- 8 Mayıs 2024
- 192
- 520
- 23
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.861
Haha yok ben kronik kabızlık yaşıyorum bekarlıktan beri 3 -4 günde bir çıksam ona bile razıyım o dereceYok bebeğe zararı yok, hickirtir belki o kadar, benimde canım çeker arada turşu falan acı acıaslında acı da tuvalete iyi gelmiyor mu yok mu sende o işlevi bana acayip iyi geliyor
Benim oğlumda 2020 Ocak doğumlu kızım da inşallah 2025 olucak2020 mayis li kizim var.5 yıl iyi korunduk vesselam.
Ben 33 teyken 3.5 saatlik yola gitmiştik kayınvalidemlere tövbe dedim bir daha doğurana kadar evimdeyim çok yorulmuştum ya belim popom her yerim ağrımıstıBen3-4 saatlik yola gidecegim son gezmem kızlarrrr doktorum müsade etmişti 34.haftada benim
Dut denedin mi hiç , kuru dutu kaynatıp suyunu içmek tanesini yemek fayda ediyorKızlar herkese iyi akşamlar. Dünden beri ancak okuyabildim tüm yazılanları. Grubumuzun yeni bebekleri de doğdu üç tane bebemiz var artık Rabbim onlara şifa versin annelerine bir an evvel kavuşssun kalan bizlerde sıramız geldiğinde patır patır en kolayından doğuralım (AMİN) benim sizlere sorum hemoroidim var ve günlerdir kabızlık yaşıyorum. İlaçsız olacak şekilde çözümü olan var mı. Bide iki gündür canım deli gibi acı biber istiyo ve yiyorum bebeğe zararı olur mu
Birkac hafta önce bana da bi kabızlık illeti geldi. Her gün Çifter Çifter yuttuğumuz demir haplarından sanırım. Ne kadar su içsem de kayısı yesem de etki etmiyordu.benim sizlere sorum hemoroidim var ve günlerdir kabızlık yaşıyorum. İlaçsız olacak şekilde çözümü olan var mı. Bide iki gündür canım deli gibi acı biber istiyo ve yiyorum bebeğe zararı olur mu
Evet nemli kaldı baya kaşıntıdan dolayı sürdüm diye nemli kaldı karnım ve sıcaktı baya sürekli tişörtle kaldım evde ondan mı kaynaklandı acababende çatlama olmadan direkt kızarıklık oluşmuştu en çok da sürekli yattığım tarafta oluşmuştu. çok kaşınıyordu bazılarının içleri minik doluydu. cildiyeye gittim yağlama sonrası nemli kalıyorsa kabarıklık oluşabilir dedi. bebeyağı kullanıp yatıyordum sanırım ondan oldu. akela forte jel verdi. o baya kuruttu birkaç güne geçti. cildiyeye gitmenizi öneririm.
Bayram arifesi diye cildiye bulmam çok zor olur o yüzden alayım bende kullanayım umarım geçer ya daha önceki hamilelikte hiç karşılaşmadım hiçBen gebeliğimin başımda olmuştum fotodaki gibi alerji İsilik gibi bir şey. Doktor ne olduğunu söylememişti. Normalde alerji habı verirdim ama hamilesin diye bu advantan kremi verdi. Sabah akşam 7 gün kullan dedi çok az steroid var dedi ama bebeğe geçmiyor gönül rahatıyla kullanabilirsin dedi. 3 günde iyi geldi. Sonra ara ara yine oldu bir tüpü bitirdim. Kaç aydır hiç yok çok şükür. Bence bunu direk kullan . 100 ya da 150 tl.
Cildiyeciye gitmiştim.
Kız hiç almadım da göbeğimi bu süre zarfındaBen geçen hafta 2 saat gidiş 2 saat dönüş yaptım bir şey olmadı sadece sırtım belim ağrıdı bir de midem bulandı arada.
Mineral filtreli olmalıymış, ben Heliocare mineral filtreli aldım pahalı ama memnun kaldım kıştan beri sürüyorum biraz beyaz yapıyor cildim beyaz olunca kötü olmadı bende.
