2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bende epilatörle aldığımda birkaç saat sonra böyle oluyor ve geçiyor kaşıntısız. Bir cilt uzmanına görünün en iyisi

Aynen öyle canım bazen kızım gelip sarılıyor nasıl acıyor anlatamam sanki morarmış gibi evet. İyice hassaslastilar artık
Yalnız olmadığıma sevindim bazen tedirgin ediyor , erken mi doğacak diyorum.
Bayram içinde herkez erken gidiyor birşey olursa kızımı kime bırakırım diye yedek planlar yaptım.

Bu gece wc nöbeti bende heralde.
Sol tarafa uyuduğumda karnım kaskatı uyanıyorum ya bebek sevmiyor heralde ama napiyim sola yatın diyolar
Sola yatmaktan artık kolum uyuşuyor Sol tarafı kendime o kadar aşılamışım ki sola yatıp sol tarafımdan kalkıyorum sag beni daraltıyor ve dediginiz gibi bebek sevmiyor diye düşünüyorum tekmeleyip duruyor

Evet sol taraf çürüdü artık yok o taraf hissizleşti Geleneksel derdimiz. Az kaldı 2 aycık

Kızlar merhaba dün hastaneden geldik 29+3 üm son reglime göre ama bebek 31 haftaya gelmiş ve 1750 gram olmuş şekerim yok ama hala suyum biraz fazla başına böyle gelen oldu mu doktor böyle giderse 4 kilo olacak dedi
Endişe etme ama yediklerine de dikkat et istersen su sorunu cogunluk herkeste oluyor erken dogum yaparsın diyen doktorların cogu kişi gününde dogum yapıyorlar

Kızlar merhaba dün hastaneden geldik 29+3 üm son reglime göre ama bebek 31 haftaya gelmiş ve 1750 gram olmuş şekerim yok ama hala suyum biraz fazla başına böyle gelen oldu mu doktor böyle giderse 4 kilo olacak dedi
E olsuuuuuun!
Ben 4 buçuk doğmuşum.
Kızım 4 doğdu.
Madem bi rahatsızlık yokmuş. Tontiş olsun mıncırması sevmesi de zevkli olur

Ne gibi bir sorunu vardı acaba benimde plesanta hala aşağıda ve önde yarın tekrar Dr gidecem hem rapor alicam riskim var diye diye doğum iznine çıkmayı düşünüyorum tek umudum biraz yukarı çıkması

Ne gibi bir sorunu vardı acaba benimde plesanta hala aşağıda ve önde yarın tekrar Dr gidecem hem rapor alicam riskim var diye doğum iznine çıkmayı düşünüyorum tek umudum biraz yukarı çıkması

Ne gibi bir sorunu vardı acaba benimde plesanta hala aşağıda ve önde yarın tekrar Dr gidecem hem rapor alicam riskim var diye diye doğum iznine çıkmayı düşünüyorum tek umudum biraz yukarı çıkması
Plesenta aşağıdaydı onunda . Sezaryen dogum yaptı kanaması vs de vardı onun
Benim de plesenta asagıdaydı
32.haftamda yukarı çıktığını öğrendim

1 Haziran bugün. İçimde öyle bi his var.
Artık doğumlar başlayacak diyor

Sağlıkla gelsin. Kolaylıkla gelsin anne kuzuları
Ayyyyy evet evet yavaş yavaş eleneceğiz acı eşiğim hic ama hic yok baktınız 1-2 gün burda yokum ben dogum yapmışım demektir merak etmeyin hahahhahaha

Maşallah kızınıza vajinal doğum istediğim için sorun olacak 4 kilo o yüzden demiştim ama fark etmez onlar sağlıklo olsun da
Benim ablamda 4 kılo dogum yapmıstı ama vajinal dogum . Çok zorlanmıstı suan 4 kılo bebegi sezaryen yaparlar diye düşünüyorum önceden pek yaygın değildi malesef
Hafif diyet uygularsın hicbirsey olmaz endişe etme hem vajinal dogum normal dogum yapacak birsey yok iyi olalım bebişler iyi olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…