Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Bende üç dört tane 0-1 ay aldım erken doğum riskim vardı 31.haftada gelmeye çalışınca 😅 çantayı da o zaman korkudan hazirlamistim hep ondan 0-1 koydum

Ovunca rahmi tetikler falan diye yazılar görmüştüm ondan riske atmayayim dedim
Evet ben de bir doktordan öyle bir video izledim doğumu tetikliyormuş

Kızlar size de oluyor mu, böyle birden bire midem bulanıyor karnımın çevresi acıyor regl ağrısı demeyeyim de karın ağrısı oluyor. Hepsi aynı anda ortaya çıkıyor, bulantı da cabası 😐😐

Kan sulandırıcıyı neden kullanıyorsunuz? Pıhtı sorununuz mu vardı?
ilk gebeliğim kalp durması yüzünden sonlandı test yaptırdık ve sonucunda doktorum kullanmamızı doğru buldu 30 haftadır iğne vuruyorum maalesef 🙁
Sancın iğneden saatler sonra gelirse sorun yok ama iğne yapıp yarım saat sonra sancın gelirse sıkıntı olur 12 saat zaten sana epidural veremem dedi. Bide üstüne bir aksilik olsa 6 saat sezeryana alamam dedi. Pıhtılaşma olmayacağı için plansız doğumda risklerin olabileceğinden bahsetti. Ama korkutmadan gayet uygun bir dille her şeyi bilmem gerektiğini aktardı. Normal de yapabilirsin her şey yolunda da gidebilir ama ihtimaller konusunda bilgilendirmek zorundayım dedi🤷‍♀️ yani zaten 37 yaşında ilk çocuğum bunlardan sonra nasıl riske gireyim dedim bende. Senin doktorun normal olur diyo o zaman anladığım kadarıyla
evet benimki normal yapabiliriz diyor. umarım planladığımız gibi olur sizin bu söylediklerinizi tekrar konuşayım ben doktorumla. bir bildiği vardır diye çok ayrıntılı konuşmamıştım

Adıyla bağışlasın Rabbim sağlıkla gelsin ınşallah🤲
Amın canım çok teşekkür ederim 🥰🥰
Gece mesaisi 😀
Uzak şehir eşliğinde ütü 🙈
Bugün çok yoruldum yine eksikleri al gel yıka oğlumun beslenmesi için buzluga börek sar.
Ütü yap vs
Bugün hele şükür yıkandı ütülendi Göktuğ beyin cicileri 😍
Benım son ütümde dün bitti sadece bavula koymak kaldı onu da giderken yapıcam Insallah ☺️
Bu saate kadar bilmem kaçıncı lavabo 🤦🤷
Hala uyuyamadım daa
Bende aşırı sık kalkıyorum ama Allah tan hemen uyuyorum bazen uyuyamıyorum 🙈 günüm günümü tutmuyor resmen

Merhaba kızlar 35.haftaya girecegim .asiri kasinti vardi hep sivrisinek diyodum ama bileklerime de verince gebelik kolestazindan şüphelendim bugun kan verecegim .bunu yasayan var mi

Kızlar o bu değil de ben doğumdan sonra emzirme olayına taktım. Meme ucu bakımı bişey yapıyor musunuz? Çatlamaması için zorlanmamak için falan
Ben uzun zamandır Hindistan cevizi yağı sürüyorum canım. Bide INCIAnin kremi var onu alacagim. Sürdükten sonra emzirilebiliyormus

Yalnız doğurup hemen haber verdi @Mirune maşallah kız 🧿 sezaryen olan birine göre maşallah maşallah 🧿
Çok teşekkür ederim. Çok güzel şeyler söylemişsin ama zor ya. Kimseyi korkutmak istemem ama illaki zorlukları var. İki doğum şekli için de geçerli. Keşke olmasa. Buradayken doguran kadınlara şahit oldum. Başta çok iyiler son on dakika bagiriyolar ki normal yani koca bebek cikariyorlar. Sonrasında müthiş bir bebek ağlama sesi geliyor. Herkes musmutlu. Anne olmak hiç kolay değil gercekten.

Ben bugün ayağa kalkacağım ve korkuyorum 🤣 İlk 24 saat hiç kaldirmadilar ve şimdi kalkıp duş alacağım ve Nikola'ya kavuşacağım inşallah. Bugün çok daha güzel bir gün olacak.

Kızlar günaydın gece boyu öyle sancım vardı ki hastaneden çiktiğıma pişman oldum karnım taş gibi sağa sola bile dönem edim sizin de böyle mi yoksa ara ara böyle olup genelde rahat mı

Çok teşekkür ederim. Çok güzel şeyler söylemişsin ama zor ya. Kimseyi korkutmak istemem ama illaki zorlukları var. İki doğum şekli için de geçerli. Keşke olmasa. Buradayken doguran kadınlara şahit oldum. Başta çok iyiler son on dakika bagiriyolar ki normal yani koca bebek cikariyorlar. Sonrasında müthiş bir bebek ağlama sesi geliyor. Herkes musmutlu. Anne olmak hiç kolay değil gercekten.

Ben bugün ayağa kalkacağım ve korkuyorum 🤣 İlk 24 saat hiç kaldirmadilar ve şimdi kalkıp duş alacağım ve Nikola'ya kavuşacağım inşallah. Bugün çok daha güzel bir gün olacak.
Kolaylıklar diliyorum canımmm sağlıkla bğyüt darısı bizr😍

Herkese günaydın doğum yapan arkadaşlar maşallah sağlıkla büyütün inşaAllah bizimde haftasını tamamlarsa daha 34 günümüz var son günler geçmiyır gibi bir yandan evi düzrnli tutma çabası bir yandan diğer çocuk şu sıralar baya yorucu

Benim ayakta çok kalınca ve yorulunca karnım taş gibi oluyor ve bebeğin bi yerde toplandığını hissediyorum kasılma gibi şeyler hissediyorum
Ama dinlenince geçiyor sağlıkla tamamlasaydık şu son günleri 🤲

@beyzaa101 sana cevap verecektim alıntı yapmamışım etiket yapim😀 bendede oluyor yani

Back
X