2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
benim 12 ye çıkardı en son sen kaç vuruyorsun

Ay inşallah tam 34+6da bitiyor ilacım 4 5 hafta daha durur inşallah ilk gebeliğim biraz korkuyorum açıkcası erken doğumdan
Ben de 29+ 3 de sancıyla gittim hastaneye nst de 100 kere vuran sancılarım çıktı . Hemen 2 gün yatış yaptılar . Nidilat yüklemesi ciğer geliştirici yaptılar . Evdeyim şimdi Nidilat çok yan etki yapıyor diye 2 kere alıyorum yeni de progestan başladı günde bir kez ağızdan . Dayanır mı bebek 36 haftaya kadar çok korkuyorum hala da devam ediyor kasılmalarım

ya bugün kızımın kıyafetlerini yıkadım daha da çok var yıkanacak şeyler nevresimleri falan evin içi o kadar güzel koktu ki aslında çok muhteşem koku ama benim midem bulandı koku hassasiyetim geri mi geldi diyorum kızımda çok durgundu hala durgun modum bu sebepten çok düştü

Peki sadece levemirle nasıl çıkıyor şekerin ? Yükselme oluyor mu? Bir de sende de bebekte irilik ve su fazlalığı var mı
şekerim pirinç patates süt bunları yemediğim sürece çıkmadı ama geçengün eşim ağlattı beni strest sanırım çıkardı baya mesela bugün dondurma yedim bir saat sonrası ölçtüm 119 çıktı bence iyiydi bebek iri evet 31+2 de 2400 çıktı insülinden önce suda fazlaydı şimdi normal diyor suyuna

Evet benim de insülinden önce suyum fazlaydı . 30 haftalıkken 32 deydi ama son gittiğimde haftasıyla uyumlandığını söylediler. Dondurma çıkarmıyor bu arada , ben yiyorum yani . Abartmadan tabi

Evet benim de insülinden önce suyum fazlaydı . 30 haftalıkken 32 deydi ama son gittiğimde haftasıyla uyumlandığını söylediler. Dondurma çıkarmıyor bu arada , ben yiyorum yani . Abartmadan tabi
inşallah şu son haftaları su gibi atlatır sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri

Bu da geçecek eminim içini ferah tut bilmeden şekeri yüksek olan çok kişi var sen dikkat ettiğin sürece hiç bir şey olmaz merak etme

Kızlar bugün biraz yoruldum evi süpürdüm yazlık kışlık kaldırdım bir saattir uzandım hafif hafif sancım var sanki kasıklarımda gidip geliyor ama çok şiddetli ağrı şeklinde değil nefesimi kesiyor gelince hastaneye gitsemmi gitmesemmi kararsızım korkuyorum

Dinlen bakalım geçecek mi ?..
Biraz takip et kendini. Artıyor mu azalıyor mu..

Bakın yediğim sadece bu tam buğday makarna iki kaşık tavuk döner ve ayran . Şeker 164. Ben ne yapacağımı şaşırdım artık aç gezicez heralde biz
Deneme yanılma yapacağız. Bir dahakine makarnanı bir kaç kaşık az koyup ekstradan bir de salata yaparsın.Az kaldı Allah sabır versin hepimize.

Bu da geçecek eminim içini ferah tut bilmeden şekeri yüksek olan çok kişi var sen dikkat ettiğin sürece hiç bir şey olmaz merak etme
İnsan ilk duyunca dünyada o derdi çeken tek kendi var sanıyor . Ben burdaki diğer arkadaşlar sayesinde biraz daha iyi hissettim yalnız olmadığımı biliyorum artık. Bide ömür boyu bu hastalığı çekenler var allah sabırlar versin

inşallah şu son haftaları su gibi atlatır sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri
İnşallah. Yarın doktora gidicem korkuyorum yine kötü bişey duymaktan . Nst ye de ilk defa giricem . İçim çok huzursuz 90 km yol gidiyoruz ama bir ömür gibi geliyor yol boyu panik yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…