2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Madecasolu bennde denedim sağ göğsüm biraz daha iyi onu toparladı gibi ama sol gogsum de açılmış bir yara var madecasol içine doluyor çok korkuyorum ya yıkamadan verirsem diye garmastan i da o yüzden almak istemedim kalkanı oneriyolar ama rahat oluyor mu acaba ben de alayım ilk emmeye başladığı zaman solu kaynar sular dökülüyor başımdan aşağı kavradiktan sonra acı yok ama o ilk bir üç dört saniye aman Allahım 🤦🏽‍♀️😮‍💨😮‍💨😮‍💨tahin yağı sanki rahatlatıyor gibi ama işte ne tedavi ediyo ne ilerliyo sanki sadece olduğu yerde sayyo gibi
Madecasolu bennde denedim sağ göğsüm biraz daha iyi onu toparladı gibi ama sol gogsum de açılmış bir yara var madecasol içine doluyor çok korkuyorum ya yıkamadan verirsem diye garmastan i da o yüzden almak istemedim kalkanı oneriyolar ama rahat oluyor mu acaba ben de alayım ilk emmeye başladığı zaman solu kaynar sular dökülüyor başımdan aşağı kavradiktan sonra acı yok ama o ilk bir üç dört saniye aman Allahım 🤦🏽‍♀️😮‍💨😮‍💨😮‍💨tahin yağı sanki rahatlatıyor gibi ama işte ne tedavi ediyo ne ilerliyo sanki sadece olduğu yerde sayyo gibi
Garmastanda direkt meme ucu yaraları için diyor ya daha masum geldi her emzirme sonrası sürüp, bir sonraki emzirmede yıkıyorum. Offf o bebeğin memeyi ilk tuttuğu an ki acı cidden kabus gibi😭😭😭Benimde bu kremle ilk tutuşta ağrı olmuyor ama oğlum ağzından çıkarıyor bazen geri sokunca jiletlerr atılıyor gene… ben anlamadım bazı hemşireler yara kurusun diyor bazıları nemli kalsın kafamız karışıyor

Eklentiler

• IMG_4617.webp
    IMG_4617.webp
    21 KB · Görüntüleme: 11
Bu döngü hiç bitmeyecek sanırım 🤦🏼‍♀️ Her öğün mü kaşıkla verilecek ya zor olmaz mı hofff.. Bizim burda da üniversite hastanesinde varmış ama nasıl randevu alacağız bulamadım yarın ararım olmadı bi
Ben gece elendim 😅😅kaşık biberonla verimli yiyemiyor döküyor yarısını kafası karışıyor yavrumun silikon uç biberon kaşık biberon… ay süper sor sor hastaneye bizimkiler küçük daha şimdiden alışmaları daha kolay memeye

Bebeklere su veriyor musunuz ya ebeler mama yiyorsa yarım çay kaşığı verin dedi şimdi eşimde benle döğüşüyo yapay zeka verilmez diyormuş kafayı yiycem 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Çocuk doktoru bir akrabam bebeğe 24 saatte 3 yemek kaşığı su verebilirsin dedi.
Su bebeğe zarar vermez sadece mideleri çok küçük olduğundan, su verebilirsiniz dersek hava sıcak diyip Bizim içtiğimiz gibi su verirsiniz çocuk doyar ve besin alamaz bu yüzden su yasak diyoruz dedi.
İlk çocuğum sarılık olduğunda söylemişti o şekilde su içirerek sarılığını atmıştık.

