne kaldı ya. Hala tahlil diyor. Çok da kulak asmamanı öneririm canım oğlun çok sağlıklı bir şekilde gelecek inşallah gönülden inanıyoruminşallah diğer hastaneden güzel haberlerle gelirsin kuzum
İnşallah sağlıkla geçecek ve güzelce gelecek evladın canım benim Böyle dua edelim böyle olsun insallah.Sıkma canını. Ne zaman gideceksin bir daha doktora kuzum?
Canım dualarım seninle haber ver lütfen inşallah bir sıkıntı olmayacak
Annelik böyle canım benim. Sürünsek de ayakta kalmak zorunda olduğumuz zamanlar oluyor. Allah yardımcın olsun inşallah. Ama bak gecmediyse ağrı varsa git lütfen kendini dinle bakalım tamamen geçti mi?
Geçmiş olsun canım korkutma kendini bebişi de üzme lütfen başka bir doktora git yarın muhakkak eminim ki bu doktorun dediği gibi kötü konuşmayacaktirhepinize teşekkür ederimm kızlar döndük şimdi ama moralimiz kötü döndük o kadar korkuttu ki beni direk içeri girip neden geldin hasta hanım dedi doktor buraya neden geldin araştırmaya gitmen lazım insülin kullanıp buraya gelmen doğrumu bir sürü şey saydı dedim doğurmaya gelmedim bebeğim iyimi diye geldim öncelikle hani bugün 10 hareket bile yoktu çünkü son saatlerde asla yoktu dürtsem dahi yoktu düşünün ne telaşla gittiğimi ama nasıl karşılandım çok riskli durumun nst iyi ama bebek çoktan etkilenmiş geçmiş olsun artık şeker etkilemiş bebeği dedi ne demek yani bu şimdi diye sordum kilosu 4 hafta önde tamam geçmiş olan olmuş dedi insülin kullanıyorum zaten dedim olan olmuş dedi yinede yani ne olacak şimdi dedim erken doğacak olacağı bu dedi perinotolağa sıkı takibe gitmen gerekli dedi ağlayarak döndüm sonuç olarak hareketde nst takılıyken oldu şükür biraz o kemer sıkmıştı beni o sırada fark ettim hareketini yarın sabah ilk işim perinotolog arayışı olacak çok korkuyorum bebeğime bişey olur diye bu nstyi de uzaktan çektim eşim baksın diye bişeyde anladığımız yok zaten iyi çıkmış dediler
Seninle bu şekilde konuşmaları çok yanlış zaten panik haldeki bir anneye nasıl böyle davranabilirler ? Şekerin bu kadar yüksek ise senin doktorun nasıl sana günlük öğün önceleri kullanman gereken dozları kullan diye talimat vermedi? Günlük insülinle kontrol altına alınabiliyor kendim yaşadım gördüm. Gönlünü ferah tut lütfen, birebir aynı şeyleri yaşadım bebeğin çok kilo almış çok hafta farkı var 34 ü görürsen sevin hep böyle dediler bana allaha şükürler olsun 35 e giriyorum. Yarın sakin kafayla bir perinatolog ile görüşünhepinize teşekkür ederimm kızlar döndük şimdi ama moralimiz kötü döndük o kadar korkuttu ki beni direk içeri girip neden geldin hasta hanım dedi doktor buraya neden geldin araştırmaya gitmen lazım insülin kullanıp buraya gelmen doğrumu bir sürü şey saydı dedim doğurmaya gelmedim bebeğim iyimi diye geldim öncelikle hani bugün 10 hareket bile yoktu çünkü son saatlerde asla yoktu dürtsem dahi yoktu düşünün ne telaşla gittiğimi ama nasıl karşılandım çok riskli durumun nst iyi ama bebek çoktan etkilenmiş geçmiş olsun artık şeker etkilemiş bebeği dedi ne demek yani bu şimdi diye sordum kilosu 4 hafta önde tamam geçmiş olan olmuş dedi insülin kullanıyorum zaten dedim olan olmuş dedi yinede yani ne olacak şimdi dedim erken doğacak olacağı bu dedi perinotolağa sıkı takibe gitmen gerekli dedi ağlayarak döndüm sonuç olarak hareketde nst takılıyken oldu şükür biraz o kemer sıkmıştı beni o sırada fark ettim hareketini yarın sabah ilk işim perinotolog arayışı olacak çok korkuyorum bebeğime bişey olur diye bu nstyi de uzaktan çektim eşim baksın diye bişeyde anladığımız yok zaten iyi çıkmış dediler
canım yüksek de çıkmıyor ki artık şekeeim söyledim bunu doktora olan olmuş zaten dediSeninle bu şekilde konuşmaları çok yanlış zaten panik haldeki bir anneye nasıl böyle davranabilirler ? Şekerin bu kadar yüksek ise senin doktorun nasıl sana günlük öğün önceleri kullanman gereken dozları kullan diye talimat vermedi? Günlük insülinle kontrol altına alınabiliyor kendim yaşadım gördüm. Gönlünü ferah tut lütfen, birebir aynı şeyleri yaşadım bebeğin çok kilo almış çok hafta farkı var 34 ü görürsen sevin hep böyle dediler bana allaha şükürler olsun 35 e giriyorum. Yarın sakin kafayla bir perinatolog ile görüşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?