- 8 Kasım 2024
- 1.081
- 3.467
- 48
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.841
Ayy bende böyleyim sanki WC ye gitmemişim gibi halbuki iki dakika önce çıktımAy evet çok sinir bozucu oluyor ya bende de tuvaletten yeni çıktıktan sonra bile sanki tam bitmemiş gibi bir hisHer daim tuvaletim varmıs gibi
Çok sağol canım çok teşekkür edeyim bir bakayımLa Roche Posay Anthelios Uvmune400 Oil Control Fluide Spf50 Karma Ve Yağlı Için Yüz Güneş Kremi 50 - Fiyatı, Yorumları
Ben bu güneş kremini aldım, içinde kullanılan filtreler yeni nesil hamileliğe uygun diye okumuştum. Güneşe çok maruz kalacaksam sürüyorum ama her gün sürmüyorum
Ay kuzum ben hayatta 2 saat kalamıyorum ayakta artık. Ne belim ne kasıklarım dayanmıyor. Ayaklarım zaten kütük gibi oluyor. Çok canım yanıyor yürürken o yüzden çıkmıyorum öyle uzun uzunDoğum çantasına hazırlık olsun diye çıkalım dedik 2 saat ayakta kaldım toplasan. Heryerim ağrıyor. Penguen gibi yürüyorum ayaklarım davul kıpkırmızı. Daha tövbe çıkmam uzun süre.
Ben dökülür diye umut ediyorum almadım ne yalan söyleym canımMerak etme benimde var çok kötü ;( bunları aldım bi de ben bir kaç kez doktordan utandım
Bende sen dün sonuclarıma bakana kadar diyordum sanırım enfeksiyon var sürekli tuvalet hissi var demekki herkeste var bebişler büyüdükleri icinAbartmıyorum öğleden sonra 10 dk da bir olmak üzere toplamda 30 kere falan tuvalete gittim bugünnormalde de sıklaşmıştı da 10 dk da bir de değildi yani. İçtiğim su miktarı da diğer günlerle aynı. Küçük yavru kızım içerden mesaneme oturmuş olabilir mi ? Yoksa bu benim yeni versiyonum mu
BenKızlar bayramda yol yapacak olan var mı? 35 haftalık hamilelikte 2 saat yolculuk riskli mi sizce?
Kız ben 10 dakika kalamıyorum ayakta sırt ağrısı beni maffediyor hava hafif serin bi yürüyüş yapmayı deneyecegim yürümek dahi istemiyorum çok yoruluyorumAy kuzum ben hayatta 2 saat kalamıyorum ayakta artık. Ne belim ne kasıklarım dayanmıyor. Ayaklarım zaten kütük gibi oluyor. Çok canım yanıyor yürürken o yüzden çıkmıyorum öyle uzun uzun
bende çatlama olmadan direkt kızarıklık oluşmuştu en çok da sürekli yattığım tarafta oluşmuştu. çok kaşınıyordu bazılarının içleri minik doluydu. cildiyeye gittim yağlama sonrası nemli kalıyorsa kabarıklık oluşabilir dedi. bebeyağı kullanıp yatıyordum sanırım ondan oldu. akela forte jel verdi. o baya kuruttu birkaç güne geçti. cildiyeye gitmenizi öneririm.Off kızlar böyle bir şeyi ilk defa gördüm bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Şimdi sizlere de söylemiştim karnımda bir anda çatlaklar oluştu zaten ilk gebeliğimde de var bu ay çatlado her iki yan taraftan bir kaç gün kaşınmaya başladı tabi bende durmadım hep kaşındırdım saf zeytinyağı badem yağı kullandım kaşınma süresince bir kere ise yara kremi sürdüm kaşımaktan yara yaptım diye
Şuan karnım ufak ufak alerji olmuş komple kıpkırmızı
Görsel yükleyeceğim şimdi ne yapsam bilemedim doktor kontrolüm ayın 5 inde daha erkene randevu bulmam imkansız
Off kızlar böyle bir şeyi ilk defa gördüm bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Şimdi sizlere de söylemiştim karnımda bir anda çatlaklar oluştu zaten ilk gebeliğimde de var bu ay çatlado her iki yan taraftan bir kaç gün kaşınmaya başladı tabi bende durmadım hep kaşındırdım saf zeytinyağı badem yağı kullandım kaşınma süresince bir kere ise yara kremi sürdüm kaşımaktan yara yaptım diye
Görsel yükleyeceğim şimdi ne yapsam bilemedim doktor kontrolüm ayın 5 inde daha erkene randevu bulmam imkansız
Ben geçen hafta 2 saat gidiş 2 saat dönüş yaptım bir şey olmadı sadece sırtım belim ağrıdı bir de midem bulandı arada.Kızlar bayramda yol yapacak olan var mı? 35 haftalık hamilelikte 2 saat yolculuk riskli mi sizce?
