Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Ay inşallah valla zaman durdu sanki geçmedi banaaa 🥰🥰 15 ekimi manifesliyorum bende 38. Haftada gelir inşallah 🥰🥰

Yara kaşıntısı gibi kaşınıyor tatlı tatlı, bir yandanda kaşıdıkça sızlıyor. Bak bu üçünüde kullanıyorum şuan, ama lierac 1. Yi kendim aldım bitirdim 7. Aya kadar sonra 2. Yi bi arkadaşım verdi . Ambalajı açıktı çok az kullanılmıştı acaba etkisi mi geçmişti anlamadım. Belki ondan yaramıyordur . Diğerleride fayda etmedi zaten 😕

Bana da zaman ağır ıslıyor gıbı gelıuor bazen ama bı sekılde gecıuor
Benımde ilk gebelıgımde onca şeye rağmen çatladı son haftalarda bazen naparsan yap catlıyor sanırım şu an benımde kaşıntılarım var mesela

Canım bence sen losyon kıvamında bir şey kullan benim de kaşındığında mamaarunın kremi çok iyi geliyor ama yağlar o kadar geçirmiyor. Az kaldı gerçi ama losyon tarzı şeyler kaşınma hissini alıyor soğuk soğuk sürünce

O çatlaklar ve kaşıntı bir türlü geçmiyor. Birazda vücut yapısıyla alakalı. Benim cildim çok kuru ve pekte su içmiyorum. Krem yağ hak getire yani bana mısın demiyor. Birde bende kaşıntı olmuştu. Kortizonlu antibiyotikli krem kullandım öyle geçti. Şimdide korkuyorum birşey sürmeye kaşınıyor çünkü. Hatta dün gece dayanamadım yatarken tekrar sürdüm. Çatlaklar çatlak olmaktan çıktı fay hattına dönüştü. Elime geliyor sanki engebeli bir arazi gibi.
Tabi bunda ikiz olmasınında etkisi var.
Valla benim de nasıl kaşınıyor anlatamam. İlk zamanlar kaşımadım. Ama daha tutamıyorum kendimi hatır hatır kaşıyorum. Henüz görünürde çatlak yok ama bazen de doğum sonrası oluşuyor, bakalım

Bu yorumlar o kadar rahatlatıyor kiii💕 isteğim dışında sezeryan olacağım için korkum daha fazla kendimi hiç hazırlamadım 8 aydır ve olumsuz şeyleri okumadan geçsem de yok bel ağrısı kalıyor, yok başım koptu ağrıdan, organlarım ayağa kalkınca yerinden oynadı gibi yorumlar insanı mahvediyor. İsteğe bağlı da bu şekilde doğum yapan çok kişi var yapmazlardı diyorum bir yandan da korkuyorum. Kardeşimin eşi 2. Sezeryan oldu hemen bir ay sonra apandisiti patladı bir ameliyat daha oldu on kere sezeryan olsaydım bu kadar beni yıpratmadı. apandisit çok daha kötüydü diyor. Bilmiyorum sanırım kişisel bir şey bu sezeryan aynı normal doğum gibi. Kimisi tövbe ediyor kimisi iyi ki diyor nasip😐

Bu baş ağrısı konusu instagramda benimde önüme çıktı ve açıkçası baya tırstım. Zaten migrenim var adet dönemlerinde atak halinde geliyor zonk zonk dünyam kararıyor günlerce ağrı kesici içiyorum hergün
Doktora söyledim dedim korkuyorum karşıma böyle böyle şeyler çıktı diye
Doktorumda sağolsun anestezi ekibimiz iyidir 5 yıldır burdayım 1 2 hastamda karşılaştık sadece dedi. Bende ona güvenerekten düşünmemeye çalışıyorum. Hoş düşünsek ne olacak ki. Olmayacağı varsa olur bu seferde
Amaaaannnnnn salla gitsin moduna giriyorum artık elimden birşey gelmiyor bari düşünerek moralimi bozmayayım henüz olmamış birşey için 😂😂
Kızlar bu işler tamamen nasip kısmet. Ben o baş ağrısını da çekmiş biri olarak söylüyorum, olsa da bir şekilde geçiyor dünyanın sonu değil. Kiminde hiçbir şey olmuyor kiminde her şeye denk geliyor ama en nihayetinde hepsi Bir süre sonra geçiyor. O yüzden düşünmeyin akışına bırakın

