Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Ya canım çok üzücü ya,nasıl bir ihmal bu. Acaba telafi edilemez mi yönetim tarafından filan? Ben de sağlık bakanlığındayım,geçen hafta calisabilir raporu aldım. Personel işleri bunu şu an herhangi bir işleme koymamıza gerek yok,ne zaman calisamaza cevirirsen onu muhakkak getir,onu işleme koymalıyız dedi ama kendinden emin olmayan bir şekilde... Allah'a emanet yani
Yarın hastane bashekimliginden hatalı rapor için yazı almam gerekiyormuş onu sgkya götürüp duzeltilmesini isteyip ordan alinan yaziyi kurumuma goturup işlencekmis. Ugrasacagim seylere bak🤬 yolda dogurmazsam iyi🥴

Yarın hastane bashekimliginden hatalı rapor için yazı almam gerekiyormuş onu sgkya götürüp duzeltilmesini isteyip ordan alinan yaziyi kurumuma goturup işlencekmis. Ugrasacagim seylere bak🤬 yolda dogurmazsam iyi🥴
Kesinlikle saçmalamışlar ama canını sıkma. İnşallah çabucak hallolur da herhangi bir hak kaybın olmaz. Personel işleriniz de yazılı olarak şikayet et edebildiğin yerlere.. hamile halinle 1 ay mesai yapmışsın olacak iş mi yani? Allah kolaylık versin, ugrastiracak ama hallolacak inşallah

Nstyi nasıl çekiliyorsunuz? Beni sol yana yatırıp bir bacağımı da kendime doğru çektirip yatırtıyorlar
Normal düz uzandım ben her hastane farklı heralde konuşma yasağı koyanda varmış 😅
Bugün çok yoruldum yaa eşimle market alışverişini yaptık ayakta durmak gerçekten çok zorluyor artık bir de benimki biraz yavaş bende tam tersi hareketliyim 🤭🤭 tabii şuan hareketsizim ama onun yavaş yavaş yapması 😅 ben oturdum çıkıp bir yere tamamladı alışverişi görsel vs attı 🤭 sonra bu cuma kına gecesi var akrabanın ona elbise aldım aklımda vardı bir şey beden kalmamış 3 avm gezdik bulduk neyse ki. Şimdi eve girdik poşetler duruyor azcık dinleneyim de yerleştiricem inşallah 🙏🏻 normalde herkes hareketli ve yorgun iken bebiş hareket etmez der ama benimki hiç durmadı tüm gün oynaştı, yalancı sancılar da cabası 🤭
Kız nasıl gezdin o kadar ben geçen bi istiklal caddesine çıkayım dedim. Yolun yarısında pişman oldum geri döndüm 😅

Kızlar moralım çok bozuk nst ıyı sancı 45 ı gecmedı oda ara ara ama plesentadq yaslanma var sigara ıcıyor musun dıye sordu Orda koptum zaten sonra Bebegın suyu az dedı bebek haftasına göre gerıde dedı bır sürü olumsuz şey soyledı ama bu Benım hastanem ve Dr um drgıl yarın Dr unla görüş dedı bana . Ağlaya ağlaya çıktım hastaneden asla böyle şeyler duyacağımı düşünmemiştım kendı Dr uma mesaj attım ondan dönüşe göre yarın hareket edeceğim 😕

Kızlar moralım çok bozuk nst ıyı sancı 45 ı gecmedı oda ara ara ama plesentadq yaslanma var sigara ıcıyor musun dıye sordu Orda koptum zaten sonra Bebegın suyu az dedı bebek haftasına göre gerıde dedı bır sürü olumsuz şey soyledı ama bu Benım hastanem ve Dr um drgıl yarın Dr unla görüş dedı bana . Ağlaya ağlaya çıktım hastaneden asla böyle şeyler duyacağımı düşünmemiştım kendı Dr uma mesaj attım ondan dönüşe göre yarın hareket edeceğim 😕
Canım gebelik şekerin varmı ?
Benim bir önceki gebeliğimde 39+0 da plesanta yaşlanması ve su azalması sebebi ile sezeryan oldum.
Bi sorun olmadı bebektede çok şükür içini ferah tut
Şimdiki doktoruma sorduğumda da bazen su azalsada plesanta yaşlansada beklenebiliyor normal doğum olabiliyor dedi her doktorun görüşü farklı
Bi sorun olmaz Allah’ın izni ile kendi doktorunda aynı şeyi söyler ise en kötü alırlar sezeryan ile
Zaten 36 hafta içindesin bişi olmaz

İnşallah kendi doktorun başka konuşur kuzum. Devlet miydi gittiğin?

BebeğimiZ doğdu. İnletti tüm hastaneyi. Şarkıcı olcak ne ses varmış dediler. Şu an ikimiz de iyiyiz, şükürler olsun. Dua eden, iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim, çok güzel bir duygu. İlk dogdugunda gösterdiler, sonra tartıp kontrol edip yanagima koydular o kadar tatlıydı ki. Allah'ım nazarlardan saklasın, çok tatlı maşallah yavrum 🧿🧿🧿🧿

Yine getireceklermiş birazdan. Çok mutluyum. Darısı başınıza. Hepinize duaciyim 💕💕🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Maşallah barekAllah. Rabbim bir ömür yüzünüzü güldürsün 🥹 Oyy ne sevindim ya Elhamdulillah 🥹🩷

Ya benim anlamadığım şey de eskiden bebekler minyon veya iri,annede plasenta yaslanmasi var veya yok bir şekilde vakti gelince dogarlarmis. Şimdi böyle 35.haftalardan itibaren bebegi alalım söylemi gerçekten çok ciddi bir risk faktörü mü diye beni de düşündürüyor yani? Ya Allah korusun preeklampsi,dekolman riski filan olur anlarım ama az da olsa bebek besleniyor ordan yani. Bilemiyorum ,Allah şu süreci en güzel şekilde atlatmayi nasip etsin