Mineral filtreli olmalıymış, ben Heliocare mineral filtreli aldım pahalı ama memnun kaldım kıştan beri sürüyorum biraz beyaz yapıyor cildim beyaz olunca kötü olmadı bende.Evet kuzum ya bende ne alsam bilemedim bakalım bir araştırmam lazım
Canım bana tahriş gibi geldi, ben bir kere göbeğimdeki ayva tüyleri epilatörle alayım kontrolde pürüzsüz olsun diye değdirmiştim böyle olmuştu aynı. Geçti 3-4 güne söndü yani nemlendirici sürebilirsin. Karnımız çok hassas cilt de öyle. Eşim bazen bebişi öpüyor hemen kızarıyor bıyıktan tahriş oluyorOff kızlar böyle bir şeyi ilk defa gördüm bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Kantaron. Yara yanık kızarıklıga birebir acıyı da hafifletir çok gecmş olsunOff kızlar böyle bir şeyi ilk defa gördüm bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Bebeğe zararı olmaz afiyet olsun da, hemoroidi cildirtabilirKızlar herkese iyi akşamlar. Dünden beri ancak okuyabildim tüm yazılanları. Grubumuzun yeni bebekleri de doğdu üç tane bebemiz var artık Rabbim onlara şifa versin annelerine bir an evvel kavuşssun kalan bizlerde sıramız geldiğinde patır patır en kolayından doğuralım (AMİN) benim sizlere sorum hemoroidim var ve günlerdir kabızlık yaşıyorum. İlaçsız olacak şekilde çözümü olan var mı. Bide iki gündür canım deli gibi acı biber istiyo ve yiyorum bebeğe zararı olur mu
Al benden de o kadar, sigamiyorum bir yereKızlar ben oturmaya oturamıyorum yatmaya yatamıyorum resmen her yerimden bebek fışkırıyor
Bende 2020 Mayıs annesiyimBurda da bir 2020 Ekim anası var
2020 bebeleri de çok varmış burda sanırım
Sen yolda doğuracaksınBen3-4 saatlik yola gidecegim son gezmem kızlarrrr doktorum müsade etmişti 34.haftada benim
Teşekkür ederim cevabın içinBebeğe zararı olmaz afiyet olsun da, hemoroidi cildirtabilirbol yoğurt, su, meyve özellikle aç karnina bolca meyve bağırsakları yumuşatır biraz, geçmiş olsun
hamileliğin son zamanlarında hemoroid artıyor yedik içtiklerimizden bağımsızKızlar herkese iyi akşamlar. Dünden beri ancak okuyabildim tüm yazılanları. Grubumuzun yeni bebekleri de doğdu üç tane bebemiz var artık Rabbim onlara şifa versin annelerine bir an evvel kavuşssun kalan bizlerde sıramız geldiğinde patır patır en kolayından doğuralım (AMİN) benim sizlere sorum hemoroidim var ve günlerdir kabızlık yaşıyorum. İlaçsız olacak şekilde çözümü olan var mı. Bide iki gündür canım deli gibi acı biber istiyo ve yiyorum bebeğe zararı olur mu
Yok bebeğe zararı yok, hickirtir belki o kadar, benimde canım çeker arada turşu falan acı acıTeşekkür ederim cevabın için
Evet hemoroidi kudurtacak ama hiç aşermedim bu zamana kadar şimdi de canım zehir gibi biber istiyo (vizyonsuzlukta zirvedeyim) bebeğe zarar vermesin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?