- 27 Ekim 2023
- 7.515
- 20.639
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #14.761
Nasıl ya... Rabbim dayanma gücü versin o kadar üzüldüm ki...Ben bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl ya... Rabbim dayanma gücü versin o kadar üzüldüm ki...Ben bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Ben aldım gayette memnun kaldımKan düşüklüğü nedeniyle damardan kan/demir vs verilen var mı aranızda? Ferifer kullandığım halde gittikçe düşüyor değerlerim, doktar başka bir demir ilacı yazdı ama bu deneyeceğim 4. ilaç falan olacak, yan etkileri fena oluyor. İçebildiğim sadece Ferifer olmuştu. Değişmeden önceki doktorum damardan veririz rahatlarsın o zaman demişti, sonra o hastaneden ayrıldı kaldı öyle, diğer doktor henüz önermedi. İyi bir şeyse ben sorup yaptırabilirim diye düşünüyorum. Sonraki kontrolümüz ileride bayağı, ayrıca gitmem gerekecek.
Allah sabır versin çok çok üzgünümBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Çok üzüldüm Allah sana sabır versin.Ben bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Çok üzgünüm Rabbim sabır versinBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Kalbim yanıyor kuzum. Allah sana dayanma gücü versin sabır versin inşallah. Ahirette şefaatçin olsun inşallahBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Canım başın sağolsunn çok çok zor bir durum Allahım sabırlar versin gönlüne ferahlık versin cennetinde buluştursun siziBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Tüp bebek gebesi olarak acını çok iyi anlıyorum rabbim sizlere sabırlar versin çok üzgünümBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Ben bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Kilo bu alınır verilir sağlıkla kucagımıza alalım da gerisi önemli değilOoo evet baya zormuş ben full time evde yat uyu sürekli vs. Yediğimi yakacak zaman olmuyor sanırımneyse sağlık olsun onlar iyi olsun bizde iyi olalım de geçer gider bunlarda :)
Çok üzgünüm çok..Kelimeler kifayetsiz kalıyorBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Ayy sizin ilk bebeler büyük benimki daha 1.5 yaşında şimdi o ne yapacak hiç bilmiyorumKardeşinin kiyafetlerini katlamış enerjisi bitmiş dinlenmek için kendine yer bulmuşen baştan dolabı karistirmasa enerjisi bitmeyecekti ama neyse
Eki Görüntüle 3584900
Benim eşimin de bana yaklaşık 600 gr altın borçu var. Düğündeki bütün altınlarımı vs iş makinasına yatırdı sonra onu batırdı. Kendi emeğimle bekarken aldığım arabamı satıp altın almıştım onları da aldı. Hepsiyle 600 gr oluyor. O yüzden hiç doğum hediyesi beklentim yok. Kv lerde bir şey taksalar eşimin parası ile yani benim para ile takarlar gerek yok. Benden kimse bir şey istemesin bana hediye gelmese de olur.Bizimkiler de aynı. 20 gr altın alacağım var 4 yıldır ama saldım artık. Eşyamı bile kendim ödedim. Eşimden fayda yok o kendine zor yetiyor. Kocaya muhtaç olmayalım diye kariyer yaptık çalışıyoruz, koca bize muhtaç. Sinirim bozuldu neyse sinir bastı kapatayım konuyu![]()
Allah sabır versin.Ben bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Çok şükür bu halime canımAman maşAllah de kendinetotonu kaşı
Bende kanaması oldu , plasentası aşağıdaydı , sonra toksoplazma çıktı milyonda bir görülen kedi pisliğinden bulaşan bir illethalsizlik ağrılar ve ruhsal depresyonları saymıyorum ama artık süreci kabullendim
iyi düşünüyorum iyi olacak heyecanla doğumu bekliyorum![]()
Çok üzüldüm Rabbim sabır versin size. Başınız sağolsunBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Canım başın sağolsun acını derinden hissettim rabbim sabırlar versin cennette kavuştursun siziBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...