2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Canım randevun ne zamandı? Çok sıksa öne çek bence de randevunu artık bak doğurmaya başladık tek tek ne olur ne olmaz
Arefe günü randevum yalancı sancı ama yine de birazcık arttı iki gündür bı vurup geçiyor
Bu bende oluyor ve karnım biryere çarpmış gibi aşırı hassas
Aynen oğlum sever karnımı öpüyor kardesim diye bı tedirgin oluyorum acıyacak diye kasiliyorum
Canlar günaydın ben bugün 31+6 yım. Yarın 32 olacağım. Ama e nabıza bakınca 32. Hafta görünüyorum. Sizce çalışabilir raporu için yarın gitsem sorun olur mu ?
Yarın 33olacaksin o zaman canım, içinde bulunduğun hafta yazıyor e nabizda 31+6 32 demek zaten, yarın 33olacak
E nabızda haftamız gözüküyor muydu ilk defa duyuyorum
Görünüyor tabii ki her gece gününü bildiğim.halde açıp bakıyorum

Bir haftada bende de aynı şeyler var yalancı kasılmalar diyelim hepsi beklesin en azından 38 e kadar inşaallah amin

Canlar günaydın ben bugün 31+6 yım. Yarın 32 olacağım. Ama e nabıza bakınca 32. Hafta görünüyorum. Sizce çalışabilir raporu için yarın gitsem sorun olur mu ?
Devletteki doktor 32+0dan itibaren gelirsen veririm dedi. 31+6 olsan verilmiyo 32 olunca gel demişti

ayy böyle doğum haberlerini okuyunca beni bir korku saldı çantamda hazır değil nasıl hazırlayacağıma dair bir fikrim de yok örneğimde
Hiç dert etmee koy iki bebiş için hastane çıkışı, iki atlet, iki ince örtü, kendine pijama iç camasiri depend, ped, bebeğe bez ıslak mendil, al sana en basitinden acil durum çantası korkacak bı durum yok, telaşa da gerek yok, kalk bugün koy çantaya bu parçaları, aklına gelenleri de parça parça eklersin

şimdi çalışıyorum da akşam koyayım canım peki siz küçük valize mi hazırladınız yoksa bebek çantasına mı sanki bebek çantası küçük gelir almaz demi

ayy böyle doğum haberlerini okuyunca beni bir korku saldı çantamda hazır değil nasıl hazırlayacağıma dair bir fikrim de yok örneğimde
Youtube'a yaz canım orada herkes hastane çantası hazırlıyor ben epey izledim
ona göre eksik fazla kendim karar verip hazırladım

şimdi çalışıyorum da akşam koyayım canım peki siz küçük valize mi hazırladınız yoksa bebek çantasına mı sanki bebek çantası küçük gelir almaz demi
Bebek çantasına sığmaz, bı tık büyük çantan ya da küçük boy valizin varsa işini görür

Youtube'a yaz canım orada herkes hastane çantası hazırlıyor ben epey izledim
ona göre eksik fazla kendim karar verip hazırladım

Bebek çantasına sığmaz, bı tık büyük çantan ya da küçük boy valizin varsa işini görür
çok teşekkür ederim kızlar :) geçen gece rüyamda acile gittiğimi acilde bu sancıyla nasıl duruyorsun diyip yatış verdiklerini felan gördüm sanırım buradan sizlerden etkilendim şimdi doğum haberleri duyunca iyice korku saldı :)

ahaha evet hatta bu paris rüyaları muhabbetini okuduğumda ben anormalim sanırım dedim kendimle çok dalga geçtim :)))
Benim ortaya karışık oluyor ya
Biraz doğum konusunda stresliysen o da tetikliyordur, çok düşünme herşey olacağına varır, varınca da anlık işler bunlar olup biter inşallah

Benim ortaya karışık oluyor ya
Biraz doğum konusunda stresliysen o da tetikliyordur, çok düşünme herşey olacağına varır, varınca da anlık işler bunlar olup biter inşallah
aslında geçen sene gebeliğim zorunlu sonlandırıldığında suni sancı verildi bildiğiniz sancı çektim suyum geldi doğum gibi düşük oldu ama tabi orada bebek minicikti şimdi büyük

aslında geçen sene gebeliğim zorunlu sonlandırıldığında suni sancı verildi bildiğiniz sancı çektim suyum geldi doğum gibi düşük oldu ama tabi orada bebek minicikti şimdi büyü
Tam aynı his değil sancılar da, büyük olsa da kolay devamı takılma, acayip bı mekanizma vücut ona uyuyor, kaç haftalikti kaybın, üzüldüm, kayıplar beni üzüyor... Rabbim tekrar yaşatmasın, kimseye yasatmasin

Kız karnımız burnumuzda stresten toplu doğum yaparız ulu orta
Acı yoksa kazanç da yok. Artık o zaman kesin kaparız ücretli izni
Şu reflü yatağından bende alacağım kullanan var mı
Kızlar emzirme eğitiminde hemşire bebeği yan yatırarak arkasına destek koymamı söyledi. Youtubeda birçok videoda ise kesinlikle yan yatırmayın sırt üstü yatırın başını çevirin diyorlardı. Ben de hemşireye sordum sırt üstü yatırın diyorlar dedim. O da öyle yatıracaksan reflü yatağı kullanabilirsin, dedi. Henüz almadım ama yatırmakta problem oluyor mu. Reflü yatağı almak gerekir mi yoksa duruma göre mi bakalım? Hem annem hem kayınvalide geleceğinden her kafadan bir ses çıkacak şimdiden ayarlayayım diyorum tabii en önce sağlıkla gelsin de bebişler

Ayyy saglikla kucagina almissindir insallah canim

Darisi artik yavas yavas bize
Bana doktor 25 haziran demisti ama gecen haftaki kontrolde biraz erkende alabiliriz gibi konustu. Arefe gunu kontrolum tam belli olur artik
Ama en basindan beri hep tetikteyim. Simdi iyice artti bu duygum her gun bir endise , panikle hareket sayma. Sanci icin kendini dinlemee akintiya gidip gelip bakma psikolojim iyice bozuldu sanki

Nurella42 canım burdan da bakabilirsin ben kaydetmiştimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…