Ben gece elendim 😅😅kaşık biberonla verimli yiyemiyor döküyor yarısını kafası karışıyor yavrumun silikon uç biberon kaşık biberon… ay süper sor sor hastaneye bizimkiler küçük daha şimdiden alışmaları daha kolay memeye
Kaç ml mama yiyo bu çocuklar ya 60 yapıyorum doymuyor bi 30 daha yapıyorum yok doymuyor doyduğunu mu anlamıyor anlamadım ki seninki kaç yiyo bi öğünde

Kaç ml mama yiyo bu çocuklar ya 60 yapıyorum doymuyor bi 30 daha yapıyorum yok doymuyor doyduğunu mu anlamıyor anlamadım ki seninki kaç yiyo bi öğünde
Benimde aynı 60 yapıyorum ağlamaya aranmaya devam ediyorum dediğin gibi bir 30 daha yapıyorum hepsini yiyor e kusuyor sonra ne anladım bu işten kusunca bir daha istiyor. Bence dayak istiyorlar 😂😂

Benimde aynı 60 yapıyorum ağlamaya aranmaya devam ediyorum dediğin gibi bir 30 daha yapıyorum hepsini yiyor e kusuyor sonra ne anladım bu işten kusunca bir daha istiyor. Bence dayak istiyorlar 😂😂
Uff aynı şeyleri yaşıyoruz zaten birini bitirene kadar tekrar acıkıyo 🤦🏼‍♀️😅😅 hele babasına verirsem iki saatte anca içiyo bitmiyor bile

Kizpar bebeginizin yuzunde minik minik sivilceler ciktimi tum yuzu kaplayan

Kizpar bebeginizin yuzunde minik minik sivilceler ciktimi tum yuzu kaplayan
Evet genelde yanaklarında yoğun oluyor yenidoğan sivilcesi onlar dış dünyaya adapte olduğunu gösteren sağlıklı ve normal bir durummuş 😍 ama tüm vücudunu kaplayan bir durum varsa tabii hekime sormak lazım alerjik mi vs diye

Hanımlar merhabalar. İlk hamileligimdi. Erken doğum yaptim. Emme refleksi zayıf bı de emdiği gibi uyuyan bebeklere nasıl çare bulunur ne yapılır bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Hanımlar merhabalar. İlk hamileligimdi. Erken doğum yaptim. Emme refleksi zayıf bı de emdiği gibi uyuyan bebeklere nasıl çare bulunur ne yapılır bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Benim de aynı durum Vardı ilk haftada. Uyandırmak için üzerini çıkarın gerekirse sadece bezle kalsın. Ayaklarını koltuk altını hafif gıdıklayın

Bebek arabası aldınız mı ya ben karar veremedim bi türlü ne alacağıma

Garmastanda direkt meme ucu yaraları için diyor ya daha masum geldi her emzirme sonrası sürüp, bir sonraki emzirmede yıkıyorum. Offf o bebeğin memeyi ilk tuttuğu an ki acı cidden kabus gibi😭😭😭Benimde bu kremle ilk tutuşta ağrı olmuyor ama oğlum ağzından çıkarıyor bazen geri sokunca jiletlerr atılıyor gene… ben anlamadım bazı hemşireler yara kurusun diyor bazıları nemli kalsın kafamız karışıyor
Bugün göğüs kalkanı ve sarı kantaron aldım bakalım ne olucak emzirmeden önce sıkıp biraz süt ile nemlendirince acısı daha az oluyo göğüs pedleri ile kuru kalma gibi bı durum olmuyo gene en mantıklı olanı kalkan en azından hava alacak delikleri de var o ilk yakalamaya calisma insanı bitiriyor bide bazen benim oğlum damağında eziyor gibi bişey yapıyo aklıma geldikçe bile sızlıyor memem🥹🥹🥹

Ay
Hanımlar merhabalar. İlk hamileligimdi. Erken doğum yaptim. Emme refleksi zayıf bı de emdiği gibi uyuyan bebeklere nasıl çare bulunur ne yapılır bilgisi olan yardımcı olabilir m

