• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 12 36,4%
  • erkek

OY: 19 57,6%
  • ikiz kız

OY: 1 3,0%
  • ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 3,0%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    33
Hayırlı uğurlu olsun inşallah🤲🏼🌸 Kan sonucu için kaset test pozitif çıktıktan birkaç gün sonra gittim doktora. İçim rahat etsin diye. O gün kan testi yapıldı. Doktor 4 gün sonra gel dedi. Bugün gittim 8 mm lik bir kese gördü doktor. İnşallah siz gittiğinizde keseyi de görürsünüz
Merhaba hayırlı olsun, doktora gittiğinizde betanız kaçtı acaba. Bende çok yeni öğrendim çarşamba gününe randevu aldım kötü bir durum varsa erkenden bilinsin diye erken mi olur bilemiyorum

Merhaba hayırlı olsun, doktora gittiğinizde betanız kaçtı acaba. Bende çok yeni öğrendim çarşamba gününe randevu aldım kötü bir durum varsa erkenden bilinsin diye erken mi olur bilemiyorum
Ben evde idrar testi yapmıştım. Çift çizgiyi görünce bir gün sonra doktora gittik. O kanda betaya baktı. O gün 975 çıktı. 4 gün sonra yani bugün gittim; 8 mm lik bir kese gördü. Şimdilik her şey yolunda dedi

Son adet tarihim 24 Şubat gibiydi. 5 haftalik dedi doktor. Rabbim hepimize güzel, sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏼🌸
Günlerimiz yakın hemen hemen aynıyız çok heyecanlıyım bende pazartesi gideceğim doktora ☺️

Ben evde idrar testi yapmıştım. Çift çizgiyi görünce bir gün sonra doktora gittik. O kanda betaya baktı. O gün 975 çıktı. 4 gün sonra yani bugün gittim; 8 mm lik bir kese gördü. Şimdilik her şey yolunda dedi
Ayy çok sevindim ya gözünüz aydın 🌸 kaç haftalık tam acaba

Allah gönlünüze göre versin inşallah kızlar🤲🏼🌸 Şu anda doktor benim icin 5 haftalik dedi; 2 hafta sonra kalp atışı için tekrar gidicem nasipse.

Allah gönlünüze göre versin inşallah kızlar🤲🏼🌸 Şu anda doktor benim icin 5 haftalik dedi; 2 hafta sonra kalp atışı için tekrar godicem

Kızlar herkese merhaba, erken gebelik testimde silik cizgi gördüm. Sabah tekrar edeceğim. İnşallah vardır güzellikle, sağlıkla 🙏 7 aylık oglum var. 😍🙏
Merhabalar. Ne durundasınız?

Kızlar merhaba 30 martta 5987 beta ile öğrendim son adet tarihim 26 şubattı ikinci bebeğim. Direk doktora gittim keseyi gördü beş haftalık görünüyor dedi. İki haftaya kalp atışına gideceğim. İlk hamileliğim tedaviyle oldu pkos vardı riskli gebelikti safram taş doluydu dokuz ay kustum. Bebeğimin suyu azdı kanamam vardı sürekli hastanede yattım. Safra kesesi ameliyatı oldum alt ay önce. Şu an karın ağrısı ve kuyruk sokumu ağrım dışında belirtim yok. Süpriz bir bebek oldu. İnanamıyorum hala. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Beta neden böyle yüksek çıktı. İlkini 32 değerle öğrendim bir gün gecikmeyle bu çok yüksek. Mide bulantım falan da yok. Bilgisi olan var mı

Merhaba kızlar 3 Mart son adet tarihimin ilk günü ve bugün yani 31 Mart test yaptım evde iki tanesi de pozitif ve kan verdim bugün hcg 121 adetime gün var daha

Kızlar merhaba 30 martta 5987 beta ile öğrendim son adet tarihim 26 şubattı ikinci bebeğim. Direk doktora gittim keseyi gördü beş haftalık görünüyor dedi. İki haftaya kalp atışına gideceğim. İlk hamileliğim tedaviyle oldu pkos vardı riskli gebelikti safram taş doluydu dokuz ay kustum. Bebeğimin suyu azdı kanamam vardı sürekli hastanede yattım. Safra kesesi ameliyatı oldum alt ay önce. Şu an karın ağrısı ve kuyruk sokumu ağrım dışında belirtim yok. Süpriz bir bebek oldu. İnanamıyorum hala. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Beta neden böyle yüksek çıktı. İlkini 32 değerle öğrendim bir gün gecikmeyle bu çok yüksek. Mide bulantım falan da yok. Bilgisi olan var mı
Merhaba hayırlı olsun, benimde son regl tarihim 25 şubat, gecikmemin 5. Gününde 3711le öğrendim banada yüksek gelmisti ama çook da sevinmistim önceki kimyasal olduğu için, siz gecikmenizin kacıncı günü öğrendiniz 🥹🌸

Merhaba hayırlı olsun, benimde son regl tarihim 25 şubat, gecikmemin 5. Gününde 3711le öğrendim banada yüksek gelmisti ama çook da sevinmistim önceki kimyasal olduğu için, siz gecikmenizin kacıncı günü öğrendiniz 🥹🌸
Canım benimki düzensiz genelde 30 35 gündü o yüzden tam bilmiyorum. İnşallah ikimizin de güzel geçer sağlıkla doğarlar ❤️ senin nasıl geçiyor

Canım benimki düzensiz genelde 30 35 gündü o yüzden tam bilmiyorum. İnşallah ikimizin de güzel geçer sağlıkla doğarlar ❤️ senin nasıl geçiyor
Şuanlık her şey yolunda dün keseyi de gördüm şükürler olsun, inşallah kalp atışını da duyarsam biraz rahatlıyıcam 🥹 sizin nasıl?

Merhabalar. Ne durundasınız?
Merhaba betada öğrendim. Fakat ertesi gün kanamam geldi.suanda da kanama devam ediyor. Hakkımda hayırlısı buymuş dedim. Biraz üzüldüm ama hala emziriyorum o yüzden sütüm etkilenmesin diye iyi olmaya çalışıyorum. Sorduğunuz için teşekkür ederim. Sizin sağlıkla ilerlesin ❤️🙏

Bugün DPO 10 sanırım. Yarın kanda baktırmak istiyorum eşimin doğum günü. Ona mutlu haberi vermek istiyorum inşallah vardır da bu grupta ben de yer alırım 🥹

Back
X