Hayat değiştiren bir an olduğundan insan ne hissedecegini de bilemiyor. Ben de yarın sabah ameliyat olacağıma inanamıyorum. İnşallah hepimiz için her şey olabildiğince yolunda gider.
İnşallah 🥹🥹
Kız su içmeden nasıl duruyorsunuz ya ben gece susadığım için uyanıyorum 🫣🫣
Al benden de o kadar. 350 ml bardakla su koyuyorum gece bir seferde bitiyor namaza falan kalkınca bi daha gidip alıyorum sabah uyanır uyanmaz bir daha. Çok susuyorum. Normalde hiç öyle su içen biri değildim eskiden
Offf Salı gününe az kaldı kızlar çok heyecanlanmaya başladım ben
Kız heyecanlanmakta çok haklısın ne kaldı kiii
Ben an itibarıyla yatışımı yaptım. NTS'de birkac Tepecik gördüm ama inceleyemeden aldılar. Herhalde onemsemediler, nasılsa yarın sezaryen olacak. Ultrasona da girdim. 52 cm ve 3700 Gr çıktı yavruşum ama 5 günde 300 Gr almış olması çok da mümkün değil bence. En son 5 gün önce 3400 demişlerdi. Yarın hayırlısıyla artık kendisini göreceğiz. Kadın diyor çok eşya getirmişsin, buraya yayılma, nasılsa yarın odan değişecek 🤭
Ehehe, öyle diyor ama dile kolay 5 gün yani. O kadar da az değil.

Ben 3. Aydan itibaren kullanmaya başladım ama şimdiye kadar 4 tüp Lierac 4 tüp mamaaura bitirdim. Arada da bioderma yağ sürüyordum. Ben mi çok sürüyorum bilmiyorum ama hep bol bol sürdüm. Karnımda henüz çatlak yok. Öyle aşırı su içen biri de değilim. Gebelikten önce de içemezdim gebelikle biraz arttırdım sadece. Ama mesela bacaklarıma hiç krem sürmemiştim üst bacağımda çatlaklar oldu. Bence sürerken baya bir bol sürmeye çalışın siz de. Belki etkisi daha iyi oluyordur.
Ya bol sürdüm ben ama maalesef sabah 7 den akşam 7 ye kadar işte olduğum için süremedim. Birde su içmeyi azaltttım, eee zaten cildim kuru. Doğal olarak çatladık 😅🥰 canı sağolsun prensesimin 🥰♥️
Ben sadece uyku arasında 1.5 lıtre su içiyorum gündüzü sız düşünün 🤭🤭 gebelıgımı suya borçluyum resmen 😂😂
İnan bana prenses gibi hamilelik geçirdim. Ve hep su içmemden kaynaklı dedim günde 3 litre kesin içer gerisi bonus derdim. 1 aydır suya karşı iştahım kesildi çatlaklar çıkmaya başladı ağrılarım arttı sanki.
Ben de lierac ve maamura kullandım,suyu da bol içtim ona rağmen göbek deliğimin altında önce minik çatlaklar başladı sonra derinleşti🥺 bol bol sürmedim belki ondandır. Artık hindistan cevizi yağı ve bebe yağı kullanıyorum en azından artmasın diye. İlk başta çok üzüldüm ama artık oğlumun bana bıraktığı hatıralar diye bakıyorum 🥲
Bende başta çok üzüldüm ama şimdi kızımın canı sağolsun diyorum 🥰
Vajinal kararma yaşayan var mı acaba?
Maalesef ben ustelık koltuk altımda 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ diğer ıkı gebelıgımde asla olmamıştı hatta enteresan göğüs uclarımdq karardı 🥹🥹 umarım gecıcıdır çünkü çok sorun ettım
Ya vajinaya dikkat etmedim ama maalesef göğüslerim ve koltuk altlarım çok karardı. Doğumdan sonra umarım geçer. Normalde bembeyazdı koltukaltım, insan kolunu kaldırmaya utanıyor valla

Çok şükür 🙏 benim de olmaz inşallah 🙏 ben de perşembeye devlete randevu aldım Nst çektirip doktoruma atacağım muayene de ederler. Kendi doktorum bu hafta yok 28inde gitcem o yüzden randevuya. Rabbim o günleri gösterir inşallah 🙏
Ay inşallah canım benim zamanında gelsin kuzucuklar

İnşallah 🥹🥹

Al benden de o kadar. 350 ml bardakla su koyuyorum gece bir seferde bitiyor namaza falan kalkınca bi daha gidip alıyorum sabah uyanır uyanmaz bir daha. Çok susuyorum. Normalde hiç öyle su içen biri değildim eskiden

Kız heyecanlanmakta çok haklısın ne kaldı kiii

Ehehe, öyle diyor ama dile kolay 5 gün yani. O kadar da az değil.
İnşallah 4 üzeri olmaz. Şahsen vicdan azabı duyarım.
Yanıma bir kadın geldi. Evde ikizi varmış, ikinci hamileliği (tekil) şu an. O da yarın sezaryen olacak aynı doktora. İnşallah beni alırlar ilk. Ben stres olurum bekledikçe.

