- 2 Mayıs 2017
- 1.327
- 3.039
- 133
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.021
Şimdiki gibi okudum şimdi 8+8Çalıştığım kurum 6 aya kadar yıllık izin ve rapor kabul ediyor 1 ay da 37 haftaya kadar çalıştığım için aktarma yaparım diye düşünüyorum 24 hafta ücretli izin tasarısını bilmiyordum toplamını mı kapsıyor yoksa doğum sonrası mı acaba
Ben çok kullandım sevi bebeğin vardı üst kısmı delikli , elimiz ayağımız olmuştuBen burdan biri önerdi diye almıştım valla
Bu bende oluyorBiraz yürüyünce taş gibi geriliyorum nefesim falan sıkışıyor, bahsettiğin şey bu mu?
Ah ne güzel dostlar onlar. İyi ki varlarKızlar selam nasıl gidiyor, ya ben bi markete gidiyorum biraz dolanıyorum bayılacak gibi olup eve dönüyorum bu durum sizde de böyle mi?
Dün aynı şekil eve kendimi atmak isterken arkadaşım tatlı yaptım geçerken uğra al dedi ona uğrayayım dedim meğer sürpriz baby shower partisi düzenlemiş o kadar da güzel hazırlamış ki herşeyi. Arkadaşları falan çağırmış ama benim tipi görmeniz lazım şaftım falan kaymış yaniyine de güzel geçti tabi sağolsun
Oyyyyyy!!Benim rahim yumusadigi için erken doğum riskim vardi 32 haftalikken ciğer gelistirici vs vuruldu. İki gün önce banyo yaparken suyum geldi gibi olup hastaneye gittim. Devam eden bir su gelmesi yoktu. Ama sancı gözüktü yarin gel tekrar bakalım dendi gittim. Bebeğin suyu azalmış sezaryen dendi. Bende başka hastaneye gidiyim bir doktor daha baksin istedim. Orada sabaha kadar serum verip yatış verdiler muayene bile etmeden ultrasonla. Bende kabul etmedim diğer hastane dogum diyo siz ultrasonla bile bakmadan beni sabaha bekletiyorsunuz diye. Hastane değiştirdik. Tusa hastanesine geldik Allah buradaki herkesten razi olsun. Suyumun geldiğini farkettiler herseye baktilar. Simdi sabaha aliniyorum sezaryene.
Allahımm senin ve oğlun için en hayırlısını nasip etsin bacım.Bende yengeç olacak diye sevinmiştim ama ikizler olacak dr um 16 sında sezeryan diyor öncesinde ekstra bir durum olmazsa, kusura bakmayın kızlar iş yeri ev biraz karışık giremedim hiç hepiniz iyisinizdir inşaallah cam sakura 3.150 ölçtü kilosunu daha kendi Dr uma gitmedim salı tekrar cam sakura da randevum var ordaki ultrason sonuçlarını Dr uma yollayacağım gel derse giderim ama sanırım bayramdan sonraya kalacak kendi Dr umda randevu zaten 6 Haziran'da çalışma surem doluyor 16 sında da sezeryan diyor Dr um hayirlsi hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalim inşaallah amin
Uyyyyy!Dün geceden beri vajinaya doğru sık sık yoklayan bı kasılma mi desem ani kramp mi desem ne desem birşey var, gün içinde de vardı ama iki gecedir daha yoğun yarın da böyle giderse randevuyu öne çekeceğim
Benim içimde de öyle bi his var. 2. Ler erken gelir falan diyorlar ama belirti olmadığından mı sanki 39-40a kadar yolu var gibi hissediyorum.Ben Temmuzun 15inden önce doğuracağımı sanmıyorum, sanki herkes bir bir doğuracak da ben sona kalanlardan olacağım gibiilk hamileliğimde beklenen tarih 2 Ocaktı, 29 Aralıkta doğmuştu kızım o yüzden ilklerdendim sonra bebek doğunca çok giremedim ara ara girdiğimde hala bekleyenleri görüyordum. Şimdi ben de o tayfada olacağım sanırım
Yemeklerden 1 saat sonrasını mı baz aldınız 2 saat miBenimd aynı şekildeydi hatta şeker yüklemesi normal çıkmıştı. Suyun ve bebeğin kilo artışı fazla olunca günlük açlık tokluk şekeri ölçmemi istedi Dr lar ve gebelik şekeri olduğunu öyle öğrendim. Şimdi 6 ünite sabahlari insülin kullanıyorum
Ay evet evet Perte çıkıyorum bendeBiraz yürüyünce taş gibi geriliyorum nefesim falan sıkışıyor, bahsettiğin şey bu mu?
Ayyyyyyy kolay ve sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşBenim rahim yumusadigi için erken doğum riskim vardi 32 haftalikken ciğer gelistirici vs vuruldu. İki gün önce banyo yaparken suyum geldi gibi olup hastaneye gittim. Devam eden bir su gelmesi yoktu. Ama sancı gözüktü yarin gel tekrar bakalım dendi gittim. Bebeğin suyu azalmış sezaryen dendi. Bende başka hastaneye gidiyim bir doktor daha baksin istedim. Orada sabaha kadar serum verip yatış verdiler muayene bile etmeden ultrasonla. Bende kabul etmedim diğer hastane dogum diyo siz ultrasonla bile bakmadan beni sabaha bekletiyorsunuz diye. Hastane değiştirdik. Tusa hastanesine geldik Allah buradaki herkesten razi olsun. Suyumun geldiğini farkettiler herseye baktilar. Simdi sabaha aliniyorum sezaryene.
