Madecasolu bennde denedim sağ göğsüm biraz daha iyi onu toparladı gibi ama sol gogsum de açılmış bir yara var madecasol içine doluyor çok korkuyorum ya yıkamadan verirsem diye garmastan i da o yüzden almak istemedim kalkanı oneriyolar ama rahat oluyor mu acaba ben de alayım ilk emmeye başladığı zaman solu kaynar sular dökülüyor başımdan aşağı kavradiktan sonra acı yok ama o ilk bir üç dört saniye aman Allahımtahin yağı sanki rahatlatıyor gibi ama işte ne tedavi ediyo ne ilerliyo sanki sadece olduğu yerde sayyo gibi
Garmastanda direkt meme ucu yaraları için diyor ya daha masum geldi her emzirme sonrası sürüp, bir sonraki emzirmede yıkıyorum. Offf o bebeğin memeyi ilk tuttuğu an ki acı cidden kabus gibiMadecasolu bennde denedim sağ göğsüm biraz daha iyi onu toparladı gibi ama sol gogsum de açılmış bir yara var madecasol içine doluyor çok korkuyorum ya yıkamadan verirsem diye garmastan i da o yüzden almak istemedim kalkanı oneriyolar ama rahat oluyor mu acaba ben de alayım ilk emmeye başladığı zaman solu kaynar sular dökülüyor başımdan aşağı kavradiktan sonra acı yok ama o ilk bir üç dört saniye aman Allahımtahin yağı sanki rahatlatıyor gibi ama işte ne tedavi ediyo ne ilerliyo sanki sadece olduğu yerde sayyo gibi