Evet evet biraz daha dayanalım az kaldı yaaİnşallah yükselmesin biraz daha dayanalım inşallah
İmşallah ya valla sağa sola yatmaktan her tarafımız ağrıyor iki dakka kendime ödül verip sırt üstü yatıyorum bazen. Kavuşsakta evlatlarımıza artıkKız soluma da yatamıyorum hep sağıma yatmak istiyorumkollarım da damar yolundan dolayı şiş bu günleri aramayalım inş yaaa
Olur muhtemelen canım ya ortalam bi boy olduğu için ona göre üretim yapıyorlardır 57-58cm falan olsa belki zor derim de boyu normal olur yaKızlar hastane çantama 0-1 aylık yenidoğanlar koydum hep ilk kıyafeti falan 50 cmlik bugünkü ölçümde bebek 51 cm geldi olur mu ki onlar ya zayıf dediler diye öyle yaptım ama boyu iyi
Hadi yarına bir enerji vereyim ben sana yaparsın güzel güzelEvet seninle aynı haftadayizçalışmıyorum evdeyim doğru söylüyorsun hep 39 a alistirmisiz kendimizi ama erken de gelebilir tabi.
Olur canım ya, panik yapma tam 51 olduğu ne malum ölçümleri biliyosun çok net olmuyorKızlar hastane çantama 0-1 aylık yenidoğanlar koydum hep ilk kıyafeti falan 50 cmlik bugünkü ölçümde bebek 51 cm geldi olur mu ki onlar ya zayıf dediler diye öyle yaptım ama boyu iyi
Ay hadi İnşallah zaten doğana kadar en fazla 52 olur daha olmazOlur muhtemelen canım ya ortalam bi boy olduğu için ona göre üretim yapıyorlardır 57-58cm falan olsa belki zor derim de boyu normal olur ya
Benim takipli doktor hep düşük düşük ölçüyor diger doktorlardan da ondan bide baştan beri boyu uzun zayıf olacak dedilerdi dedim 51 olabilirHadi yarına bir enerji vereyim ben sana yaparsın güzel güzelbak benimdr yarın bir sürü işim var eşimle ev için market alışverişi yapacağız sonra terlik alacağım bu hafta akrabanın kınası nikahı var elbise alıcam bir sürü koşturma sende evde çamaşırları halledersin
Olur canım ya, panik yapma tam 51 olduğu ne malum ölçümleri biliyosun çok net olmuyor
Sağlıcakla olsun da 0-3 de vardır nasılsa ona geçiverirsiniz en kötüAy hadi İnşallah zaten doğana kadar en fazla 52 olur daha olmaz
Ben bugün göğüs ucunda cok kuruluk hissettim lansinoh göğüs ucu kreminden göğsü hiç ovmadan sürdüm ilk defa iyi geldi hemen yumuşattı ama bilmiyorum doğru mudurKızlar o bu değil de ben doğumdan sonra emzirme olayına taktım. Meme ucu bakımı bişey yapıyor musunuz? Çatlamaması için zorlanmamak için falan
Ben karnıma sürdüklerimden sürüyorum bazen. 36da lansinoh sürmeye başlıcam ovalamadan bakalımKızlar o bu değil de ben doğumdan sonra emzirme olayına taktım. Meme ucu bakımı bişey yapıyor musunuz? Çatlamaması için zorlanmamak için falan
Evet hemşireye vermelik alt ust ayaklı takım koydum ve yedek tulum hepsini de 0-1ay koymuştum olmadı bir tanesini çıkarıp 0-3 ay koyayim çok bol olur ama olsunSağlıcakla olsun da 0-3 de vardır nasılsa ona geçiverirsiniz en kötüayaklı takım mı koydun
Ben bugün göğüs ucunda cok kuruluk hissettim lansinoh göğüs ucu kreminden göğsü hiç ovmadan sürdüm ilk defa iyi geldi hemen yumuşattı ama bilmiyorum doğru mudur
İkinizde ovalamadan demişsiniz ama neden? Bende zeytinyağ sürüp ufak ufak ovalıyorum hatta ucundaki o siyah parçlar düşüyor kötü mü yapıyorumBen karnıma sürdüklerimden sürüyorum bazen. 36da lansinoh sürmeye başlıcam ovalamadan bakalım
Ben gün içinde maruderm nemlendirici krem akşam yatarken bio oil kullanıyorum. Her zaman karnıma alt bacaklarıma ve göğsüme sürüyorum şuana kadar çok iyi gittiKızlar o bu değil de ben doğumdan sonra emzirme olayına taktım. Meme ucu bakımı bişey yapıyor musunuz? Çatlamaması için zorlanmamak için falan
Benim hepsi 0-3 ben yeni doğan almadım ya hoş farklı şeylermiş onu da yeni öğrendim fkfkfkfkEvet hemşireye vermelik alt ust ayaklı takım koydum ve yedek tulum hepsini de 0-1ay koymuştum olmadı bir tanesini çıkarıp 0-3 ay koyayim çok bol olur ama olsun
Ben geçen cuma gittim hala kafasıydıAynı aynı kız o kafası değildir ayağıdır inşallah doğum pozisyonuna girmiştir
Her gün zeytinyağ bakımı yapıyorum hatta pamuğa damlatıp gögüs ucunda bekletiyorum bi yarım saatBen gün içinde maruderm nemlendirici krem akşam yatarken bio oil kullanıyorum. Her zaman karnıma alt bacaklarıma ve göğsüme sürüyorum şuana kadar çok iyi gitti
Bende üç dört tane 0-1 ay aldım erken doğum riskim vardı 31.haftada gelmeye çalışıncaBenim hepsi 0-3 ben yeni doğan almadım ya hoş farklı şeylermiş onu da yeni öğrendim fkfkfkfk
Ovunca rahmi tetikler falan diye yazılar görmüştüm ondan riske atmayayim dedimİkinizde ovalamadan demişsiniz ama neden? Bende zeytinyağ sürüp ufak ufak ovalıyorum hatta ucundaki o siyah parçlar düşüyor kötü mü yapıyorum
Kan sulandırıcıyı neden kullanıyorsunuz? Pıhtı sorununuz mu vardı?aaa neden acaba? ben de hem iğne hem hap kullanıyorum doktorum hapı 35. haftada bırakacağımızı, iğneyi de doğumdan 10 gün sonrasına kadar kullanacağımızı söyledi. şaşırdım sizin doktorunuza
aaa neden acaba? ben de hem iğne hem hap kullanıyorum doktorum hapı 35. haftada bırakacağımızı, iğneyi de doğumdan 10 gün sonrasına kadar kullanacağımızı söyledi. şaşırdım sizin doktorunuza
Sancın iğneden saatler sonra gelirse sorun yok ama iğne yapıp yarım saat sonra sancın gelirse sıkıntı olur 12 saat zaten sana epidural veremem dedi. Bide üstüne bir aksilik olsa 6 saat sezeryana alamam dedi. Pıhtılaşma olmayacağı için plansız doğumda risklerin olabileceğinden bahsetti. Ama korkutmadan gayet uygun bir dille her şeyi bilmem gerektiğini aktardı. Normal de yapabilirsin her şey yolunda da gidebilir ama ihtimaller konusunda bilgilendirmek zorundayım dediaaa neden acaba? ben de hem iğne hem hap kullanıyorum doktorum hapı 35. haftada bırakacağımızı, iğneyi de doğumdan 10 gün sonrasına kadar kullanacağımızı söyledi. şaşırdım sizin doktorunuza