Benim de sat 1 kasım adet döngüm 32-34Aramizda 3 gün var sizin sat 3 kasim mi ? Ayni sekilde bana da iki hafta sonra gel dedi cunku![]()
Pazartesi kese gözüktü bugün tekrar çağırdı karından bakacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de sat 1 kasım adet döngüm 32-34Aramizda 3 gün var sizin sat 3 kasim mi ? Ayni sekilde bana da iki hafta sonra gel dedi cunku![]()
Hayır 31 ekimAramizda 3 gün var sizin sat 3 kasim mi ? Ayni sekilde bana da iki hafta sonra gel dedi cunku![]()
Benim de 28 Ekim son adet tarihim, ben de dün kontroldeydim ve bebek henüz görünmedi. Muhtemelen kullanılan cihaz ve gebeliğin döllenme zamanı da etkiliyordur.Bugün doktora gittim son adet tarihim 26 ekimdi bebeği göremedik 5+4 olarak söyledi şu anki durumumu benimle aynı olan var mı acaba birde kistim varmış çok ağrı yapıyor kist geçer değil mi
Dogru bende 5+4 gittim 1 hafta sonra gel dedi cok sukur darisi kalp atisina2 hfta sonra gel dedi ben 4+5 te gittim kese gorduk kalp atisi icin coook erken![]()
Brnde 5+4 gordum kese cikti 1 hafta 10 gun sonra gel dediHaftamız aynı mı bilmiyorum ama ben 5+1 ı'm kese minicikti 2hafta sonra gel duyalım dedi
Daha erken gitsek duyamazmıyız acaba ya banada öyle dedi ama zaman geçmiyoBrnde 5+4 gordum kese cikti 1 hafta 10 gun sonra gel dedi
Duyamayız bugün de gidicem bakalım ne diyecek doktorDaha erken gitsek duyamazmıyız acaba ya banada öyle dedi ama zaman geçmiyo![]()
Haber verirmisinDuyamayız bugün de gidicem bakalım ne diyecek doktor
Aynen insan endise diyuyor ama dayancaz artik ben diyince bana diyolarki bundan sonrada ikili uclu taramalar var hrp endiselenecen biraz sakin ol diolarDaha erken gitsek duyamazmıyız acaba ya banada öyle dedi ama zaman geçmiyo![]()
O yüzden onlara girmeyi hiç düşünmüyorumAynen insan endise diyuyor ama dayancaz artik ben diyince bana diyolarki bundan sonrada ikili uclu taramalar var hrp endiselenecen biraz sakin ol diolar![]()
TabiiHaber verirmisin![]()
Suan kac haftaliksinizO yüzden onlara girmeyi hiç düşünmüyorum![]()
Benim de sat 14 kasım ama çatlama 25 kasımda oldu diye düşünüyorum. Dün twst verdim 194 gelmiş inşallah sağlıkla ilerler hepimizinHerkese merhabaBen de adet günüme bir hafta varken kasık ağrısı ile şüphelendim evde test yaptım silik çıktı . Sat 14 kasım . Dün akşam kan verdim beta hcg 119 çıktı. Doktoruma attım tekrar kan vermemi istedi artış takibi için haftaya da ultrason için gideceğiz inşallah herşey yolundadır . Güzel haber bekleyen herkes inşallah alır
![]()
Amin inşallahBenim de sat 14 kasım ama çatlama 25 kasımda oldu diye düşünüyorum. Dün twst verdim 194 gelmiş inşallah sağlıkla ilerler hepimizin![]()
Vajinal bakıldığında görülebilir benimkisi göründü kalp atışı için bekliyorum inşallahh onu da sağlıkla duyarızMerhaba benim de yarın doktor randevum var 4+3 te kese görünür mü?
5+2 siz?Suan kac haftaliksiniz
Betanız kaçtıMerhaba benim de yarın doktor randevum var 4+3 te kese görünür mü?