- 26 Eylül 2018
- 617
- 1.875
- 113
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.001
Bahsettiğin yerler ankarada mıBen 3 yer biliyorum kızlar aklınızda olsun
Şu reflü yatağından bende alacağım kullanan var mı
Kaç haftalıksınDün geceden beri vajinaya doğru sık sık yoklayan bı kasılma mi desem ani kramp mi desem ne desem birşey var, gün içinde de vardı ama iki gecedir daha yoğun yarın da böyle giderse randevuyu öne çekeceğim
36ya kaldı 22saat kadarKaç haftalıksın
Yoklamaya mı başladı yoksa
Biraz yürüyünce taş gibi geriliyorum nefesim falan sıkışıyor, bahsettiğin şey bu mu?Kızlar selam nasıl gidiyor, ya ben bi markete gidiyorum biraz dolanıyorum bayılacak gibi olup eve dönüyorum bu durum sizde de böyle mi?
Şaka yapıyorsun, ciddi misin??Arkadaşlar ben doguruyorum
Karnımın sertleştiği oluyor ama her zaman değil böyle sanki bütün enerjim bitiyor da olduğum yere yığılacak gibi bir hisBiraz yürüyünce taş gibi geriliyorum nefesim falan sıkışıyor, bahsettiğin şey bu mu?
Ay hadi sağlıka gelsinArkadaşlar ben doguruyorum
Valla yaŞaka yapıyorsun, ciddi misin??
Ya hepimiz heyecanla bekliyoruz da, dan diye böyle düşünce de yaniii şaşırdım
Başladık resmen, yolun sonuna geldikAy hadi sağlıka gelsin
Valla ya
Hakkınızda hayırlısı olsun canım benimBende yengeç olacak diye sevinmiştim ama ikizler olacak dr um 16 sında sezeryan diyor öncesinde ekstra bir durum olmazsa, kusura bakmayın kızlar iş yeri ev biraz karışık giremedim hiç hepiniz iyisinizdir inşaallah cam sakura 3.150 ölçtü kilosunu daha kendi Dr uma gitmedim salı tekrar cam sakura da randevum var ordaki ultrason sonuçlarını Dr uma yollayacağım gel derse giderim ama sanırım bayramdan sonraya kalacak kendi Dr umda randevu zaten 6 Haziran'da çalışma surem doluyor 16 sında da sezeryan diyor Dr um hayirlsi hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalim inşaallah amin
Canım randevun ne zamandı? Çok sıksa öne çek bence de randevunu artık bak doğurmaya başladık tek tek ne olur ne olmazDün geceden beri vajinaya doğru sık sık yoklayan bı kasılma mi desem ani kramp mi desem ne desem birşey var, gün içinde de vardı ama iki gecedir daha yoğun yarın da böyle giderse randevuyu öne çekeceğim
Ben kullandım canım buna benzer. Onu bende e bebekten almıştım çok memnun kalmıştım yine kullanacağım çıkardım duruyor elimin altında. Çok iyi oluyor tavsiye ederim.Şu reflü yatağından bende alacağım kullanan var mı
Ayyy ciddi misin kuzum ya nasıl heyecan bastı görünceArkadaşlar ben doguruyorum
Şaka yapıyorsun, ciddi misin??
Ya hepimiz heyecanla bekliyoruz da, dan diye böyle düşünce de yaniii şaşırdım
Ay neler diyorum
Rabbim kolaylık versin, sağlıcakla en rahat şekilde kavuşursunuz inşallah
Ay hadi sağlıka gelsin
Valla ya
Canım benimBenim rahim yumusadigi için erken doğum riskim vardi 32 haftalikken ciğer gelistirici vs vuruldu. İki gün önce banyo yaparken suyum geldi gibi olup hastaneye gittim. Devam eden bir su gelmesi yoktu. Ama sancı gözüktü yarin gel tekrar bakalım dendi gittim. Bebeğin suyu azalmış sezaryen dendi. Bende başka hastaneye gidiyim bir doktor daha baksin istedim. Orada sabaha kadar serum verip yatış verdiler muayene bile etmeden ultrasonla. Bende kabul etmedim diğer hastane dogum diyo siz ultrasonla bile bakmadan beni sabaha bekletiyorsunuz diye. Hastane değiştirdik. Tusa hastanesine geldik Allah buradaki herkesten razi olsun. Suyumun geldiğini farkettiler herseye baktilar. Simdi sabaha aliniyorum sezaryene.
