2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Sen yavaş yavaş arttır olmadı, doymazsa daha çok huzursuz oluyorlar canım . 90 mesela çok gelebilir gene ama 60 yap tek seferde zaten dinlene dinlene içiyorlar. Sen olabildiğince tek hazırlamaya çalış mamayı karışan eden az olsun. Eşim mama vermemi istemiyordu beni hıçkırarak ağlarken görünce emzirirken anladı halimi🥲herkes bir seylere mudahele olacak illa benimde emzirme aninda bebek memeyi tam kavrasın diye kafasini tutuyorlar ya boyle cocuk daha cok sinirleniyor bizi bi salin basbasayken guzel emiyor bu cocuk ne zaman ki birisi mudahele ediyor kuduruyor aglamaktan
Ya bu insanlar neden böyle sen bir elinle memeni bir elinle bebeğin kafasini tutamıyor musun sanki çocuğun kafasını memeye yapıştırmak çok tehlikeli bence ya o ağlama yada kafasını çekme vs sırasında genzine veya ciğerlerine süt kaçsa kimden soracaksın hesabını tatlı sert bir dil ile uyar farklı sakin bir odada emzir yada eşin öyle yapanları uyarsın zaten lohusalık kafası insan iyice zorlanıyor

Sen yavaş yavaş arttır olmadı, doymazsa daha çok huzursuz oluyorlar canım . 90 mesela çok gelebilir gene ama 60 yap tek seferde zaten dinlene dinlene içiyorlar. Sen olabildiğince tek hazırlamaya çalış mamayı karışan eden az olsun. Eşim mama vermemi istemiyordu beni hıçkırarak ağlarken görünce emzirirken anladı halimi🥲herkes bir seylere mudahele olacak illa benimde emzirme aninda bebek memeyi tam kavrasın diye kafasini tutuyorlar ya boyle cocuk daha cok sinirleniyor bizi bi salin basbasayken guzel emiyor bu cocuk ne zaman ki birisi mudahele ediyor kuduruyor aglamaktan
Aynen şu an sayelerinde biraz tutup emen çocuk onu da yapmaz oldu delircem

Kızlar doğumdan sonra kan değerlerinize baktırdınız mı kendimi çok bitik hissediyorum yarın bi gidip kan mı versem diyorum

Tutturabildin mi yaa bugün hiç tutmadı memeyi benim ki

Tutturabildin mi yaa bugün hiç tutmadı memeyi benim ki
Sorma kabus gibi bir gündü.. Bir kere bile meme tutturamadım sağlık ocağında da kontrolü vardı klasik hemşire başladı mama vermeyin emzirin diye sanki keyiften verdik mamayı bu zamana kadar 🙃🙃kayınvalidem çocugu mememe yakınlaştırırıyor tutsun silikonu diye anlıyor rahatsız oluyor çığlık kıyamet benim göğüsler taş gibi emmediği için sağımla da gelmedi hiç süt🥲sıtma tuttu beni de sağmaya çalışıyorum hala

Hemşire eds sistemini önerdi onda da kandıramadık çocuğu, sağımla da işler yürümez bebek emmezse süt artmaz dediler

Hemşire eds sistemini önerdi onda da kandıramadık çocuğu, sağımla da işler yürümez bebek emmezse süt artmaz dediler
Az önce yanlışlıkla tuttu biraz emdi ağzından kaçınca bastı çığlığı geri tutturmanın imkanı yok 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ eds niye işe yaramadı yaa ben de onu mu denesem diyordum.. Sağmak işkence gibi kaç dakika sağıyorum az bişe çıkıyo 🤦🏼‍♀️

Az önce yanlışlıkla tuttu biraz emdi ağzından kaçınca bastı çığlığı geri tutturmanın imkanı yok 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ eds niye işe yaramadı yaa ben de onu mu denesem diyordum.. Sağmak işkence gibi kaç dakika sağıyorum az bişe çıkıyo 🤦🏼‍♀️
Of iste tutunca da bırakıyorlar hemen rabbim yardımcımız olsun ya 🤲🤲🤲Eds için umutluydum ben de ama çekmiyor eşşek herif çekse memeden de süt geliyor zaten . Sağınca da çıkmıyor göğüsler sert diye

Of iste tutunca da bırakıyorlar hemen rabbim yardımcımız olsun ya 🤲🤲🤲Eds için umutluydum ben de ama çekmiyor eşşek herif çekse memeden de süt geliyor zaten . Sağınca da çıkmıyor göğüsler sert diye
ucunda şırınga gibi bişeyi yok mu onla sıkınca olur gibi yaa

Kizla ab0 kan uyusmazligindan sarilik 24 gunluk hala sari uzamis sarilik diyorkar bidw idrar yolu enfeksiyonundan suphelendiler bnim gibi olan varmi surekli kan aliolar cani yaniyo cok uzuluyorum biran oncw iyi olsun😢

Kızlar doğumdan sonra kan değerlerinize baktırdınız mı kendimi çok bitik hissediyorum yarın bi gidip kan mı versem diyorum
Ben sezeryan sırasında cok kan kaybetmişim 7 ye düşmüş kan taktilar vs ama doktor demir ilacını günde 2 kere kullan dedi. 7 8 torba kan taktirsan eski haline anca döner dedi

Benim kanim zaten dusuktu iyice dustu hapa devam ediyorum sende baktir degerlerine canım doğumda da kan kaybettik fazlaca etkilemistir bunyeni

Şırınga ile yapmadik biz diğerini yaptık bugün tekrar deneyeceğim Allahim emeklerimiz bosa gitmesin meme emsin yavrularımız amin 🤲🤲🤲
Ben de şimdi sağlık ocağından geliyorum emzirme ebeleri varmış ona gittim mama verme memeyi alana kadar dene dediler.. orda da denedik tutturmanın imkanı yok.. Şimdide deniyorum yırtıyo kendini bi biberon verip kandırmaya çalışıyorum sonra memeyi veriyorum arada kanarsa 2 dakika emiyo sonra ya boğazına kaçıyo ya bişe oluyo bırakıyor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Kızlar dun 2 haftalik oldu ama gobegi düştüğü halde göbek deliği kurumadı hala

Ben mastit olmuşum kızlar ultrasonla belli oldu kötüleyince hastaneye gittim 🥲🥲

Back
X