- 27 Ekim 2023
- 7.639
- 21.007
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.041
Arefe günü randevum yalancı sancı ama yine de birazcık arttı iki gündür bı vurup geçiyorCanım randevun ne zamandı? Çok sıksa öne çek bence de randevunu artık bak doğurmaya başladık tek tek ne olur ne olmaz
Aynen oğlum sever karnımı öpüyor kardesim diye bı tedirgin oluyorum acıyacak diye kasiliyorumBu bende oluyorve karnım biryere çarpmış gibi aşırı hassas
Yarın 33olacaksin o zaman canım, içinde bulunduğun hafta yazıyor e nabizda 31+6 32 demek zaten, yarın 33olacakCanlar günaydın ben bugün 31+6 yım. Yarın 32 olacağım. Ama e nabıza bakınca 32. Hafta görünüyorum. Sizce çalışabilir raporu için yarın gitsem sorun olur mu ?
Görünüyor tabii ki her gece gününü bildiğim.halde açıp bakıyorumE nabızda haftamız gözüküyor muydu ilk defa duyuyorum
Bir haftada bende de aynı şeyler var yalancı kasılmalar diyelim hepsi beklesin en azından 38 e kadar inşaallah aminDün geceden beri vajinaya doğru sık sık yoklayan bı kasılma mi desem ani kramp mi desem ne desem birşey var, gün içinde de vardı ama iki gecedir daha yoğun yarın da böyle giderse randevuyu öne çekeceğim
Devletteki doktor 32+0dan itibaren gelirsen veririm dedi. 31+6 olsan verilmiyo 32 olunca gel demiştiCanlar günaydın ben bugün 31+6 yım. Yarın 32 olacağım. Ama e nabıza bakınca 32. Hafta görünüyorum. Sizce çalışabilir raporu için yarın gitsem sorun olur mu ?
Hiç dert etmee koy iki bebiş için hastane çıkışı, iki atlet, iki ince örtü, kendine pijama iç camasiri depend, ped, bebeğe bez ıslak mendil, al sana en basitinden acil durum çantası korkacak bı durum yok, telaşa da gerek yok, kalk bugün koy çantaya bu parçaları, aklına gelenleri de parça parça eklersinayy böyle doğum haberlerini okuyunca beni bir korku saldı çantamda hazır değil nasıl hazırlayacağıma dair bir fikrim de yok örneğimde
şimdi çalışıyorum da akşam koyayım canım peki siz küçük valize mi hazırladınız yoksa bebek çantasına mı sanki bebek çantası küçük gelir almaz demiHiç dert etmee koy iki bebiş için hastane çıkışı, iki atlet, iki ince örtü, kendine pijama iç camasiri depend, ped, bebeğe bez ıslak mendil, al sana en basitinden acil durum çantası korkacak bı durum yok, telaşa da gerek yok, kalk bugün koy çantaya bu parçaları, aklına gelenleri de parça parça eklersin
Youtube'a yaz canım orada herkes hastane çantası hazırlıyorayy böyle doğum haberlerini okuyunca beni bir korku saldı çantamda hazır değil nasıl hazırlayacağıma dair bir fikrim de yok örneğimde
Bebek çantasına sığmaz, bı tık büyük çantan ya da küçük boy valizin varsa işini görürşimdi çalışıyorum da akşam koyayım canım peki siz küçük valize mi hazırladınız yoksa bebek çantasına mı sanki bebek çantası küçük gelir almaz demi
Youtube'a yaz canım orada herkes hastane çantası hazırlıyorben epey izledim
ona göre eksik fazla kendim karar verip hazırladım
çok teşekkür ederim kızlar :) geçen gece rüyamda acile gittiğimi acilde bu sancıyla nasıl duruyorsun diyip yatış verdiklerini felan gördüm sanırım buradan sizlerden etkilendim şimdi doğum haberleri duyunca iyice korku saldı :)Bebek çantasına sığmaz, bı tık büyük çantan ya da küçük boy valizin varsa işini görür
Ah o rüyalarçok teşekkür ederim kızlar :) geçen gece rüyamda acile gittiğimi acilde bu sancıyla nasıl duruyorsun diyip yatış verdiklerini felan gördüm sanırım buradan sizlerden etkilendim şimdi doğum haberleri duyunca iyice korku saldı :)
ahaha evet hatta bu paris rüyaları muhabbetini okuduğumda ben anormalim sanırım dedim kendimle çok dalga geçtim :)))Ah o rüyalar
