Rica ederim

. Sabah kahvaltıda ekmek yerdim bıraktım. Fileden yüksek proteinli ekmeğin yarım dilimini yiyorum sabah spnrasında hiç ekmek yok. Reçel, bal, pekmez çıkarttım. Peynir, kaşar, bir dal yeşillik, süt, yumurta 2 tane, zeytin şeklinde basit bi kahvaltı yapıyorum. Kahvaltı saatimi yapay zekaya atıp diğer 3 ara ve 2 ana öğün saatlerimi çıkarıyorum. 2.5- 3 saatte bir yemek gerekiyo. İlk ara öğünüm çiğ kuruyemiş, ekşi elma dilimi 2-3 tane veya kırmızı erik 1 tane şeklinde bazen çok aç olursam bir yumurta kırıp yediğim de oluyor. Öğlen illaki bir et yiyorum. Evde tavuk göğsünden dışı kuruyemiş kaplamalı çıtır tavuk yaptım dondurdum. Fırına atıp yapıyorum. Ya da köfte ama içinde ekmek yok yulaf koydum onun yerine. Ya da balık yiyorum. Yanına bulgur veya karabuğday pilavı oluyo. Arada tatlı patates yaptığım da oluyo fırında. yine yeşillik oluyo ya semiz otu ya da normal salata. 2. Araöğünüm de diğerine benziyo ekstra kefir içiyorum. Akşam sebze yemeği salata, ayran ve bulgur türevi pilav oluyo. Ya da etli yemek. Son ara öğünü yapmazsam sabah çok çıktığı için şeker yine diğerlerine benzer yiyorum süt içiyorum ekstradan. Ara öğün atlarsam yine yüksek çıkıyor. Makarna veya az bişey tatlı veya börek gibi karbonhidrat yediysem kesinlikle yürüyüş yapmam gerekiyo yoksa yine yüksek çıkıyor. İlk on gün zorlandım ama oturunca daha iyi hissetmeye başladım. Bebeğin de kilosu boyu normal çıkınca güdülenmem arttı. Canımın çektiği bir şeyi çok az yiyorum yürüyüş yapıyorum. Böyle bir düzenle şimdilik insülinsiz hallettik. Umarım yardımcı olabilmişimdir