Bize bir arkadaşımız almasanız da olur demişti reflü yatağı için, onlar pek kullanmamışlar, buna güvenip almadık, ana kucağı alın mutlaka dedi, onu aldık. Reflü yatağı ne zamana kadar ve neden kullanılıyor acaba?Ben çok kullandım sevi bebeğin vardı üst kısmı delikli , elimiz ayağımız olmuştu
Sağlıkla kullanın
E nabızda haftamız gözüküyor muydu ilk defa duyuyorumCanlar günaydın ben bugün 31+6 yım. Yarın 32 olacağım. Ama e nabıza bakınca 32. Hafta görünüyorum. Sizce çalışabilir raporu için yarın gitsem sorun olur mu ?
Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun.Benim rahim yumusadigi için erken doğum riskim vardi 32 haftalikken ciğer gelistirici vs vuruldu. İki gün önce banyo yaparken suyum geldi gibi olup hastaneye gittim. Devam eden bir su gelmesi yoktu. Ama sancı gözüktü yarin gel tekrar bakalım dendi gittim. Bebeğin suyu azalmış sezaryen dendi. Bende başka hastaneye gidiyim bir doktor daha baksin istedim. Orada sabaha kadar serum verip yatış verdiler muayene bile etmeden ultrasonla. Bende kabul etmedim diğer hastane dogum diyo siz ultrasonla bile bakmadan beni sabaha bekletiyorsunuz diye. Hastane değiştirdik. Tusa hastanesine geldik Allah buradaki herkesten razi olsun. Suyumun geldiğini farkettiler herseye baktilar. Simdi sabaha aliniyorum sezaryene.
Canım dualarım sizinle, sağlıkla bebeğine kavuşacaksın inşallahBenim rahim yumusadigi için erken doğum riskim vardi 32 haftalikken ciğer gelistirici vs vuruldu. İki gün önce banyo yaparken suyum geldi gibi olup hastaneye gittim. Devam eden bir su gelmesi yoktu. Ama sancı gözüktü yarin gel tekrar bakalım dendi gittim. Bebeğin suyu azalmış sezaryen dendi. Bende başka hastaneye gidiyim bir doktor daha baksin istedim. Orada sabaha kadar serum verip yatış verdiler muayene bile etmeden ultrasonla. Bende kabul etmedim diğer hastane dogum diyo siz ultrasonla bile bakmadan beni sabaha bekletiyorsunuz diye. Hastane değiştirdik. Tusa hastanesine geldik Allah buradaki herkesten razi olsun. Suyumun geldiğini farkettiler herseye baktilar. Simdi sabaha aliniyorum sezaryene.
Aynen leydiciğim, ben de yatakta uzanıyordum birden doğruldum. Evde yapmam gereken birkaç hazırlık kaldı onları tamamlasam iyi olacakOyyyyyy!!
Tek gözümle okuyordum. Kalktım yatağın içinde oturdum şimdi.Sabah sabah bomba haber. Haziran gelince dokulucez demiştim ama bu yine sok oldu bana.
Kuzum şuan bende baktım 2 gün sonra 35 benim. Ama suan 35 yazıyor riske atma istersen sen bilirsin amaCanlar günaydın ben bugün 31+6 yım. Yarın 32 olacağım. Ama e nabıza bakınca 32. Hafta görünüyorum. Sizce çalışabilir raporu için yarın gitsem sorun olur mu ?
Evet canım akıllı asistandan bakabiliyorsn E nabıza girinceE nabızda haftamız gözüküyor muydu ilk defa duyuyorum
İvit! 36. Haftadan günaydınlar efenimEvet canım akıllı asistandan bakabiliyorsn E nabıza girince
Teşekkür ederim canım başka modeli varmı bilmiyorum inş doğrusunu almısımdırBen çok kullandım sevi bebeğin vardı üst kısmı delikli , elimiz ayağımız olmuştu
Sağlıkla kullanın
Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim kolaylık versin inşallahBenim rahim yumusadigi için erken doğum riskim vardi 32 haftalikken ciğer gelistirici vs vuruldu. İki gün önce banyo yaparken suyum geldi gibi olup hastaneye gittim. Devam eden bir su gelmesi yoktu. Ama sancı gözüktü yarin gel tekrar bakalım dendi gittim. Bebeğin suyu azalmış sezaryen dendi. Bende başka hastaneye gidiyim bir doktor daha baksin istedim. Orada sabaha kadar serum verip yatış verdiler muayene bile etmeden ultrasonla. Bende kabul etmedim diğer hastane dogum diyo siz ultrasonla bile bakmadan beni sabaha bekletiyorsunuz diye. Hastane değiştirdik. Tusa hastanesine geldik Allah buradaki herkesten razi olsun. Suyumun geldiğini farkettiler herseye baktilar. Simdi sabaha aliniyorum sezaryene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?