Benim ortaya karışık oluyor yaahaha evet hatta bu paris rüyaları muhabbetini okuduğumda ben anormalim sanırım dedim kendimle çok dalga geçtim :)))
aslında geçen sene gebeliğim zorunlu sonlandırıldığında suni sancı verildi bildiğiniz sancı çektim suyum geldi doğum gibi düşük oldu ama tabi orada bebek minicikti şimdi büyükBenim ortaya karışık oluyor ya
Biraz doğum konusunda stresliysen o da tetikliyordur, çok düşünme herşey olacağına varır, varınca da anlık işler bunlar olup biter inşallah
Tam aynı his değil sancılar da, büyük olsa da kolay devamı takılma, acayip bı mekanizma vücut ona uyuyor, kaç haftalikti kaybın, üzüldüm, kayıplar beni üzüyor... Rabbim tekrar yaşatmasın, kimseye yasatmasinaslında geçen sene gebeliğim zorunlu sonlandırıldığında suni sancı verildi bildiğiniz sancı çektim suyum geldi doğum gibi düşük oldu ama tabi orada bebek minicikti şimdi büyü
Düzenli değil gibi, bu sancı bende hep çıkıyor doktorunu dinle canımKızlar ilk nstdeyim sancı çıktı galiba kız hissediyor musun dedi, yok dedim. İnşallah sorun çıkmaz bekliyorum. Oda da soğuk karnım ağrıdı
Acı yoksa kazanç da yok. Artık o zaman kesin kaparız ücretli izniKız karnımız burnumuzda stresten toplu doğum yaparız ulu orta
Kızlar emzirme eğitiminde hemşire bebeği yan yatırarak arkasına destek koymamı söyledi. Youtubeda birçok videoda ise kesinlikle yan yatırmayın sırt üstü yatırın başını çevirin diyorlardı. Ben de hemşireye sordum sırt üstü yatırın diyorlar dedim. O da öyle yatıracaksan reflü yatağı kullanabilirsin, dedi. Henüz almadım ama yatırmakta problem oluyor mu. Reflü yatağı almak gerekir mi yoksa duruma göre mi bakalım? Hem annem hem kayınvalide geleceğinden her kafadan bir ses çıkacak şimdiden ayarlayayım diyorum tabii en önce sağlıkla gelsin de bebişlerŞu reflü yatağından bende alacağım kullanan var mı
Ayyy saglikla kucagina almissindir insallah canimBenim rahim yumusadigi için erken doğum riskim vardi 32 haftalikken ciğer gelistirici vs vuruldu. İki gün önce banyo yaparken suyum geldi gibi olup hastaneye gittim. Devam eden bir su gelmesi yoktu. Ama sancı gözüktü yarin gel tekrar bakalım dendi gittim. Bebeğin suyu azalmış sezaryen dendi. Bende başka hastaneye gidiyim bir doktor daha baksin istedim. Orada sabaha kadar serum verip yatış verdiler muayene bile etmeden ultrasonla. Bende kabul etmedim diğer hastane dogum diyo siz ultrasonla bile bakmadan beni sabaha bekletiyorsunuz diye. Hastane değiştirdik. Tusa hastanesine geldik Allah buradaki herkesten razi olsun. Suyumun geldiğini farkettiler herseye baktilar. Simdi sabaha aliniyorum sezaryene.
Hanımlar ben bu deprem olayından sonra dayanamadım hazırladım çantayı cok şükür. kafam rahat olsun istedim. Çantaya koyduklarımi ekliyim fikir olur sizede belki. Eksiğim varsada söyleyin ekliyim ilk acemilikle bukadar yaptım
-Hemşireye -
Alt - üst patiklı zarf yakalı takım
İç zıbın
Eldiven
Şapka
Çorap
2 bez
Penye Battaniye
-Yedek bebek kıyafet-
2 müslin battaniye
1 kalın battaniye
5 ağız mendili
10 bebek bezi
4 İç zıbın
1 yedek takım
1 tulum
2 alt açma
Pişik kremi
Biberon, emzik
Mama
Islak mendil
-kendime-
2 pijama
1 gecelik
3 çorap
2 emzirme sütyeni
3 Kulot
2 atlet
1 paket depend
6 uzun ped
Gümüş kapak
Göğüs kremi
Göğüs pedi
Süt pompası
Taç, toka
Diş fırçası
Macun
Makyaj malzemesi
Tarak
Terlik
Hırka
Çıkış eşofman
Havlu
Anne çantası
Kirli poşeti
Puset
Kolonya
Havlu peçete
Kapı süsü, balon vs
15 haftalıktı canımTam aynı his değil sancılar da, büyük olsa da kolay devamı takılma, acayip bı mekanizma vücut ona uyuyor, kaç haftalikti kaybın, üzüldüm, kayıplar beni üzüyor... Rabbim tekrar yaşatmasın, kimseye yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?