Ben burdan biri önerdi diye almıştım vallaŞu reflü yatağından bende alacağım kullanan var mı
Haydi bakalım moral bozmak yok inşAllah çok güzel geçecek ve kavuşacaksınızBenim rahim yumusadigi için erken doğum riskim vardi 32 haftalikken ciğer gelistirici vs vuruldu. İki gün önce banyo yaparken suyum geldi gibi olup hastaneye gittim. Devam eden bir su gelmesi yoktu. Ama sancı gözüktü yarin gel tekrar bakalım dendi gittim. Bebeğin suyu azalmış sezaryen dendi. Bende başka hastaneye gidiyim bir doktor daha baksin istedim. Orada sabaha kadar serum verip yatış verdiler muayene bile etmeden ultrasonla. Bende kabul etmedim diğer hastane dogum diyo siz ultrasonla bile bakmadan beni sabaha bekletiyorsunuz diye. Hastane değiştirdik. Tusa hastanesine geldik Allah buradaki herkesten razi olsun. Suyumun geldiğini farkettiler herseye baktilar. Simdi sabaha aliniyorum sezaryene.
Ben 3 yer biliyorum kızlar aklınızda olsun
Bakarmısın o halde 3 hastane dolaşmışsın. Biz şimdi nasıl bu doktorlara güvenelim. İnşallah her şey yolunda gider ve sağ salim sağlıkl bebeğini kucağına alırsın. Bizler için de dua et ne olur.Benim rahim yumusadigi için erken doğum riskim vardi 32 haftalikken ciğer gelistirici vs vuruldu. İki gün önce banyo yaparken suyum geldi gibi olup hastaneye gittim. Devam eden bir su gelmesi yoktu. Ama sancı gözüktü yarin gel tekrar bakalım dendi gittim. Bebeğin suyu azalmış sezaryen dendi. Bende başka hastaneye gidiyim bir doktor daha baksin istedim. Orada sabaha kadar serum verip yatış verdiler muayene bile etmeden ultrasonla. Bende kabul etmedim diğer hastane dogum diyo siz ultrasonla bile bakmadan beni sabaha bekletiyorsunuz diye. Hastane değiştirdik. Tusa hastanesine geldik Allah buradaki herkesten razi olsun. Suyumun geldiğini farkettiler herseye baktilar. Simdi sabaha aliniyorum sezaryene.
Hayırlı olsun Allah iyi insanlar İle karşılaştırsınBenim rahim yumusadigi için erken doğum riskim vardi 32 haftalikken ciğer gelistirici vs vuruldu. İki gün önce banyo yaparken suyum geldi gibi olup hastaneye gittim. Devam eden bir su gelmesi yoktu. Ama sancı gözüktü yarin gel tekrar bakalım dendi gittim. Bebeğin suyu azalmış sezaryen dendi. Bende başka hastaneye gidiyim bir doktor daha baksin istedim. Orada sabaha kadar serum verip yatış verdiler muayene bile etmeden ultrasonla. Bende kabul etmedim diğer hastane dogum diyo siz ultrasonla bile bakmadan beni sabaha bekletiyorsunuz diye. Hastane değiştirdik. Tusa hastanesine geldik Allah buradaki herkesten razi olsun. Suyumun geldiğini farkettiler herseye baktilar. Simdi sabaha aliniyorum sezaryene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?