Bence de kendi dr ne muayene ol başka doktorun demsiyle canını sıkma bugün bana da suyun azalmış dedi ama son haftalarda normalmiş oluyormuş zaten

Bu tezat insani cileden cikariyor cok iyi anliyorum.benimde son muayenede devlette 3 620 gr olctu.kendi doktorum 3 350 yani demekki makinalara cok guvenmemek lazim zaten az kaldi cikinca gorucez simdi yapabilcegimiz birsey yok bazende doktorlara he diyip geciyorum artik
Evet öyle ama gerçekten insanı etkiliyor lar ben devletti doktor yüzünden kaç gündür aç kaldım çocuk şekerden şişmiş diye dediğim gibi insanı deli. ediyor 😒😒 herhalde hiç gitmesek en ideali🤣

Canım gebelik şekerin varmı ?
Benim bir önceki gebeliğimde 39+0 da plesanta yaşlanması ve su azalması sebebi ile sezeryan oldum.
Bi sorun olmadı bebektede çok şükür içini ferah tut
Şimdiki doktoruma sorduğumda da bazen su azalsada plesanta yaşlansada beklenebiliyor normal doğum olabiliyor dedi her doktorun görüşü farklı
Bi sorun olmaz Allah’ın izni ile kendi doktorunda aynı şeyi söyler ise en kötü alırlar sezeryan ile
Zaten 36 hafta içindesin bişi olmaz
Gebelık sekerım yok canım , daha nerdeyse ıkı hafta oncekı kontrolde Hersey normalken bugün bu kadar olumsuz seyı arka arkaya duymak benı çok gerdı su bı anda böyle azalıyor mu onuda bılmıyorum Dr um dönüş yapsın onun degerlendırmesı Benım ıcın çok önemli, sana plesenta yaslanması denıldıkten ne kadar süre sonra doğuma alındın pekı , çok teşekkür ederim destegın ıcın 🙏🏻

Evet öyle ama gerçekten insanı etkiliyor lar ben devletti doktor yüzünden kaç gündür aç kaldım çocuk şekerden şişmiş diye dediğim gibi insanı deli. ediyor 😒😒 herhalde hiç gitmesek en ideali🤣
Gerçekten deli oluyorum ben de böyle farklı farklı şeylere 🙄

Gebelık sekerım yok canım , daha nerdeyse ıkı hafta oncekı kontrolde Hersey normalken bugün bu kadar olumsuz seyı arka arkaya duymak benı çok gerdı su bı anda böyle azalıyor mu onuda bılmıyorum Dr um dönüş yapsın onun degerlendırmesı Benım ıcın çok önemli, sana plesenta yaslanması denıldıkten ne kadar süre sonra doğuma alındın pekı , çok teşekkür ederim destegın ıcın 🙏🏻
Kuzum bu arada annem küçük kardeşime hamileyken doktor böyle yapmıştı. İşte plesantada bi şey olmuş acil sezaryen demişti pazartesi yatış dedi. Annem o gece sancılandı gayet normal de doğurdu. Yani biraz doktorlar da garip ya

Bence de kendi dr ne muayene ol başka doktorun demsiyle canını sıkma bugün bana da suyun azalmış dedi ama son haftalarda normalmiş oluyormuş zaten
Kendı hastanemde acilde uzman yok bu hastaneye de çok ıcıme sinmeyerek gıttım zaten aşırı pısman oldum , bırde bı konuşması var ters ters sankı devlet hastanesi polklınıgı özel hastane degıl de , azarlar gıbı konuşuyor ayar oldum

Dediği günün ertesi günü alındım ama mesela şuanki doktorumda onun aşamaları var falan dedi.
Bence kendi doktorundan haber bekle diyorumya risk görürse sezeryan ile alır en kötü sıkma canını💕 benim o doktorum bu durumun gebelik şekerinden kaynaklandığını söylemişti o yüzden sordum

Dediği günün ertesi günü alındım ama mesela şuanki doktorumda onun aşamaları var falan dedi.
Bence kendi doktorundan haber bekle diyorumya risk görürse sezeryan ile alır en kötü sıkma canını💕 benim o doktorum bu durumun gebelik şekerinden kaynaklandığını söylemişti o yüzden sordum
Salak herıf dırekt sigara kullanıyor musun dedı bende gebelık te kastettıgını anlamadım ınan kı oncesını soruyor sandım meğer şu an içiyor muyum dıye soruyormuş , Bebegım daha çok küçük ya Rabbım sağlıkla vakıtlıce kavuşmayı nasip etsin

Kuzum bu arada annem küçük kardeşime hamileyken doktor böyle yapmıştı. İşte plesantada bi şey olmuş acil sezaryen demişti pazartesi yatış dedi. Annem o gece sancılandı gayet normal de doğurdu. Yani biraz doktorlar da garip ya
Çok teşekkür ediyorum canım ıcımı rahatlatacak örnekler verıyorsunuz 🩵 ama bı anda olumsuz şeyler duyunca delırdım gebelgıım boyunca tek bır olumsuzluk duymadım . Rabbım sağlıkla vakıtlıce kavuşmayı nasip etsin

Kendı hastanemde acilde uzman yok bu hastaneye de çok ıcıme sinmeyerek gıttım zaten aşırı pısman oldum , bırde bı konuşması var ters ters sankı devlet hastanesi polklınıgı özel hastane degıl de , azarlar gıbı konuşuyor ayar oldum
İşte sırf bu yüzden stres olup üzülmemen lazım kendi ne ki bilgileri ne olsun 😒👍🏻

Back
X