2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Şimdiki gibi okudum şimdi 8+8
Tasarıda da 12+12 ama 37 de zorunlu izine çıkış
Küçücük bebeği bırakıp işe dönmek çok zor , insan hiç kopmak istemiyor.

Ah ne güzel dostlar onlar. İyi ki varlar
Oyyyyyy!!

Tek gözümle okuyordum. Kalktım yatağın içinde oturdum şimdi. Sabah sabah bomba haber. Haziran gelince dokulucez demiştim ama bu yine sok oldu bana.

Yavrum o kadar da sakin ve normal yazmış ki… Rabbim yar ve yardımcın olsun güzel haberlerini alalım ins

Allahımm senin ve oğlun için en hayırlısını nasip etsin bacım. Heyecanlı haftalara giriyoruz
Uyyyyy!
Benim içimde de öyle bi his var. 2. Ler erken gelir falan diyorlar ama belirti olmadığından mı sanki 39-40a kadar yolu var gibi hissediyorum.

Kızımı 41de doğurdum. Bunda da doğum işaretleri gelsin ondan sonra bebek alınsın isteğim var. Yani hiçbir doğum belirtisi yokken planlı sezaryen gibi değil de, doğum süreci başlar gibi olduğunda sezaryen olsa ne güzel olur.

Son düzenleme:
Yemeklerden 1 saat sonrasını mı baz aldınız 2 saat mi

Ayyyyyyy kolay ve sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın inş

Selamlar herkese.

Herkes olabildiğince iyidir umarım. Doğum haberlerini okumak da çok heyecanlı.

Ben de artık evdeyim, işi tamamen bıraktım. 17 yıllık neredeyse kesintisiz çalışmadan sonra bakalım nasıl bir süreç olacak. Hamileliğimizin son ayı ve bebişlele ilk hallerimiz konusunda fikir alışverişi için aranızda olmaya devam edeceğim kısmetse.

Ben çok kullandım sevi bebeğin vardı üst kısmı delikli , elimiz ayağımız olmuştu
Sağlıkla kullanın
Bize bir arkadaşımız almasanız da olur demişti reflü yatağı için, onlar pek kullanmamışlar, buna güvenip almadık, ana kucağı alın mutlaka dedi, onu aldık. Reflü yatağı ne zamana kadar ve neden kullanılıyor acaba?

Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun.
2 Haziran doğumlu olacak

Canım dualarım sizinle, sağlıkla bebeğine kavuşacaksın inşallah

Oyyyyyy!!

Tek gözümle okuyordum. Kalktım yatağın içinde oturdum şimdi. Sabah sabah bomba haber. Haziran gelince dokulucez demiştim ama bu yine sok oldu bana.
Aynen leydiciğim, ben de yatakta uzanıyordum birden doğruldum. Evde yapmam gereken birkaç hazırlık kaldı onları tamamlasam iyi olacak

Canlar günaydın ben bugün 31+6 yım. Yarın 32 olacağım. Ama e nabıza bakınca 32. Hafta görünüyorum. Sizce çalışabilir raporu için yarın gitsem sorun olur mu ?
Kuzum şuan bende baktım 2 gün sonra 35 benim. Ama suan 35 yazıyor riske atma istersen sen bilirsin ama

Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim kolaylık versin inşallah
Hazirana giriş yapmamızla doğumlar başlıyor hepimiz için hayırlı güzel doğumlar olsun
Dualarım seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…