2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar selam nasıl gidiyor, ya ben bi markete gidiyorum biraz dolanıyorum bayılacak gibi olup eve dönüyorum bu durum sizde de böyle mi?

Dün aynı şekil eve kendimi atmak isterken arkadaşım tatlı yaptım geçerken uğra al dedi ona uğrayayım dedim meğer sürpriz baby shower partisi düzenlemiş o kadar da güzel hazırlamış ki herşeyi. Arkadaşları falan çağırmış ama benim tipi görmeniz lazım şaftım falan kaymış yani yine de güzel geçti tabi sağolsun

Ben Temmuzun 15inden önce doğuracağımı sanmıyorum, sanki herkes bir bir doğuracak da ben sona kalanlardan olacağım gibi ilk hamileliğimde beklenen tarih 2 Ocaktı, 29 Aralıkta doğmuştu kızım o yüzden ilklerdendim sonra bebek doğunca çok giremedim ara ara girdiğimde hala bekleyenleri görüyordum. Şimdi ben de o tayfada olacağım sanırım

Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim az kalmış bebeğinin gelmesine sağlıkla gelsin inşallah güzelce alırsın kucağına ben bile heyecanlandım burada tarih belli olunca
Canım randevun ne zamandı? Çok sıksa öne çek bence de randevunu artık bak doğurmaya başladık tek tek ne olur ne olmaz
Şu reflü yatağından bende alacağım kullanan var mı
Ben kullandım canım buna benzer. Onu bende e bebekten almıştım çok memnun kalmıştım yine kullanacağım çıkardım duruyor elimin altında. Çok iyi oluyor tavsiye ederim.
Arkadaşlar ben doguruyorum
Ayyy ciddi misin kuzum ya nasıl heyecan bastı görünce hadi bir avazda inşallah sağlıkla gelsin diyelim kız haber ver bize merak ederiz seni

Ay hadi sağlıka gelsin

Valla ya

Benim rahim yumusadigi için erken doğum riskim vardi 32 haftalikken ciğer gelistirici vs vuruldu. İki gün önce banyo yaparken suyum geldi gibi olup hastaneye gittim. Devam eden bir su gelmesi yoktu. Ama sancı gözüktü yarin gel tekrar bakalım dendi gittim. Bebeğin suyu azalmış sezaryen dendi. Bende başka hastaneye gidiyim bir doktor daha baksin istedim. Orada sabaha kadar serum verip yatış verdiler muayene bile etmeden ultrasonla. Bende kabul etmedim diğer hastane dogum diyo siz ultrasonla bile bakmadan beni sabaha bekletiyorsunuz diye. Hastane değiştirdik. Tusa hastanesine geldik Allah buradaki herkesten razi olsun. Suyumun geldiğini farkettiler herseye baktilar. Simdi sabaha aliniyorum sezaryene.

Canım benim sağlıkla al kucağına inşallah hayırlısı ile gelsin miniğin ay çok heyecanlı ya Rabbim yardımcın olsun çok güzel geçsin her şey inşallah senin ve bebegin için.. duygulandımmmm

Haydi bakalım moral bozmak yok inşAllah çok güzel geçecek ve kavuşacaksınız

Ben 3 yer biliyorum kızlar aklınızda olsun

Bakarmısın o halde 3 hastane dolaşmışsın. Biz şimdi nasıl bu doktorlara güvenelim. İnşallah her şey yolunda gider ve sağ salim sağlıkl bebeğini kucağına alırsın. Bizler için de dua et ne olur.

Hayırlı olsun Allah iyi insanlar İle karşılaştırsın
Sağlıkla bebişini kucağına al
Hastaneye çok yakın oturuyorum birşeye ihtiyacın olursa lütfen ses et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…