Kızlar size haber vermeye hiç fırsatım olmadı🥹Biz cuma günü 17:45’de kızımızı kucağımıza aldık🌿 Suni sancı ile doğum yaptım. Hem uykusuzluğa alışmaya hem de iyileşmeye çalışıyorum 🎀 Bu minik kızı uyutup size tekrar yazayım. Merak ediyorum sizler ne yaptınız 🥹

Kızlar size haber vermeye hiç fırsatım olmadı🥹Biz cuma günü 17:45’de kızımızı kucağımıza aldık🌿 Suni sancı ile doğum yaptım. Hem uykusuzluğa alışmaya hem de iyileşmeye çalışıyorum 🎀 Bu minik kızı uyutup size tekrar yazayım. Merak ediyorum sizler ne yaptınız 🥹
Gözünaydın sağlıkla buyut inşallah 🧿🤲

İnşallah geçici bi durumdur bende de oluşmuş çünkü..
Geçiçi diyorlar ya 🤷‍♀️
allah analı babalı büyütsün inşallah canım 🫶🏻 doğumun nasıl geçti bebiş sen nasılsın 🫠

Yanıma bir kadın geldi. Evde ikizi varmış, ikinci hamileliği (tekil) şu an. O da yarın sezaryen olacak aynı doktora. İnşallah beni alırlar ilk. Ben stres olurum bekledikçe.
Yaa inşallah daha da kısa olsun zaten de bir 5 gün demiştin diye diyorum. Aynen yanından birinin gidip senin onu beklemen ister istemez strese sokar insanı. Ama düşünsene bitiverecek ya, bir bakacağız bu hamilelik hayal olup gitmiş.
Hayırlı olsun canım Allah'ım analı babalı büyütsün

Ayy Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın çok sevindim 🧿🧿🌸🌸 öp kokla bol bol 😊

İnşallah sorunsuz sıkıntısız ağrısız sızısız güzel kolay bir doğum olur. Allahım şimdiden yardımcın olsun güç kuvvet versin.
Yanınıza kimseyi almıyorlar dimi doğumdan sonra. Kaç gün kalacaktın orda?
Gözünüz aydın. Sağlıkla sıhhatle kolaylıkla büyütmek nasip olsun inşallahhh

Selam kızlar aslında bu gruba birlikte yazmaya başlamıştık ama mart ayında bebeğimi kaybetmiştim. Çok zordu ama şimdi anasayfada görünce girip bakmak istedim gruba doğum yapan arkadaşlar olmuş çok sevindim umarım herkes bebeğini sağlıkla alır kucağına. Bende bu sefer mart annelerine katıldım bakalım :) sizlerin heyecanını kalbimde hissettim. Hepiniz minicik yavrularınızla Allah'a emanet olun inşallah

İlk kaosumu yaşadım dakika 1 gol 1. Dünya kupasindaki Türkiye gibiyim şu an. Meğer burda saat 7'den sonra yemek yiyip içmek yasakmış sezaryen için. Bizim oralarda 22:00 diye biliyorum ben. Bilsem yemek yiyip gelirdim. Ya da 7 öncesinde yerdim yani yanımda getirip. Yemek de değil de tavırları rahatsız etti. Sanki dünyanın sonu gibi panik oldular. Aman.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıklı bir ömrü olsun minnoşun bizlere de dua et 🙏🏻

İlk kaosumu yaşadım dakika 1 gol 1. Dünya kupasindaki Türkiye gibiyim şu an. Meğer burda saat 7'den sonra yemek yiyip içmek yasakmış sezaryen için. Bizim oralarda 22:00 diye biliyorum ben. Bilsem yemek yiyip gelirdim. Ya da 7 öncesinde yerdim yani yanımda getirip. Yemek de değil de tavırları rahatsız etti. Sanki dünyanın sonu gibi panik oldular. Aman.
E sen şimdi aç mı kalacaksın karnında bebeyle bunca saat
Ameliyat sonrası da hemen yemek yasak. İyice güçten düşer insan. Süt nasıl gelecek ne zaman gelecekte bebek emzirilecek. Gerçekten saçma bir sistem varmış orda

Ayyyy gözünaydın kuzum Allah analı babalı büyütsün 🩷🧿🩷🧿

Kızlar, hepsini tek tek alıntılayamadım, çoğunu da okuyamadım; hepinize teşekkür ediyorum. Çok şükür sıkıntımız yok, bebeğim çok iyi Allah'a şükür.
@kumsal007 gözün aydın canım, doğum yapmışsın. Allah bağışlasın.
@Mirune bugün senin de yatışın yapılacaktı yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah sen de sıkıntısız, sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini. Allah'ım kolaylık versin; ameliyatın ve ameliyat sonrası rahat geçsin inşallah.
Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim; Allah'ım sağlıklı, sıhhatli, uzun bir ömür versin bebişlerimize.
Doğum bekleyen arkadaşlarıma da diyorum ki: Hamileliğinizin tadını çıkarın. Çok az bir zaman sonra yanınızda olacak, sanki hiç karnınızda olmamış gibi... 🥺🥺

E ameliyat kaçta belli değil kaş saat aç kalacaksın 😔

Back
X