- 9 Mart 2021
- 801
- 1.636
- 63
- 29
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.881
Bende epilatörle aldığımda birkaç saat sonra böyle oluyor ve geçiyor kaşıntısız. Bir cilt uzmanına görünün en iyisiOff kızlar böyle bir şeyi ilk defa gördüm bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Şimdi sizlere de söylemiştim karnımda bir anda çatlaklar oluştu zaten ilk gebeliğimde de var bu ay çatlado her iki yan taraftan bir kaç gün kaşınmaya başladı tabi bende durmadım hep kaşındırdım saf zeytinyağı badem yağı kullandım kaşınma süresince bir kere ise yara kremi sürdüm kaşımaktan yara yaptım diye
Şuan karnım ufak ufak alerji olmuş komple kıpkırmızı
Görsel yükleyeceğim şimdi ne yapsam bilemedim doktor kontrolüm ayın 5 inde daha erkene randevu bulmam imkansız
Yok daha doğurmadım henüz ben
Ben uyanıp kendimi sırt üstü yatarkende buluyorumBu gece wc nöbeti bende heralde.
Sol tarafa uyuduğumda karnım kaskatı uyanıyorum ya bebek sevmiyor heralde ama napiyim sola yatın diyolar
Yalnız olmadığıma sevindim bazen tedirgin ediyor , erken mi doğacak diyorum.Aynen öyle canım bazen kızım gelip sarılıyor nasıl acıyor anlatamam sanki morarmış gibi evet. İyice hassaslastilar artık
Sola yatmaktan artık kolum uyuşuyorBu gece wc nöbeti bende heralde.
Sol tarafa uyuduğumda karnım kaskatı uyanıyorum ya bebek sevmiyor heralde ama napiyim sola yatın diyolar
Evet sol taraf çürüdü artık yok o taraf hissizleştiSola yatmaktan artık kolum uyuşuyorSol tarafı kendime o kadar aşılamışım ki sola yatıp sol tarafımdan kalkıyorum sag beni daraltıyor ve dediginiz gibi bebek sevmiyor diye düşünüyorum tekmeleyip duruyor
Endişe etme ama yediklerine de dikkat et istersen su sorunu cogunluk herkeste oluyor erken dogum yaparsın diyen doktorların cogu kişi gününde dogum yapıyorlarKızlar merhaba dün hastaneden geldik 29+3 üm son reglime göre ama bebek 31 haftaya gelmiş ve 1750 gram olmuş şekerim yok ama hala suyum biraz fazla başına böyle gelen oldu mu doktor böyle giderse 4 kilo olacak dedi
E olsuuuuuun!Kızlar merhaba dün hastaneden geldik 29+3 üm son reglime göre ama bebek 31 haftaya gelmiş ve 1750 gram olmuş şekerim yok ama hala suyum biraz fazla başına böyle gelen oldu mu doktor böyle giderse 4 kilo olacak dedi
Etmeye çalışıyorum hatta ben biraz kilo verdim 2 haftadır bebek 500 gram almış ben de 69 kiloyum 2 haftadırEndişe etme ama yediklerine de dikkat et istersen su sorunu cogunluk herkeste oluyor erken dogum yaparsın diyen doktorların cogu kişi gününde dogum yapıyorlar
Ne gibi bir sorunu vardı acaba benimde plesanta hala aşağıda ve önde yarın tekrar Dr gidecem hem rapor alicam riskim var diye diye doğum iznine çıkmayı düşünüyorum tek umudum biraz yukarı çıkmasıAyyy başakları severim
Yok yok canım sen hazırla yavaş yavaş
Ağırlaşınca sırt agrın vs yogun olunca daha zor oluyor alısveris yapmayanlar varmıs valla gözümde büyüyor onlar yapmadık diyince
Haziran annelerinde bi bayan vardı onun da plesenta sorunsalı vardı doktor perşembe sezeryan günü vermişti çarşamba gece suyu gelmiş o gece dogum yapmıssıra bize geliyor
Maşallah kızınıza vajinal doğum istediğim için sorun olacak 4 kilo o yüzden demiştim ama fark etmez onlar sağlıklo olsun daE olsuuuuuun!
Ben 4 buçuk doğmuşum.
Kızım 4 doğdu.
Madem bi rahatsızlık yokmuş. Etli butlu olsun mıncırması sevmesi de zevkli olur
Ne gibi bir sorunu vardı acaba benimde plesanta hala aşağıda ve önde yarın tekrar Dr gidecem hem rapor alicam riskim var diye doğum iznine çıkmayı düşünüyorum tek umudum biraz yukarı çıkmasıAyyy başakları severim
Yok yok canım sen hazırla yavaş yavaş
Ağırlaşınca sırt agrın vs yogun olunca daha zor oluyor alısveris yapmayanlar varmıs valla gözümde büyüyor onlar yapmadık diyince
Haziran annelerinde bi bayan vardı onun da plesenta sorunsalı vardı doktor perşembe sezeryan günü vermişti çarşamba gece suyu gelmiş o gece dogum yapmıssıra bize geliyor
Plesenta aşağıdaydı onunda . Sezaryen dogum yaptı kanaması vs de vardı onunNe gibi bir sorunu vardı acaba benimde plesanta hala aşağıda ve önde yarın tekrar Dr gidecem hem rapor alicam riskim var diye diye doğum iznine çıkmayı düşünüyorum tek umudum biraz yukarı çıkması
Haziran anneleri bitirdiyse sıra bize geldi demektirrrr1 Haziran bugün. İçimde öyle bi his var.
Artık doğumlar başlayacak diyor
Sağlıkla gelsin. Kolaylıkla gelsin anne kuzuları
Ayyyyy evet evet yavaş yavaş eleneceğiz acı eşiğim hic ama hic yok baktınız 1-2 gün burda yokum ben dogum yapmışım demektir merak etmeyin hahahhahaha1 Haziran bugün. İçimde öyle bi his var.
Artık doğumlar başlayacak diyor
Sağlıkla gelsin. Kolaylıkla gelsin anne kuzuları
Benim ablamda 4 kılo dogum yapmıstı ama vajinal dogum . Çok zorlanmıstı suan 4 kılo bebegi sezaryen yaparlar diye düşünüyorum önceden pek yaygın değildi malesefMaşallah kızınıza vajinal doğum istediğim için sorun olacak 4 kilo o yüzden demiştim ama fark etmez onlar sağlıklo olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?