2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kesinlikle öyle Allah yardımcımız olsun temmuzda yaparlarsa yaparlar artık

İnşallah çıkar canım ben hastanede çalışıyorum heyet raporu normal rapor ve yıllık izinlerle anca 6 ay uzatabiliyorum 37 haftaya kadar çalışmama rağmen ancak öyle oluyor ama ek gıda dönemi geliyor neye alerjisi var neyi yemeli bunu ayarlamada zorlanacağım

Kuzucum ben de hastanede çalışıyorum. Üstelik 37 ye kadar çalışma gibi bir imkanım da yok plesentam aşağıda olduğu için 32 de çalışamaz raporu verecekler malesef düşün bebeğe sadece 2 ay kalıyor. 40 gün kendi yıllık iznim var onu alırım diye düşündüm. 3 er aydan 2 defa da heyet raporu alırsam ( ücretli verem kurumlar var ) 9-10 aya kadar getirebiliyorum inşallah. Sonrasında iyeni senenin de yıllık izni geliyor bi de onu kullanıp ya işe dönerim ya da ücretsiz izne ayrılırım diye düşündüm. Çalıştığım kurum doğum sonrası heyet raporlarını çok sorgulamıyor o yüzden o konuda içim rahat ama tabi inşallah raporu rahatça alırız

16 hafta bizde ücretli izin 5 aylık bile olmuyor , hele birde bira geç doğarsa bebiş kızım 41 de doğamamıştı.
Tasarıda devlet memurları ayrı mı tutuldu bilmiyorum ama taslakta 24 hafta ücretli izin önerisi verildi, o bile güzel inş bize yetişir
Kızımda nasıl bırakıp dönücem diye üzülüyordum bir pandemi patladı 3 yıl eve kapandık bunda da gün doğmadan neler doğar diyorum

Bizde maalesef raporları kabul etmiyorlar çok saçma ama maksimum 7 aya kadar izin verip geçiyorlar dahasını da kabul etmiyorlar şu ana kadar diğer kişilere de bunu yaptılar ücretli veren kurumlar nereler bilmiyorum ilk defa duydum ama 10 ay da biraz bizi rahatlatır tabi

Çalıştığım kurum 6 aya kadar yıllık izin ve rapor kabul ediyor 1 ay da 37 haftaya kadar çalıştığım için aktarma yaparım diye düşünüyorum 24 hafta ücretli izin tasarısını bilmiyordum toplamını mı kapsıyor yoksa doğum sonrası mı acaba

Evet özel sektör bunu zor kabul eder gibi zaten onlardan dolayı olmuyordur
Valla devlet eğer anne ve çocuğu gözetmek için karar alırsa özeli dinlemez yine alır en azından kamu personeli faydalanırdı, özel yine kullandırmaz zaten tıpkı birleştirilen bayram tatillerini uzatmadıkları gibi. Ne yazık ki boyun eğip el kadar çocuğu kaderine mahkum edip çalışacağız kızlar. PenceredekiKiz

Kuzum ben de ankaradayım. Özel tıp merkezleri ve hastaneler veriyormuş nereler tam bilmiyorum ama iş arkadaşlarımdan alanlar oldu. Öğrenirsem sana da söylerim. Benim ailem çankırıda yaşıyor en kötü oradaki özel hastaneden alırım diye düşündüm

Bizi bu duruma düşürenler utansın Rapor almak da içime sinmiyor çalışabilir durumdayken kaç ay alabiliriz ki. İşe dönsem bebeği bırakacak kimsem yok. Bakıcı tutsak bile zaten fiyatlar aşırı yüksek bir kira parası da bakıcıya vereceğiz o da mantıklı olmuyor. Bir de o kadar küçük ki misminnacık bebek daha yaşına bile girmemiş olacak. Her yerden patlıyor yani. Şu an tek umudum ücretli iznin uzaması. Artık ne kadar uzarsa idare edip sonra ücretsize çıkacağım mecbur. İnşallah kısmetli gelir bu bebeler bence eylem yapalım Bakanlığın önünde Zaten hamileyiz bize dokunmazlar da. Acayip bir şey olurdu

Kız karnımız burnumuzda stresten toplu doğum yaparız ulu orta

İşte bu sefer de yasa uygulanmıyor hak kaybı oluyor diye dava yolu açılır ve yine çarşı pazar karışır. Süre ile ilgili muhtemelen orta bi yolda buluşulmaya çalışılacak.

Şahsen benim bakacak kimsem yok mecburen ücretsiz izin alacağım kreşe gidebilecek yaşa gelene kadar

Ben 3 yer biliyorum kızlar aklınızda olsun

Ben 23-27 Haziran arası dogurucam.
Aha da burada yazıyorum. Manifestse manifest!
Bende yengeç olacak diye sevinmiştim ama ikizler olacak dr um 16 sında sezeryan diyor öncesinde ekstra bir durum olmazsa, kusura bakmayın kızlar iş yeri ev biraz karışık giremedim hiç hepiniz iyisinizdir inşaallah cam sakura 3.150 ölçtü kilosunu daha kendi Dr uma gitmedim salı tekrar cam sakura da randevum var ordaki ultrason sonuçlarını Dr uma yollayacağım gel derse giderim ama sanırım bayramdan sonraya kalacak kendi Dr umda randevu zaten 6 Haziran'da çalışma surem doluyor 16 sında da sezeryan diyor Dr um hayirlsi hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalim inşaallah amin

Sleepy bir numara onun yenidogan islak mendilini ve pamuk aldım kendime depend aldım

Hurma ve zemzem alacaktım ama karışık kuruyemiş iyi fikirmis

Kızlar merhaba dün hastaneden geldik 29+3 üm son reglime göre ama bebek 31 haftaya gelmiş ve 1750 gram olmuş şekerim yok ama hala suyum biraz fazla başına böyle gelen oldu mu doktor böyle giderse 4 kilo olacak dedi
Benimd aynı şekildeydi hatta şeker yüklemesi normal çıkmıştı. Suyun ve bebeğin kilo artışı fazla olunca günlük açlık tokluk şekeri ölçmemi istedi Dr lar ve gebelik şekeri olduğunu öyle öğrendim. Şimdi 6 ünite sabahlari insülin kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…