2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Yok bebeğe zararı yok, hickirtir belki o kadar, benimde canım çeker arada turşu falan acı acı aslında acı da tuvalete iyi gelmiyor mu yok mu sende o işlevi bana acayip iyi geliyor
Haha yok ben kronik kabızlık yaşıyorum bekarlıktan beri 3 -4 günde bir çıksam ona bile razıyım o derece

Ben 3-4 saatlik yola gidecegim son gezmem kızlarrrr doktorum müsade etmişti 34.haftada benim
Ben 33 teyken 3.5 saatlik yola gitmiştik kayınvalidemlere tövbe dedim bir daha doğurana kadar evimdeyim çok yorulmuştum ya belim popom her yerim ağrımıstı
o yüzden evlendiğimizden beri her bayram gittiğimiz kayınvalidemlere bu bayram gitmicem bi de orada kurban var ister istemez hep ayakta kalınıyor çok gelen giden oluyor yorulamam valla o kadar ama hala gelmiyo musunuz diyorlar orda mı doğurayım napayım

Dut denedin mi hiç , kuru dutu kaynatıp suyunu içmek tanesini yemek fayda ediyor

Birkac hafta önce bana da bi kabızlık illeti geldi. Her gün Çifter Çifter yuttuğumuz demir haplarından sanırım. Ne kadar su içsem de kayısı yesem de etki etmiyordu.

Her gün sabah aç karnına kefir içmekte buldum çareyi. (İstisnasız her gün yoğurt yediğim halde o da etki etmiyordu demek ) Bir de siyah çekirdekli kuru üzüm yiyorum. (Şekerli old için sayılı tüketiyorum) Etkisi var mı bilmiyorum ama bağırsaklarım rahatladı.

Kıl tüy muhabbeti olmuşken bende konuyu saçlara getirmek istiyorum. Hormonlardanmı düzenli vitamin kullanınındanmı bilmem saçlarım çok güzel uzadı bu süreçte birde baya baya saç dökülmem azaldı maşallah diyim pek sağlıklılar sadece saç boyamayı çok özledim ama emzirmenin bitmesini bekliycem bunun için. Doğal olanların rengi güzel çıkmıyor kimyasalda kullanmak istemiyorum.

Evet nemli kaldı baya kaşıntıdan dolayı sürdüm diye nemli kaldı karnım ve sıcaktı baya sürekli tişörtle kaldım evde ondan mı kaynaklandı acaba
Bayram arifesi diye cildiye bulmam çok zor olur o yüzden alayım bende kullanayım umarım geçer ya daha önceki hamilelikte hiç karşılaşmadım hiç
Kız hiç almadım da göbeğimi bu süre zarfında
Sadece kaşıntıdan sonra oldu dünden beri böyle alerji gibi artmış heryere
Sanırım gittikçe de büyüdüğü için cilt hassaslaşıyor tabi nemlendirici de kullanacağım

Sağolun kızlar

Hehehhehee bayramı da atlattıgım zaman evdeyim kuzum daha gezme filan yok
Artık ağırlaştık fazla oturmak fazla ayakta kalmak yoruyor

Son düzenleme:
Beklerler canım Beklerler son haftan bile olsa gitmeni beklerler

Hosbuldum
yok yok senelerin lazeri zaten De ilginçtir koltuk altımda fln çıkmadı bi şey.

Aynada bile önümü zor görüyorum iyice bakamıyorum tahriş olan bir yerim var anlayamadım ne olduğunu, gobusle kasik arası bir yerde, pişik gibi sızlıyor ama yok gibi de birşey, bakmadan nemlendiriyorum bakalm ne olduğunu anlamadan

Kefir iyi fikir yarın sabah alayım inşallah ama gerçekten hamilelikte hiç çekilmiyo kabızlık. Üç litre su da etki etmiyo

Ay bunu da deneyim o zaman Allah razı olsun hepinizden kızlar

Kızlar ben oturmaya oturamıyorum yatmaya yatamıyorum resmen her yerimden bebek fışkırıyor
Aynen canım ne yapsam rahat değilim resmen bir an önce zamanı gelse de doğsa moduna girdim çünkü çok zorlanıyorum artık. Boy pos da yok toparlak bir şey oldum. Hiç bir şekilde rahat değilim. Eğilmek zor çömelmek zor çocuk olunca illa eğilmek zorunda kaldığım zamanlar oluyor bugün sol tarafım sabahtan beri acıyor. Karnımın sol tarafı. Ne zaman egilsem bin beter oluyor..
Sagol canım benim ona da bir bakayim bende
Kızlar benim karnım çok hassas dokununca sanki biryere vurmuşumda morarmış dokununca sızlar ya o şekilde acıyor
Benzer durumu yaşayan var mıdır?
Aynen öyle canım bazen kızım gelip sarılıyor nasıl acıyor anlatamam sanki morarmış gibi evet. İyice hassaslastilar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…