Canım bana tahriş gibi geldi, ben bir kere göbeğimdeki ayva tüyleri epilatörle alayım kontrolde pürüzsüz olsun diye değdirmiştim böyle olmuştu aynı. Geçti 3-4 güne söndü yani nemlendirici sürebilirsin. Karnımız çok hassas cilt de öyle. Eşim bazen bebişi öpüyor hemen kızarıyor bıyıktan tahriş oluyor
Hehehhehee bayramı da atlattıgım zaman evdeyim kuzum daha gezme filan yokBende 2020 Mayıs annesiyim
İki bebek arasında ideal süre 5 yıl diyebilir miyiz
Sen yolda doğuracaksın
İstanbul içi dün 2 saat gidiş 1 saat dönüş yol gittik geldik , gittiniz yerde sadece oturdum yedim yedim
Ama eve kendimi attığımda fena oldum birdaha dedim akşam oturması yok
Beklerler canım Beklerler son haftan bile olsa gitmeni beklerlerBen 33 teyken 3.5 saatlik yola gitmiştik kayınvalidemlere tövbe dedim bir daha doğurana kadar evimdeyim çok yorulmuştum ya belim popom her yerim ağrımıstı
o yüzden evlendiğimizden beri her bayram gittiğimiz kayınvalidemlere bu bayram gitmicem bi de orada kurban var ister istemez hep ayakta kalınıyor çok gelen giden oluyor yorulamam valla o kadar ama hala gelmiyo musunuz diyorlar orda mı doğurayım napayım
HosbuldumMerak etme benimde var çok kötü ;( bunları aldım bi de ben bir kaç kez doktordan utandım
yok sarı olsa yine iyi kahveye yakın benimki yani bakınca belli oluyor ve sık ;(
ama dökülecek yani ama ama ama dimi
benimde koltuk altımda çıkmış ne garip ya bu hamilelik
dökülüyor diyorlar canım hoşgeldin bu aradaben de şöyle bir şey duymuştum siz siz olun hamile kalacaksanız lazere boşuna gitmeyin diye ama bakalım dökülmezse bakarız bi çaresine
Memleketten getirdiğim çok güzel dut kurusu var ama şekerim var diye hiç yemedimDut denedin mi hiç , kuru dutu kaynatıp suyunu içmek tanesini yemek fayda ediyor
Kefir iyi fikir yarın sabah alayım inşallah ama gerçekten hamilelikte hiç çekilmiyo kabızlık. Üç litre su da etki etmiyoBirkac hafta önce bana da bi kabızlık illeti geldi. Her gün Çifter Çifter yuttuğumuz demir haplarından sanırım. Ne kadar su içsem de kayısı yesem de etki etmiyordu.
Her gün sabah aç karnına kefir içmekte buldum çareyi. (İstisnasız her gün yoğurt yediğim halde o da etki etmiyordu demek ) Bir de siyah çekirdekli kuru üzüm yiyorum. (Şekerli old için sayılı tüketiyorum) Etkisi var mı bilmiyorum ama bağırsaklarım rahatladı.
Ay bunu da deneyim o zaman Allah razı olsun hepinizden kızlarBenim kan İlacımı Doktor günde 2 tane çıkarırken kabız olmamam için her sabah bir yemek kaşığı tahini bir bardak sıcak suya karıştırıp içmemi söyledi gerçekten bağırsakları güzel çalıştırıyor içeriyi tamamen temizliyor. Tavsiye ederim.
Çok zorlanıyorum ya gerçekten oturamıyorum ağzıma kadar bebeğim sankiAl benden de o kadar, sigamiyorum bir yere
Tamamen çıkan bile oluyor öyle düşün bu hormonlar çok garipHosbuldum
yok yok senelerin lazeri zaten De ilginçtir koltuk altımda fln çıkmadı bi şey.
Her yere yetişiyorlar maşallah sağdan soldan alttan üstten, geriniyor mu, yayılmış yatmış mi ne yapmış her yerden sıkıştırıyorÇok zorlanıyorum ya gerçekten oturamıyorum ağzıma kadar bebeğim sanki
Aynen canım ne yapsam rahat değilim resmenKızlar ben oturmaya oturamıyorum yatmaya yatamıyorum resmen her yerimden bebek fışkırıyor
Sagol canım benim ona da bir bakayim bendeBen geçen hafta 2 saat gidiş 2 saat dönüş yaptım bir şey olmadı sadece sırtım belim ağrıdı bir de midem bulandı arada.
Mineral filtreli olmalıymış, ben Heliocare mineral filtreli aldım pahalı ama memnun kaldım kıştan beri sürüyorum biraz beyaz yapıyor cildim beyaz olunca kötü olmadı bende.
Canım bana tahriş gibi geldi, ben bir kere göbeğimdeki ayva tüyleri epilatörle alayım kontrolde pürüzsüz olsun diye değdirmiştim böyle olmuştu aynı. Geçti 3-4 güne söndü yani nemlendirici sürebilirsin. Karnımız çok hassas cilt de öyle. Eşim bazen bebişi öpüyor hemen kızarıyor bıyıktan tahriş oluyor
Aynen öyle canım bazen kızım gelip sarılıyor nasıl acıyor anlatamam sanki morarmış gibi evet. İyice hassaslastilar artıkKızlar benim karnım çok hassas dokununca sanki biryere vurmuşumda morarmış dokununca sızlar ya o şekilde acıyor
Benzer durumu yaşayan var mıdır?
Doğum çantasına hazırlık olsun diye çıkalım dedik 2 saat ayakta kaldım toplasan. Heryerim ağrıyor. Penguen gibi yürüyorum ayaklarım davul kıpkırmızı. Daha tövbe çıkmam uzun süre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?