Çocuk doktoru bir akrabam bebeğe 24 saatte 3 yemek kaşığı su verebilirsin dedi.
Su bebeğe zarar vermez sadece mideleri çok küçük olduğundan, su verebilirsiniz dersek hava sıcak diyip Bizim içtiğimiz gibi su verirsiniz çocuk doyar ve besin alamaz bu yüzden su yasak diyoruz dedi.
İlk çocuğum sarılık olduğunda söylemişti o şekilde su içirerek sarılığını atmıştık.
Üç yemek kaşığı yeni doğmuş bir bebek için çok çok fazla ya bir iki damla olsa hadi neyse zaten anne sütü su bebeklere su verilmemesinin sebebi bağırsak florasi zarar görmesin diye geçen Instagram da da izledim bir doktor oda aynen şöyle anlatıyor su bagirsaktaki florayi inceltiyor anne sütü bu florayi korumak için var su verildiği zaman bu ince zarı etkiliyor buda bebeğin enfeksiyon kapmasina sebep olur dedi benim üçüncü çocuğum hiç birine su vermedim bana çok mantıklı gelmiyor açıkçası

Ayak altına hafif bastırın birde sırtını ovalayın bunları sevmiyolarmis uyaniyolar altını açınca da uyanır diyolar ama benim oğlum öyle uyanmiyordu topuklarini sıkıp ayak tabanına bastırınca uyaniyordu

Ben e bebekten 10 bin liraya normal bizi idare edecek travel sistem bir araba aldım baby plus canyon adı

Bugün göğüs kalkanı ve sarı kantaron aldım bakalım ne olucak emzirmeden önce sıkıp biraz süt ile nemlendirince acısı daha az oluyo göğüs pedleri ile kuru kalma gibi bı durum olmuyo gene en mantıklı olanı kalkan en azından hava alacak delikleri de var o ilk yakalamaya calisma insanı bitiriyor bide bazen benim oğlum damağında eziyor gibi bişey yapıyo aklıma geldikçe bile sızlıyor memem🥹🥹🥹
Benimki de sag sola çekiştiriyor şimdiden canıma okuyor az önce kenarları çatlamış mememle emzireyim dedim o kadar yüksek ses çıktı ki ağzımdan can havliyle oğlum bile şaşırdı emerken ağlayarak dua ederek emziriyorum artık ya düzelsinler artık memelerimiz 😭😭😭

Benimki de sag sola çekiştiriyor şimdiden canıma okuyor az önce kenarları çatlamış mememle emzireyim dedim o kadar yüksek ses çıktı ki ağzımdan can havliyle oğlum bile şaşırdı emerken ağlayarak dua ederek emziriyorum artık ya düzelsinler artık memelerimiz 😭😭😭
Ahhh inşallah Hindistan cevizi yağı surucem şimdi onun da iyileştirici etkisi varmış bebek de emebilirmis denemedik birşey kalmayacak bu gidişle ayva çekirdeklerini biriktirmedigim için çok pişmanım oda baya işe yariyormus

Ben yine bi türlü tutturamıyorum ya bi gün tutsa bi gün tutmuyo bi amuda kalkarak emzirmediğim kaldı 🤦🏼‍♀️🙈🙈

Benimde canım çok yanıyordu 2 gündür o göğsümden sütü sağarak eds yöntemi ile veriyorum. Sağmadığım dönemdede garmastan sürüp göğüs kalkanı ile kapattım. Baya işe yaradı aklında olsun

Benimde canım çok yanıyordu 2 gündür o göğsümden sütü sağarak eds yöntemi ile veriyorum. Sağmadığım dönemdede garmastan sürüp göğüs kalkanı ile kapattım. Baya işe yaradı aklında olsun
Bana da en iyi gelen Garmastan oldu yaa sadece bende şu oluyor son birkaç gündür göğsüm hava alsın diye açık bırakıyorum meme ucum normal yara ve çatlak olduğu için pembe kırmızı oluyor. 1 dakika sonra sütüm akıyor mesela hemen meme ucumun rengi değişiyor o yara gibi olan yer sarımtırak hardal rengi oluyor mantar mı acaba diyorum bir dakika var arada çünkü nemlenince bi değişik oluyor

Back
X