• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    234
Oğlumun kendi kendine uyuyabildiği tek ortam, bebek arabası ve oto koltuğu. :KK45:

Bebeğin seste uyuyabilmesi bi nimet. Büyük konfor sağlıyor. Kimisi bunu öğrenebiliyor, buna alışıyor; kimisi için hiç mümkün olmuyor.
Benimki alışamadı malesef. Her gün dışardayız ama ne otokoltuğunda uyur ne bebek arabasında. Bazen ciyak ciyak ağlıyo öyle gidiyoruz malesef.. çok üzülüyorum onun için. Uykusu gelince her ortamda uyuyabilenler çok şanslı 😃

Meme reddi geçen aydan başladı zaten sütüm de az geliyordu ve iyice bıraktı gündüz vermeye çalıştığımda ağzına bile almıyor çığlık kıyamet basıyor gece uykulu olunca alıyor ve sütüm iyice kesildi mama ilk aydan verdim azar azar ama son bir aydır gündüz ful mama veriyorum bu ay çok sıkıntıli geçti şimdi gecede mama takviyesi yapacam sütümde emmedigi sürece nasıl artacak bilmiyorum
Sağlık olsun, mamayla da gayet güzel büyüyorlar. Ama umarım sütü de alır alabildiği kadar bebeğin.

Düşündüm de artık bizimkilere bebek denmesi de garip geliyor, ismini benimsemeye başladım ben, ismi var onun karakteri var diyesim geliyor:)

Düşündüm de artık bizimkilere bebek denmesi de garip geliyor, ismini benimsemeye başladım ben, ismi var onun karakteri var diyesim geliyor:)
Kesinlikle..

Misal benim Kv hala oğluma bebek diyor. En Büyük KK

Kuzu dese, oğlum dese, torunum dese anlarım. Ama bebeği mi emziriyordun ? Bebek nasıl? Bebek mi ağladı ?.. Sanki yoldan geçen birinin çocuğu..:KK12:

Hala içmiyor biberondan
Benimkide biberon almıyor 😓
Annem bakmak için hevesliydi emzirdim uyku öncesi bıraktım uyanınca sütü verirsiniz dedim dışarda işlerim vardı
Geldimki perişan olmuşlar acıkmış biberonu almamış sakinleştirememişler 😬

Benimkide biberon almıyor 😓
Annem bakmak için hevesliydi emzirdim uyku öncesi bıraktım uyanınca sütü verirsiniz dedim dışarda işlerim vardı
Geldimki perişan olmuşlar acıkmış biberonu almamış sakinleştirememişler 😬
Nasıl yapacağız böyle. Çalışmam gerekiyor iki üç ay sonra :( kaşıkla da verilmez ki

Back
X